Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ζητείται Αιματολόγος (σε Δημόσιο)

Recommended Posts

Καλημέρα!

Λοιπόν ψάχνουμε για αιματολόγο. Γνωρίζετε κάποιον στο Δημόσιο να μας προτείνετε?

Έκλεισε χθες επείγον ραντεβού η γυναίκα μου σε έναν ιδιωτικό και πληρώσαμε 310 ΕΥΡΩ!!!shocked.gifsuicide.gif

Οπως μπορείτε να καταλάβετε... θα μπορώ να περπατήσω σωστά μετά απο 9 μέρες...όποιος κατάλαβε...κατάλαβε...

Επειδή πλέον όταν βάζω το χέρι στην τσέπη...φτάνω στην ...κάλτσα... δεν με παίρνει πλέον για ιδιωτικούς γιατρούς.

Α! και κάτι ακόμα... ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ!!! ΣΕ ΥΠΟΘΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΡΕ!

Ζητώ συγνώμη που παραφέρθηκα...αλλά τα είπα και ξεθύμανα...

Κάποτε είχα διαβάσει σε έναν τοίχο ένα σύνθημα:

"Μην σκοτώνετε τα κουνούπια! Άλλοι είναι αυτοί που σας πίνουν το αίμα!"

Καθημερινά επαληθεύεται... 20.gif

Never underestimate your enemies, nor overestimate your friends.

Διαφημίσεις

Καλημέρα Jester,

έχω την εντύπωση ότι έχουμε πάει στον ίδιο ιδιώτη γιατρό (στο Μαρούσι???), γιατί και εγώ πλήρωσα 310€ και μετά από παρακάλια μου έδωσε μια απόδειξη των 150€!!! :evil:

Τώρα με παρακολουθεί ο γυναικολόγος μου και για τις μηνιαίες εξετάσεις αίματος (τις εξειδικευμένες).

Παρ'όλα αυτά, θα ήθελα να πάω και σε έναν άλλον γιατρό αιματολόγο του δημοσίου...

Μπορείς voula2 να μου στείλεις και μένα τα στοιχεία του γιατρού???

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Φαντάζομαι ότι ψαχνεστε για θρομβοφιλία. Στο ΙΚΑ που ειχα ρωτήσει που ειπαν οτι αιματολόγος υπάρχει μόνο στο Γ΄θεραπευτήριο του ΙΚΑ στην Κάνιγγος. Φυσικά δεν πήγα. Εμένα με παρακολουθεί σε αυτό το θέμα ο γυναικολόγος μου με τις απαραίτητες εξετάσεις.

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ... ΠΗΓΑ ΧΤΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ. ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΟΥΤΕ ΗΞΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ. ΕΨΑΞΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΙΑΣΩ 400€ ΑΝΩ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ 700€. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ....

ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΤΙΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΙΚΑ.... ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ Η' ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΞΩ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ???

ΣΟΣ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΧΡΥΣΑΦΙ...

Καλημέρα,

310 ευρώ επίσκεψη :?::shock: ΕΕΕΕ όχι :evil:

Προσωπικά ανακάλυψα την θρομβοφιλία κάνοντας εξετάσεις στο Λαϊκό (δεν πλήρωσα τίποτα), αφού ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις με βλέπει η διευθύντρια του τμήματος και μου κάνει ενημέρωση τι ακριβώς έχω και τι κινδύνους διατρέχω, τέλος μου δίνει μια καρτέλα η οποία γράφει την πάθηση μου ακριβώς και ότι πρέπει να την έχω πάντα μαζί μου.

