Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΑΛΑ 7+1 ΔΩΡΟ...Πού είναι το δώρο?

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα θα ηθελα τη γνωμη-αποψη σας.

Πηγαινω χθες σε πολυ μεγαλο "ονομα" ισως το πιο μεγαλο κ γνωστο σουπερ μαρκετ, για να παρω γαλατα για τα μικρα. Παιρνω συνηθως αυτα στην συσκευασια που λεει 7+1 δωρο.( μη πω πως τα λενε και εχουμε θεμα οι περισσοτερες καταλαβαινετε)

Ομως εχθες, δεν ηθελα να παρω την οικονομικη (υποτιθεται) πολυσυσκευασια αλλα 2-3 μεμονομενα.

Βλεπω λοιπον τις τιμες: το ενα κουτι μονο του εχει 1 ευρω.

Η πολυσυσκευασια με τα 7+1 δώρο εχει 8 ευρω. Για πειτε μου εσείς σας παρακαλω πολυ κιολας το ΔΩΡΟ που ακριβως το βλεπετε και γιατι εγω δε το βλεπω?

Βλεπω κατι λαθος? Αμα ηταν ετσι δε θα πρεπε να κανει 7 ευρω? (αφου το 1 ειναι δωρο???) Μαλιστα το κοιτουσα επιμονα πολλη ωρα μηπως δεν εβλεπα σωστα απο τη κουραση της δουλειας κλπ.

ΟΟΟΟΟχι παρεμενε 8 ευρω στο ταμπελακι οση ωρα κι αν περνουσε, δεν εκαναν πουλακια τα ματια μου!!!!. Εντωμεταξυ θυμαμαι πολυ καλα πως παλιοτερα με 14 ευρω επαιρνα 2 πολυσυσκευασιες, η τιμη αλλαξε τωρα τελευταια! Άραγε ειναι ατασθαλία του σουπερ μαρκετ? (και καλα λογω αυξησης του φπα?)

Πείτε μου τη γνωμη σας και θα επανελθω με αλλες σκεψεις!!!:D

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

Το δώρο είναι η συσκευάσια κάλε:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!!!

Απ ότι έιχα παρατηρησει κ παλιοτεραα ετσι είναι κ σε άλλα προιοντα!

Κ πάντα την είχα την απορια το δώρο που είναι οεοοεοεοεο:?::?::?:

Φιλικα Ιωαννα

Το δώρο είναι η συσκευάσια κάλε:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!!!

ααα ναι βεβαια!!! γιατι ξέρουν πως οι μικρες μου τη βρισκουνε να παιζουνε πολυ με τα χαρτοκουτα και να τα σκιζουν κομματακια σε ολο το σπιτι μολις τελειωνουν τα γαλατα... αλλα τοτε μηπως να γράφανε

"+ παιχνίδι δώρο?"

χαχαχαχαα τελοσπαντων. περιμενω τις αποψεις σας και θα σας πω τι σκεφτομαι μετα...:D

Διαφημίσεις

ααα ναι βεβαια!!! γιατι ξέρουν πως οι μικρες μου τη βρισκουνε να παιζουνε πολυ με τα χαρτοκουτα και να τα σκιζουν κομματακια σε ολο το σπιτι μολις τελειωνουν τα γαλατα... αλλα τοτε μηπως να γράφανε

"+ παιχνίδι δώρο?"

χαχαχαχαα τελοσπαντων. περιμενω τις αποψεις σας και θα σας πω τι σκεφτομαι μετα...:D

Όχι ρε κορίτσια!! Το δώρο είναι αυτό το μπλε το σκ@τουλακι που βάζουμε στο γάλα μόλις το ανοίξουμε!! Αχάριστες είστε πάντως. Σας δίνουν δώρεαν, αυτή την μοναδική πατέντα και εσείς φωνάζετε για ένα κουτί γάλα.... τσ τσ τσ!!!!!!!!

Γιατί δεν ρώτησες στο ταμείο. Τα προϊόντα με προσφορά έχουν άλλο κωδικό από αυτά χωρίς, μήπως τα 8 ευρώ ήταν για την ίδια συσκευασία όμως με άλλο κωδικό χωρίς δώρο. Το έχω κάνει για χυμό ντομάτας όχι για τίποτα άλλο ( 10 λεπτά ήταν η έκπτωση) αλλά γιατί με τσάτισαν και την ανάγκασα να περάσει τον κωδικό με το χέρι για να μου γίνει η έκπτωση.

There is no patch for human stupidity.

