Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!Φοβάμαι μην πέσε από το κρεβάτι!

λελακι
 Share

Recommended Posts

Κορίτσια ο μικρός είναι ψηλός και άρχισε να πιάνεται από τα κάγκελα και να σηκώνεται.Το κάγκελο του έρχεται στο στήθος.Τί θα γίνει σε μισό χρόνο?Εχετε κάποια λύση;Υπάρχουν Εξτρά κάγκελα;Ποιό κρεβάτι είναι το ποιο βαθύ?Εννοείτε οτί το έχω κατεβάσει στη κάτω θέση.Πείτε καμια ιδέα!!!

Διαφημίσεις

για τωρα σηκωνεις το καγκελο με κατι σταθερο εγω και μην γελασεις το σηκωσα με δυο κουτια πλαστικα απο μωρομαντιλα....και τις τρεις φορες αφου εχω 3 παιδια.ερχετε στο σωστο υψος,δοκιμασα διαφορα.οταν ομως δεις κινηση το ποδι απο πανω απο το καγκελο(σε λιγους μηνες)το κατεβαζεις εντελος και βαζεις μπροστα ενα στρωματακι ή μαξιλαρια.εγω ειχα παρει απο μια μικρη βιοτεχνια μακροστενο αφρολεξ πενταρι και το εβαλα ενα υφασμα με λαστιχο και το βγαζα και το πλενα ευκολα!!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Η μικρή σηκώνεται από 6 1/2 μηνών και πλέον την βάζω για ύπνο στο παρκοκρέβατο.

Αυτο με τα κουτιά δεν κατάλαβα πως το κάνεις. Μήπως να μας βάλεις καμιά φώτο?

σε μισο χρονο πιστευω πως θα αισθανεται και θα φοβαται το υψος και θα μαζευεται! εσυ προς το παρον βγαλε απο το κρεβατι οτι θα μπορουσε να χρησιμοποιησει για σκαλακι και να πηδηξει απεξω. (κουκλακια-σκεπασματα κλπ την ωρα που θα τον βαζεις εκει ξυπνιο)

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Η μικρή σηκώνεται από 6 1/2 μηνών και πλέον την βάζω για ύπνο στο παρκοκρέβατο.

Αυτο με τα κουτιά δεν κατάλαβα πως το κάνεις. Μήπως να μας βάλεις καμιά φώτο?

πολυ θα θελα να σου βαλω φωτο και σε ευχαριστω γτ ειχα καιρο να δω τις φωτο με τα παιδακια μου μικρα ομως κρεβατι απο πανω απο μεσα απο πλαγια αλλα οχι χαμηλα για να φαινονται...εν ολιγης δεν εχω φωτο που να φαινονται τα κουτια:lol:τα δικα μου ειναι 17χρ.14χρ.και ο μικρουλης 3μιση κοιματε πλεον σε κουκετα με την αδερφη του.ας σου πω ομως.καθετα το κουτι απο την μια πλευρα του καγκελου και το αλλο απο την αλλη πλευρα εχεις ενα τωρα να το δοκιμασεις?απλα για ποιο σταθερα εβαζα δυο.

Διαφημίσεις

Πριν 1,5 μήνα μπήκα στο δωμάτιο της κόρης μου τη στιγμη που εκείνη προσγειωνόταν στο πάτωμα!!! Επαθα σοκ αλλά κι εκείνη το ίδιο!! Ευτυχως γύρισε το κεφάλι της στο πλάι και βρήκε στο αυτί και στο μαγουλο, απλά κοκκίνησε το αυτί της, τίποτ άλλο. Ελεγα πώς στο καλό τα καταφερε και έπεσε και μετά μου το έδειξε η ίδια κάνοντας την κίνηση με το πόδι. Με το πολύ μπλα μπλα φοβήθηκε ότι θα ξαναχτυπήσει στο αυτί και δεν το έχει επιχειρήσει ξανά. Δεν την αφήνω ποτέ όμως μόνη στο κρεβάτι αν δεν έχει κοιμηθεί τελείως. Το να βγάλω τα κάγκελα εντελώς το σκεφτηκα αλλά πιστεύω ότι έτσι θα έχω περισσότερες πτώσεις και κατω έχω πλακάκι όχι ξύλο και δεν ξέρω αν θα κρατήσει το αφρολέξ ή μηπως γλιστράει κλπ. Προς το παρόν πορευόμαστε έτσι.

