Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Eυχαριστώ chiquititas !!!!

gavrias

Recommended Posts

Πρίν λίγες μέρες το μικρό μας ζήτησε τη διεύθηνσή μου,σήμερα χτύπησε το κουδούνι ένας κουριερ και μου παρέδωσε ένα πακέτο !!!!! dsc00154sh9.th.jpgdsc00155lf6.th.jpg Η chiquititas μας σκέφτηκε,έφτιαξε και μου έκανε δώρο αυτό το μπλουζάκι.Εκτός του ότι είναι πανέμορφο!!! (η φωτογραφία το αδικεί) η σκέψη και η χειρονομία της με κατασυγκινήσανε :oops::oops::oops: Λιλάκι ,ευχαριστώ πολύ,πολύ !!!!! Θα το φοράω συνέχεια :D:D:D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

αααα να πω και κατι αλλο χωρις πλακα παιδια μπορειτε να φτιαξετε και εσεις μπλουζακια τετοιο που να εχει το καρτοον απο πανω το parents.gr και απο πισω το νικ σας,φυσικα οσοι θελουν,αμα θελετε πεταξτε καμια ιδεα...αυτα....καλο ξημερωμα

DSC00187.jpg Γ.Π+Λ.Ο <3

Διαφημίσεις

Λιλάκι είναι (το μπουζάκι) & είσαι (εσυ) SUPER!!!

(και της πάει της κοκονας σου το πορτοκαλοκκόκινο!!!) :D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Ειναι πολυ ομορφο!!!!!

Λιλακι για πες λεπτομερειες.....πως τα βρισκουμε?

που? πως γινεται να παραγγειλουμε????

Πες μας γενικα τι πρεπει να κανουμε........

γεια σου Ντινα πας σε οποιοδηποτε μαγαζι που τυπωνει μπλουζες αλλα εγω θα ελεγα στο Mall athens γιατι εχω διαλεξει μια συγκεκριμενη εικονα {καρτοον} αμα θελει καπιο να εχουν ολοι ιδια εικονα

πας βαζεις την εικονα που υπαρχει σε ενα βιβλιαρακι,βαζεις το http://parents.org.gr και απο πισω το νικ σου,θα σου στιχισει 19-20 ευρω και διαλεγεις οτιδηποτε μπλουζακι και χρωμα και στο κανουν μεσα σε 15-20 λεςπτα αμα εχει πολυ κοσμο.

αυταα..

Αλλα αμα θελουν πολοι τοτε μπορεις να παραγγειλις πολλα οπου νομιζω το ενα χρεωνετε 10 ευρω {δεν ειμαι συγουρη}

σε καλυψα??

DSC00187.jpg Γ.Π+Λ.Ο <3

Διαφημίσεις

Πολύ όμορφο!

Και το cartoon με την Πανδώρα τέλειο!!

Πανδώρα και Πλάτωνας:ένα ερωτευμένο ζευγάρι για 100 χρόνια!!Τα φραουλόπουλα!Αχ τι μου θύμησες! :D:D

Συγχαρητήρια στην καλλιτέχνιδα Λίλη!!!!

Gavrias μου καλοφόρετο κορίτσι μου!!!!!!

Πολύ ευγενική η χειρονομία!!!!!Μπράβο Λίλη!!!! :D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

Θα το φορέσω σίγουρα στην επόμενη συνάντηση ,όσο για τη Λίλη είναι όντως καλλιτέχνιδα και πολύ τρυφερό πλάσμα :D:D:D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

θα συμφωνησω!!!

μπραβο λιλουκο!!

:D:D:D:D

9a7bp2.pngIm47p2.png

Θα το φορέσω σίγουρα στην επόμενη συνάντηση ,όσο για τη Λίλη είναι όντως καλλιτέχνιδα και πολύ τρυφερό πλάσμα :D:D:D

Κωνσταντίνα μου.... ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ........................ :cry: φόρεσε το ...... θα σε βλέπει.........

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: της το υποσχέθηκες............

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

κοριτσια εχω συγκλονιστει... πως εγινε αυτο? μου ηρθε πμ σημερα για το κοριτσι αυτο και στεναχωρεθηκα πολυ. Ειναι κατι που το ηξερε δηλαδη? Αυτο ειναι τραγικο αν συνεβη... Ας την αναπαυσει ο Θεος. Πως αλλαζει ετσι η ζωη απο τη μια μερα στην αλλη? Ειναι τρομερο.

3OaPp3.png CNKep3.png

Κωνσταντίνα μου.... ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ........................ :cry: φόρεσε το ...... θα σε βλέπει.........

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: της το υποσχέθηκες............

Μου είναι αδύνατον αυτό τρελό μου....δε θα είναι συνάντησή μας άυριο...