Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εφτασα στα ορια του πανικου.......

Recommended Posts

Δεν ειμαι καλα καθολου λεμε. Σημερα το απογευμα πηγα να βγαλω τα σκουπιδια εξω απο την πορτα και οπως ακουμπουσα την σακουλα κατω (εκει ενα βημα απο την πορτα) ακουσα το μπουπ.......γυρναω και ηταν κλειστη η πορτα. Τα κλειδια απο μεσα, και η μικρη το ιδιο......δεν μπορω να περιγραψω πως αισθανθηκα. Στην αρχη παγωσα και μετα τρελλαθηκα. Ετρεξα τις σκαλες και σκοτωθηκα στο τελος, βγηκα στο δρομο ζητωντας βοηθεια. Το παιδι μου ηταν ΜΟΝΟ του μεσα στο σπιτι και δεν ειχα κανενα να με βοηθησει!.....Ευτυχως πηραν τηλεφωνο απο το μαγαζι απο κατω για κλειδαρα. Ευτυχως ηρθε σε 10 λεπτα. Στα οποια εχασα και ξαναβρηκα την ζωη μου. Την φωναξα και ηρθε πισω απο την πορτα, και ουρλιαζε και εκλαιγε με αναφυλητα και χτυπαγε την πορτα 'ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ'....και ολο αυτο απο ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!.......:(:(:(:( Ποιος ξερεις τι θα μπορουσε να εχει γινει. Ελευθερη μονη της στο σπιτι. Ναι μεν το εχω κανει φρουριο αλλα αν δεν ειμαι εκει οτιδηποτε μπορουσε να γινει. Τα παραθυρα ευτυχως εχουν σιτες!......

Ευτυχως ειναι καλα τωρα χαρουμενη και ησυχη. Το μονο που μου θυμιζει την μαλακια που κουβαλαω ειναι το ποδι μου που εχει κανει δευτερο γονατο πανω απο το πρωτο.....:evil::evil: Και ΛΙΓΑ επαθα......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

Δεν ειμαι καλα καθολου λεμε. Σημερα το απογευμα πηγα να βγαλω τα σκουπιδια εξω απο την πορτα και οπως ακουμπουσα την σακουλα κατω (εκει ενα βημα απο την πορτα) ακουσα το μπουπ.......γυρναω και ηταν κλειστη η πορτα. Τα κλειδια απο μεσα, και η μικρη το ιδιο......δεν μπορω να περιγραψω πως αισθανθηκα. Στην αρχη παγωσα και μετα τρελλαθηκα. Ετρεξα τις σκαλες και σκοτωθηκα στο τελος, βγηκα στο δρομο ζητωντας βοηθεια. Το παιδι μου ηταν ΜΟΝΟ του μεσα στο σπιτι και δεν ειχα κανενα να με βοηθησει!.....Ευτυχως πηραν τηλεφωνο απο το μαγαζι απο κατω για κλειδαρα. Ευτυχως ηρθε σε 10 λεπτα. Στα οποια εχασα και ξαναβρηκα την ζωη μου. Την φωναξα και ηρθε πισω απο την πορτα, και ουρλιαζε και εκλαιγε με αναφυλητα και χτυπαγε την πορτα 'ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ'....και ολο αυτο απο ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!.......:(:(:(:( Ποιος ξερεις τι θα μπορουσε να εχει γινει. Ελευθερη μονη της στο σπιτι. Ναι μεν το εχω κανει φρουριο αλλα αν δεν ειμαι εκει οτιδηποτε μπορουσε να γινει. Τα παραθυρα ευτυχως εχουν σιτες!......

Ευτυχως ειναι καλα τωρα χαρουμενη και ησυχη. Το μονο που μου θυμιζει την μαλακια που κουβαλαω ειναι το ποδι μου που εχει κανει δευτερο γονατο πανω απο το πρωτο.....:evil::evil: Και ΛΙΓΑ επαθα......

Αχ καλό μου τι έπαθες κι εσύ;

Καλά θα είχα φρικάρει εξίσου!!!!

Ευτυχώς που στο τέλος όλα πήγαν καλά, άμα σπάσει ο διάβολος το ποδάρι του, άστα πολλά μπορούνε να συμβούν.

Πω πω πω το σκέφτομαι και φρικάρω περισσότερο.

Θα το ξεπεράσεις σιγά σιγά, γιατί τέτοια φρίκη περνάει δύσκολα.

