Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συγχαρητήρια στο ΙΚΕΑ!!!


Recommended Posts

Ειμαι τόσο ικανοποιημένη που πρεπει να σας το πω.

Την Δευτερα επισκεφτήκαμε το ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκης και ο μικρός ήθελε να παει στον παιδότοπο. Στην αρχη δισταζα να τον αφήσω αλλα γκρίνιαζε και είπα "ας παμε". Εχουν πολύ οργανωμένο σύστημα, κρατησαν τα στοιχεία μου και τον αριθμό του κινητού μου, κόλλησαν ενα αυτοκόλλητο στην μπλούζα του μικρού με το ονομα του, του μιλούσαν όμορφα και τον έβαλαν στο "Μαγικό Δάσος". Δεν πέρασαν 10 λεπτά και χτυπάει το κινητο, μου λειε η κοπέλα ότι μάτωσε η μυτη του, δεν έπεσε απλά μάτωσε. Εχει ένα πρόβλημα ο μικρός με τα αγγεια στην μύτη του, είναι πολύ ευαισθητα και συχνα έχει αιμμοραγίες. Τρεχουμε με τον άντρα μου πίσω και.... τι να δούμε : είχαν καλέσει μια κοπέλα του καταστηματος που είχε ενα σημα στην μπλούζα με τις πρώτες βοήθειες, ο σεκιούριτι άνοιξε το ιατρειο, ένα δωματιο αρκετα εξοπλισμένο για τις πρώτες βοήθειες και γενικά ειχαν "αναστατωθεί". Μου έκανε εντύπωση, αν και ντράπηκα λιγακι εκείνη την στιγμή γιατί ήξερα ότι δεν ειναι κάτι σοβαρό. Εφτασε και ο υπευθυνος ασφαλείας, να ρωτάει και να ξαναρωτάει τις κοπέλες αν έπεσε ο μικρός, πήρε και τα στοιχεία μας για να καταγράψει το περιστατικό. Τελοςπάντων ηρέμησε ο μικρός, σταμάτησε και η μύτη και φύγαμε.

Την Τριτη το πρωι με πήραν τηλ, η κοπέλα από τον παιδότοπο να ρωτησει πως ειναι ο μικρός!!! Με αφησαν άφωνη. Δεν το περίμενα!!

 

Ημουνα πάντα φαν του Ικεα λόγω φιλοσοφίας στα έπιπλα, αλλα μετά απο αυτό τους έχω μες στην καρδιά μου!!

 

Σας ευχαριστώ πολύ! Να συνεχίσετε έτσι!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 68
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπραβο που αντιδρασανε ετσι και ηρθε και η κοπελα να κοιταξει το παιδι ετσι πρεπει να γινεται οταν αφηνεις το παιδι σου στη φυλαξη,αλλα το οτι σε πηρανε τηλεφωνο για να δουνε τι κανει εγω πιστευω οτι το κανανε απο φοβο μη τους τραβηξεις καμια μηνυση για ελλειπη παρακολουθηση των παιδιων.αυτοι δεν ηξεραν οτι το παιδι ειχε προβλημα οποτε μπορει να θεωρησαν οτι καποια κοπελα απο εκει δε προσεχε και το παιδακι χτυπησε εκει.αμα στα κανουν αυτα πρεπει να πονηρευεσαι...

qcKmp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

...αλλα το οτι σε πηρανε τηλεφωνο για να δουνε τι κανει εγω πιστευω οτι το κανανε απο φοβο μη τους τραβηξεις καμια μηνυση για ελλειπη παρακολουθηση των παιδιων.αυτοι δεν ηξεραν οτι το παιδι ειχε προβλημα οποτε μπορει να θεωρησαν οτι καποια κοπελα απο εκει δε προσεχε και το παιδακι χτυπησε εκει.αμα στα κανουν αυτα πρεπει να πονηρευεσαι...

 

 

Αυτο σιγουρα δεν ισχυει, γιατι εχουν τμημα που γενικα εχει υποψιν τουκαι παρακολουθει ολα τα περισταστικα που εχουν συμβει μεσα στο καταστημα... Γνωριζω περιστατικο με καποιον που ειχε πιεση και απλα ζαλιστηκε, τον πηγαν στο ιατρειο και ηρεμησε και αφου εφυγε τον πηραν να δουν αν ειναι καλα και αν εφτασε σπιτι ασφαλης... Αλλη νοοτροπια... (μπορει να τους την εχουν επιβαλλει αλλα αφου δουλευει....;) το αποτελεσμα μετραει....;))

7ytop2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

αν δεν υπάρχει η νοοτροπία του Ελληνάρα, όλα λειτουργούν σωστά!

 

Μπράβο!

 

 

Ημουνα πάντα φαν του Ικεα λόγω φιλοσοφίας στα έπιπλα, αλλα μετά απο αυτό τους έχω μες στην καρδιά μου!!

 

 

Με κάλυψε το Μαράκι μου....

 

Μπραβο μπραβο στο ΙΚΕΑ!!!

