Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τρομερή υπνηλία

Recommended Posts

Έχω μια απορία: πόσες ώρες κοιμάστε κορίτσια; Γιατί εγώ κοιμάμαι όρθια όλη μέρα! Το πρωί ξυπνάω σχετικά εύκολα κατά τις 8-9 κι ευτυχώς δεν έχω πρωινή αδιαθεσία, αλλά γύρω στις 12 κατεβάζω ρολλά και πρέπει να ξαπλώσω, αλλιώς δεν λειτουργώ. Το μεσημέρι γύρω στις 2μισυ-3 θα πάρω πάλι ένα υπνάκο (στάνταρ ένα δίωρο), το απόγευμα θα σερνομαι από καναπέ σε καναπέ και το βράδυ κουτουλάω από τις 9. Νισάφι πια!!! Πρέπει να κλείνω 12-14 ώρες ύπνου το 24ωρο. Κι εσείς κοιμάστε τόσο πολύ;

Διαφημίσεις

Και εμένα με είχε πιάσει φοβερή υπνηλία το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης, κοίτα να ευχαριστηθείς και να χορτάσεις τον ύπνο τώρα γιατί κατά τους τελευταίους μήνες δεν θα κοιμάσαι άνετα λόγω κοιλιάς, όσο για μετά τη γέννα, ας μην το συζητάμε καλύτερα!

Στη πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα ΦΟΒΕΡΗ ΥΠΝΗΛΙΑ, στη δεύτερη μπορώ να πω προς αϋπνίες το πήγαινα, και τώρα στη τρίτη παρ' όλο που έχω υπνηλίες δε μπορώ να κοιμηθώ όταν θέλω με το μικρό ζουζούνι μου να τριγυρίζει μέσα στο σπίτι.

Σε νιωθω απολυτα....Ολη μερα θελω να κοιμαμαι!Το βραδυ 12-9 με μπολικα διαλειματα γιατι ξυπναει ο μικρος,και τομεσημερι αν περισεψει καμια ωρα ξανακοιμαμα!Το βραδυ ο μικρος κοιματα 10:30-11 οποτε καθομαι και 1 ωριτσα με τον αντρα μου....!Αν μπορουσα κι εγω τοσο θα κοιμομουνα!

Διαφημίσεις

Όταν ήμουν στο 1ο τρίμηνο κοιμόμουν ασύστολα. Μια φορά είχα κοιμηθεί 9 το βράδυ μέχρι τις 9 το πρωί, με διαλείμματα μόνο για wc (απαραιτήτως). Μετά σηκώθηκα, έφαγα τραχανά, ήπια νερό, έκανα εμετό και ξανακοιμήθηκα μέχρι τις 5 το απόγευμα με διαλείμματα μόνο για wc (απαραιτήτως) που ήρθε ο άντρας μου από τη δουλειά.

Μην ανησυχείτε, φάση είναι και θα περάσει σύντομα, όταν αρχίσετε να μη βολεύεστε με τις κοιλίτσες! Και μάλιστα θα περάσει για τα καλά όταν έρθουν τα μωράκια (εκεί να δείτε τρελές αϋπνίες).:)

Ευχαριστήσου τον ύπνο τώρα που μπορείς για τι μετά δεν έχει.Είσαι πολύ τυχερή εγώ είχα αυπνίες.

Τις πρώτες 10 μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ, αλλά μάλλον ήταν από την υπερένταση, γιατί δεν μπορούσα να το πιστέψω πως ήμουν έγκυος. Μάλιστα το πρώτο βράδυ ξύπνησα στις 4 τα χαράματα κι επειδή δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ, σηκώθηκα, άνοιξα τον υπολογιστή και μπήκα στο parents.gr :mrgreen: Εκείνο το βράδυ έκλεισα πάνω από 24 ώρες άυπνη και κάπως έτσι συνεχίστηκε το πρώτο 10ήμερο. Με το που άρχισα να χαλαρώνω, με το ζόρι κρατάω τα μάτια μου ανοιχτά. Σε λίγο με βλέπω με οδοντογλυφίδες στα βλέφαρα, ούτε μια ταινία δεν μπορώ να δω το βράδυ. Με το που πέφτουν οι τίτλοι έναρξης, ήδη ροχαλίζω.

Αχ κι εγω το πρωτο τριμηνο εριχνα τρελλους υπνους.Ηταν να μη κατσω σε καναπε η κρεβάτι με τη μια με επαιρνε ο υπνος...ωραιες εποχες.Τωρα στην 30η εβδομαδα δε μπορω να κοιμηθω καλα.Δε βολευομαι,ποναω,δε κουμανταρω την κοιλια...ο μπεμπης κλωτσαει ασταματητα...ασε...θα τα δεις και μονη σου.Γι'αυτο κοιμησου τωρα που μπορεις κοριτσακι.Ετσι κι αλλιως μετα το πρωτο τριμηνο περναει η υπνηλια και επανερχεσαι.

Να εχεις μια ηρεμη εγκυμοσυνη και με το καλο το μωρακι σου.

κοριτσια και εγω τρελη υπνηλια....

ξυπναω στις 11 το πρωι ξανακοιμαμαι 2 ωρες το μεσημερι και το βραδυ κατα τις 12 ξεραινομαι παλι...

ευτυχως εχω προσαρμοσει και το γιο μου σε αυτο το ωραριο και κοιμομαστε παρεουλα...

