Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

καλησπέρα...

Recommended Posts

Kαλησπέρα σε όλες,

ήμουν και παλιότερα στο parents πριν 2 χρόνια περίπου με άλλο nick name , τότε είχα άλλα προβλήματα προσπαθούσα να κάνω παιδί το 2ο έτσι συνηθώς έγραφα σε άλλα θέματα. Δυστυχώς ή ευτυχώς μάλλον δεν τα καταφερά μετα από 3 παλλίνδρομες παραιτήθηκα.Μετά την τελευταία παλλίνδρομη δεν ξαναμπήκα στο φορούμ (λάθος, έτσι αισθανόμουν τότε ) κράτησα όμως επαφές με κοπέλες που είχα γίνει φίλη από εδω μέσα και χαίρομαι ιδιαιτερά για αυτό.

Τα τελευταία 3 χρόνια η ζωή μου τρέχει με ρυθμούς κινηματογραφικούς χώρισα μόλις 3 μήνες μετα την τελευταία αποβολή μου..ξαφνικά ...για όλους ήμουν τόσο αποροφημένη με το θέμα εγκυμοσύνης -παιδιού που δεν είδα ότι ό άντρας μου είχε φτάσει στο τελευταίο στάδιο αλκοολισμού.Αφού με κυνηγησέ μέσα στο σπίτι με μαχαίρι και μου το έβαλε στο λαιμό λέγοντας τώρα θα σε σφάξω μπροστα στα μάτια της 10χρονης κόρης μας η οποιά ουρλίαζε...καταλαβά ότι δεν είναι καλά ( ναι έφτασα τοσο αργα να το καταλαβω ) .Πέρασα κάποιους φρικτούς μήνες ζώντας μέσα στον φόβο ( είχε φύγει από το σπίτι αλλά δεν δεχόταν τον χωρισμό ) και προσπαθόντας να δικαιολογω στην μίκρη την επιθετικότητα του πατέρα της.Για το οικονομικό δεν μιλάω ..δάνειο σπιτιου , κάρτες ,έξοδα κλπ φυσικα δεν έδινε τίποτα ( ουτε τωρα δίνει ) αλλά δεν με ένοιαζε ήθελα μόνο την ηρεμία μου , στην εταιρεία που δουλευα απληρωτη μήνες, τα τηλεφωνα να χτυπάνε απο τραπεζες σαν τρελα , να μου κόβουν το ρευμά και να προσπαθω να κάνω πλάκα στην μικρή ότι τι καλα θα ήμαστε με κεράκια σήμερα και θα διαβάζουμε ιστορίες.Επειτά ήρθε και η απόλυση ( μετα από 11 χρονια ) ....Τωρα που τα ξαναλέω απορώ πως δεν τρελαθηκα ...

Σήμερα έχω πια το διαζύγιο, λιγότερες έξαρσεις θυμού από τον πρώην αντρα μου , δουλειά προσπαθώ να κάνω κάτι μόνη με τα λεφτα της αποζημιώσης ,έχω παγώσει τα χρέη μου για 2 χρόνια και προχωράμε....

Σας διαβάζω και με χαλαρώνετε για αυτό ήθελα να πώ και την δική μου ιστορία να μπω στην παρέα σας ξανά.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους

Διαφημίσεις

Να σαι καλά , απλά αισθάνομαι τρομέρη κούραση από όλα αυτά , αδυναμία ψυχική και σωματική , με πολύ ασήμαντα πράγματα δακρύζω αμέσως ....Αισθάνομαι τέραστια αποτυχία για το παρελθόν και ανασφάλεια για το μέλλον. Ευχομαι να ανακτήσω δυνάμεις και να αισθανθώ κάποια στιγμή πλήρης και ευτυχισμένη.