Σε καταλαβαίνω γιατί έχω βρεθεί στη θέση σου.

Ο Ευριπίδης 2,5 χρονών (τότε) ετοιμαζόμαστε ένα πρωί να τον πάω στο Παιδικό Σταθμό και εγώ μετά σε δουλειά. Έχω πολλά να πάρω μαζί και του λέω "περίμενε να κατεβάσω τα πράγματα στο αυτοκίνητο και θα έρθω να σε πάρω να φύγουμε, εντάξει;", "εντάξει" μου λέει.

Φορτώνομαι τσάντες, μπουφάν, φακέλους κλπ., τα κατεβάζω στο αυτοκίνητο και ανεβαίνω να πάρω τον Ευριπίδη. Βάζω το κλειδί να ανοίξω την πόρτα αλλά το κλειδί δεν γυρίζει στην κλειδαριά.

Για να μην πολυλογώ, ο Ευριπίδης είχε φτάσει στο ράφι που βάζαμε μέχρι τότε ένα δεύτερο κλειδί (μετά από αυτό το κρεμάμε σχεδόν από ταβάνι), το πήρε το έβαλε στην κλειδαρία και είχε μάλιστα κλειδώσει δύο φορές. Μου πήρε δέκα δραματικά λεπτά να τον πείσω και να τον καθοδηγήσω να ξεκλειδώσει και να βγάλει το κλειδί για να μπορέσω να μπω στο σπίτι.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Σε καταλαβαίνω γιατί έχω βρεθεί στη θέση σου.

Ο Ευριπίδης 2,5 χρονών (τότε) ετοιμαζόμαστε ένα πρωί να τον πάω στο Παιδικό Σταθμό και εγώ μετά σε δουλειά. Έχω πολλά να πάρω μαζί και του λέω "περίμενε να κατεβάσω τα πράγματα στο αυτοκίνητο και θα έρθω να σε πάρω να φύγουμε, εντάξει;", "εντάξει" μου λέει.

Φορτώνομαι τσάντες, μπουφάν, φακέλους κλπ., τα κατεβάζω στο αυτοκίνητο και ανεβαίνω να πάρω τον Ευριπίδη. Βάζω το κλειδί να ανοίξω την πόρτα αλλά το κλειδί δεν γυρίζει στην κλειδαριά.

Για να μην πολυλογώ, ο Ευριπίδης είχε φτάσει στο ράφι που βάζαμε μέχρι τότε ένα δεύτερο κλειδί (μετά από αυτό το κρεμάμε σχεδόν από ταβάνι), το πήρε το έβαλε στην κλειδαρία και είχε μάλιστα κλειδώσει δύο φορές. Μου πήρε δέκα δραματικά λεπτά να τον πείσω και να τον καθοδηγήσω να ξεκλειδώσει και να βγάλει το κλειδί για να μπορέσω να μπω στο σπίτι.

Ρε συ εχασα την ζωη μου λεμε.....πω πω......τουλαχιστον να μην αισθανομαι πληρως για πληρως αχρηστη.....ο αντρας μου, μου ειπε μολις τωρα οτι ειμαι απροσεκτη. Εχει ΔΙΚΙΟ 100% αλλα δεν ηταν και το καλυτερο να ακουσεις οταν ασπρισαν τα μαλλια σου......:-(

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

σε καταλαβαινω απολυτα.ο μεγαλος μου γιος πριν 12 χρονια κλειδωθηκε στην τουαλετα ηταν 4χρ..γυρισε το κλειδι και δεν μπορουσε να το ξαναγυρισει.εγω απο εξω να σκεφτομαι τα σαμπουαν το σπρει για τα αλατα ομικρος να κλαιει και εγω να του λεω συνεχεια πως να το γυρισει!μιση ωρα μεσα ηταν εγω μονη και με ενα ακομη μωρο!!τελικα τα καταφερε

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Διαφημίσεις

εμενα με εκλεισε εξω στο μπαλκονι οταν απλωνα.. εσπρωξα τη πορτα και ευτυχως δεν ειχε βαλει πολυ δυναμη και σε 4-5 σπρωξιματα την ανοιξα.. λιγα δευτερολεπτα κι ακομη το θυμαμαι...

