Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Εδω και 4 μηνες ερχοταν στο κινητο μου κατι χαζα μηνυματα απο το 54469+) ..τα εσβηνα γιατι δεν με ενδιεφεραν...

αφου ολη την ημερα μου στελναν μηνυματα ενημερωσα την vodafone να σταματησουν επιτελους...

και ακουστε τι μου ειπανε...ΜΑ ΤΑ ΧΡΕΩΝΕΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!!!!!!!ξεραθηκα

1,68 το μηνυμα..αφου δεν επαθα εγκεφαλικο μου δωσανε το νουμερο αυτης της εταιριας και αφου τους ειπα θα τους κανω μυνηση σταματησαν να τα στελνουν..

Αλλα προς τιμην της η vodafone εκανε πιστωση στον λογαριασμο...

Διαφημίσεις

Και ο πατέρας μου το επαθε αυτο..... και πηγε στη βονταφον και εκανε φραγη το νουμερο απο οπου ερχοταν, τον φέσωσαν 50ευρώ......

ΑΝ παρεις στην εξυπηρετηση πελατων και ειναι αυτου του ειδους οι εταιριες θα σου πιστωσουν το λογαριασμο..εμας μας εξυπηρετησαν ΑΜΕΣΩς και χωρις πολλα πολλα με πολυ ευγενεια..

βεβαια τιθετε και ενα θεμα..δεν επρεπε η vodafone αφου εχει και αλλες καταγγελιες να προστατεψει τους πελατες της????????

καλα ε το ιδιο προβλημα ειχα και εγω πριν λιγο μετην μητερα μου...αστα ακομα τρεχουμε να βρουμε ακρη:evil:

αν δεν βαριεσαι διαβασε http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=67954

αλλο και αυτο μα καλα τοσο αυξημενη ηταν η χρεωση απο το εξωτερικο?

Διαφημίσεις

Εδω και 4 μηνες ερχοταν στο κινητο μου κατι χαζα μηνυματα απο το 54469+) ..τα εσβηνα γιατι δεν με ενδιεφεραν...

αφου ολη την ημερα μου στελναν μηνυματα ενημερωσα την vodafone να σταματησουν επιτελους...

1,68 το μηνυμα..αφου δεν επαθα εγκεφαλικο μου δωσανε το νουμερο αυτης της εταιριας και αφου τους ειπα θα τους κανω μυνηση σταματησαν να τα στελνουν..

Τι περιεχομένου ήταν τα μηνύματα demi?

Και εμένα που έρχονται κάποια κατά καιρούς, αλλά δεν θυμάμαι τον αριθμό γιατί τα σβήνω όπως έκανες και εσυ...!!!

I LOVE LOVE LOVE MY LOVEs!!!

kk3v338aind9kxn9.png

kk3v94dfbst5o12x.png

Εμενα που μου ερχονται απο παρομοιο αριθμο της Εμπορικης για ενημερωση του δανειου μου αλλα και καμια φορα για να παρω νεο δανειο, πρεπει να ανησυχω?????

ΑΝ παρεις στην εξυπηρετηση πελατων και ειναι αυτου του ειδους οι εταιριες θα σου πιστωσουν το λογαριασμο..εμας μας εξυπηρετησαν ΑΜΕΣΩς και χωρις πολλα πολλα με πολυ ευγενεια..

βεβαια τιθετε και ενα θεμα..δεν επρεπε η vodafone αφου εχει και αλλες καταγγελιες να προστατεψει τους πελατες της????????

τέτοιου είδους μηνύματα έρχονται από υπηρεσίες που πρέπει να εγγραφείς δίνοντας αριθμό κινητού. οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας δεν μπορούν να ξέρουν αν εσύ εγγράφηκες ηθελημένα ή κάποιος έδωσε τον αριθμό σου, άρα χωρίς δική σου εντολή δεν μπορούν να βάλουν φραγή...

