Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τρισδιάστατο υπερηχογράφημα 3D

Recommended Posts

Αλήθεια έχει κάνει καμιά σας το 3D υπερηχογράφημα; Αν ναι πότε το κάνατε και πόσο περίπου σας στόιχισε; Έχω ακούσει ότι είναι υπέροχο μιας και βλέπεις πολύ καθαρά το μωρό σου και μπορείς να πάρεις και το dvd μετά...

Διαφημίσεις

στοιχιζει γυρω στα 150 με 200 και δεν το εκανα γιατι ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι πεταμενα λεφτα :shock: κανε μου λεει υπομονη να το δεις σε 2 μηνες γιατι συνηθως το κανουν στιν 7 με 8 :D

εγώ έκανα στο μητέρα απλό 3d(εννοώ όχι β' επιπέδου) στα μέσα του 6ου μήνα και στοίχησε κάπου στα 87 ευρώ αν θυμάμαι καλά, μαζί με dvd και φωτογραφίες. η πλάκα όμως ήταν πως η μικρή μας μάλλον δεν ήθελε να την δούμε,είχε βάλει τα χέρια μπροστά στο πρόσωπο,δεν τα έβγαζε με τίποτα και έτσι την είδαμε ελάχιστα να φαίνεται καθαρά...πάντως έστω και αυτό το λίγο μας ενθουσίασε πολύ!

DoUwp3.png

Εμείς όταν πήγαμε να κάνουμε το Doppler ο γιατρός υπερηχογράφος γύρισε την εικόνα σε 4d χωρίς να του πούμε τίποτα εμείς μόλις την είδαμε μείναμε και οι δυο έτσι :shock::shock::shock: , μας τύπωσε 2 φωτογραφίες έγχρωμες και τις υπόλοιπες ασπρόμαυρες και λέει στον άντρα μου βάλτες αυτές στην τσέπη σου γιατί θα σου τις χρεώσουν χρυσό!!!

Βγήκαμε μόνο με τις εξετάσεις και πληρώσαμε 80 ευρώ. Στο Λητώ. :wink::wink:

Διαφημίσεις

Εγώ έκανα υπέρηχο 4D και ήμουν πολύ τυχερή γιατί μου πόζαρε αμέσως, και με το που βγάλαμε την φωτογραφία μπήκε ο ομφάλιος μπροστά στα μούτρα της και δεν μπορούσαμε να βγάλουμε άλλη.

΄Ήταν στην 26 εβδομάδα.Δες την εδώ που είχα ανοίξει τότε τόπικ να την δείξω, σαν χαζομαμά : http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=3271 :D

από τότε δεν μπόρεσα να ξανακάνω... Η σκατούλα έχει όλο τα ΄χερια μπροστά στα μούτρα. θα κάνω πάλι κάποια στιγμή που θα μου πάει.

1Iik.png

έκανα χθές 4D και δεν πλήρωσα τίποτα επιπλέον. Δεν είδα όμως και πολλά γιατί είμαι ακόμη στη 16η εβδομάδα. Φαινόταν όμως ολοκάθαρα το φύλλο όπως φαινόταν και στον απλό υπέρηχο. Είναι αγοράκι.

W7hT.jpg

Εγω θα παω την 22η βδομαδα για τον Β επιπεδου.Ελεγα να κανω τον απλο αλλα το αλλαξα.Θα φανει κατι ή θα πρεπε να περιμενω μεχρι το Dobbler ?

Mην πεταω και τσαμπα λεφτα... :roll:

Διαφημίσεις

Στο β επιπεδου μου εδειξαν τον γιο μου και τρισδιαστατο. Θυμαμαι και αργοτερα γυρω στις 32 εβδομαδες... Δεν θυμαμαι. Παντως στο β επιπεδου ηταν σαν alien ενω μετα ηταν ιδιο εγω!!!

Θελω κι εγω να κανω τρισδιαστατο υπερηχο!!!Θα το ζητησω απο την γιατρο που με παρακολουθει η θα μου το πει η ιδια?Μεχρι τωρα εχω κανει 2 κολπικους υπερηχους και στο πρωτο ειδα απλα εναν σακο ενω στον δευτερο ειδα μια κουκιδα που αναβοσβηνε οπου ηταν η καρδουλα του μωρου!Εχω ακομα πολυ μελλον μιας και ειμαι στην 7 εβδομαδα κυησης.Τους επομενους υπερηχους οι γιατροι τους κανουν στο ιατρειο τους η σε στελνουν στο νοσοκομειο και τους κανουν εκει?