σε φανταζομαι ακομη να σκεφτεσαι τι μπορει να της εχει συμβει, μονο που λες οτι εκλαιγε απο μεσα μονη της τρελλαινομαι κι εγω.. σιγα σιγα με τον καιρο θα ηρεμησεις.. κοιμησου αγκαλιτσα με την μικρη σου αποψε..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

αχ και εγω το εχω παθει με εκλεισε 2χρονων εξω απλωνα και εγω καλη ωρα τα ρουχα αλλα εγω εχω συρομενα αλουμινια και εκλεισε και το χερουλι και ακριβως διπλα της ιχα τον μικρο ημερων ητανε....μου ανοιξε μετα απο 10λ και εγω απο εξω να κλαιω...αλλα η διαφορα ειναι οτι εμενα με εκλεισε επιτηδες...οντως ειναι πολυ φρικη..

Χαχαχαχα....τί μου θυμίσατε....Με πήγατε σχεδόν 25 χρόνια πίσω, όταν ήμουν 3 χρονών!!!

Η μαμά μου καλή ώρα κι αυτή είχε βγεί να απλώσει όταν εγώ την κλέιδωσα στο μπαλκόνι, καταλάθος. Το φαγητό στο μάτι κι ενώ παράλληλα έκανε απεγνωσμένες προσπάθειες να μου εξηγήσει πώς ανοίγει η μπαλκονόπορτα, προσπαθούσε κιόλας να μου εξηγήσει πώς να κλείσω και τη κουζίνα. Εγώ ( σαν έξυπνη ) κατάλαβα ότι μου εννούσε το κατσαρολάκι να το κλέισω, αλλά επειδή δεν ήξερα πώς.... το πήρα από την κουζίνα και της το πήγα μπροστά από την μπαλκονόπορτα να το βλέπει!!!!!! ( Πώς δε τσουρουφλίστηκα ένας Θεός ξέρει ). Η μαμά μου απέξω έτοιμη να πέσει από το μπαλκόνι ήταν, είχε φρικάρει.

Τελικά φώναζε βοήθεια από το μπαλκόνι, ανέβηκε ο κύριος που είχε ένα ζαχαροπλαστείο από κάτω, χτύπησε το κουδούνι κι εγώ του άνοιξα ( ευτυχώς δεν έιχε κλειδώσει η μαμά μου την πόρτα ). Κι έτσι σωθήκαμε από τη φωτιάααααααααααα...

iyuNp3.png4hNCp3.png

μου ειπε μολις τωρα οτι ειμαι απροσεκτη. Εχει ΔΙΚΙΟ 100% αλλα δεν ηταν και το καλυτερο να ακουσεις οταν ασπρισαν τα μαλλια σου......:-(

Άσε μας να του πεις, βρήκε κι αυτός την ώρα να σου την πει.

Αμάν με τους άντρες πια, μην χάσουν και δεν μας την πουν.

Διαφημίσεις

Εγώ ( σαν έξυπνη ) κατάλαβα ότι μου εννούσε το κατσαρολάκι να το κλέισω, αλλά επειδή δεν ήξερα πώς.... το πήρα από την κουζίνα και της το πήγα μπροστά από την μπαλκονόπορτα να το βλέπει!!!!!! .

:lol::lol::lol::lol::lol: καλοοο!!

κ εγω πηγα προχτες να την παθω, κ μαλιστα να κλειστω μονη μου σε μπαλκονακι που δεν χωραει 2ο ατομο, ετσι οπως πηγα να απλωσω τα ρουχα (αυτα τα ρουχα .......:roll:) εκλεισε η μπαλκονοπορτα απο τον αερα γιατι ειχα ξεχασει να τη στερεωσω (ειναι παλια) και επισης δεν υπαρχει πομολο! για κλασματα του δευτερολεπτου ενιωσα οπως ενιωσες ....... ευτυχως δεν επιασε καλα (ειπαμε, ειναι παλια!:rolleyes:) κ δεν κλειστηκα ...αλλιως....ωχ...ακαλυπτος;; 3ος οροφος;;; η μικρη στην κουζινα μονη;;;δεν θελω να φανταζομαι!!!!!:shock:

