Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αιματολογικές εξετάσεις

Recommended Posts

Ελπίζω να το έβαλα στη σωστή κατηγορία...

Μου εγραψε η γιατρός μου ένα κατεβατό με εξετάσεις μεταξυ των οποίων

και Ομάδα Αίματος,Rhesus,HIV,HCV.

Εχω ασφάλεια δημοσίου και οταν τις πήγα για θεώρηση στον ΟΠΑΔ μου είπαν οτι οι συγκεκριμένες εξετάσεις δεν καλύπτονται απο το δημόσιο.Ξέρει καμία κοπέλα πόσο περίπου στοιχίζουν;

xceZp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω ποσο στοιχιζουν αλλα επειδη ειχα δημοσιο και καμια φορα οι ελεκτες απλα το παιζουν ξερολες τους εξηγησες οτι ειναι λογω κυησης?

Κανε τον κοπο και ρωτα ξανα και ζητα την σχετικη εγκυκλιο που προβλεπει οτι δεν καλυπτονται!

Εμενα μου τις καλυψαν παντως και πληρωσα μια συμετοχη αλλα επειδη ηταν για πολλες τι να σου πω το μονο που ξερω ειναι οτι πληρωσα 67 ευρω ενω αν τις εκανα ιδιωτικα ολες οχι μονο αυτες που λες θα στοιχιζαν 750!

Οποτε κανε τον κοπο και ρωτα!

Επισης αν αποδειχτει τελεικα οτι δεν εγκρινονται ζητα απο το μικροβιολογικο μια καλυτερη τιμη!

Σε περιοδο κρισης κανουν παπαδες!

http://tickers.baby-gaga.com/t/foxfoxsrd20110228_-6_My+child+is.png

750;;; Να το...το βλέπω το εγκεφαλικό να ΄ρχεται...:?

Είπαμε οτι είναι για εγκυμοσύνη και μάλιστα είπε ο ελεγκτης οτι πολύ κακώς που δεν καλύπτονται πλέον γιατί οι συγκεκριμένες εξετάσεις είναι απαραίτητες...:(

xceZp3.png

Διαφημίσεις

Εχω ασφάλεια δημοσίου και οταν τις πήγα για θεώρηση στον ΟΠΑΔ μου είπαν οτι οι συγκεκριμένες εξετάσεις δεν καλύπτονται απο το δημόσιο.Ξέρει καμία κοπέλα πόσο περίπου στοιχίζουν;

Καλημέρα και με το καλό το μωράκι σου! Κι εγώ έχω ασφάλεια δημοσίου και πράγματι καποιες δεν τις δικαιολογεί το ταμείο. Δεν έκανα όλες όσες σου ζήτησε εσένα ( ήξερα ομάδα αιματος και Rhesus) αλλά για το HIV και το στίγμα μεσογιακής αναιμίας πλήρωσα 40-50 ευρώ.

Πριν από 1,5 μηνα περίπου τις έκανα και εγώ(έγραφε πάνω για κύηση) και πράγματι η κοπέλα που μου τα θεώρησε άρχισε να γράφει με κόκκινο στιλό δίπλα σε μερικά ΟΧΙ. Μου είπε ότι από τον Αύγουστο και μετά κάποια έχουν κοπεί ...Κάτσε να σου πώ συγκερκιμένα(ομαδα αιματος,ρεζους,HCV,HIV,Listeria,FT4)αυτα είναι ΟΧΙ

Επίσης τα ουρεόπλασμα, μυκόπλασμα έχει σημειώσει δίπλα: μονο μια φορά

Όλα τα άλλα δεν τα πλήρωσα(έχει γραψει δίπλα ΝΑΙ)

για αυτά που βλέπεις με ΟΧΙ πλήρωσα 90 ευρώ..ελπίζω να σε κατατόπισα

Διαφημίσεις

Καλημέρα και με το καλό το μωράκι σου! Κι εγώ έχω ασφάλεια δημοσίου και πράγματι καποιες δεν τις δικαιολογεί το ταμείο. Δεν έκανα όλες όσες σου ζήτησε εσένα ( ήξερα ομάδα αιματος και Rhesus) αλλά για το HIV και το στίγμα μεσογιακής αναιμίας πλήρωσα 40-50 ευρώ.

Αυτές μπορείς να τις κάνεις σε δημόσιο νοσοκομείο δωρεάν, απλά πρέπει να πεις ότι είσαι έγκυος για να πάρεις προτεραιοτητα στα ραντεβού. Εμένα μου έκλεισαν ραντεβού μετά από μια βδομάδα.

