Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τι άλλο θ'ακουσω!!!! [παλαιότερο θέμα]

Recommended Posts

Προσωπικά δεν είχα καμία απαίτηση από την Αγλαΐα ούτε και από κανέναν άλλο εδώ μέσα. Ανάγκη είχα και βέβαια δεν πιστεύω ότι τα μέλη του φόρουμ είχαν καμία υποχρέωση να μου την καλύψουν. Και πιστεύω τέλος ότι έχω κάθε δικαίωμα να πω τη γνώμη μου για τον τρόπο με τον οποίο τοποθετείται κανείς σε κάποιο θέμα εδώ μέσα, ειδικά όταν με αφορά προσωπικά.

επειδή διάβασα τι λέχθηκε τότε, θεωρώ ότι οι απαντησεις της Αγλίας ήταν κάτι περισσότερο από άψογες.

Δικαίωνά μου να πω τη γνώμη μο για κάτι ακόμα και αν δεν με αφορά. Άμεσα.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Διαφημίσεις

επειδή διάβασα τι λέχθηκε τότε, θεωρώ ότι οι απαντησεις της Αγλίας ήταν κάτι περισσότερο από άψογες.

Δικαίωνά μου να πω τη γνώμη μο για κάτι ακόμα και αν δεν με αφορά. Άμεσα.

Δεν έχω αυταπάτες ότι όλοι πρέπει να συμφωνήσουν μαζί μου. Προφανώς είναι δικαίωμά σου να βρίσκεις άψογες της απαντήσεις της Αγλαΐας και δικαίωμά μου να μην τις θεωρώ τέτοιες. Επίσης πιστεύω κι εγώ ότι είναι δικαίωμά σου στα πλαίσια ενός φόρουμ να πεις τη γνώμη σου για κάτι που μπορεί και να μη σε αφορά άμεσα. Εμένα βέβαια εκείνη τη συγκεκριμένη εποχή αυτό το συγκεκριμένο δικαίωμα των μελών ενός φόρουμ με τσάκισε ακόμα περισσότερο από όσο τσακισμένη ήμουν ήδη. Ευτυχώς "μου έκοψε" κάποια στιγμή και σταμάτησα την κουβέντα γιατί δεν τη σήκωνε ο οργανισμός μου.

Αλλά επειδή πιστεύω ότι "το κουράσαμε" λιγάκι το θέμα, γράψε κι εσύ κάτι ακόμα σχετικό και να το λήξουμε εδώ; Θέλεις;

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Αγαπητή kinkajoujou πιστεύεις πως αν η φίλη σου ήταν ενημερωμένη σχετικά και το έψαχνε λίγο το θέμα θα πίστευε αυτό που της είπε ο γιατρός;;

άργησα λίγο αλλά τώρα είδα την ερώτησή σου ;) πιστεύω ότι γενικά δεν το είχε πολύ στο μυαλό της εξαρχής, από πριν γεννήσει όταν τη ρώτησα τι σκοπεύει να κάνει με το θηλασμό μου είχε πει ότι σύμφωνα με το γυναικολόγο της ένα δίμηνο αρκεί. της είπα ότι δεν είναι σωστό αυτό, οι επίσημες συστάσεις είναι αυτές και μπλα μπλα, αλλά μου ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το πάει μέχρι το χρόνο. Από εκεί και πέρα, αν ήμουν στη θέση της και με ενδιέφερε πραγματικά ο θηλασμός, αν μου έδινε μια βοήθεια μια φίλη μου, νέα κοπέλα (άρα με σύγχρονες απόψεις επί του θέματος) και πρόσφατα μαμά, θα της έδινα βάση.

Από την άλλη καταλαβαίνω ότι για μια αγχωμένη πρωτομαμά, ο παιδίατρος είναι πάνω κι από το Θεό ακόμη, οπότε δεν επιμένω για τους χειρισμούς της. Βλέπω πάντως ότι στο θέμα των λανθασμένων οδηγιών και του πρώιμου αποθηλασμού, it takes two to tango. Δλδ. οι παιδίατροι βρίσκουν και τα κάνουν. Όταν σπουδασμένος γιατρός ισχυρίζεται ότι κυκλοφορεί ίωση στο μητρικό γάλα, σημαίνει ότι έχει ασθενείς που το πίστεψαν. Είναι κι αυτός ανήθικος, μη επαγγελματίας κλπ κλπ, είναι κι αυτές που τον πίστεψαν λίγο έρμαια της τύχης τους.

Αυτό που έχω να σου πω για τη δική σου φίλη όπως περιγράφεις την κατάσταση, είναι πως έχει επαναπαυτεί στο ότι εσύ ενδιαφέρεσαι πολύ περισσότερο για το αν θα θηλάσει από ό,τι η ίδια ;) πρόσεξέ το αυτό!

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

• 2 weeks later...

αυτες τις μερες ακουσα τρια πραγματα..

1. στην εξοδο τους απο το μαιευτηριο η Σκορδα δηλωσε οτι ευχαριστει οσους την επαιρναν τηλεφωνο, αλλα δεν μπορουσε να το σηκωσει γιατι θηλαζε...

2. η Κελλεκιδου σε συνεντευξη στο πρωινο του Αντ1, δηλωσε πως θηλασε τον γιο της 11 μηνες! (ευτυχως, μπας και το ακουσουν και απο κανεναν αλλον και με αφησουν ησυχη)

3. δημοσιευμα στην εφημεριδα το βημα : '' Ελτον Τζον: Το παιδι μας θηλαζει!''