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

Εμενα που μου ερχονται απο παρομοιο αριθμο της Εμπορικης για ενημερωση του δανειου μου αλλα και καμια φορα για να παρω νεο δανειο, πρεπει να ανησυχω?????

έχεις δει να χρεώνεσαι για αυτά στο λογαριασμό σου; σίγουρα όχι αν είναι της Εμπορικής οπότε δεν έχεις κανένα λόγο να ανησυχείς :cool:

Διαφημίσεις

η αληθεια ειναι οτι το κινητο μου ειναι εταιρικο....οποτε δεν παιρνω εγω το λογαριασμο και δεν τον πληρωνω εγω...για να μη μου πει καμια κουβεντα το μπος που ευτυχως για μενα ειναι ο πατερας μου.....λεω να αρχισω να φυλαγομαι!

αλλο και αυτο μα καλα τοσο αυξημενη ηταν η χρεωση απο το εξωτερικο?

και ομως:evil: εκοψα καθε επαφη με την βονταφον τωρα κλεινςι χρονο και ο συζυγος στην βονταφον την κοβω και παω κοσμοτε καλυτερα....και χιλιες φορες καρτα να βαζω το μηνα παρα συνδεση ξανα.....

εμεις αυτο το νουμερο ειχαμε χρεωθει νομιζω...

Αυτό το νούμερο (το 54440) σου στέλνει μήνυμα για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό της cosmote για να κερδίσεις μια bmw, δωρεάν διακοπές κλπ.

Άρα δεν μπορεί να σε χρεώνει αφού λογικά είναι από την cosmote.

Πες μας όμως ποιο νούμερο είναι αυτό που σου χρεώσανε τα μηνύματα για να ξερουμε και να το πούμε και σε αλλους να προσέχουν.

Αυτό το νούμερο (το 54440) σου στέλνει μήνυμα για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό της cosmote για να κερδίσεις μια bmw, δωρεάν διακοπές κλπ.

Άρα δεν μπορεί να σε χρεώνει αφού λογικά είναι από την cosmote.

Πες μας όμως ποιο νούμερο είναι αυτό που σου χρεώσανε τα μηνύματα για να ξερουμε και να το πούμε και σε αλλους να προσέχουν.

εμεις ειχαμε κληρωση μια μερσεντες θα παρω αυριο την μητερα μου να μου πει ποιος αριθμος ηταν ...αλλα καλα με 330 μηνυματα ουτε ροδα της δεν κερδισα:lol:??? μα ουτε ενα φλας:lol:?? τι να πω...απατεωνες:evil:

Διαφημίσεις

Κορίτσια είμαι και εγώ ένα ακόμα θύμα ….

Εδώ και αρκετές μέρες προσπαθώ να στείλω μηνύματα και δεν μου στέλνει , έτσι χθες μετά από ένα αποτυχημένο μήνυμα πάω στο μενού για να δω μήπως καταλαθος έχει πατηθεί κάτι .

Αφού τα σκάλισα όλα ,φτάνω στα εισερχόμενα και βλέπω μηνύματα διαγωνισμού με αποστολέα 54433 . εκείνη τη στιγμή θυμάμαι ότι μου στέλνανε μηνύματα ανά 1 λεπτό και στο σύνολο 5 -6

Αμέσως μου έρχεται στο μυαλό όλα αυτά που γράψατε εσείς και παίρνω τηλ. Για να μάθω τον υπολειπόμενο χρόνο ομιλίας και μου λέει 0

Την ανανέωση την είχα κάνει πριν λίγες μέρες αλλά είχα βάλει το πακετακι με τα 80 λεπτά και έτσι ενώ είχα χρόνο για να μιλάω ο αριθμός 54433 μου έφαγε όλα τα υπόλοιπα λεφτά …..