Κοριτσι μου αφου επιβιωσες απο ολα αυτα μην φοβασαι τιποτα, στεκεσαι στα ποδια σου παιρνεις κουραγιο απο την κορη σου και προχωρας. Βαλε τελεια στο παρελθον και ομορφες στιγμες στο μελλον σε περιμενουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσι μου αφου επιβιωσες απο ολα αυτα μην φοβασαι τιποτα, στεκεσαι στα ποδια σου παιρνεις κουραγιο απο την κορη σου και προχωρας. Βαλε τελεια στο παρελθον και ομορφες στιγμες στο μελλον σε περιμενουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

συμφωνω απολυτα οταν συμβαινουν τετοια πραγματα το καλυτερο που εχεις να κανεις εινβαι να ριχνεις μαυρη πετρα πισω σου και να συνεχιζεις.σου ευχομαι τα καλυτερα απο εδω και περα και καλη δυναμη.

qcKmp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα...στην ιστορία σου βλέπω πώς θα ήταν η ζωή μου σε μερικά χρόνια αν δεν χώριζα τον 'αλκοολικό' σύντροφό μου ενώ ήμουνα δύο μηνών έγκυος.

Τώρα έχω το γιο μου, είμαι μια ανύπαντρη μητέρα που ακόμα δεν έχω βιώσει τι πάει να πει αυτό στην ελληνική κοινωνία μιας και ο μικρός είναι 2 μηνών και κάτι, και προσπαθώ να βρω την άκρη και να προχωρήσουμε μαζι με το παιδί μου τη ζωή μας, όσο μπορούμε μιας και αυτοί οι άνθρωποι είναι απρόβλεπτοι και ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα 'ξαναχτυπήσουν'...

Κουράγιο σου εύχομαι και μπράβο σου για τη δύναμή σου...

There is no way to be a perfect mother but a million ways to be a good one!

Κορίτσια τι να πω.... Δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο αλλά είναι πράγματι ηρωικό!

Εύχομαι ο Θεός να σας δίνει δύναμη για να μεγαλώσετε τα παιδάκια σας!

Καλά Χριστούγεννα και πάντα με υγεία...

Καθε φορα που διαβαζω μία τετοια ιστορια, αισθανομαι πολυ αχαριστη σαν ανθρωπος. Πραγματικα το θαρρος σου και η σταση σου απεναντι στα προβληματα που εμφανιστηκαν, είναι άξια επαίνου!! Είναι πολλα τα μετωπα που εχεις να αντιμετωπίσεις και πραγματικα με όλη μου τη καρδια σου στελνω μία μεγαλη αγκαλια και τις ευχες μου συντομα όλα αυτα να μοιάζουν με ενα κακο ονειρο που θα ειναι μακριά.

Πάντα λέω κάθε εμποδιο για καλό. Το ξερω ότι σου φαινεται πολύ ουτοπικό αλλά είμαι απόλυτα σιγουρα πώς από εδω και στο εξής τα πραγματα θα αλλαξουν τόσο πολύ προς το καλυτερο που θα χαιρεσαι που πήραν τέτοια τροπή.

Να εισαι παντα καλα να χαιρεσαι το παιδακι σου και να το προσεχεις και το 2011 να σου φερει με γενναιοδωρία όλα τα καλα.

Με θαυμασμο και εκτίμηση

Βαρβάρα

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

Διαφημίσεις

θα το ρωτουσα και γω τωρα αυτο.και πως αφηνεις το παιδι σου με εναν τετοιο ανθρωπο?τον εμπιστευεσαι οτι ολα θα πανε καλα?[/quote