να σου πω εγώ τι έγινε, γιατί την έπαθα και εγώ: η συγκεκριμένη συσκευασία (7+1) έχει δυο εκδόσεις, μια με το +1 δώρο και μια χωρίς να λέει δώρο(λέει απλά &+1)!!

Στο 7+1 δώρο όντως η τιμή είναι χαμηλότερη των 8Χ1ευρώ, και στο λέω σίγουρα γιατί τελευταία φορά που πήρα από τα καρφουρ είδα πολύ συγκεκριμένα την απόδειξη (είχε 7 και κάτι αντί για 8 και είχε και επιπλέον έκπτωση 20% από προμο του καρφουρ στα γάλατα και μου ήρθε λιγότερο από 6 ευρώ η κούτα!!!)

Είναι σύνηθης παρανόηση οτι η πολυσυσκευασία είναι και φτηνότερη - αλλά προσέξτε, παραπλάνηση (και άρα καταγγελία) είνια μόνο όταν έχουν στην πολυσυσκευασία εκφράσεις όπως ΧΧ% περισσότερο προιόν, +1 δώρο, ΧΧ% φτηνότερα κλτ.... αλλιώς είναι απλα πολυσυσκευασίες!

Και για να σας δώσω συγκεκριμένα και πρόσφατα παραδείγματα (τουλάχιστον από πολυσυσκευασίες που βρίσκω σε καρφουρ): μπισκότα μιράντα, το πακέτο κάνει Χ ευρώ, η πολυσυσκευασία με 4 κουτιά κάνει 4Χ - δεν λέει πουθενά οτι είναι φτηνότερο, και δεν είναι! Ψωμί τοστ μάρκας Κ, οι 20 φέτες Χ ευρώ, η μεγάλη συσκευασία με τις 40 φέτες κάνει 2Χ, ούτε σεντ φτηνότερα! Μακαρόνια με τον ακάκιο, είχε πακέτο 3+1 δώρο και έκανε όντως όσο 3 πακέτα..

Άρα θέλει προσοχή στις τιμές που βλέπουμε, στο καρφούρ έχει στις περισσότερες την τιμή/κιλό, και εκεί βλέπεις πραγματικά αν συμφέρει να αγοράσεις τη μεγαλύτερη συσκευασία ή όχι!!

Πω..πω...είναι όντως μεγάλοι απατεώνες...Εγώ ξέρω και για το μέλι ΑΤΤΙΚΗ..λένε θυμαρίσιο αλλά μόνο το 20% του μελιου είναι θυμάρι. Το υπόλοιπο είναι από αλλη βοσκή..αλλά αφού τους δίνουν την άδεια και το δικαίωμα για άνω του 19% περιεκτηκότητας ένα μέλι να χαρακτηρίζεται..θυμαρίσιο..κορόιδα είναι να μην το κάνουν; Και εμείς νομίζουμε πως τρώμε θυμαρί...Μου το έχει πει φίλος που δουλεύει στην εταιρεία του Πίττα (μέλι ΑΤΤΙΚΗ) και μάλιστα στο τμήμα ποιοτ. ελέγχου του μελιού που αγοράζουν απο τους μελισσοπαραγωγούς. Οι ανθρωποι τους πουλούν καθαρό θυμάρι..(γιατί αν ήθελαν..ας έκαναν και αλλιώς..δεν θα ξέφευγαν από τον εργαστηριακό έλεγχο που προηγείται της αγοράς) και αυτοί κατόπιν το ανακατεύουν με άλλα μέλια...βγάζοντας τα κερατα τους απο κερδος..γιατί άλλο κόστος το θυμάρι ..άλλο το ανθόμελο..κ.λ.π.

Διαφημίσεις

Παίρνω και εγώ αυτή την πολυσυσκευασία όπου αναφέρεται 7+1 δώρο, αλλά εμένα στοιχίζει 6,93?... Μόνο που δεν έχω προσέξει πόσο κοστίζουν ξεχωριστά... Θα το προσέξω την επόμενη φορά που θα πάω να ψωνίσω.

Πάντως φταίει το συγκεκριμένο σουπερμάρκετ όπου ψώνισες και όχι η εταιρεία (φαντάζομαι). Να παραπονεθείς και στο supermarket.

εχω δυο μπουμπουκακια

Κοριτσια καλημερα θα ηθελα τη γνωμη-αποψη σας.

