Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους και καλως σας βρηκα.

Θα ηθελα να ζητησω συγγνωμη στο μελος good luck που δεν καταφερα να της στειλω τα ρουχαλακια για το κοριτσακι της.

Οταν καταφερα τελκα να μαζεψω ολες τις διευθυνσεις των κοριτσιων που θα τους εστελνα ρουχα για τα παιδακια τους,την επομενη που σκοπευα να τα ταχυδρομησω με πηγαν στο νοσοκομειο με ακατασχετη αιμορραγια.Νοσηλευτικα 6,5 εβδομαδες.

Τις πρωτες μερες δεν νοιαστηκα για τα ρουχα,οταν ομως σταθεροποιηθηκε η κατασταση μου ειπα στον αντρα μου να μπει στο παρεντς,να βρει στα μυνηματα τις διευθυνσεις και να στειλει τα δεματα.

Τοτε μου ειπε πως οι σακκουλες δεν ηταν τρεις αλλα δυο.

Δεν ξερουμε ουτε εμεις τι εγινε.

Το πιο πιθανο σεναριο ειναι μπαινοντας στο σπιτι το φορειο και επειδη η εισοδος ειναι μικρη,οι τραυματιοφορεις που εβγαλαν το καροτσι της κορης μου στο διαδρομο της πολυκατοικια να εβγαλαν και την σακκουλα που ηταν και αυτη σε κεινο το σημειο.Και ισως καποιος απο την πολυκατοικια την πηρε.Δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω.

Γλυκια μου,λυπαμαι πολυ.Και πιο πολυ που σημερα μπαινοντας στο παρεντς διαβασα το μυνημα σου και ηταν μες την ανησυχια για την υγεια μου.

Καλυτερα να με σκοτωνες :-(.

Γραφω αυτη την συγγνωμη δημοσια μηπως και καποια μανουλα εχει ρουχαλακια για κοριτσακι 10 μηνων και πανω και θελει να τα χαρισει.

Και παλι χιλια συγγνωμη και ελπιζω να μην σου δημιουργησα προβλημα.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολους!

Κοριτσια μου,μην ανησυχειτε για μενα,ολα καλα!

Δυο χρονια μες στο φορουμ,δεν το εχετε καταλαβει,μεχρι και σε περιπτωση πυρηνικου πολεμου εγω θα επιβιωσω,μαζι με τις κατσαριδες.

Φυς,σ'ευχαριστω γλυκια μου που με πηρες.

Ευχαριστω πολυ,πολυ,την γλυκια μου Αρια,που με επαιρνε και στο νοσοκομειο και με βοηθησε να επικοινωνησω με τα κοριτσια που ειχαν απαντησει στις αγγελιες.

Και ολα τα κοριτσια που με σκεφτηκαν!

Πολυ μου λειψατε,αν ειχα και ιντερνετ στο νοσοκομειο θα ηταν πολυ καλυτερη η διαμονη!

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

Ευχαριστω,κουκλιτσα μου,να'σαι καλα!

Δεν υπαρχει αμφιβολια,αφου αντεξα εναμιση μηνα το φαγητο του νοσοκομειου ειμαι αθανατη,σαν τον χαιλαντερ ενα πραγμα!

Πολλα φιλια και σε σενα!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλβερτος Αινσταιν

OYΦ!!!!!

Μου εφυγε ενα τεραστιο βαρος, ειλικρινα!!!

Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι που εισαι καλα! :D

Ρωτησα και την Αρια, εστειλα και σε σενα μηνυματα αλλα δεν ηθελα να γινω φορτικη για να μη θεωρησεις οτι νοιαζομαι για τα ρουχαλακια.

Να εισαι παντα καλα και να μη μας ξαναανησυχησεις!!!

Με συγκινησες ειλικρινα που ησουν σ'αυτη την κατασταση και σκεφτοσουν και μενα.

Σου στελνω μια τεραστια αγκαλια και τα φιλια μου!