παντως οταν μπουμε στο 2ο τριμηνο θα περασει η υπνηλια μαζι με τους εμετους κοριτσια και θα ξαναβρουμε παλι τον εαυτο μας...μεχρι να τον ξαναχασουμε παλι μολις γεννησουμε...!!!αλλα αυτη τη φορα απο τις αυπνιες!!!!!

Και εγω στην δευτερη εγκυμοσυνη μου κοιμομουν ορθια κυριολεκτικα. Στην πρωτη μου ειχα φοβερη αυπνια. Κοιμηθειτε τωρα που μπορειτε γιατι αν ερθουν τα μωρακια ο υπνος παει περιπατο.

2T40p3.pngcIPLp3.png

Διαφημίσεις

Τις πρώτες 10 μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ, αλλά μάλλον ήταν από την υπερένταση, γιατί δεν μπορούσα να το πιστέψω πως ήμουν έγκυος. Μάλιστα το πρώτο βράδυ ξύπνησα στις 4 τα χαράματα κι επειδή δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ, σηκώθηκα, άνοιξα τον υπολογιστή και μπήκα στο parents.gr :mrgreen: Εκείνο το βράδυ έκλεισα πάνω από 24 ώρες άυπνη και κάπως έτσι συνεχίστηκε το πρώτο 10ήμερο. Με το που άρχισα να χαλαρώνω, με το ζόρι κρατάω τα μάτια μου ανοιχτά. Σε λίγο με βλέπω με οδοντογλυφίδες στα βλέφαρα, ούτε μια ταινία δεν μπορώ να δω το βράδυ. Με το που πέφτουν οι τίτλοι έναρξης, ήδη ροχαλίζω.

Την υπνηλία εγώ την έχω τώρα που το ζουζούνι μου δεν μ'αφήνει να κοιμηθώ.

Δήμητρα

ακομη κοριτσια δεν εχω υπνηλια!μονο κατι αυπνιες ειχα τις πρωτες πρωτες μερες!Βεβαια ειναι και πολυ νωρις!Στις 25 κλεινω τον πρωτο(πρωτα ο Θεος)!Ευχομαι για ολες μας τα καλυτερα!

αχ τι μου θυμισες τις απιστευτες ωρες υπνου οπου καθομουν επερνα κ εναν υπνακο θυμασαι τοτε που σου ελεγα οτι εχω τρομερη υπνηλια κ ηθελα συνεχεια γλυκα κ μετα μαθαμε οτι ειμαι 3 μηνων εγγυος κατσε ακομη δεν εχεις δει τιποτα

Κορίτσια και εγώ τα ίδια... εδώ και μία εβδομάδα νύστα....τρελή νύστα!!!!Τώρα είμαι 6 εβδομάδων και δεν έχω άλλο συμπτωμα.Α! ξέχασα τον πόνο στο στήθος και την φίλη μου την τουαλέτα!!!! Μακάρι να μην με επισκευτούν και οι εμετοί....Τι να κάνουμε...αυτά ειναι τα λιγότερα...τόσο κόπο κάναμε με τον άντρα μου!!! Να είναι όλα καλά και θα τα ξεχάσουμε αυτα...!!!! Καλή συνεχειά και σε όλες εύχομαι με το καλό το μωράκι σας!!!!!!Φιλάκια!!!!

Διαφημίσεις

Εμένα εδώ και 2-3 μέρες άρχισε και μεγάλη πείνα!!! Τον πρώτο μήνα δεν είχα καθόλου όρεξη, αλλά τώρα συνέχεια σκέφτομαι το φαγητό. :-(

newbie kai γω σημερα θέλω συνεεχως να τρωω.

ηθελα να σε ρωτησω και κατι αλλο η αλεσοφια τι εγινε τελικα αυξανεται η χοριακη της?δεν καταφερα να την πετυχω on line να τη ρωτησω.

NDMNp3.png5oZhp3.png

Κι εγώ μία απο τα ίδια κορίτσια....παρόλο που είμαι μόλις στην 6η εβδομαδα θέλω να κοιμάμαι ολη την ώρα...κι όταν δεν κοιμάμαι νυστάζω...είναι να μην κάτσω...αμα κατσω......ZzZzZzZzZzZzZz......

xceZp3.png

newbie kai γω σημερα θέλω συνεεχως να τρωω.

ηθελα να σε ρωτησω και κατι αλλο η αλεσοφια τι εγινε τελικα αυξανεται η χοριακη της?δεν καταφερα να την πετυχω on line να τη ρωτησω.

Δεν νομίζω να ξαναέγραψε κάτι μετά απ' αυτό. Κι εγώ εκεί έχω μείνει, εκτός κι αν δεν θυμάμαι καλά. Γιατί δεν της στέλνεις ένα μήνυμα;

Δεν νομίζω να ξαναέγραψε κάτι μετά απ' αυτό. Κι εγώ εκεί έχω μείνει, εκτός κι αν δεν θυμάμαι καλά. Γιατί δεν της στέλνεις ένα μήνυμα;

θα της στειλω εν το μεταξυ πονατε καθολου την κοιλια σας σημερα τα ξημερωματα ειχα πονους περιοδου το πρωι μου περασε

NDMNp3.png5oZhp3.png

θα της στειλω εν το μεταξυ πονατε καθολου την κοιλια σας σημερα τα ξημερωματα ειχα πονους περιοδου το πρωι μου περασε

πολλες φορες την μερα νιωθω οτι θα μου ερθει περιοδος, ακομη δεν συνηδητοποιησα οτι ειμαι εγκυος...

βεβαια εχω την εντυπωση οτι τα πονακια ειναι λιγο διαφορετικα σαν τραβηγματα,σαν κραμπες... κατι τετοιο