Ευτυχώς που έχω καρτοκινητό γιατί αλλιώς θα είχα πάθει εγκεφαλικό αν μου ερχόταν κανένας λογαριασμός σαν το δικό σας

Αυτά

Αφού ρε κορίτσια λέτε πως αυτό είναι το νούμερο που στέλνει η cosmote, πως είναι δυνατόν να το στέλνει και η Votaphone? Εκτός αν είναι απάτη!!! Και χωρίς να ανταποκριθείς χρεώνεσαι;;; Πάντως και η τακτική της Vodaphone, να αφαιρέσει απο την χρέωση της αυτά τα μυνήματα, όπως γράφεις μου φαίνεται ύποπτη! Ποια εταιρεία είναι τοσο φιλεύσπλαχνη!!! Σας παρακαλώ ενημερώστε για το νούμερο που έρχονται τα μηνύματα!!!

Κι εγώ στο club των εξαπατημένων!!!

"Όταν βλέπετε 5ψήφιο αριθμό στο κινητό σας να ξέρετε πως είτε το ανοίγετε το μύνημα, είτε όχι, χρεώνεστε κανονικά και εμείς δεν μπορούμε να κανουμε τίποτα γι αυτό."

Αυτή ήταν η απάντηση από μια σοβαρή εταιρία κινητης.

Δεν αναφέρω όνομα για να μη θεωρηθεί δυσφίμηση.

Περιττό να σας πω ότι μετά από αυτό έγινε της κολάσεως αλλά και πάλι δυστηχώς ακρη δεν βγάζεις. Τα πληρώνεις όλα κανονικότατα και η εταιριά ειναι ο μεγαλύτερος νταβατζής αντί να προσπαθεί να σε προστατευσει.

Ουφφφ!!!! Φούντωσα πάλι που το θυμήθηκα!!:twisted:

AtKRp3.png

δεν έχει να κάνει με τις εταιρέιες της κινητής τηλεφωνίας. και εγω την πατησα και μετά το έψαξα. κάπου στο δίκτυο, μπήκατε για να λάβετε μέρος σε κάποιο διαγωνισμό. δώσατε στοιχεία του τηλεφώνου σας και με κάποιο κωδικό που σας έστειλαν (με μήνυμα) και τον ενεργοποιήσατε (απαντώντας στο μήνυμα) "δώσατε δικαίωμα" να σας στέλνει αυτή η εταιρεία (που δεν θυμάμαι πως τη λένε) διάφορα μηνύματα για τα οποία χρεώνεστε εσεις. εγώ την πάτησα με κάποιιο διαγωνισμό για παιδικές πάνες, πλήρωσα 30 ευρώ και υσήχασα. το άσχημο είναι πως είναι νομιμοφανής και δεν μπορείς να κάνεις κάτι ούτε σε αυτούς ούτε στις εταιρείες κινητής....

vyLxp3.pngG7Azp3.png

δεν έχει να κάνει με τις εταιρέιες της κινητής τηλεφωνίας. και εγω την πατησα και μετά το έψαξα. κάπου στο δίκτυο, μπήκατε για να λάβετε μέρος σε κάποιο διαγωνισμό. δώσατε στοιχεία του τηλεφώνου σας και με κάποιο κωδικό που σας έστειλαν (με μήνυμα) και τον ενεργοποιήσατε (απαντώντας στο μήνυμα) "δώσατε δικαίωμα" να σας στέλνει αυτή η εταιρεία (που δεν θυμάμαι πως τη λένε) διάφορα μηνύματα για τα οποία χρεώνεστε εσεις. εγώ την πάτησα με κάποιιο διαγωνισμό για παιδικές πάνες, πλήρωσα 30 ευρώ και υσήχασα. το άσχημο είναι πως είναι νομιμοφανής και δεν μπορείς να κάνεις κάτι ούτε σε αυτούς ούτε στις εταιρείες κινητής....

Ετσι ακριβώς την πάτησα κι εγω με το διαγωνισμό για τις πάνες!