Exw παθει ακριβως το ιδιο,5 ιουλιου,στα γενεθλια μου!μιλαγα με την πεθερα μου στο τηλ οτι μου στελνει πραγματα με το ασανσερ και ανοιξα την πορτα να τα παρω!Ηταν η πρωτες μερες που περπαταγε ο μικρος και ηρθε σφαιρα πισω απο την πορτα και την εκλεισε χωρις να προλαβω να παρω χαμπαρι τι εγινε!ευτυχως τα ειχα ολα κλειστα αλλα το πρωτο που σκεφτηκα ηταν να παρω την σκαλα να σκαρφαλωσω στο μπαλκονι!Για καλη μου τυχη η πεθερα μου κρυφα απο μενα ειχε 3 ζευγαρια κλειδια του σπιτιου μου οποτε κατεβηκε κουτρουβαλωνατας και ανοιξε!Το κλαμα που εριξα δεν περιγραφεται...Δοξαζω το Θεο που η "μ@κακια" της πεθερας μου μου βγηκε σε καλο αλλιως δεν ξερω τι θα ειχα κανει...

Η βαφτηστηρα μου 17 μηνων ειχε κλεισει την μαμα της στο μπαλκονι!ευτυχως ειχε το κιν.μαζι της και ηρθε ο αντρας της απο τη δουλεια σε 10 λεπτα!Ηταν κι εκεινη 7 μηνων εγκυος!

Χριστουλη μου!!!!Τελικα οσα φερνει η ωρα δεν τα φερνει ο χρονος!

ευτυχως τελος καλο, ολα καλα!

κ εγω ειχα κλειδωθει εξω στη βεραντα ο μικρος μεσα αστα! αν ψαξεις στο topic κουφα μαμαδως εχει πολλες ιστοριες τετοιες για να μην νιωθεις μονη σου...:-P

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Δυστυχώς αρκεί μόνο ένα δευτερόλεπτο για να γίνει το κακό... πόσο σε καταλαβαίνω τί πέρασες !

Εμένα μια φορά -την οποία δεν θα ξεχάσω ΠΟΤΕ στη ζωή μου- έκλεισε κατά λάθος η πόρτα του ασανσέρ από τον 1ο όροφο με το παιδί μέσα μόνο του -μ.... μου που δεν είχα πατήσει το stop... από τότε το έμαθα- και τον τράβηξαν μέχρι τον 6ο..... να τον ακούω να ουρλιάζει και να μην μπορώ να κάνω τίποτα.... και οι άλλοι οι να μην τους πω... στον 6ο ακούν ένα παιδί να ωρύεται και δεν ανοίγουν την πόρτα παρά το αφήνουν μέσα και ξανακατεβαίνει μέχρι τον 3ο, τον 4ο... ούτε κι εγώ ξέρω πώς ανέβαινα τα σκαλιά 10-10 και η καρδιά μου μάτωνε στην κυριολεξία που τον άκουγα...... ΦΤΑΙΩ ΦΤΑΙΩ .... τί το θυμήθηκα τώρα πρωί πρωί... πάλι στεναχωριέμαι....

Το ευτύχημα είναι τέλος καλό, όλα καλά....Σε νοιώθω !

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Διαφημίσεις

Πέρυσι πέρασα τα ίδια μόνο που είχα μαζί μου την μικρή. Βγήκαμε για βόλτα και δεν ξέρω γιατί ξέχασα να πάρω τα κλειδιά και το κατάλαβα όταν έκλεισα την πόρτα. Πήρα αμέσως κλειδαρά βέβαια. Εκεί που περίμενα τον κλειδαρά με παίρνει τηλέφωνο η ξαδερφή μου λέγοντας πως η γιαγιά μου πέθανε.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

αχ και εγω το εχω παθει με εκλεισε 2χρονων εξω απλωνα και εγω καλη ωρα τα ρουχα αλλα εγω εχω συρομενα αλουμινια και εκλεισε και το χερουλι και ακριβως διπλα της ιχα τον μικρο ημερων ητανε....μου ανοιξε μετα απο 10λ και εγω απο εξω να κλαιω...αλλα η διαφορα ειναι οτι εμενα με εκλεισε επιτηδες...οντως ειναι πολυ φρικη..

Ακριβώς το ίδιο και χειμώνας με το κρύο εγώ και εκείνος μόνος του μέσα. Επίσης εγώ φοβόμουνα να μην πάει στη σκάλα, βλέπεις μένουμε σε μεζονέτα και η πόρτα στην σκάλα ήταν ανοιχτή.

