Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Υπαρχει καθε Δευτερα συναντηση στη γερμανικη κοινοτητα για παιδακια απο 0-4 ετων. Τραγουδαμε και παιζουμε στα γερμανικά. Οποια ενδιαφερεται, μπορει να ερθει. Στις 16.30 ξεκιναει το προγραμμα.

Διαφημίσεις

Γίνεται στην Γερμανική Ευαγγελική Εκκλησία στην οδό Σίνα στο κέντρο. Νομίζω πως δεν υπάρχει περιορισμός στο ποιοί μπορούν να έρθουν. Βέβαια τραγουδάμε στα γερμανικά, αλλά έρχονται και Ελληνίδες και Γερμανίδες. Έρχεται μια κοπέλα, η οποία είναι <παιδαγωγός μουσικής> Musikpaedagogin, και παίζει και τραγουδάει με τα παιδιά. Έχει και κάποια παιχνιδάκια, ώστε να μπορούν να παίζουν οι μικροί μετά το πρόγραμμα. Κάθε Δευτέρα στις 16.30

ΑΧ! είναι μια ομάδα την οποία είχα κανει και εγώ ένα διάστημα πρίν αρχίσω τις οικογενειακές ομάδες στον παιδικό που είμαι τώρα, αρκετά χρόνια πρίν!!! μου θύμισε καλές στιγμές, είχε πολύ ωραία ατμόσφαιρα! απλά πράγματα,

και είναι πολύ καλή ευκαιρία για όσους έχουν γερμανικό αίμα στην οικογένεια και θέλουν να έχουν μια επαφή στα Γερμανικά!

ναι δεν υπάρχει καποιου είδους περιορισμός, (φυσικά ουτε σε θέματα θρησκείας).

γίνεται στο κτήριο όχι της εκκλησίας αλλά στο κτήριο απέναντι, που είναι το gemeindehaus αν θυμαμαι καλά, που φιλοξενεί άτομα,κάτω, πάνω είναι η αίθουσα των συγκεντρώσεων (όπου γίνονται οι συναντησεις αυτές) και συναυλιών κτλ. είναι τέρμα σίνα ψηλά, εκεί όπου η Σίνα κάνει διχάλα και χωρίζεται σε δύο στενά.

έχω ξεχάσει το όνομα της υπεύθυνης, αλλα αν είναι η ίδια και της πεις το όνομά μου θα με θυμάται :) να της πείς χαιρετίσματα! (έχει δύο κόρες)

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Πραγματικά είναι πολύ όμορφα. Ειδικά τώρα που έχει καλές μέρες, θα βρισκόμαστε και στον κήπο της εκκλησίας, στον οποίο έχει και ένα χώρο με άμμο διαμορφωμένο για παιδάκια να παίζουν (Sandkasten). Να πω ότι κάτι τέτοιο λειτουργεί και στη Θεσσαλονίκη. Εκεί μάλιστα είναι πολύ πιο πολλές μαμάδες και παιδάκια. Πάνω απο 30!! Μέναμε εκεί και βρισκόμασταν κάθε Τρίτη, πάλι στην γερμ. Κοινότητα. Ηταν τέλεια, είχαμε μια πολύ καλή νηπιαγωγό, που είχε μια ειδιαίτερη σχέση με τα παιδιά!!! Καλά να είναι!

Διαφημίσεις