(οχι δεν εχω λιωσει στην τηλεοραση, απλα τυχαινε καθε φορα που περναγα να ακουω και κατι σχετικο :lol::lol: )

83hKp3.png

1. στην εξοδο τους απο το μαιευτηριο η Σκορδα δηλωσε οτι ευχαριστει οσους την επαιρναν τηλεφωνο, αλλα δεν μπορουσε να το σηκωσει γιατι θηλαζε...

ούτε εγώ το σηκώνω :roll:

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Διαφημίσεις

:D:D:D

ε εσυ έχεις και δυο να θηλάσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!:D

επισης κριστινα!!! να ειναι γερα ολα τα παιδακια!!!!

83hKp3.png

:D:D:D

ε εσυ έχεις και δυο να θηλάσεις

Στη μεγάλη πλέον το σηκώνω, είναι στα πλαίσια του αποθηλασμού να μην εμποδίζω να αποσπάται η προσοχή της :lol:

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Στη μεγάλη πλέον το σηκώνω, είναι στα πλαίσια του αποθηλασμού να μην εμποδίζω να αποσπάται η προσοχή της :lol:

και εγώ το σηκώνω αλλά δεν θέλει να μιλήσει με κανέναν και αν της πω έλα αγάπη μου είναι ο παππούς του λεει "πάρε μετά πίνω γάλα τώρα":p:lol:

Εγώ στο μαιευτήριο δεν το σήκωνα. Και για αρκετό καιρό μετά τη γέννα. Τώρα μπορώ να θηλάζω, να βολτάρω στο ιντερνετ, να μιλάω στο τηλέφωνο κλπ κλπ

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Διαφημίσεις

Το πρώτο διάστημα ούτε και εγώ το σήκωνα, είχα τηλεφωνήτρια την μαμά μου:P. Μετά πήρα το κολάι και σηκωνόμουν μαζί με την μικρή στο στήθος και το έπιανα. Τώρα η μικρή βάρυνε και δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα μαζί.

Σήμερα έπερνε το πρωί τηλ ο πατέρας μου. Δεν το σήκωνα γιατί θήλαζα την μικρή. Επέμενε... τπτ εγώ. Στο τέλος κόντευε να πάθει εγκεφαλικό. Νόμιζε ότι κάτι μας συνέβει. "Θήλαζα..." του λέω "...ρε πατέρα", "να πάρεις bluetooth..." (το έμαθε και αυτό!:lol:) "...να το έχεις συνέχεια στο αυτί!":shock: Σιγά μην κυκλοφορώ εγώ με την κατσαρίδα στο αυτί...!!!

2. η Κελλεκιδου σε συνεντευξη στο πρωινο του Αντ1, δηλωσε πως θηλασε τον γιο της 11 μηνες! (ευτυχως, μπας και το ακουσουν και απο κανεναν αλλον και με αφησουν ησυχη)

Ναι καλά που θα σε αφήσουν. Θα σου λένε ότι εκείνη σταμάτησε στους 11 μήνες ενώ εσύ ακόμα συνεχίζεις. Βέβαια μπορείς να τους λες ότι εκείνη είχε και έναν δίσκο να ηχογραφήσει. Εσύ δεν έχεις τέτοιες υποχρεώσεις:wink:

(οχι δεν εχω λιωσει στην τηλεοραση, απλα τυχαινε καθε φορα που περναγα να ακουω και κατι σχετικο :lol::lol: )

Δεν με έπεισες:P:lol:

Σήμερα έπερνε το πρωί τηλ ο πατέρας μου. Δεν το σήκωνα γιατί θήλαζα την μικρή. Επέμενε... τπτ εγώ. Στο τέλος κόντευε να πάθει εγκεφαλικό. Νόμιζε ότι κάτι μας συνέβει. "Θήλαζα..." του λέω "...ρε πατέρα", "να πάρεις bluetooth..." (το έμαθε και αυτό!:lol:) "...να το έχεις συνέχεια στο αυτί!":shock: Σιγά μην κυκλοφορώ εγώ με την κατσαρίδα στο αυτί...!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ όχι απλώς δεν το σηκώνω, αλλά το έχω κατεβασμένο όποτε θηλάζει ή κοιμάται ο μικρός γιατί έχει συνηθίσει ησυχία κι αν ακούσει τηλέφωνο όταν θηλάζει σταματάει αμέσως με κοιτάει με απορία και... τέρμα ο θηλασμός...:rolleyes:!

eMWap2.png?5pVCTyDY

Ναι καλά που θα σε αφήσουν. Θα σου λένε ότι εκείνη σταμάτησε στους 11 μήνες ενώ εσύ ακόμα συνεχίζεις. Βέβαια μπορείς να τους λες ότι εκείνη είχε και έναν δίσκο να ηχογραφήσει. Εσύ δεν έχεις τέτοιες υποχρεώσεις:wink:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν με έπεισες:P:lol:

οοοοοχιιιιιι..αληθεια λεω....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

83hKp3.png

Αγαπητά μέλη ,

εξαιτίας του ότι το παρόν θέμα έχει γίνει δύσχρηστο απο τον πολύ μεγάλο αριθμό δημοσιεύσεων, ανοίγεται νέο θέμα εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2003800#post2003800

ζητούνται παράλληλα συντονιστές που θα βοηθήσουν στην συγκέντρωση των κειμένων που αφορούν την παραπληροφόρηση σε θέματα θηλασμού.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...