Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Νονά...ψάχνει....(για το Πάσχα)

roza

Recommended Posts

Κορίτσια SOS εκτος απο μανούλα έγινα και πρωτη φορά νονα αποφάσισα λοιπον να παρω για το Πάσχα στο βαφτιστήρι μου λαμπάδα με τον μικρό πρίγκηπα (ήταν και το θέμα της βαφτισής του) έλα όμως που δεν βρίσκω πουθενά? Να απελπιστώ ή οχι ακομα περιμένω πρωτα δικη σας βοηθεια και μετα.......

Επίσης τι άλλο παιρνουν οι νονούλες το Πάσχα ρουχαλάκια? Παπουτσάκια? Παιχνιδάκια? Ή ολα αυτα???ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.png

Διαφημίσεις

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ανηκω στην κατηγορια οοοοοοολα αυτα!!!! :lol::lol::lol:

Δεν παιρνω παιχνιδακι βασικα το Πασχα. Οχι για καποιο λογο,

αλλα επειδη τωρα πια οι λαμπαδες συνοδευονται απο χοντρα παιχνιδια, ισως γι αυτο. Αν ψαξεις θα βρεις εστω κατι παρομοιο σε πριγκηπα.

Παιρνω λοιπον ρουχαλακι, παπουτσακι και τα λοιπα, τη λαμπαδα,

το αυγο μας και την Αννα να ανοιγει τις τσαντες και να φωναζει ειναι

δικα μου :lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα Λενιό μου , με βοηθησες παρα πολύ μπορω να πω αρχιζω να ετοιμάζομαι για εξόρμηση στα μαγαζιά αχ κουράστηκα αλλα είναι γλυκεια κουραση αυτη σε ευχαριστώ πολυ!!!~!!!

.png

Καλημέρα Λενιό μου , με βοηθησες παρα πολύ μπορω να πω αρχιζω να ετοιμάζομαι για εξόρμηση στα μαγαζιά αχ κουράστηκα αλλα είναι γλυκεια κουραση αυτη σε ευχαριστώ πολυ!!!~!!!
:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

roza :D Όντως όπως είπαν και τα κορίτσια, οι λαμπάδες συνοδεύονται από κάποιο παιχνίδι... οπότε δε μένουν και πολλές επιλογές... για βιβλία θα είναι πολύ μικρό, οπότε ρούχα και παπούτσια...

Καλές αγορές !! :D:D

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Καλημέρα κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολυ για τις συμβουλές σας αυτο θα κάνω και σας πω αντιδράσεις.......................

Φιλιά :lol::lol::lol::lol:

.png

• 11 months later...

Κορίτσια εσείς που πέρνετε και ρούχα και παπουτσια πόσα βαφτιστιρια έχετε :lol::lol::lol::lol:

εγώ έχω 4 και το πάσχα προτιμάω να πέρνω παπουτσακια σε συνενόηση παντα με τις μαμαδες

rQGhp3.png

Dalia Να σου ζήσουν!!! Μπράβο σου!!!

Μήπως έχεις βλέψεις για πρωθυπουργός? :D

Εγώ πάντως θα σε ψηφίσω

«Δικαίωμα δεν είναι κάτι που σου δίνει κάποιος, αλλά κάτι που κανείς δεν μπορεί να σου πάρει». Ramsey Clark

Διαφημίσεις

Εγώ παίρνω κάποια λαμπάδα που πάει πακέτο με παιχνίδι, ένα ρουχαλάκι και το αυγό. Ούτε εγώ μπορώ να πάρω στα βαφτιστήρια μου και ρούχο και παπούται, ούτε ποτέ μου έφερε καμία νονά και από τα δύο.

περιμενω να δω τι θα φερει η νονα της μικρης μου αλλα μια φιλη μου σημερα ψωνισε για το βαφτιστηρι της ρουχο μονο, αλλοι παιρνουν ολα αυτα που αναφερατε αλλα δεν το βρισκω υποχρεωτικο, μια λαμπαδα αρκει, λεω εγω τωρα...