Μένοντας εγκυος ήξερα τι έπρεπε να κάνω μέτα την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης από τον γυναικολόγο και ξεκινώντας αμέσως θεραπεία που μου προτεινε αυτός μέχρι να επισκεπτώ στο Λαϊκό τους ειδικούς, όπως και έκανα :wink:

Να σας ενημερώσω ότι το Λαϊκό έχει ένα από τα καλύτερα αιματολογικά τμήμα αν όχι το καλυτερο με πολύ εξυπηρετικούς ιατρούς

Jester, εαν θέλεις πες μου να σου στείλω πληροφορίες :)

uAq4.jpgMqhPp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ... ΠΗΓΑ ΧΤΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ. ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΟΥΤΕ ΗΞΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ. ΕΨΑΞΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΙΑΣΩ 400? ΑΝΩ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ 700?. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ....

ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΤΙΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΙΚΑ.... ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ Η' ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΞΩ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ???

ΣΟΣ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΧΡΥΣΑΦΙ...

Για να τις γράψεις στο ΙΚΑ πρέπει να κλείσεις ραντεβου με αιματολόγο και από ότι εμαθα έχει μόνο στο Γ΄θεραπευτήριο του ΙΚΑ στην Κάνιγγος. Αν στις γράψει και αν τις κάνει το ΙΚΑ. Αν δεν κάνω λάθος η μικροβιολόγος μου μου είπε ότι αυτες δεν καλύπτονται απο το ΙΚΑ. Ρώτησε. Αλλά αν τις κάνεις στο ΙΚΑ θα αργησουν παρα πολύ να βγουν. Εγω τις εκανα ιδιωτικά και μάλιστα η πρώτη ανάλυση εγινε στο μικροβιολογικό και η δέυτερη για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει, εστειλε το δειγμα η μικροβιολόγος στο Υγεία. Αυτες οι εξετάσεις γίνονται σε συγκεκριμένα κέντρα. Για την όλη διαδικασία το χρονικό διάστημα ήταν 15 μέρες. Φαντάσου στο ΙΚΑ πόσο θα κάνεις..... Όντως το κόστος είναι πολύ μεγάλο και εγω ειχα δώσει περίπου στα 500-600 ευρω (φιλική τιμή) αλλά ειχα τα αποτελέσματα αμέσως. Εχε υπόψη σου οτι αν εχεις θρομβοφιλια και δεν παρεις άμεσα αγωγή μπορεί αυτό να ειναι κατά του μωρού σου.

KONSTANTINA78 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΙΓΓΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ.

• 3 years later...

καλησπερα κοριτσια

γνωριζει κανεις την αιματολογο Μπαρμπαρουση στο Αλεξανδρα???? στην πρωτη μ εγκμοσυνη ειχε βρεθει προβλημα θρομβοφιλιας κ η τοτε αιματολογος(φοιφα)μ ειχε συστησει ενεσεις.

Μετα την γεννα εκανα παλι εξετασεις για να δουμε αντικειμενικα τι συμβαινει. Ο γυναικολός μ ειπε οτι κ σε μια επομενη εγκυμοσυνη θα χρειαστε πάλι. Η Μπαρμαρουση ομως μου ειπε οτι με αυτες τις τιμες δεν θα χρειαστει. Εχω λιγο μπερδευτει -τελικα αν μεινω εγκυος να τις κανω ή να μην τις κανω???

Αναρωτιεμαι αν κάποια την γνωριζει σαν γιατρο. Δεν ξερω ποιον να εμπιστευτω.

Νομιζω θα ηθελα να το διασταρωσω κ με δευτεη γνωμη αιματολ'ογου αλλα δεν ξερω σε ποιον

Διαφημίσεις

H Mπαρμπαρουση ειναι κορυφαια αιματολογος και συνεργαστηκα μαζι της σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης μου που ηταν πραγματικα παρα πολυ δυσκολη λογω δικης μου σοβαρης αιματολογικης παθησης. Ειναι ενας απο τους γιατρους που χρωσταω την ζωη την δικη μου και του γιου μου.

Ευχομαι τα καλυτερα και ειλικρινα σου λεω εισαι σε καλα χερια παρολαυτα παρε και δευτερη γνωμη αν θες να ηρεμησεις παντως δεν εχει κανενα οικονομικο οφελος η συγκεκριμενη οπως αλλοι ιδιωτικοι αιματολογοι.