Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΩ??

Recommended Posts

Είπα στον άντρα μου για το θήλαστρο..Δεν τον είδα και πολύ θετικό. Γενικά δεν είναι πολύ θετικός με το όλο θέμα...Τι να κάνω?? Σήμερα θήλασα δημόσια και δεν του άρεσε καθόλου...Πώς να τον πείσω ότι είναι ό,τι καλύτερο για την κόρη μας????

YAgZp3.png43y0p3.png

Διαφημίσεις

Είναι οικονομικό, μπορείς να πας όπου θές και όποτε θές(δίακοπες :wink: ), χωρίς να κουβαλάς ένα αυτοκίνητο πράγματα κάνει κάλο στη υγεία του μώρου

το προσφέρεις στην στιγμή και δεν τον ξύπνας το βράδυ δεν θα άφησεις έκ των πραγμάτων το μώρο στην πεθέρα του :lol:

Ε! και μην θήλασεις δήμοσια άφου τον πείραζει , δώστου λίγο χρόνο μέχρι να μπεί στο νόημα

:wink:

Να του πεις πόσο κοστίζει το ξένο γάλα το μήνα και πόσα λεφτά θα γλιτώσει από ιατρικά έξοδα.

Ναι, αν δεν πείθεται από άλλα πιο σημαντικά επιχειρήματα επιχειρήματα ίσως να τον πείσει αυτό!!! :)

Και για να του μιλήσεις και με αριθμούς. Ξέρεις πόσα έδινα εγώ; 11,5 ευρώ είχε το κουτί και χρειαζόμουν 2 κουτιά σκονη την εβδομάδα. 23 χ 4 = 92 ευρώ το μήνα περίπου. Και το κακό ξέρεις ποιο ήταν; Πολλές φορές έφτιαχνα καποια ποσότητα αλλά δεν το έπινε πάντα. Ξέρεις πόσο είχε καταλήξει στο νεροχύτη; Άσε.....

sL7ap2.png

Τα δικά του επιχειρήματα ποια είναι? Ίσως θα μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε να τα αντικρούσεις. Για το δημόσιο θηλασμό, φαντάζομαι ότι νιώθει περίεργα και ίσως θα χρειαστεί λίγο χρόνο, αλλά τι άλλο επιχείρημα έχει κατά του θηλασμού?

Διαφημίσεις

Κι εμένα γκρίνιαζε με την προοπτική του δημόσιου θηλασμού, μέχρι που μία μέρα πήγαμε για καφέ και έβαλα τη μπέμπα να θηλάσει την ώρα που εκείνος χάζευε, και ούτε που το κατάλαβε! Και είδε πως δεν σε παίρνει χαμπάρι κανείς. Τώρα μου έχει γίνει άνετος με το θέμα.

Νομίζω πως αν θέλει μια μαμά να θηλάσει, δεν πρέπει να αφήνει κανένα να την σταματήσει! :wink:

1103660.png

________

I think men who have a pierced ear are better prepared for marriage. They've experienced pain and bought jewelry.

Γενικά δεν είναι εξοικιωμένος με την ιδέα θηλασμός (δεν τον θήλασε η μητέρα του, αλλά ούτε η δική μου εμένα) και πόσο χρόνο χρειάζεται. Δυστυχώς τη μεγάλη μου κόρη τη θήλαζα μόμο 10 λεπτά από κάθε στήθος και μετά συμπλήρωμα...

Όσο για το δημόσιο θηλασμό μου έχει πει ότι ντρέπεται, αλλά γίνετε διαφορετικά όταν είσαι έξω? Και να φανταστείτε ότι έχω πάρει και ring sling...

Πάντως σήμερα παρήγγειλα το swing και του το είπα μετά...

Με τον καιρό θα καταλάβει

YAgZp3.png43y0p3.png

Na tou pis pos iparhoun ginekes pou den boresan na thilasoun ke apo to proi mehri to vradi to mono pou skeftondan itan:

Bibero, apostirosi, vrasimo nerou.