εγώ που δεν το κατάλαβα? (είμαι ξανθιά! :lol:)

θελεις κατι που να υπερυψωθει το καγκελο για να μην ειναι στο παιδι στο υψος του στηθους του η στο υψος της κοιλιας,ενα απο αυτα ειναι τα κουτια απο τα μωρομαντιλα τα βαζεις κατω απο το συρωμενο καγκελο αυτο που ανεβοκατεβαινει.φτιαχνεις ενα ξυλινο κουτι ισως αν περνει καποια τρυπα στα πλαγια για να ανεβαινει ποιο πολυ.αλλες ιδεες δεν μου ρχονται

Διαφημίσεις

Πριν 1,5 μήνα μπήκα στο δωμάτιο της κόρης μου τη στιγμη που εκείνη προσγειωνόταν στο πάτωμα!!! Επαθα σοκ αλλά κι εκείνη το ίδιο!! Ευτυχως γύρισε το κεφάλι της στο πλάι και βρήκε στο αυτί και στο μαγουλο, απλά κοκκίνησε το αυτί της, τίποτ άλλο. Ελεγα πώς στο καλό τα καταφερε και έπεσε και μετά μου το έδειξε η ίδια κάνοντας την κίνηση με το πόδι. Με το πολύ μπλα μπλα φοβήθηκε ότι θα ξαναχτυπήσει στο αυτί και δεν το έχει επιχειρήσει ξανά. Δεν την αφήνω ποτέ όμως μόνη στο κρεβάτι αν δεν έχει κοιμηθεί τελείως. Το να βγάλω τα κάγκελα εντελώς το σκεφτηκα αλλά πιστεύω ότι έτσι θα έχω περισσότερες πτώσεις και κατω έχω πλακάκι όχι ξύλο και δεν ξέρω αν θα κρατήσει το αφρολέξ ή μηπως γλιστράει κλπ. Προς το παρόν πορευόμαστε έτσι.

βαλε ενα χαλακι και απο πανω το αφρολεξ;)

Επειδη ειχα ακριβος το ιδιο προβλημα πριν 1 μηνα πηρα απο μια φιλης μου το καγκελο απο το παλιο κρεβατι της κορης τησ και το προσθεσα στο δικο μου,ετσι το καγκελο ψηλοσε 10 ποντους.βεβαια δεν ειναι ωραιο εμφανισιακα αλλα κανει δουλεια

md3Bp3.png?6dr5fY9b

cdAjp3.png?zDSt90QU

Βάλε κάτω στο πάτωμα χοντρά μαξιλάρια και σήκωσε πιο ψηλά το κάγκελο όπως σου είπε και το koufetaki.Ο γιός μου όταν ήταν 6 μηνών προσγειώθηκε με το κεφάλι στο πάτωμα με πλακάκια, έκανε ένα τεράστιο πραγματικά καρούμπαλο και τον πήγαμε για ακτινογραφία.Αυτο που βοήθησε κάπως ήταν οτι μπλέχτηκε στην κουνουπιέρα πέφτοντας και τον συγκράτησε λίγο.

Εμείς αυτό που κάναμε ήταν να αποσυρμολογήσουμε την κούνια, βάλαμε το στρωματάκι κάτω. Στρώσαμε και μαξιλάρια γύρω γύρω για να μη δραπετεύει. Καμιά φορά κυλάει στο χαλί αλλά δεν έχει κίνδυνο να χτυπήσει τουλάχιστον.

There is no patch for human stupidity.

Εμείς αυτό που κάναμε ήταν να αποσυρμολογήσουμε την κούνια, βάλαμε το στρωματάκι κάτω. Στρώσαμε και μαξιλάρια γύρω γύρω για να μη δραπετεύει. Καμιά φορά κυλάει στο χαλί αλλά δεν έχει κίνδυνο να χτυπήσει τουλάχιστον.

Εννοείς ότι βάλατε το στρώμα κατευθείαν στο πατωμα;;

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Koritsia emena i kori mou einai 23 minon kai edo kai 3 mines tin exo valei se ena krevataki pou agorasa apo to IKEA kai exo valei ena kagelaki pou agorasa apo ta Λητω. I mikri paei sunexeia kai sfinonei to kefalaki tis sto kagelaki (einai dixtu) kai skeftomai...ti tha ginei otan tha prepei na tis to vgalo?Sigoura tha pesei kato.

Alitheia se poia ilikia prepei na afairoume ta kagela?

Και εμας η παιδιατρος το ιδιο μας.

UeNTp3.png