Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Την Κυριακή Έχουμε Πάρτυ! Είστε καλεσμένες!

Recommended Posts

Αστειεύομαι :D

Έχουμε όντως πάρτυ, γιορτάζουμε τα 2α γεννέθλια του γιου μας.

Θα κάνουμε το πάρτυ στο σπίτι μας - περιμένουμε περίπου 30 άτομα.

Έχουμε βάλει πεθερά και μάνα να ετοιμάσουν διάφορα, θα κάνει και η γυναίκα μου κάποια πράγματα.

Τι προτάσεις έχετε να μου κάνετε ώστε να περάσουμε φανταστικά! Τι μοναδικό κάνατε στο πάρτυ των 2ων γεννεθλίων του παιδιού σας το οποίο τα έκανε να είναι μοναδικά;

Κάποια ιδιαίτερη συνταγή, κάτι στην πρόσκληση, στη διακόσμηση, στο ντύσιμο, στο θέμα του πάρτυ, στην ατμόσφαιρα, στη μουσική...

Βοηθήστε έναν νέο μπαμπά να κάνει αυτά τα γεννέθλια μοναδικά....

Θοδωρής

ΥΓ: Δώρα, επιταγές, δωροεπιταγές και μετρητά για δώρο για τον γιο μου στείλτε μου pm για να σας δώσω διευθήνσεις και αριθμό λογαριασμού :D:D:D

Είναι δυνατόν να εργάζεσαι και να ζεις κάτω από την ίδια στέγη; Ιδού η απορία...

Διαφημίσεις

Ωραία θα ήταν να είχες κλόουν αλλά είναι λίγο αργά να το κανονίσεις αφού το πάρτυ είναι την Κυριακή...Στόλισε τουλάχιστον το σπίτι με πολλά πολλά μπαλόνια,πολλά παιδικά τραγουδάκια για να χορέψουν και βέβαια λίγα έπιπλα στο χώρο...Να σου ζήσει και καλά να περάσετε. :lol::lol::lol:

as1cxEz0g410010MjkyZHwwNjIwZHxNeSBsaXR0bGUgTmljb2wgaXM.gif

Φτου!!!! Ειδα τον τιτλο του θεματος σου και εκλεισα θεσεις στο αεροπλανο για να ερθω στο παρτυ!!! Και εσυ κανεις πλακα?!

Πιστευω οτι ειναι μικρο για κλοουν -μπορει και να φοβηθει-. Το καλυτερο ειναι μπαλονια πολλα και παιδακια πολλα για να ευχαριστηθει παιχνιδι.

Μαλιστα στο τζαμπο εχει μπαλονια που τα φουσκωνεις και σχηματιζεις εναν μεγαλο κλοουν και διαφορα αλλα στολιδια για να κανεις ξεχωριστο το παρτυ. Και μην ξεχασεις να παρεις και δωρακια για τα παιδακια που θα ερθουν. Καλα να περασετε.

684687az24rhrc85.gif 695041lhlfpn3n0a.gif

411189obx3n4j8hn.jpg

και πολύυυυυυυυυυυ μουσική :D:D:D:D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

βρε Θοδωρή , βρε Θοδωρή , βρε Θοδωρή !!!

αυτά τα πάρτυ να διοργανώνουν μήνεςςςςςςςςςςςςςςς

(είμαι σίγουρη πως η γυναίκα σου τα έχει φροντίσει όλα !!!) :D

Να περάσετε τελεια !!!! Να τον χαιρεστε !!!

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

Thank you ladies,

Οπότε, πολύ μπαλόνι και τραγούδια. Μάλιστα. Κοίταξτε τα περισσότερα όντως τα έχουμε έτοιμα. Απλά θέλω και κάποιες επιπλέον ιδέες που μπορώ να εφαρμόσω στο πάρτυ για να περάσουμε υπέροχα.

Τα έπιπλα εννοείται ότι θα φύγουν. Γήπεδο θα γίνει το σαλόνι μας.

Πείτε κι άλλα πείτε κιάλλα..

Θοδωρής

ΥΓ: Η τούρτα στη φωτογραφία πιο πάνω είναι έτοιμη για εμάς; Να σου δώσω διεύθηνση να τη στείλεις;

Είναι δυνατόν να εργάζεσαι και να ζεις κάτω από την ίδια στέγη; Ιδού η απορία...