παντως γιατι δεν παιρνεις καποιο λουτρινο μικρο πριγκιπα η καποιο αλλο σε αυτο το στυλ και να φτιαξεις με κορδελιτσα λαμπαδα εσυ;

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Ο γιος μου έχει 2 νονούς και κάθε φορά μου κάνουν συζητήσεις ένα μήνα πριν για το τι θα του πάρουν κι όχι μόνο το Πάσχα και Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά γιορτή γενέθλια και πάντα από 2 δώρα και πάνω...ανταγωνίζονται και μεταξύ τους!Εχω να λύνω πολλά τέτοια τεστ,θα τους το ξεκόψω σιγά σιγά...να κάνουν ότι θέλουν!

και με μέτρο τον έχουν κακομάθει!

Πάντα με μέτρο στις αγορές προτείνω γιατί το βρίσκω άσχημο για το παιδί να κοιτάει τις σακούλες όταν μπαίνει ο νονός στο σπίτι αντί να τον αγκαλιάζει πρώτα!(κι όχοι μόνο ο νονός)

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

• 10 months later...

Πριν 2 μήνες βάπτισα ενα κοριτσάκι...και τώρα εν όψη του Πάσχα...ήθελα να επιβεβαιώσω- διασταυρώσω τα καθήκοντα μου ως νονά...

Νομίζω πως μέχρι Μ. Πέμπτη το αργότερο πρέπει να πάω στο παιδί το οποίο θα είναι 11 μηνών. Θα της πάρω:

1. Την λαμπάδα της - Τι λαμπαδα να πάρω για αυτή την ηλικία που η μπουμπού είναι μικρούλάκι ακόμη;;;; Με παιχνίδι ή κούκλα σίγουρα..αλλά τι; Πουλάνε βρεφικές;

2. Αυγό σοκολατένιο

3. Τσουρέκι

4. Καλαθάκι με κόκκινα αυγουλάκια (αν πάω Μ. Πέμπτη απόγευμα) και κουλουράκια

5. Το δώρο της..το οποιο όμως τι να είναι; Ρουχαλάκια ή παπουτσάκια; Για αυτή την ηλικία που είναι η μικρή δεν ξέρω...να της παρω παπουτσάκια κ να πάει με τη μαμά της να τα αλλάξει; Θα της τα πάρω από μαγαζί στην περιοχή που μένουμε η μαμά της και εγώ για να μην την ταλαιπωρήσω να τρεχει μακριά με το παιδάκι της.

Είναι κάτι που ξεχνώ; Πρέπει να πάρω κ τίποτα άλλο; Παιχνίδι ή κάτι;

Διαφημίσεις

Για δώρο ρωτάω πάντα τη μαμά τους αν θέλουν παιχνίδια ή ρούχα. Λαμπάδα διαλέγω πάντα χωρίς παιχνίδι γιατί είναι πιο όμορφες ενώ αυτές με το παιχνίδι μόνο ένα φιόγκο έχουν επάνω. Πηγαίνω πάντα λαμπάδα ακόμα και αν το παιδί είναι λίγων μηνών, σοκοάτένιο αυγό και το δώρο τους.

Την πρωτη χρονια που η βαφτιστηρα μου ηταν μικρη της πηρα λαμπαδα με ενα πορσελανινο διακοσμητικο...νεραιδα ηταν νομιζω,για να το βαλει στο δωματιο της και το εχει ακομη...4 χρονια μετα!Ηθελα να της παρω κατι να της μεινει αφου ηταν η πρωτη της λαμπαδα!Τωρα πια μου ζηταει μονη της!Για δωρο παντα συνενοουμαι με την κουμπαρα μου ή τωρα πια με την μικρη!Και βεβαια δεν ξεχναω ποτε και τα αδερφακια που παντα τους παιρνω και απο κατι μικρο!

εγω στα βαφτιστηρια μου συνηθως παιρνω παππουτσια ,λαμπαδα [2 σε ενα]δωρο και αυγο!!!!!τωρα επειδη στα παππουτσια δεν βρισκω ακρη παιρνω αυτα που θελω και αν υπαρχει προβλημα η΄δεν αρεσου ας πανε οι κουμπαρουλες μου να τ'αλλαξουν!!!!

marinab μ'αρεσεις που δεν ξεχνας τάδερφακια!!!!! μπραβο!!!το ιδιο και εγω ....βεβαια ειναι και ανιψιες μου !!!!!!το αλλο βαφτιστηρι μου δεν εχει αδερφακι ακομα!!!!