AtKRp3.png

Βρε παιδιά γιατί το έψαξα, το τηλέφωνο που στελνει η κοσμοτε για το διαγωνισμο είναι 54433. Λέτε να χρεώνει η ίδια τους πελάτες της;;; Κουφό μου φαίνεται!

Αφού ρε κορίτσια λέτε πως αυτό είναι το νούμερο που στέλνει η cosmote, πως είναι δυνατόν να το στέλνει και η Votaphone? Εκτός αν είναι απάτη!!! Και χωρίς να ανταποκριθείς χρεώνεσαι;;; Πάντως και η τακτική της Vodaphone, να αφαιρέσει απο την χρέωση της αυτά τα μυνήματα, όπως γράφεις μου φαίνεται ύποπτη! Ποια εταιρεία είναι τοσο φιλεύσπλαχνη!!! Σας παρακαλώ ενημερώστε για το νούμερο που έρχονται τα μηνύματα!!!

κοριτσάρες, είναι όπως τα λέει η νελλίτσα και ανέφερα και πιο πάνω! Αν ο κάτοχος του κινητού (ή κάποιος που έπεσε στα χέρια του το κινητό) έχει συναινέσει σε τέτοιες υπηρεσίες/διαγωνισμούς/παιχνίδια/κλπ., οι εταιρίες κινητή ΔΕΝ εχουν δικαίωμα (πιο σωστά, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ) να μπλοκάρουν τα sms.

επίσης demi μου, μια εταιρία κινητής δεν θα πίστωνε χρεώσεις άλλων...μάλλον με κάτι μπερδεύεσαι εδώ...

Βρε παιδιά γιατί το έψαξα, το τηλέφωνο που στελνει η κοσμοτε για το διαγωνισμο είναι 54433. Λέτε να χρεώνει η ίδια τους πελάτες της;;; Κουφό μου φαίνεται!

Συνήθως τα νούμερα για συμμετοχή σε διαγωνισμό είναι χρεώσιμα. Διάβασες τους όρους του διαγωνισμού;

http://www.cosmoteyourchoice.gr/smscontest/

εδώ γράφει ότι κάθε sms έχει χρέωση 1,23 ευρώ (στο 54440)

Όταν συμμετέχεις ναι όταν όμως δεν συμμετέχεις με που σου το στέλνουν χρεώνεσαι;;;

Στους όρους μιλάει για χρέωση που όταν απαντήσεις. Όχι όταν σου αποσταλεί το sms!

Προωθητικά μηνύματα

Κατά τη διάρκεια της Προωθητικής Ενέργειας, ο Συμμετέχων λαμβάνει δωρεάν ενημερωτικά προωθητικά μηνύματα σχετικά με το Πρόγραμμα όπως πχ. το ψευδώνυμο του προηγούμενου νικητή. Με τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα , οι Συμμετέχοντες παρέχουν τη συγκατάθεσή τους για τη λήψη ενημέρωσης που αφορά στο Πρόγραμμα. Οι Συμμετέχοντες μπορούν οποιαδήποτε χρονική στιγμή να αναιρέσουν τη συγκατάθεσή τους, επικοινωνώντας στο 1222 από κινητό COSMOTE χωρίς χρέωση ή να στείλουν δωρεάν γραπτό μήνυμα στο 19011 με τη λέξη STOP ή ΣΤΟΠ. Στην περίπτωση αυτή ο Συμμετέχων λαμβάνει ενημερωτικό μήνυμα, ότι η διαδικασία απενεργοποίησης ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Αν ο Συμμετέχων επιθυμεί να λάβει πάλι προωθητικά μηνύματα, μπορεί να καλέσει στο Call Centre και να το ζητήσει.

Η επιθυμία του Συμμετέχοντα να λαμβάνει ή όχι Προωθητικά Μηνύματα δεν έχει σχέση με τη συμμετοχή του στο Πρόγραμμα.

Εκτός αν χρεώνεσαι όταν κάνεις εγγραφή www.COSMOTEyourchoice.gr