Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

σας ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση.ειναι γεγονος οτι ειμαι πολυ αγχωμενη και πρωτη φορα μπαινω σε φορουμ.σημερα εγινε η εμβρυομεταφορα με τρια πολυ καλα εμβρυα οπως μου ειπε ο γιατρος μου και εχω και τρια στην καταψυξη.μου δινει και κατι αντιπηκτικες ενεσεις που τις παιρνω για πρωτη φορα,κριμα γιατι εγω νομιζα οτι τελειωσα με τα τσιμπηματα .για να δουμε ισως μου φερετε γουρι.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Η περίοδος της αναμονής μέχρι την χοριακή είναι ό,τι ποιό δύσκολο.

Θετικές σκέψεις, και για να ξεχνίεσαι διάβαζε το τόπικ βάφτιση του φόρουμ μας, κάνε όνειρα και σχέδια!

Πολύ θα αρέσει στα φασολάκια που έχεις στην κοιλίτσα :lol:

Εύχομαι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗΗΗΗΗ!!!!!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Η περίοδος της αναμονής μέχρι την χοριακή είναι ό,τι ποιό δύσκολο.

Θετικές σκέψεις, και για να ξεχνίεσαι διάβαζε το τόπικ βάφτιση του φόρουμ μας, κάνε όνειρα και σχέδια!

Πολύ θα αρέσει στα φασολάκια που έχεις στην κοιλίτσα :lol:

Εύχομαι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗΗΗΗΗ!!!!!

Διαφημίσεις

Μπράβο χρυσαυγή με το καλό. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου. Κάνε υπομονή και φρόντισε να απασχολείς το μυαλό σου να περάσουν οι μέρες.

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ χρυσαυγή!!! Με την πιο ΤΕΡΑΑΑΑΑΣΤΙΑ χοριακή που θα έχουν καταγράψει ποτέ τα ιατρικά δεδομένα! :lol::lol::lol:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΕΒΡΥΟΥΛΙΑ ΣΟΥ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ...ΝΑΣΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΗ..

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

384998xzhvw0076c.gif

με το καλο,... ευχομαι συντομα ν' ακουσεις τα καλυτερα νεα της ζωης σου!

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

• 3 years later...

αχ κοριτσια ειναι η πρωτη φορα που γραφω....αυτο το αγχος τελικα δημιουργει πολλα προβληματα...παρολο που εχω κανει με τον συζυγο μου ολες τις απαραιτητες εξετασεις και ειναι ολα οκ...δεν ερχεται το σκατουλακι....εχω σκεφτει μεχρι και εξωσωματικη αλλα την φοβαμαι λιγο....αν εχει κανει καποια απο εσας να μου πει τι γινεται....και εχω ακουσει οτι ειναι και πολυ ακριβη...ισχυει κατι τετιο ????

κλεινοντας θελω να ευχηθω σε ολες να χαιρονται τα παιδακια τους και σε αυτες που δεν εχουν αποκτησει ακομα .....γρηγορα στην αγκαλια τους ενα μωρακι.....:-P

αχ κοριτσια ειναι η πρωτη φορα που γραφω....αυτο το αγχος τελικα δημιουργει πολλα προβληματα...παρολο που εχω κανει με τον συζυγο μου ολες τις απαραιτητες εξετασεις και ειναι ολα οκ...δεν ερχεται το σκατουλακι....εχω σκεφτει μεχρι και εξωσωματικη αλλα την φοβαμαι λιγο....αν εχει κανει καποια απο εσας να μου πει τι γινεται....και εχω ακουσει οτι ειναι και πολυ ακριβη...ισχυει κατι τετιο ????

κλεινοντας θελω να ευχηθω σε ολες να χαιρονται τα παιδακια τους και σε αυτες που δεν εχουν αποκτησει ακομα .....γρηγορα στην αγκαλια τους ενα μωρακι.....:-P

Καλημέρα marialakonia,σου ευχομαι γρήγορα με ενα μωρό.Πρώτα να δοκιμάσεις την σπερματεγχυση που ειναι πολυ οικονομική πριν πας στην εξωσωματική ,εαν δεν υπαρχει πρόβλημα οπως λες. Η εξωσωματική στοιχιζει περίπου 6.000 μαζί με τα φάρμακα εαν δεν περάσεις απο επιτροπή του ικα για να στα εγκρίνει,και τα πάρεις δωρεαν. Βέβαια παίζει και σε ποιο κέντρο θα τη κάνεις. Πόσο χρονών είσαι ;και πόσο χρονικό διάστημα προσπαθήται;

Εμενα παντως μου στοιχισε 2700 με μικρογονιμοποιηση + 500 ? τα φαρμακα, αφου τα ειχα γραψει στο ταμειο που πληρωνω το 25%.

6000 ειναι παρα πολλα konelen. Σε ποιο κεντρο πας?

Δυστυχως κορίτσια οι τιμές από κέντρο σε κέντρο έχουν μεγάλη διαφορά.

Ειχα την τύχη να πάω σε ένα εξαίρετο κέντρο από όλες τις απόψεις και πολύ οικονομικό. Εγώ έδωσα μόνο 2500 ευρώ (στην τιμή ήταν και η μικρογονιμοποίηση και οι βλαστοκύστες) και τα φάρμακα τα πήρα απο το ΙΚΑ και πλήρωσα μόνο 67 ευρώ συμμετοχή για το pregnyl και το cetrotide.

7SKXp3.png

6zRCp3.png

Εμενα παντως μου στοιχισε 2700 με μικρογονιμοποιηση + 500 ? τα φαρμακα, αφου τα ειχα γραψει στο ταμειο που πληρωνω το 25%.

6000 ειναι παρα πολλα konelen. Σε ποιο κεντρο πας?

Και εμένα το κέντρο μου παίρνει 3000 με μικρογονιμοποίηση, τα αλλα 3000 εαν δεν στα εγκρινει το ικα τα φάρμακα τόσο είναι περιπου ανάλογα με τι φαρμακευτικη αγωγη θα ακολουθήσεις. Τοσο ειχα πληρωσει περίπου στην πρωτη εξωσωματική μου ,στις υπολοιπες ειχα περάσει απο επιτροπή και δεν πλήρωσα τίποτα.