Το πιο ωραίο είναι πως πήρα τηλέφωνο τον άντρα μου για να έρθει να μου ανοίξει. Εκείνος περίμενε στην ουρά του ΙΚΑ 2,30 ώρες. Το τηλεφώνημα έγινε έχοντας 2 άτομα ακόμα μπροστά του. Έφυγε για να έρθει να μου ανοίξει αλλά λίγο αργότερα ο μικρός τα κατάφερε και άνοιξε την μπαλκονόπορτα. Έφαγα πολύ κράξιμο από τον άντρα μου ο οποίος έχασε και την σειρά του.:-D

O5X4p2.png 

Φαινεται το εχει ο καιρος...

Σημερα το πρωι σηκωθηκαμε γυρω στις 8 παρα.. Ηπιαμε γαλατα, καναμε τελος παντων οσα ειχαμε να κανουμε και σε καποια φαση, εκει γυρω στις 9, η μικρη κανει κακα της... Την αλλαζω, πεταω την πανα στα σκουπιδια και συνηδητοποιω πως η σακουλα κοντευει να ξεχειλισει. Για να μη μυριζουμε το σκουπιδαριο λοιπον, την κλεινω και αποφασιζω να τη βγαλω εξω απο την πορτα μας. Ανοιγω την πορτα, αλλα λεω κατσε καλυτερα να την κρεμασω -σε ενα σημειο κοντα στη σκαλα- για να μην την σκισουν τα γατια. Δεν προλαβαινω να τελειωσω με τη σκεψη και ακουω αυτο το ΜΠΑΜ! απο πισω μου.. Ενιωσα να αδειαζω ολοκληρη...... Και τωρα?

Κατεβηκα γρηγορα κατω στη γειτονισσα μου και πηρα τηλ. το σπιτονοικοκυρη μας. Για καλη μου τυχη ηταν εδω κοντα και μου ειπε πως θα περασει σε 10 λεπτα το πολυ. Ανεβηκα ξανα επανω, η Μαρια πισω απο την πορτα να εχει λυσσαξει στο κλαμμα κι εγω να κλαιω μαζι της απο την απ'εξω πλευρα.. Εν τελει ηρθε ο σπιτονοικοκυρης και μου ανοιξε.. Δοξαζω το Θεο που δεν αλλαξαμε κλειδαρια οταν ηρθαμε να νοικιασουμε το σπιτι!

Εχασα τουλαχιστον 10 χρονια απο τη ζωη μου..

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

απ οτι βλεπω ειμαστε πολλες....

να σας πω τοτε κι εγω την δικια μου ιστορια......

η ευα μου πριν κανενα διμηνο ισα που περπατουσε και ξεκιναμε για μπανακι....

εγω δυο τσαντες στα χερια (του μπανιου και την δικη της) και το παιδι αγκαλια......

ανοιγω πορτα βγαινουμε ολοι μαζι και μπαινουμε ασανερ.....

εκει την κατεβαζω να κουτσοπερπατησει μεχρι να φτασουμε ισογειο. με το που φτανουμε σιγα σιγα αντε να βγουμε οοοοολοι μαζι (οι δυο τσαντες και οι δυο τσουπρες) απο το ασανσερ. την ειχα αφησει που λετε να κουτσοπερπαταει κι εγω την καμαρωνα τρομαρα μου! καποια στιγμη ανοιγω την πορτα εισοδου της πολυκατοικιας και βγαζω τις τσαντες εξω..... και ΜΠΑΜ!!!! κλεινω το παιδι μου μεσα με τα κλειδια στο χερακι της γιατι της τα ειχα δωσει να παιζει!!!!!και η σκαλα για τις αποθηκες στο υπογειο στο ενα μετρο απο την ευα που κουτοπερπατουσε..... ενιωσα να χανω ολο μου το αιμα απο το κεφαλι μου και να αδειαζω......

βαρουσα ολα μαζι τα κουδουνια της πολυκατοικιας και ευτυχως σε πεντε δευτερολεπτα πολυ δραματικα ανοιξε η πορτα και εγω μουτζωνατον εαυτο μου για την χαζομαρα μου!!!!

ακου να δωσω στην ευα τα κλειδια για να παιξει!!!!!

χαζομαμα που εχασε τουλαχιστον μια 10ετια απο την ζωη τησ!!!!

οποτε ελλη οπως βλεπεις εχεις πολυ μα πολυ μεγαλη συμπαρασταση!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Κορίτσια ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ από τα παιδιά!!!!