Καλημέρα tzo28 κι εγω έχω ασφάλεια δημοσίου.Εμένα μου είχαν πει ότι αν τις κάνω στο νοσοκομείο δεν πληρώνω, αλλά θα ήταν για μενα ταλαιπωρία να τρέχω στο νοσοκομείο.Σε εξωτερικό μικροβιολογικό θα πλήρωνα γι' αυτές που δεν καλύπτονται 100ευρώ περίπου. Τότε η μικροβιολογος μου πρότεινε να πω στον γιατρό να μου γράψει και κάποιες εξετάσεις έξτρα, όπως θυροειδή κ.α., τις οποίες εμείς δεν θα τις κάνουμε αλλά το μικροβιολογικό θα έπαιρνε από εκεί τα 100 ευρώ.Κι έτσι δεν πλήρωσα τιποτα.

XkK0p3.png

το ικα παντος τις καλυβει ολες του αιματος!!εγω δεν ειχα πληρωσει τιποτα απολυτος και αιντς και τοξοπλασμα και ιπατητηδες ολα!!βεβαια για οσες δεν ξερουν υπαρχουν τα ιατρεια του δημου που τα κανουν και εκει δωρεαν και δεν χριαζετε ν εισαι καν ασφαλισμενος!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

εγώ, σε ιδιωτικό μικροβιολογικό, για τις πρώτες εξετάσεις αίματος και ούρων (συμπεριλαμβανομένων και αυτών που αναφέρεις) έδωσα αν θυμάμαι καλά 300 ευρώ

Εγώ τις έκανα όλες (αίματος-ούρων),εκτός από την ηλεκτροφόρηση Hb ή στίγμα όπως το λένε στον Γεώργιο Γεννηματά Αττικής και πλήρωσα γύρω στα 70-80 Ευρώ και το ΙΚΑ μου επέστρεψε 55 Ευρώ.Για το στίγμα πήγα στο κέντρο μεσογειακής αναιμίας και μου το έκαναν δωρεάν και μάλιστα έκαναν εξετάσεις και στον σύντροφό μου.

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Διαφημίσεις

γιατι δε πας στο νοσοκομειο να τις κανεις?ελεος δημοσιο εχεις τζαμπα σου κρατανε?πανε και κανουν ολοι οι ασχετοι και δε θα πας εσυ?να πας το δικαιουσε εχουμε καταντησει να πληρωνουμε ολες τις εξετασεις ενω εχουμε ταμεια και καθονται και κανουν στα δημοσια ολοι οι αλλοδαποι τις εξετασεις και δε το λεω για θεμα ρατσισμου!εγω εχω ικα και εχω πληρωσει τα μαλλια της κεφαλης μου γιατι τιποτα δε καλυπτουν ουτε σε δημοσιο!μην εισαι χαζη να πας!

KLinp2.pngjvcQp2.png

γιατι δε πας στο νοσοκομειο να τις κανεις?ελεος δημοσιο εχεις τζαμπα σου κρατανε?πανε και κανουν ολοι οι ασχετοι και δε θα πας εσυ?να πας το δικαιουσε εχουμε καταντησει να πληρωνουμε ολες τις εξετασεις ενω εχουμε ταμεια και καθονται και κανουν στα δημοσια ολοι οι αλλοδαποι τις εξετασεις και δε το λεω για θεμα ρατσισμου!εγω εχω ικα και εχω πληρωσει τα μαλλια της κεφαλης μου γιατι τιποτα δε καλυπτουν ουτε σε δημοσιο!μην εισαι χαζη να πας!

Στο νοσοκομείο πως γίνονται αυτές; Χρειάζομαι κάποιο άλλο παραπεμπτικό ή πάω απλα και λέω θέλω να κάνω αυτές τις εξετάσεις;

Δεν έχω ξανακάνει εξετάσεις σε νοσοκομείο και δεν ξέρω...:?

xceZp3.png

εχεις το χαρτι που σου εγραψε ο γιατρος τις εξετασεις!παρε ενα τηλ σε ενα νοσοκομειο της επιλογης σου (εγω θα σου ελεγα ελενα και αλεξανδρας)για να κλεισεις και τις γυναικολογικες και αν σε βοηθαει παρε το 1535 για να διευκολυνθεις!