 

Link to comment
Share on other sites

και ενδιαφερονται εξισου και για τους ενηλικες. Ειναι ενα απο τα ελαχιστα καταστηματα στην Ελλαδα που εχει προμηθευτει αυτοματους εξωτερικους απινιδιστες (τα μηχανηματα που χορηγουν ρευμα στην καρδια και την επαναφερουν σε λειτουργια οταν εχει παθει ανακοπη) και η ειχαμε την τυχη να εκπαιδευσουμε ολο το προσωπικο ασφαλειας του στην βασικη υποστηριξη της ζωης και στην χρηση των αυτοματων εξωτερικων απινιδιστων.

 

κατι τετοια πρεπει να λεγονται!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΙΚΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

sq3Zp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλά εγω πρέπει να κοιμάμαι όρθια... 018.gif

 

Ποτέ δε το έχω δει...

Επειδή τα καταστήματα του Αεροδρομίου και του Ρέντη είναι πανομοιότυπα δηλαδή έχουν ακριβώς τις ίδιες εγκαταστάσεις, τις ίδιες εκθέσεις και τα λοιπά, φαντάζομαι ότι και στην Θεσσαλονίκη είναι ίδιο. Ο παιδότοπος είναι ακριβώς κάτω από τις κυλιόμενες σκάλες που σε ανεβάζουν στον 1ο όροφο ή απέναντι από το ασανσέρ.

Εγώ πάντως είχα βάλει και την κόρη μου (ήταν τότε 2χρονών και 8 μηνών, φυσικά έγραψα πως είναι 3) τι να κάνω όμως έκλαιγε που μπήκε ο αδελφός της και οριόταν. Μια χαρά τα κατάφερε!

O5X4p2.png 

Link to comment
Share on other sites

το ικεα ειναι το μονο μαγαζι που μου επιτρεπει να το επισκεφθω και να ψωνισω με την ησυχια μου αφου προσφερει φυλαξη για το γιο μου και δωματιο θηλασμου και αλλαγης για να μην ειμαι αναγκασμενη να ψαχνω παγκακι και ησυχια για να θηλασω (βλεπε mall). ειναι απο τις ελαχιστες βολτες σε μαγαζι με τα παιδια που δε με κουραζουν

Link to comment
Share on other sites

Παιδότοπο έχει κανονικά στου Ρέντη γιατί όποτε πάμε αφήνω την μικρή μου εκεί. Μπράβο στην πολιτική του ΙΚΕΑ προς τους πελάτες, ελπίζω και η πολιτική των εργοδοτών του ΙΚΕΑ να είναι έτσι και ως προς τους εργαζόμενούς του.

Link to comment
Share on other sites

Εχω παει ελαχιστες φορες στο ΙΚΕΑ αλλα και παλι εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενη! Δεν αφησα την κορη μου στον παιδοτοπο, γιατι την τελευταια φορα που πηγαμε η Μαρια ηταν σχεδον 7 μηνων, ομως το προσωπικο ηταν το ιδιο ευγενικο και χαμογελαστο απεναντι μας. Γιατι μου εχει τυχει να παω σε αλλα καταστηματα επιπλων και να μας στραβοκοιτανε που η Μαρια ψιλογκρινιαζε..

Ενα μπραβο κι απο εμενα στο ΙΚΕΑ!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΙ να σημειωσω οτι το ικεα κανει απιστευτες εκδηλωσεις για τα παιδια πολλες φορες τον χρονο ..δεν το γνωριζουν οι γονεις αλλα ειναι παρα πολυ ωραιες εκδηλωσεις..

η μια που ειναι στην καρδια μου ειναι οταν γιορταζουμε την μεγαλυτερη μερα του χρονου οπου ειχαν διασκεδαστες που κανανε παιχνιδια και κατι ΤΕΡΑΣΤΙΕς ΣΑΠΟΥΝΟφουσκες και μοιραζαν μικρ αδωρακια στα παιδια τΑ οποια γελασανε με την καρδια τους..

ειμαι σιγουρη και τωρα τα χριστουγεννα παλι θα κανουν διαφορα...

ΛΑΤΡΕΥΩ ΙΚΕΑ!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Μπράβο κι από μένα αν και με πληγώσατε που είπατε ότι είναι για πάνω από 3 ο παιδότοπος... ήλπιζα σε ένα ωραίο απογευματινό shopping therapy αλλά πρέπει να περιμένω ενάμιση χρόνο ακόμα :lol:

 

Να πω ότι ποσός με ενδιαφέρει ποιος είναι πίσω από αυτή την εικόνα και την αντιμετώπιση. Όταν είχε πρωτοανοίξει η Αττική Οδός (που την χρησιμοποιώ συχνά πυκνά για μία μόνο έξοδο :lol: ) μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση η ευγένεια των εισπρακτόρων... τόσο που το είχαμε σχολιάσει και οικογενειακώς σε κάποια συζήτηση... Με έκπληξη διαπιστώσαμε το επόμενο καλοκαίρι πως αυτή η ευγένεια (καλημέρα σας, καλησπέρα, ορίστε, καλό ταξίδι κ.λπ.) πέρασε και στους εισπράκτορες των διοδίων της Εθνικής και τότε κατάλαβα ότι οι ξένοι εργοδότες ήρθαν στην Ελλάδα για να μας μάθουν τρόπους ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Αν είναι ο μοναδικός τρόπος αυτός... καλώς να ορίσουν!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...