Πηγαινω χθες σε πολυ μεγαλο "ονομα" ισως το πιο μεγαλο κ γνωστο σουπερ μαρκετ, για να παρω γαλατα για τα μικρα. Παιρνω συνηθως αυτα στην συσκευασια που λεει 7+1 δωρο.( μη πω πως τα λενε και εχουμε θεμα οι περισσοτερες καταλαβαινετε)

Ομως εχθες, δεν ηθελα να παρω την οικονομικη (υποτιθεται) πολυσυσκευασια αλλα 2-3 μεμονομενα.

Βλεπω λοιπον τις τιμες: το ενα κουτι μονο του εχει 1 ευρω.

Η πολυσυσκευασια με τα 7+1 δώρο εχει 8 ευρω. Για πειτε μου εσείς σας παρακαλω πολυ κιολας το ΔΩΡΟ που ακριβως το βλεπετε και γιατι εγω δε το βλεπω?

Βλεπω κατι λαθος? Αμα ηταν ετσι δε θα πρεπε να κανει 7 ευρω? (αφου το 1 ειναι δωρο???) Μαλιστα το κοιτουσα επιμονα πολλη ωρα μηπως δεν εβλεπα σωστα απο τη κουραση της δουλειας κλπ.

ΟΟΟΟΟχι παρεμενε 8 ευρω στο ταμπελακι οση ωρα κι αν περνουσε, δεν εκαναν πουλακια τα ματια μου!!!!. Εντωμεταξυ θυμαμαι πολυ καλα πως παλιοτερα με 14 ευρω επαιρνα 2 πολυσυσκευασιες, η τιμη αλλαξε τωρα τελευταια! Άραγε ειναι ατασθαλία του σουπερ μαρκετ? (και καλα λογω αυξησης του φπα?)

Πείτε μου τη γνωμη σας και θα επανελθω με αλλες σκεψεις!!!:D

Πολύ κακώς που δεν τους το ανέφερες!! Ρωτάς την κοπέλα στο ταμείο ή φέρνεις μια εκεί επιτόπου και τη ρωτάς ποιο είναι τελικά το δωρό;;;; Γιατί δεν είμαι και πολύ καλή στα μαθηματικά....:rolleyes::confused:

Παίρνω και εγώ αυτή την πολυσυσκευασία όπου αναφέρεται 7+1 δώρο, αλλά εμένα στοιχίζει 6,93?... Μόνο που δεν έχω προσέξει πόσο κοστίζουν ξεχωριστά... Θα το προσέξω την επόμενη φορά που θα πάω να ψωνίσω.

Πάντως φταίει το συγκεκριμένο σουπερμάρκετ όπου ψώνισες και όχι η εταιρεία (φαντάζομαι). Να παραπονεθείς και στο supermarket.

και εγω 7 ευρω το περνω να πας να τους το πεις

Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό σε αρκετά γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Πάτρα (τοπική), το ένα 1 ευρώ και η πολυσυσκευασία με το ένα δώρο 8 ευρώ:mrgreen: προφανώς νομίζουν ότι είμαστε χαζοί:evil:.

Όταν μίλησα με τον υπεύθυνο μου είπε ότι αυτοί έτσι το τιμολογούν 8 ευρώ και αν δεν θέλω να πάρω άλλη μάρκα. Πήγα σε άλλη τοπική αλυσίδα και τα πήρα 7 ευρώ. Αυτοί απλά δεν θα με ξαναδούν. Νομίζω ότι η καλύτερη αντίδραση εκ μέρους μας είναι να μην ξαναπατάμε σε τέτοια μαγαζιά που μας θεωρούν χαζούς.

Τσέκαρες την απόδειξη μήπως η έκπτωση γινόταν στο ταμείο;

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Διαφημίσεις

Λοιπον για να λυσω καποιες απο τις παραπανω αποριες:

Δεν την αγορασα τη συσκευασια γιατι πολυ απλα θα παμε σουπερ μαρκετ αρχη του νεου μηνα. αγορασα μεμονομενα 3 κουτια γαλα γιατι ξεμεινα, οποτε δε μπορω να σας απαντησω αν η εκπτωση γινοταν στο ταμειο(αλλα μεταξυ μας αποκλειεται!)μιλαω για το τι ειδα στο ραφι ...παντα η τιμη της συγκεκριμενης πολυσυσκευασιας ηταν 7 ευρω στο ταμπελακι στο ραφι. τα αγοραζω εδω και 3 χρονια σχεδον ξερω ποσο εκαναν και το 7+1 δωρο υπαρχει απο τοτε.