Όχι, δεν τον εμπιστευομαι, πραγματικά όλο αυτον τον καιρό προσπαθούσα να είναι ήρεμος ή έθετα ας πούμε μικρούς κανόνες για να παίρνει το παιδί. Κάτι που ο ίδιος δεν είχε ζητήσει ποτέ ....του έλεγα ας πούμε να σου δώσω λεφτά να την πας ένα σινεμά (χωρις φυσικα να το ξερει η μικρη ) .Τι να κάνω ρε κορίτσια είναι ένα θέμα που με προβληματίζει ακόμα μην φανταστείτε ότι την παιρνεί μέρες καμια βόλτα και αυτο με το ζορι μετα απο δικη μου παροτρυνση, γιατι οτι και να ειναι είναι πατερας της δεν θελω ουτε να τον μισησει ουτε να τον φοβαται ( εκτος απο αλκοολισμο η διαγνωση του ψυχιατρου ήταν και μανιοκαταθλιψη με ψυχωτικα στοιχεια ). Της έχω πει καποια πραγματα γνωριζει το προβλημα του πατερα της και πολλες φορες τον αντιμετωπίζει σαν να είναι εκεινος το παιδι...δεν ξέρω κατα ποσο ειναι υγειες αυτο για ενα παιδι να κουβαλαει τετοιο βάρος...

Μουσμουλίτσα,

να είσαι γερή, δυνατή και να χαίρεσαι το παιδί σου!

Συνδέεις την προσπάθειά σου για την απόκτηση δεύτερου παιδιού, με τον αλκοολισμό του πρώην άντρα σου?

Οχι έπινε πάντα....απλα έβρισκε δικαιολογιες να πινει .Τα ίδια περασαμε και εγώ πιο πολλα ...δεν το έριξα στο ποτο

Καλησπέρα...στην ιστορία σου βλέπω πώς θα ήταν η ζωή μου σε μερικά χρόνια αν δεν χώριζα τον 'αλκοολικό' σύντροφό μου ενώ ήμουνα δύο μηνών έγκυος.

Τώρα έχω το γιο μου, είμαι μια ανύπαντρη μητέρα που ακόμα δεν έχω βιώσει τι πάει να πει αυτό στην ελληνική κοινωνία μιας και ο μικρός είναι 2 μηνών και κάτι, και προσπαθώ να βρω την άκρη και να προχωρήσουμε μαζι με το παιδί μου τη ζωή μας, όσο μπορούμε μιας και αυτοί οι άνθρωποι είναι απρόβλεπτοι και ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα 'ξαναχτυπήσουν'...

Κουράγιο σου εύχομαι και μπράβο σου για τη δύναμή σου...

Ακριβώς κάθε μέρα περιμένω το καινούργιο χτύπημα.....ψυχοφθορο...

Διαφημίσεις

Καθε φορα που διαβαζω μία τετοια ιστορια, αισθανομαι πολυ αχαριστη σαν ανθρωπος. Πραγματικα το θαρρος σου και η σταση σου απεναντι στα προβληματα που εμφανιστηκαν, είναι άξια επαίνου!! Είναι πολλα τα μετωπα που εχεις να αντιμετωπίσεις και πραγματικα με όλη μου τη καρδια σου στελνω μία μεγαλη αγκαλια και τις ευχες μου συντομα όλα αυτα να μοιάζουν με ενα κακο ονειρο που θα ειναι μακριά.

Πάντα λέω κάθε εμποδιο για καλό. Το ξερω ότι σου φαινεται πολύ ουτοπικό αλλά είμαι απόλυτα σιγουρα πώς από εδω και στο εξής τα πραγματα θα αλλαξουν τόσο πολύ προς το καλυτερο που θα χαιρεσαι που πήραν τέτοια τροπή.

Να εισαι παντα καλα να χαιρεσαι το παιδακι σου και να το προσεχεις και το 2011 να σου φερει με γενναιοδωρία όλα τα καλα.

Με θαυμασμο και εκτίμηση

Βαρβάρα

Σε ευχαριστώ πολυ πολυ Βαρβάρα και όλες σας ...είχα ξεχασει πόσο ζεστή παρέα είστε!!

Οχι έπινε πάντα....απλα έβρισκε δικαιολογιες να πινει .Τα ίδια περασαμε και εγώ πιο πολλα ...δεν το έριξα στο ποτο

Μα φυσικά! Απλά σε ρώτησα γιατί μου φάνηκε πως ένοιωσες ΕΣΥ ένοχη για τον αλκοολισμό ΤΟΥ!