Κορινάκι, όλους τους κάνουν στο ιατρείο τους εκτός απο τους τρείς μεγάλους στον 3ο στον 6ο και στον 8ο που πρέπει να σε δεί ειδικός στους υπερήχουν για να κάνει συγκεκριμένες μετρήσεις :) Στον τρίτο κάνεις και εξέταση αίματος και μαζί με τις μετρίσεις κοιτάνε για σύνδρομο down (μακρυά απο εμας)!Το Επόμενο που θα δείς στον απλό υπέρυχο είναι ένα μικρό μπαλόνι με κάτι μέσα που μοιάζει πααααααααααααααρα πολύ με γηρίνο χαχαχα ΄ξές το μωρό του βατράχου :π ένα κεφάλι με μία ουρά :π

Με το καλό κούκλα, καλή λευτεριά (που λέμε εμείς εδώ)

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

είμαι στην 13 εβδομάδα και την Πέμπτη θα πάω για αυχενική διαφάνεια,

μου είπαν να ζητήσω και dvd γιατί όλα λένε φαίνονται πεντακάθαρα

αληθεύει αυτό? ξέρει καμιά ?

αληθεύει :) Φαίνοντε αρκετα πράγματα, χεράκια ποδαράκια ¨) Μυτούλα, στοματάκι ! Ουσιαστικά μετράει το μωρό και ασχολίτε κυρίως με τον αυχένα του!

Μη φανταστείς κανένα τεράστιο μωρό βέβαια :)

Εμας εδώ τα δίνουν όλα τα μεγάλα υπέρηχα σε dvd!!!

Είναι ανάλογα και τα κέφια που έχει το εμβρυάκι σου βέβαια !!

Με το καλό κούκλα :)

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

Διαφημίσεις

Να χαίρεσαι το θαυματάκι σου και να γεννήσεις με ένα πόνο! :D

ευχαριστώ πολύ...

τελικά έκανες 3D ???

εγώ ξαναπήγα για υπέρηχο αλλά η σκατούλα είχε χέρια-πόδια μες τα μούτρα και δε γινόταν τίποτα. Δε μας στήθηκε αυτή τη φορά. :)

1Iik.png

εγω θα κανω την αυχενικη διαφανεια την δευτερα που μας ερχεται.και μενα η γυναικολογος μου,μου ειπε να μην ζητησω τρισδιαστατο,δεν αξιζει τα λεφτα διοτι θα φαινεται σαν εξωγηινο.κριμα μου λεει να δωσεις τοσα λεφτα.καλυτερα στον 5ο.

μωρε,και πριν 1μηνα που το εμβρυο ειχε ουρα,ωραιο μου φαινοταν εμενα. :D

και την περασμενη εβδομαδα που χοροπηδαγε σαν βατραχι,παλι ωραιο το ειδα.η κουκουβαγια τα κουκουβαγιοπαιδα,κουκλια τα βλεπει!

λετε να το ζητησω τελικα?

εγω θα κανω την αυχενικη διαφανεια την δευτερα που μας ερχεται.και μενα η γυναικολογος μου,μου ειπε να μην ζητησω τρισδιαστατο,δεν αξιζει τα λεφτα διοτι θα φαινεται σαν εξωγηινο.κριμα μου λεει να δωσεις τοσα λεφτα.καλυτερα στον 5ο.

και την περασμενη εβδομαδα που χοροπηδαγε σαν βατραχι,παλι ωραιο το ειδα.η κουκουβαγια τα κουκουβαγιοπαιδα,κουκλια τα βλεπει!

τι?

κουνιόταν όταν σου έκανε το υπέρηχο?

αχ τι ωραία!!!!!!!

κι εγώ θέλω!

Εγώ αποφάσισα να μην ζητήσω κάτι τέτοιο γιατί δεν βλέπω κάποια πρακτική αξία για το ίδιο το παιδί. Η περιέργεια μου μπορεί να περιμένει λίγο, εδώ περιμένω 9 ολόκληρους μήνες... Χριστινάκι, μακάρι να δεις και το φύλο!