(Nai, anaferome stin periptosi mou)

Tin plirosan to pedi mou ke o andras mou. To pedi mou giati den tou afierona arketo hrono kai o andras mou giati den borousame na pame pouthena mehri to telos tis apostirosis (eprepe na kouvalao ta bibero se krio perivalon ke to nero se thermos). Mia volta na thelame na pame zitima itan. Kai vevea den iha orexi kai gia tipota allo...

Den sizitao gia to kostos: Apostirotis, bibero, thiles gia oles tis ilikies ke to gala. Ki epidi o megalos mou ekane foveres anagoges to gala itan akoma pio akrivo!

Episis na tou pis pos kalitera na perni ta andisomata tis manas tou para ta andiviotika pou ehoun ta xena galata. Distihos otan kati to ehoume dedomeno den tou dinoume ke tin prepousa simasia. :(

Και ίσως θα μπορούσες να συμπληρώσεις με το γνωστό "το αγελαδινό γάλα είναι για τα μοσχαράκια και το ανθρώπινο για τα ανθρωπάκια". Πάντως ό,τι και να πεις, συνέχισε τον θηλασμό προσπαθώντας να αποφύγεις ακραίες καταστάσεις με τον άντρα σου. Τους χρειαζόμαστε στο πλευρό μας. Και σε ορισμένες περιπτώσεις δεν μπορούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλον. Ούτε αυτός εσένα ούτε εσύ αυτόν. Καλή συνέχεια!

Τελικά το απόγευμα καθήσαμε και μιλήσαμε. Μου είπε ότι με καταλαβαίνει και ότι ήταν λίγο απόλυτος με το θέμα...Δεν το έκανε επίτιδες απλά με ..έχασε ενώ ήθελε να με βλέπει περισσότερο..ο καημένος μου μωρέ!!Συγκινήθηκα..

YAgZp3.png43y0p3.png

Διαφημίσεις

εγω σταματησα να θηλαζω γιατι ειχα κουραστει παρα πολυ με την δουλεια ( εχει αρκετα βαρυ) και οταν γυρνουσα η μπεμπα ηθελε να φαει, εγω ημουν ενα πτωμαααα.... με αποτελεσμα να λυποθημησω δυο φορες στην δουλεια Το σκυλομετανιωσα που σταματησα γιατι τα πραγματα γινανε χειροτερα:

1. εξακολουθει και σηκωνετε 2 με 3 φορες το βραδυ για φαι ( οταν θηλαζα την ταιζα ξαπλωμενη και κοιμισμενη στο κρεβατι)

2. το κουτι εχει 11 ευρω * 3 κουτια την εβδομαδα=33 ευρουλακια επι 4 εβδομαδες το μηνα =?

3. οταν ειναι να παμε βολτα κουβαλαω μια ασηκωτει τσαντα με θερμο, μπιμπερο και σκονες ενω πριν ειχα το στηθος μου.

4. δεν εχει προγραμμα με αποτελεσμα να τρωμε οποτε θυμηθουμε και οσο θελουμε ( πεταμε απιστευτες ποσοτητες γαλα)

5. με το που σταματησα να θηλαζω επαθε γαστρεντεριτιδα και μετα απο 15 μερες λοιμοξη αναπνευστικου.

Αν γυρνουσε ο χρονος πισω θα νοικιαζα ενα θηλαστρο, θα επερνα μαγια μπυρας και θα απαιτουσα περισσοτερη βοηθεια για να διατηρησω το θηλασμο τουλαχιστων μεχρι το εξαμηνο αν οχι το χρονο. Τωρα ομως ειναι αργα...........Προσπαθησε δεν εχεις να χασεις τιποτα μονο να κερδισεις

Τα πλεονεκτήματα δεν το συζητώ είναι πάρα πολλά γι' αυτό άλλωστε συνεχίζω...Τον καταλαβάινω αλλά νομίζω προταιρεότητα έχει τώρα η μπέμπα..Αλήθεια να υπάρχουν και άλλοι σαν τον δικό μου??Δεν θήλασε, δεν έχει δει να θηλάζουν οπότε φυσικό είναι να μην είναι εξοικιωμένος με το θέμα.Όσο περνάει ο καιρός και επειδή είμαι από φύση αισιόδοξη, τα πράγματα είμαι σίγουρη ότι θα πάνε καλύτερα... :wink::wink::wink:

YAgZp3.png43y0p3.png

εγω σταματησα να θηλαζω γιατι ειχα κουραστει παρα πολυ με την δουλεια ( εχει αρκετα βαρυ) και οταν γυρνουσα η μπεμπα ηθελε να φαει, εγω ημουν ενα πτωμαααα.... με αποτελεσμα να λυποθημησω δυο φορες στην δουλεια Το σκυλομετανιωσα που σταματησα γιατι τα πραγματα γινανε χειροτερα:

1. εξακολουθει και σηκωνετε 2 με 3 φορες το βραδυ για φαι ( οταν θηλαζα την ταιζα ξαπλωμενη και κοιμισμενη στο κρεβατι)

2. το κουτι εχει 11 ευρω * 3 κουτια την εβδομαδα=33 ευρουλακια επι 4 εβδομαδες το μηνα =?

3. οταν ειναι να παμε βολτα κουβαλαω μια ασηκωτει τσαντα με θερμο, μπιμπερο και σκονες ενω πριν ειχα το στηθος μου.

4. δεν εχει προγραμμα με αποτελεσμα να τρωμε οποτε θυμηθουμε και οσο θελουμε ( πεταμε απιστευτες ποσοτητες γαλα)

5. με το που σταματησα να θηλαζω επαθε γαστρεντεριτιδα και μετα απο 15 μερες λοιμοξη αναπνευστικου.

Αν γυρνουσε ο χρονος πισω θα νοικιαζα ενα θηλαστρο, θα επερνα μαγια μπυρας και θα απαιτουσα περισσοτερη βοηθεια για να διατηρησω το θηλασμο τουλαχιστων μεχρι το εξαμηνο αν οχι το χρονο. Τωρα ομως ειναι αργα...........Προσπαθησε δεν εχεις να χασεις τιποτα μονο να κερδισεις

Antu είναι πολύ χρήσιμο να αναφέρονται περιπτώσεις σαν τη δική σου γιατί πολλές φορές λανθασμένα δημιουργείται η εντύπωση ότι σταματώντας το θηλασμό λύνονται σειρά προβλημάτων όπως το ξύπνημα τη νύχτα, αναγωγές-αλλεργίες-ΓΟΠ-ότι άλλο έχουμε διαβάσει εδώ μέσα, ότι το μωρό μπαίνει σε πρόγραμμα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κτλ.

Τώρα θα ξέρεις στο επόμενο πάντως!

:wink:

Αλήθεια να υπάρχουν και άλλοι σαν τον δικό μου??

Πάρα πολλοί και μάλιστα πολύ χειρότεροι. Ο δικός σου είναι ανοιχτός και πρόθυμος να το προσεγγίσει ξανά το θέμα λίγο διαφορετικά. Οι περισσότεροι είναι απόλυτοι. Σε μια κοινωνία που ο θηλασμός είναι τόσο σπάνιος αυτό είναι το αναμενόμενο. Το περίεργο θα ήταν να μη συνέβαινε.

Το κακό είναι ότι πολλοί επαγγελματίες υγείας παρόλο που έχουν μια έστω στοιχειώδη ενημέρωση για το θέμα, αρνούνται να τη δεχθούν και προτιμούν να πιστεύουν αυτά που ξέρουν από προσωπική εμπειρία, δηλαδή τα όσα δεν ξέρουν.

Δεν θήλασε, δεν έχει δει να θηλάζουν οπότε φυσικό είναι να μην είναι εξοικιωμένος με το θέμα.

Ακριβώς έτσι...

Όσο περνάει ο καιρός και επειδή είμαι από φύση αισιόδοξη, τα πράγματα είμαι σίγουρη ότι θα πάνε καλύτερα... :wink::wink::wink:

Η στάση σου απέναντι στο θέμα, η δική σου αλλαγή θα τον κάνει να ξανασκεφτεί. :wink:

Διαφημίσεις