Οποτε δεν παιζουν τα σεναρια μηπως ειχε αλλο κωδικο το ταδε προιον, μηπως ειχε ληξει η προσφορα, μηπως η εκπτωση γινεται στο ταμειο και λοιπα! Θα παω και σε αλλο σουπερ μαρκετ αλλης αλυσιδας και σε αλλο καταστημα της ιδιας αλυσιδας να δω τι γινεται. θα βγαλω τα συμπερασματα μου και θα σας ενημερωσω παλι. παντως αν τυχει και πατε σουπερμαρκετ καρφουρ η μαρινοπουλο, (το πα θα σκαγα) δειτε σας παρακαλω ποσο εχουνε οι πολυσυσκευασιες αυτης της μαρκας. Και απο αλλα σουπερμαρκετ αν μπορειτε να δειτε τιμη για το ιδιο.... Να μαζεψουμε εδω τα αποτελεσματα της ερευνας να δουμε τι μας γινεται!!! εστω και ενας να εχει 7 ευρω αυτο που ολοι οι αλλοι εχουνε 8, ειναι ενα σοβαρο θεμα!!!! (και το αντιστροφο!)

λοιπον πηγα εχθες και παλι 8 ευρω ελεγε μαλιστα η συσκευασια με τα 7+1 δωρο σε αλλο σουπερμαρκετ της ιδιας αλυσιδας. Να παω λετε να δω και σε αλλης αλυσιδας σουπερμαρκετ????

Το εβγαλα και φωτογραφια. Πως προτεινετε να προχωρησω?

με εκανες και το εψαξα...........χτες αγορασα 2 συσκευασιες για τα δυο παιδια μου το ενα

ΚΙD το αλλο LAC μην πω και ονομα........... 7+1 και η αποδειξη γραφει για το καθενα

6,99 !!! δες και σε αλλο σουπερ μαρκετ

εχεις δικιο, αυτο θα κανω. και αν ανακαλυψω τετοιο πραγμα σημαινει πως ο συγκεκριμενος μας κοροιδευει. εμεις παντως το κιντ το πηραμε 8 εχθες και λογω κουπονιου το λακ το πηραμε 7 επειδη ειχαμε κουπονι -1 ευρω!

Tην προηγουμενη βδομαδα που πηγα στον Βασιλοπουλο για κατι ψωνια,πουλουσε την συσκευασια Νουνου kid 7+1, 6,93€,οποτε λογικη τιμη και φυσικα εδινε και το ενα κουτι οντως δωρο...

Παντως δεν νομιζω πως ειναι τυχαιο καποια σουπερμαρκετ να "καρπωνονται"εστω αυτο το ενα κουτι γαλα απο τις συγκεκριμενες συσκευασιες...:mad:

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

λοιπον πηγα εχθες και παλι 8 ευρω ελεγε μαλιστα η συσκευασια με τα 7+1 δωρο σε αλλο σουπερμαρκετ της ιδιας αλυσιδας. Να παω λετε να δω και σε αλλης αλυσιδας σουπερμαρκετ????

Το εβγαλα και φωτογραφια. Πως προτεινετε να προχωρησω?

μα αν δεν το αγόρασες πως ξέρεις ότι θα στο χρεώσουν 8 ευρώ? Το ταμπελάκι έλεγε οτι η 7+1 δώρο έχει 8 ευρώ ή μήπως ήταν το ταμπελάκι της απλής 8απλής συσκευασίας μπροστά από την 7+1?

Μου κάνει εντύπωση γιατί το τελευταίο εξάμηνο έχω ψωνίσει από τα careffour τουλάχιστον 4-5 φορές την 7+1 και όχι στα 8 ευρώ αλλά γύρω στα 7.

Και το καλοκαίρι έτυχε να δω σε τοπικό σούπερ μαρκετ νησιού να ανοίγει την 7+1 και να τα πουλάει ένα-ένα στην κανονική τιμή, αλλά από μεγάλες αλυσίδες μου κάνει εντύπωση...

Αν όντως λένε για την 7+1 στα 8 ευρώ εγώ θα έπαιρνα κατευθείαν την NOYNOY να την ενημερώσω....

καλε λεει: 7+1 Δωρο 8 ευρω... Θα τρελαθω με τα τοσα ενδεχομενα. ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ να το κοιταξω ΠΑΛΙ!!!! αυτο εχει προκυψει τις τελευταιες 2 βδομαδες...η μαλλον τωρα το πηρα ειδηση. πιο πριν θυμαμαι ναι οντως τα αγοραζα 7.