Zopiron , έχεις δίκιο αισθανομαι ενοχη ( είναι κάτι που δεν εχω ξεκαθαρισει ακομα καλα μεσα μου ) .Ενοχη όχι για τον αλκοολισμό του ή την ασθένεια του ένοχη που δεν άντεξα να ζω άλλο μαζι του ...και αυτο ηξερα οτι θα σήμαινε το τελος του .Απο την άλλη έλεγα ή το παιδι μου και εγω ή αυτος και διάλεξα το πρωτο...

Kαλησπέρα σε όλες,

ήμουν και παλιότερα στο parents πριν 2 χρόνια περίπου με άλλο nick name , τότε είχα άλλα προβλήματα προσπαθούσα να κάνω παιδί το 2ο έτσι συνηθώς έγραφα σε άλλα θέματα. Δυστυχώς ή ευτυχώς μάλλον δεν τα καταφερά μετα από 3 παλλίνδρομες παραιτήθηκα.Μετά την τελευταία παλλίνδρομη δεν ξαναμπήκα στο φορούμ (λάθος, έτσι αισθανόμουν τότε ) κράτησα όμως επαφές με κοπέλες που είχα γίνει φίλη από εδω μέσα και χαίρομαι ιδιαιτερά για αυτό.

Τα τελευταία 3 χρόνια η ζωή μου τρέχει με ρυθμούς κινηματογραφικούς χώρισα μόλις 3 μήνες μετα την τελευταία αποβολή μου..ξαφνικά ...για όλους ήμουν τόσο αποροφημένη με το θέμα εγκυμοσύνης -παιδιού που δεν είδα ότι ό άντρας μου είχε φτάσει στο τελευταίο στάδιο αλκοολισμού.Αφού με κυνηγησέ μέσα στο σπίτι με μαχαίρι και μου το έβαλε στο λαιμό λέγοντας τώρα θα σε σφάξω μπροστα στα μάτια της 10χρονης κόρης μας η οποιά ουρλίαζε...καταλαβά ότι δεν είναι καλά ( ναι έφτασα τοσο αργα να το καταλαβω ) .Πέρασα κάποιους φρικτούς μήνες ζώντας μέσα στον φόβο ( είχε φύγει από το σπίτι αλλά δεν δεχόταν τον χωρισμό ) και προσπαθόντας να δικαιολογω στην μίκρη την επιθετικότητα του πατέρα της.Για το οικονομικό δεν μιλάω ..δάνειο σπιτιου , κάρτες ,έξοδα κλπ φυσικα δεν έδινε τίποτα ( ουτε τωρα δίνει ) αλλά δεν με ένοιαζε ήθελα μόνο την ηρεμία μου , στην εταιρεία που δουλευα απληρωτη μήνες, τα τηλεφωνα να χτυπάνε απο τραπεζες σαν τρελα , να μου κόβουν το ρευμά και να προσπαθω να κάνω πλάκα στην μικρή ότι τι καλα θα ήμαστε με κεράκια σήμερα και θα διαβάζουμε ιστορίες.Επειτά ήρθε και η απόλυση ( μετα από 11 χρονια ) ....Τωρα που τα ξαναλέω απορώ πως δεν τρελαθηκα ...

Σήμερα έχω πια το διαζύγιο, λιγότερες έξαρσεις θυμού από τον πρώην αντρα μου , δουλειά προσπαθώ να κάνω κάτι μόνη με τα λεφτα της αποζημιώσης ,έχω παγώσει τα χρέη μου για 2 χρόνια και προχωράμε....

Σας διαβάζω και με χαλαρώνετε για αυτό ήθελα να πώ και την δική μου ιστορία να μπω στην παρέα σας ξανά.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους

Τελικά κρύβουμε μέσα μας πολύ περισσότερη δύναμη απ'όση φανταζόμαστε.... Απλά κανένας δεν θέλει να δοκιμάζεται τόσο... Δόξα τω Θεώ τώρα είσαι καλά, να μπαίνεις εδώ να τα λέμε, να ξεφεύγεις... Καλές γιορτές!