Και επειδη δεν το σπουδασαμε τζαμπα το Αγγλικο,

who gives a s***t για ρουχα και τα ρεστα;;; :lol::lol::lol:

Εσυ να εισαι καλα πανω απ'όλα και να χαιρεσαι την οικογενεια σου.

Περαστικα σου κοριτσακι μου.

Σε φιλω γλυκα!

εγω δε σου απαντησα γιατι ρε γμτ έλειπα και δεν μπορούσα να παρω τηλ να ρωτησω να σου απαντησω

(δε σε εγραψα)

αλλα ναι ναι με ρωτησε η κοπέλα και δευτερη φορά χριστιάνα .

όλες με ρώτησαν ...

αντε παρστηκα ... φιλια και τραλαλα τραλαλα ...!

αντε αν βρω ρούχα θα σου στείλω εγω, καλό τυχο ...! :-) ...

(μαρη που πήγε η τσαντα ...ΔΝΤ λεμε ... τα προσέχουν αυτα ) :-)

Αχ,βρε κουκλα μου,τι γλυκια που εισαι...

Και βεβαια σε σκεφτομουν,το συζητας?Πηγα να σκασω!:-(:sad::-(

Θα σου στειλω αυτα που σου εγραψα στο πμ και θα ηθελα πολυ αν καποια κοπελα εχει ρουχαλακια για αυτη την ηλικια (τωρα πρεπει να ειναι 11 μηνων η μικρουλα σου) και δεν τα χρειαζεται,αν εχει την καλοσυνη να σου στειλει.

Και φυσικα αν την βρω,δεν το συζηταμε,θα στην στειλω.

Σ'ευχαριστω για την κατανοηση σου και για τις ευχες σου.

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

Κοριτσακι μου μη σε νοιαζει καθολου.

Τα ειπαμε αυτα, εσυ να εισαι καλα. :D

Ασε που εχω ενα φυλακα αγγελο, δεν εξηγειται αλλιως.

Η καλη μας νεράιδα (βλεπε Layla Diopp) μου εδωσε ρουχαλακια για να ξεχειμωνιασουμε, και μαλιστα ετσι, απο την καλη της την καρδια, χωρις να της ζητησω.

Εγω ενα εχω να πω, χαιρομαι που εισαι καλα και που εδω μεσα εχω γνωρισει τοσο υπεροχους ανθρωπους! :D

Να προσεχεις καλη μου φιλη. Μη μας το ξανακανεις αυτο!

Σε φιλω γλυκα.

εγω δε σου απαντησα γιατι ρε γμτ έλειπα και δεν μπορούσα να παρω τηλ να ρωτησω να σου απαντησω

(δε σε εγραψα)

αλλα ναι ναι με ρωτησε η κοπέλα και δευτερη φορά χριστιάνα .

όλες με ρώτησαν ...

αντε παρστηκα ... φιλια και τραλαλα τραλαλα ...!

αντε αν βρω ρούχα θα σου στείλω εγω, καλό τυχο ...! :-) ...

(μαρη που πήγε η τσαντα ...ΔΝΤ λεμε ... τα προσέχουν αυτα ) :-)

Bρε μπουμπου,ποσταραμε μαζι και δεν ειδα τι μου εγραψες.

Το ξερω πως δεν με εγραψες,ισα,ισα,το αντιθετο και με βοηθησες και τηλεφωνα με πηρες.

Οσο για την τσαντα,τωρα ελεγα στον Τασο,θα κολλησω σημειωμα στο ασανσερ που θα γραφει "ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ,ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ".Με ξερεις δα τι γλυκομιλητη ειμαι αν θελω :mrgreen:.

Και δεν εχει κανεις παιδακι σε αυτη την ηλικια στην πολυκατοικια,μπορει και να τα πεταξαν κιολας μολις ειδαν τι ειναι :evil:.

Κοριτσια,να'στε καλα που προσφερεστε,μου φευγει ενα βαρος.

Και'μεις ειμαστε δυσκολα τωρα και καταλαβαινω πως ειναι να ζοριζεσαι.

Σας χιλιοευχαριστω ολες!!!

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις