Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

...μασαζ.

Recommended Posts

Κοριτσια μηπως εχει καμια σας καμια ακρη για καλο θεραπευτικο μασαζ? η πλατη μου εχει επιβαρυνθει πολυ απο τη μικρη, σκυψε-σηκωνε και με το θηλασμο ωρες -ωρες το κανω ακομη χειροτερο , μιας και η μικρη στις μαυρες της βολευεται και δε μ αφηνει να κουνηθω. Μολις παω να βολευτω αφηνει το στηθος και μου βαζει τις φωνες (σκορ[ινα γαρ... :wink: )

Θήλασα το Βικάκι μου για 7 μήνες!

Διαφημίσεις

να ρωτησω ????

αυτα τα λαδια που βαζουν στο μασαζ απορροφουνται απο το δερμα!!!!

μηπως δεν κανει?ειτε για τη μυρωδια την εντονη ειτε για το γαλα.....

λεω εγω τωρα

9a7bp2.pngIm47p2.png

Διαφημίσεις

αλλη μια ερωτηση:

μου εχουν πει πως δεν πρεπει να ξαπλωνουμε μπρουμυτα,οταν κανεις μασαζ δεν εισαι μπρουμυτα?

σορυ για τις ερωτησεις αλλα κι εγω θελω να κανω και τα σκεφτομαι ολα αυτα!!!

9a7bp2.pngIm47p2.png

αλλη μια ερωτηση:

μου εχουν πει πως δεν πρεπει να ξαπλωνουμε μπρουμυτα,οταν κανεις μασαζ δεν εισαι μπρουμυτα?

Γιατί δεν κάνει να ξαπλώνεις μπρούμυτα;

αλλη μια ερωτηση:

Γιατί δεν κάνει να ξαπλώνεις μπρούμυτα;

Aglaia,μια μαια μου το ειπε οταν γεννησα!!!!

μην μου πεις?

κι αλλη παραπληροφορηση?

για το γαλα λεει....

9a7bp2.pngIm47p2.png

εκτος αυτου μολις εψαξα και ενα βιβλιο που εχω το :"ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ" που λεει για τον πρωτο μηνα οτι οταν κοιμομαστε μπρουμυτα ,κοιμομαστε ταυτοχρονα και πανω στο στηθος και αυτη η πιεση θα μπορουσε να μειωσει το γαλα,σχεδον οπως θα εκανε και η περισφιξη που χρησιμοποιειται για να εμποδιστει ο γαλακτισμος.

ετσι τα γραφει,ειναι λαθος?????

9a7bp2.pngIm47p2.png

εκτος αυτου μολις εψαξα και ενα βιβλιο που εχω το :"ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ" που λεει για τον πρωτο μηνα οτι οταν κοιμομαστε μπρουμυτα ,κοιμομαστε ταυτοχρονα και πανω στο στηθος και αυτη η πιεση θα μπορουσε να μειωσει το γαλα,σχεδον οπως θα εκανε και η περισφιξη που χρησιμοποιειται για να εμποδιστει ο γαλακτισμος.

ετσι τα γραφει,ειναι λαθος?????

αν το στήθος πιέζεται πολύ μπορεί να φράξει κάποιος πόρος, μπορεί να δημιουργηθεί ακόμη και μαστίτιδα όμως έχει σημασία πώς ξαπλώνει η μαμά.

Το γάλα μπορεί να μειωθεί αν η μαμά ξαπλώνει συνέχεια μπρούμυτα και για ώρες, αν γυρίσει για λίγο δεν υπάρχει θέμα! αλλιώς η διακοπή της γαλουχίας θα μπορούσε να γίνει με μια περίσφιξης της μιας ώρας.

(ο γαλακτισμός που γράφει η κακή μετάφραση του βιβλίου δεν υπάρχει καν σαν όρος, γαλουχία λέμε κι έτσι μόνο μεταφράζουμε τον όρο lactation...).

Δεν απαγορεύεται το μπρούμυτα, η πίεση του στήθους για πολλές ώρες είναι καλό να μην συμβαίνει. Αν η μαμά τοποθετεί μαξιλάρια με τέτοιο τρόπο που να βολεύεται το στήθος και να μην πιέζεται, τότε μπορεί να ξαπλώνει μπρούμυτα όσες ώρες θέλει. Εξαρτάται από το πώς νιώθει άνετα η μαμά, από το σχήμα και το μέγεθος του στήθους της...:wink:

Διαφημίσεις

να ρωτησω ????

αυτα τα λαδια που βαζουν στο μασαζ απορροφουνται απο το δερμα!!!!

μηπως δεν κανει?ειτε για τη μυρωδια την εντονη ειτε για το γαλα.....

λεω εγω τωρα

Απο οσα εχω διαβασει οι κρεμες και τα λαδια δεν επηρεαζουν την ποιοτητα και τη γευση του γαλακτος. Προσωπικα παντα βαζω γαλακτωμα μετα το μπανιο αποφευγοντας την περιοχη του στηθους κοντα στη θηλη φυσικα, απο τη στιγμη που γεννησα. Δεν νομιζω οτι παιζει ρολο. Αλλωστε και στο μασαζ, η περιοχη του στηθους δεν περιλαμβανεται ....

Κι οσο για το μπρουμυτα... εκτος απο την αρχη που το στηθος μου ηταν συνεχεια γεματο, γιατι υπηρχε υπερπαραγωγη σε σχεση με την καταναλωση :D , και δεν μπορουσα να κοιμηθω μπρουμυτα ουτως η αλλως γιατι με ενοχλουσε, ποτε δε σκεφτηκα να μην κοιμηθω μπρουμυτα. Τωρα που το σκεφτομαι, αυτη ειναι και η αγαπημενη μου σταση για να με παρει ο υπνος :lol:

Θήλασα το Βικάκι μου για 7 μήνες!

Εγώ πάλι με το μπρούμυτα αισθανόμουν αφάνταστη ενόχληση... ίσως να έχει σχέση με το πώς ξαπλώνει κανείς (στάση) και το σχήμα του στήθους που είπε και η Αγλαϊα... :?

Διαφημίσεις