KLinp2.pngjvcQp2.png

απο οτι ειδα εισαι θεσσαλονικη οποτε αντιστοιχα θα πας εκει!παρε τηλεφωνο σε καποιο απο τα νοσοκομεια σας λοιπον και ζητα να μιλησεις με τα ραντεβου!και κλεισε και ρωτα!τι χρειαζεται η αρχη ειναι δυσκολη

KLinp2.pngjvcQp2.png

Εγω έκανα πριν 10 μέρες στο λητώ όλο το πακέτο του προγεννητικού ελέγχου ( περιλαμβανει και αυτες που λες ) και στοιχισαν 160 ευρώ ( 200 έχουν κανονικά αλλα μου έκαναν 20% έκπτωση γιατι έχω την blue card της Olympic ). 200 ευρω είχαν και το ΓΑΙΑ που ρώτησα

kαλησπέρα κορίτσια και εμένα μου έργαψε ο γιατρός αυτές τις εξετάσεις

αύριο θα πάω να τις κάνω να δούμε τι θα γίνει

ας ελπίσουμε να μην πληρώσουμε κ πολλά θα σας πω τα νέα μου

αλλά βρε κορίτσια τώρα που το κοιτάω το χαρτάκι του βιβλιαρίου

μου γράφει ότι έχει σαν συμμετοχή 0τις εκατό τώρα τι θα πληρώσω

θα φανεί αύριο

εγω τις ειχα κανει στην Βιοιατρικη και μου ειχαν πει οτι αν τις εκανα ιδιωτικα θα πληρωνα 750!

Απο εκει και μετα επειδη ειμαι γκαντεμο και ελειξε η συμβαση μου με το δημοσιο και ειμαι ανσφαλιστη με ασφαλισε στο ικα ο συζηγος εχω ομως σοβαρο προβλημα με τον θυροειδη και τωρα στην εγκυμοσυνη πρεπει να τον ελεγχο καθε 20 μερες επειδη η γιατρος μου αλλαζει συνεχεια την θεραπεια και θελει σε συγκεκριμενες ημερομηνιες να κανω εξετασεις δεν τα καταφερνω στο ικα γιατι πρπει να κλεισω ραντεβου με ενδοκρινολογο του ικα να μου τις γραψει μετα να κλεισω ραντεβου για να γινει η αιμοληψια και μετα να κλεισω ραντεβου για να παρω τα αποτελεσματα το ενα ραντεβου με το αλλο μπορει να απεχουν και 20 μερες , ετσι αποφασισα να πηγαινω ιδιωτικα στην Βιοιατρικη για FT3 , FT4 , TSH πληρωνω 187 ευρω καθε φορα εκτος απο την τελευταια που γκρινιαξα λιγοα και μου εκοψαν κατι και πληρωσα 120 και καλα μου εκαναν εξυπηρετηση!

Το θεμα ειναι οτι καθε 20ημερο τα σκαω κανονικα και φταει η ολιγοωρια και αργοσχολια του ικα!

Και εγω αρχικά είχα ρωτήσει στην euromedica και μου είπαν 750 και και όταν πήρα στο ΓΑΙΑ και μου είπε για τις ίδιες εξετάσεις 200 το τι εκνευρίστικα δεν λέγεται. Μα είναι δυνατον ??? Τέτοια διαφορ'α??

εγω τις ειχα κανει στην Βιοιατρικη και μου ειχαν πει οτι αν τις εκανα ιδιωτικα θα πληρωνα 750!

Απο εκει και μετα επειδη ειμαι γκαντεμο και ελειξε η συμβαση μου με το δημοσιο και ειμαι ανσφαλιστη με ασφαλισε στο ικα ο συζηγος εχω ομως σοβαρο προβλημα με τον θυροειδη και τωρα στην εγκυμοσυνη πρεπει να τον ελεγχο καθε 20 μερες επειδη η γιατρος μου αλλαζει συνεχεια την θεραπεια και θελει σε συγκεκριμενες ημερομηνιες να κανω εξετασεις δεν τα καταφερνω στο ικα γιατι πρπει να κλεισω ραντεβου με ενδοκρινολογο του ικα να μου τις γραψει μετα να κλεισω ραντεβου για να γινει η αιμοληψια και μετα να κλεισω ραντεβου για να παρω τα αποτελεσματα το ενα ραντεβου με το αλλο μπορει να απεχουν και 20 μερες , ετσι αποφασισα να πηγαινω ιδιωτικα στην Βιοιατρικη για FT3 , FT4 , TSH πληρωνω 187 ευρω καθε φορα εκτος απο την τελευταια που γκρινιαξα λιγοα και μου εκοψαν κατι και πληρωσα 120 και καλα μου εκαναν εξυπηρετηση!

Το θεμα ειναι οτι καθε 20ημερο τα σκαω κανονικα και φταει η ολιγοωρια και αργοσχολια του ικα!

Και εγω αρχικά είχα ρωτήσει στην euromedica και μου είπαν 750 και και όταν πήρα στο ΓΑΙΑ και μου είπε για τις ίδιες εξετάσεις 200 το τι εκνευρίστικα δεν λέγεται. Μα είναι δυνατον ??? Τέτοια διαφορ'α??

Λες να ρωτησω στο Γαια να πηγαινω εκει να τις κανω?