εγω αντιμετωπισα μεγαλο προβλημα με τα παιδια μου απο τους νονους του δευτερου....δεν ειναι ετσι....!!!!!ολα παιδακια ειναι!!!και παλι μπραβο!!!

561874hhz1c12ps5.gif1298739qm9p56dlj4.gif

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!

κοριτσια και εμεις εχουμε 3 βαφτηστηρια.ενα εγω-ενα ο αντρας μου και ενα ο αντρας μου με τον αδερφο του.

το παιδακι που εχει κοινο με τον αδερφο του εχουμε κανει συμφωνια και ψωνιζουμε μια εμεις και μια εκεινος για να μην εχουμε μπερδεμα με τα οικονομικα.

τωρα τα δωρα του πασχα περιλαμβανουν:

1 λαμπαδα κανονικη(δεν μου αρεσει το σκετο κερι που μενει οταν βγαζεις το δωρο)

ενα σοκολατενιο αυγο

ενα τσουρεκι

παππουτσακια-καλτσουλες

ενα δωρακι παιχνιδι πιο οικονομικο(απο αυτο των χριστουγεννων)

και εννοειται παντα στα αδερφακια των παιδιων.

κοριτσια εγω σαν μαμα περνω και ενα δωρο συμβολικο στη νονα του μικρου και της το δινω οταν του φερνει τα δωρα μου αρεσει σαν κινηση.

εμενα μονο η μια κουμπαρα μου μου περνει και μου αρεσει πολυ.

Στο μαγαζι μου πουλαω και απο των δυο ειδων τις λαμπαδες(μαζι με παιχνιδι ή με λουλουδακια,κατι διακοσμητικο κλπ)

Πριν χρονια πουλουσαμε 9 με παιχνιδι και 1 απο τις αλλες,τωρα ευτυχως εχουν αλλαξει τα πραγματα και ειναι περιπου μισο μισο!

Και οποιος νονος θελει συμπληρωνει με ενα παιχνιδακι

Υπαρχουν πραγματικα καταπληκτικες λαμπαδες με διακοσμητικα

Στα δικα μου παιδια η νονα του μεγαλου παντα τον ρωταει τι θελει και του φερνει αυτο που της εχει ζητησει(παιχνιδι),στον δευτερο ποτε δεν τον ρωτησε και του αγοραζει με διακοσμητικο και δεν εχει γκρινιαξει,ξερει οτι αυτη διαλεξε η νονα του

4

o μεγαλος μου πια δεν θελει λαμπαδα! Ετσι δεν του παιρνω τιποτα πια αλλα στελνω λεφτα!! (εκλεισε τα 14 εχτες)!!!

παντως εγω ποτε δεν επαιρνα και δωρο. Οτι ειχε η λαμπαδα πανω. Αλλιως μονο παπουτσια. (και τα συναφη αυγα, φαναρακι, τσουρεκι..)

Εμεις τα ειχαμε μοιρασει : Χριστουγεννα (και γιορτη , γιατι ειναι Χρηστος) ρουχα, στα γενεθλια παιχνιδι, το πασχα παπουτσια! (και στο ενδιαμεσο, επειδη μενει Αμφιλοχια και τον βλεπω αραια.. ή κανα δωρακι ψιλο ή κανα ψιλό!!)

παντως εγω παντα επαιρνα και στα 2 του αδερφια. Ομως οχι κατι ακριβό. Πηγαινα Jumbo και μεχρι 10 ευρω στο καθενα όλο και κατι θα εβρισκα! Και η κουμπαρα μου το εκτιμουσε πολυ γιατι απο τις 3 νονες της οικογενειας, μονο εγω το εκανα!!

kalispera koritsia.egina kai egw nona prin kati mhnes gia prwth fora.ta xristoygenna toy phra royxa,pappoytsia,enan agio basilh kai paixnidaki gia thn prvtoxronia.twra tha toy parw lampada wposdipote (na dw opws ti lampada giati tha einai enos xronwn)aygoylaki sokolatenio kai ti allo;royxalakia kalokairina skeftika,na toy parw kai pappoytsia;ayta poy toy phra ta xristoygena den ta exei balei akoma,twra arxizei kai kanei bhmatakia.exei kai ta genethlia toy thn megalh paraskeyh opote kati prepei na toy parw kai gia genethlia.exw pelagwsei ligo:p alla den peirazei!tha me boithisete kai eseis!!