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Να σαι καλά , απλά αισθάνομαι τρομέρη κούραση από όλα αυτά , αδυναμία ψυχική και σωματική , με πολύ ασήμαντα πράγματα δακρύζω αμέσως ....Αισθάνομαι τέραστια αποτυχία για το παρελθόν και ανασφάλεια για το μέλλον. Ευχομαι να ανακτήσω δυνάμεις και να αισθανθώ κάποια στιγμή πλήρης και ευτυχισμένη.

Αποτυχημενο δεν ηταν το παρελθον σου. Ατυχες ηταν. Και βρηκες την δυναμη να το ξεπερασεις εκει που αλλες δεν την εχουν. Ειναι παρα πολυ σημαντικο αυτο. Δειχνει ποσο πραγματικα δυνατη εισαι. οσο για τον πατερα της, δεν ξερω. Κανεις το καλυτερο για την μικρη οπως το καταλαβαινεις. Και συνεχισε ετσι. Ψυχαρα........:roll: Μας βαζεις τα γυαλια......:oops:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις απαντησεις σας,

η αλήθεια είναι ότι εγω δεν αισθάνομαι τόσο δυνατή όσο λέτε ότι είμαι το αντίθετο θα έλεγα.Οταν σου κάτσει η στραβή κατα περιεργο τρόπο βρίσκεις την δυναμη είναι θέμα επιβίωσης μαλλον στο DNA μας η γιαγια μου έλεγε να μη σου στείλει ο Θεος όσα μπορείς να αντέξεις .Ιδιαίτερα όταν έχεις ένα παιδί ( όλες το ξέρετε ) σφίγγεις τα δόντια και χαμογελας. Οσο για τον αν πράττω το πιο σωστο για την μικρή Ellemphriem δεν το ξέρω πραγματικα λειτουργω πιο πολύ με το ένστικτο παρά την λογικη. Θέλω να είναι καλά με τον πατέρα της γιατι τον αγαπάει (είναι ο μπαμπάς ) όσο και να την εχει πληγωσει δεν θελω να έχει αντικρουόμενα συναισθηματα για αυτον δεν θα της κανει καλο.Από την άλλη τρέμω κάθε φορα που την παίρνει έστω και για ένα 2ωρο ( είναι απρόβλεπτος ) της έχω πει αν τον δεις να πινει δεν μπαινεις στο αμαξι..

Mousmoulitsa θέλω να σου ευχηθώ ολόψυχα καλές γιορτές με ηρεμία και ό,τι επιθυμείς για τον καινούριο χρόνο. Μου έδωσες πολύ δύναμη καθώς διάβασα την ιστορία σου -τον τελευταίο καιρό χρειάζομαι να αντλώ από κάπου δύναμη γιατί δεν μπορώ παντα να τη βρίσκω μόνη μου...

Εύχομαι από δω και μπρος να σου πάνε όλα όπως τα ονειρευόσουν πάντα.

6Br6p3.png

''Life is what happens to you when you 're busy making other plans''

Καλως μας ηρθες παλι φιλεναδα.......:)

Χαιρομαι που σε βλεπω ξανα στα μερη μας....βεβαια απο τη τελευταια φορα εχουν αλλαξει πολλα..

αλλα....οχι ολα..;)

Ξερω οτι περασες πολυ δυσκολα,οτι επιασες πατο και οτι τωρα αρχιζεις να αναδυεσαι απο τις σταχτες σου βασιζομενη αποκλειστικα και μονο στον εαυτο σου :)

Ειμαι σιγουρη πως απο δω και μπρος σε περιμενουν πολλες πολλες ευτυχισμενες μερες ;)

και ξερεις ε;..εγω εδω ;)

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!