Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΜΦΙΚΑΙΑ

ζώπυρον
 Share

Recommended Posts

Έχει πάει κάποιος από εσάς στον ξενώνα "Αμφίκαια"? Σε μια τυχαία συζήτηση άκουσα πως είναι όμορφα και με πολλές δραστηριότητες, για παιδιά και για μεγάλους! Αλλά δεν πρόλαβα να ρωτήσω λεπτομέρειες!

Διαφημίσεις

Καλημέρα, εγώ έχω πάει........πριν από 2 χρόνια. Πάρα πολυ καλές εντυπώσεις...ωραια σπιτακια (κατω έχει τζακι- κουζίνα - τραπέζι - καναπές) και πάνω διπλο κρεβατι (σαν σοφιτα). Πολυ ωραίο καταπράσινο μέρος...εχει πολυ χώρο για να παιξουν παιδια και πολλα ζώα (αλογα, κουνελακια κλπ). Αχχχχχχ ΤΕΛΕΙΟ πρωινό.....με σπιτικες μαρμελαδες, πίτες, φρεσκοστημενη πορτοκαλαδα. Εχει και πολύ νόστιμο φαγητο που τα φτιαχνουν ολα απο τον κηπο τους. Απλα κατα την γνωμη μου δεν ειναι για πολλες μέρες. Μπορειτε να πατε και ωραία εκδρομούλα στην Αράχωβα είναι περιπου 1/2 ωρίτσα. Οτι αλλο θες στείλε μου και π.μ.

Φιλακιααα πολλααααα

U80ep3?r=1271337460

Καλημέρα. Και εμένα θα με ενδιέφερε. Πόση ώρα είναι από την Αθήνα; Πόσο είναι το κόστος διαμονής; Και είναι άνετα για μωρό; Ευχαριστώ πολύ!!!!

LlIEp3.pngOjjvp3.png

Καλημέρα είναι περίπου 1,5 ώρα από Αθήνα, τα σπιτάκια από όσο θυμάμαι έχουν περιπου 120 με πρωινο. Πόσο είναι το μωρο σου ???? Μπορει να κοιμηθεί κάτω σε παρκοκρέβατο ή στον καναπέ που απο ότι θυμάμαι γίνεται κρεβατι και πανω εσεις...εχει μια ξυλινη σκαλιτσα που ανεβαινει στην σοφιτα η οποια είναι ανοιχτη δεν κλείνει με πόρτα. το καλο ειναι ότι έχει πλήρως εξοπλισμένη κουζινα οποτε βολευει για μωρο, για το ζεσταμα του γαλατος ή οτιδήποτε. Α έχει και τζακι και τηλεοραση και πολυ ωραίο μπάνιο. Είναι ωραια κοριτσια γιατι ειναι τεραστια έκταση με πρασινο και παρα πολλα ζώα. Είναι πολύ ιδανικο με παιδια, εγω ειχα παει εγγυος.ΤΕΛΕΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΟ !!!!!

U80ep3?r=1271337460

Επειδη το εξοχικο μας ειναι σχετικα κοντα , πηγαμε το 3ημερο της 28ης μια βολτα για να το δουμε.

Ειναι πραγματι πολυ ομορφο.

Στα ατου του , τα πολλα ζωακια , ειδικα τα αλογα που ειναι ελυθερα και περπατας αναμεσα τους.Τα πιτσιρικια θα ξετρελαθουν.

Τα σπιτια , πετρινα , φοβερες κατασκευες και πολυ ωραια.

Αν κρινω βεβαια απο τα αμαξια που ηταν στο παρκιν , οι τιμες πρεπει να ειναι.....πολυ φευγα :)

Διαφημίσεις

Λοιπόν και εμένα το εξοχικό μου είναι 10 λεπτά δρόμος , και έχουμε πάει πολλές φορές έτσι για βόλτα . πραγματικά είναι πολύ ωραία ,ηρεμείς και απολαμβάνεις τη φύση . όμως πρέπει να πετύχεις το καιρό ,αν βρέχει θα κάτσεις μέσα και δε θα ευχαριστηθείς. Κατάλληλη εποχή άνοιξη –καλοκαίρι και φυσικά χειμώνα καταχείμωνο με φουλ χιόνι .τώρα όσο αφορά το οικονομικό [γύρο στα 120 ευρώ ] αν τα έχεις και δε σε απασχολεί να τα δώσεις καλώς , αλλιώς με λιγότερα χρήματα περνάς και αλλού εξίσου καλά !

http://yfrog.com/j3photografies074j

http://yfrog.com/j4photografies068j

http://yfrog.com/fyphotografies073j

Καλημέρα είναι περίπου 1,5 ώρα από Αθήνα, τα σπιτάκια από όσο θυμάμαι έχουν περιπου 120 με πρωινο. Πόσο είναι το μωρο σου ???? Μπορει να κοιμηθεί κάτω σε παρκοκρέβατο ή στον καναπέ που απο ότι θυμάμαι γίνεται κρεβατι και πανω εσεις...εχει μια ξυλινη σκαλιτσα που ανεβαινει στην σοφιτα η οποια είναι ανοιχτη δεν κλείνει με πόρτα. το καλο ειναι ότι έχει πλήρως εξοπλισμένη κουζινα οποτε βολευει για μωρο, για το ζεσταμα του γαλατος ή οτιδήποτε. Α έχει και τζακι και τηλεοραση και πολυ ωραίο μπάνιο. Είναι ωραια κοριτσια γιατι ειναι τεραστια έκταση με πρασινο και παρα πολλα ζώα. Είναι πολύ ιδανικο με παιδια, εγω ειχα παει εγγυος.ΤΕΛΕΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΟ !!!!!

Ο μεγάλος είναι 3 και δεν έχω πρόβλημα. Η μικρή είναι 1 και δεν ξέρει ακόμα να ανεβοκατεβαίνει σκάλα. Ίσως να υπάρχει και ισόγειο σπιτάκι αλλιώς θα πρέπει να προσέχουμε λίγο παραπάνω. Πολύ ωραίο πάντως φαίνεται.

LlIEp3.pngOjjvp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα από τις φωτογραφίες ως μέλλουσα πελάτισα... δεν με έπεισε.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!