Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μονοημερη sos..!!!!!

patousitses
 Share

Recommended Posts

Την Κυριακη αποφασισα με τον ανηρ να παμε εκδρομουλα μιας και σαββατο δουλευει και σαββατο απογευμα εχουμε γαμο ξαδερφου που δεν μπορουμε να μην παμε Δευτερα δουλευουμε οποτε μια Κυριακη μας μενει και αναρωτιομαστε που μπορουμε να παμε καπου κοντα στην αθηνα εκτος απο τα γνωστα (ναυπλιο,λουτρακι,χαλκιδα)εγω βασικα θελω κατι με πολυ εντονη τη φυση πχ δασος λιμνουλα κατι ετσι γραφικο να παμε να περπατησουμε να χαλαρωσουμε να φαμε και να γυρισουμε δωστε καμια ιδεα βρε κοριτσια για βοηθεια ..!!!:-D

Διαφημίσεις

Λίμνη Πλαστήρα λένε ότι είναι πολύ ωραία, αλλά δεν έχω πάει.

Επίσης κοντά είναι ο Βόλος και το Πήλιο που είναι υπέροχα!!! Μπορείτε να πάτε στις Μηλιές π.χ.

Δεν είναι τίποτα από αυτά για μονοήμερη κατά την γνώμη μου θα φάτε όλη την μέρα στο αυτοκίνητο. Η ορεινή Πελλοπόνησος έχει φύση αλλά νομίζω ότι και εκεί θέλεις ένα τρίωρο να πας. Δες αυτό http://www.e-ziria.gr/

There is no patch for human stupidity.

Λίμνη Πλαστήρα λένε ότι είναι πολύ ωραία, αλλά δεν έχω πάει.

Δεν λεει για μονοημερη ειναι πολυ μακρια απο Αθηνα τουλαχιστον 3.30 ωρες.:confused:

Πολύ ωραία για μονοήμερη είναι και στην Λίμνη Δόξα που έχει μέσα το εκκλησάκι του Αγ. Γεωργίου στον Φενεό.... Επίσης, Ορεινή Ακράτα στη Λίμνη Τσιβλού και, τέλος, κλασική επιλογή, τα Καλάβρυτα... ελπίζω να πήρες ιδέες !!!

Αντε και καλά να περάσετε !!!

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Διαφημίσεις

Πολύ ωραία για μονοήμερη είναι και στην Λίμνη Δόξα που έχει μέσα το εκκλησάκι του Αγ. Γεωργίου στον Φενεό

ποση ωρα ειναι περιπου απο Αθηνα ξερουμε???εχω ακουσει κα εγω οτι ειναι πολυ ωραια εκει..!!!

H Mενεγάκη έφτιαχνε εξοχικό στον Ελικώνα στην Στριγανιά κοντά στο χωριό Κορωνεία. Δεν έχω πάει αλλά φαντάζομαι θα είναι ωραίο και πιο κοντά από Αράχωβα.

ο Ελικώνας ειναι προς Αράχωβα???

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολες για τις ιδεες σας και τις ευχες σας θα το ψαξω και εγω λιγο ακομα και αν σας ερθει καμια ιδεα ακομα εγω εδω...Η αλιθεια ειναι οτι θελω να περασουμε πολυ ωραια γιατι το εχουμε αναγκη και το ελπιζω και εγω.οοουυφφ

ποση ωρα ειναι περιπου απο Αθηνα ξερουμε???εχω ακουσει κα εγω οτι ειναι πολυ ωραια εκει..!!!

Γύρω στις 2 ώρες και κάτι αλλά σε αποζημιώνει το φυσικό τοπίο... Και ιδίως τέτοια εποχή είναι ό,τι πρέπει, πολύ ρομαντικά !

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Διαφημίσεις

μαραθώνας

ωροπός

αλεποχώρι

πόρτο γερμενό

πάχη

.....

παρτε το αμαξι και βουρ ... όλο και κατι θα συναντήσετε

....

αφνήδες

δροσιά

λάυριο

...

('ολα αυτα είναι σε αποσταση 1-1,5 ώρας απο κέντρο Αθηνών )

Καλα το πιστευω οτι ειμαι χαζη καθομαι και ψαχνω απο την αρχη της εβδομαδας και το μονο που ειχα σκεφτει διαφορετικο απο τις συνηθισμενες εκδρομες ηταν τα τρικαλα κορινθιας αλλα δεν ηξερα ποσο ηταν απο την αθηνα...δεν ειναι και πολυ..Αλλα να που υπαρχουν και αλλα πολλα ωραια μερη..ποσσο σας ευχαριστω για τις ωραιες ιδεες..Μεχρι το το απογευμτακι θα εχω αποφασισει το μερος και θα θελω τις γνωμες για καμια καλη ταβερνα ..!!θα βοηθησετε εεε?????και αλλη μια ερωτηση εχει παει καμια στη Στενη στην Ευβοια πιο πανω απο τη χαλκιδα???και αν ναι πως της φανηκε?

Η Πάρνηθα είναι πολύ ωραία, αλλά δεν έχω πάει με αυτοκίνητο, έβλεπα όμως πολλές οικογένειες για πικνικ σ΄ένα μεγάλο ξέφωτο που έχει. Ίσως με το αυτοκίνητο μέχρι το Μπάφι και μετά περπάτημα; Έχει πάει κανείς με παιδιά;

Διαφημίσεις