Εγώ πάντα τα κλειδιά από τις πόρτες τα βάζω ψηλά ο σύζυγος συνήθως τα ξεχνάει :evil: επάνω παρά τις συνεχείς υπενθυμίσεις μου.

Πριν κανα 2μηνο λοιπόν ετοιμαζόμουν να βγώ έξω για ψώνια. Στο σπίτι ο μικρός με τον άντρα μου. Εγώ παίρνω τσάντα κλειδιά και φεύγω. Μόλις βγαίνω στην είσοδο λέω δεν παίρνω και τα σκουπίδια; μπαίνω ξανά στο σπίτι και ακούω τον άντρα μου να φωνάζει από το wc! τον είχε κλειδώσει μέσα ο μικρός αφού ο έξυπνος είχε αφήσει το κλειδί επάνω στην πόρτα από την εξωτερική της πλευρά. Τι θα γινόταν αν δεν γύρναγα πίσω για να πάρω τα σκουπίδια; κανείς δεν θα τον άκουγε! οι μπαλκονόπορτες ανοιχτές εντωμεταξύ γιατί είμασταν υποτίθεται εκεί. Αφήστε που μέσα στο wc όσο και να φωνάξεις δεν ακούγεσαι έξω. Το τι έγινε μετά δεν σας λέω...τον χιλιοέκραξα αλλά μυαλό δεν πολύβάζει...

αχ!!!! εγω δεν το εχω παθει αυτο αλλα το εχει παθει ο αντρας μου.... κλειστηκε εξω απο το σπιτι και ηταν μεσα η κορη μου 20-23 μηνω τοτε. ΑΛΛΑ δεν ημουν τοσο τυχερη να μην το μαθω. μιλουσα με τη μητερα μου στο τηλεφωνο και ξαφνικα μου λεει" περιμενε χτυπαει το κουδουνι" ανοιγει και ηταν ο αντρας μου ο οποιος ετρεχε να παρει τα κλειδια της μητερας μου για να μπει στο σπιτι μας. επαθα πανικο.!!!!! αποσταση 10 λεπτα με το αυτοκινητο αρα το συνολο 20 λεπτα μονο του το παιδι στο σπιτι......ευτυχως που ο αντρας μου ειναι πολυ ψυχραιμος γιατι εγω θα ειχα λιποθυμησει!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Αχ το έχω πάθει και εγώ το έχω γράψει και στα κουφά μαμάδων.

Χειμώνας αργα το βράδυ βγήκα να απλώσω τα παντζούρια ηλεκτρικά και η μικρή εκλείσε τις μπαλκονόπορτας εγω απο έξω να ουρλιάζω και η μικρή απο μέσα να μην μου ανοίγει γιατί φοβόταν μη την βάλω τιμωρία μέχρι να της εξηγήσω πως να μου ανοίξει κτλ.είχα πεθάνει.

Α και το κουφό η εξώπορτα κλειδωμένη τα κλειδιά επάνω και η μαμά μου απο έξω που κατάλαβε τι γινόταν προσπαθούσε να με ξεκλειδώσει.:?:-?:?Απο τότε τα κλειδιά πάντα έξω απο την πόρτα και απλώνω αφού έχει κοιμηθεί η μικρή.:|

Τελικά, συχνό το φαινόμενο ε?

Ο γιός μπήκε στην τουαλέτα και κλειδώθηκε σε ηλικία 3,5 χρονών και εγώ απέξω με τον σύζυγο. Ευτυχώς που ήταν μαζί μου. Εγώ είχα πάθει πανικό υπολογίζοντας τα απορρυπαντικά και τα καθαριστικά που υπάρχουν εκεί μέσα. Ο σύζυγος προσπαθόύσε να του εξηγήσει πως να γυρίσει το κλειδί και ξαφνικά ακούω το κλειδί να πέφτει. Δεύτερο σόκ. Άντε τώρα να το ξαναβάλει και να καταφέρει να ξεκλειδώσει. Και τότε θυμάμαι ότι τα κλειδιά από τις κρεβατοκάμαρες είναι ίδια με του μπάνιου. Έτσι και άνοιξαμε.

το παθαίνει κάθε τρείς και λίγο η γειτόνισσά μου. έχει στάξει τααααα χρήματα σε κλειδαράδες.

τις περισσότερες, την έχει κλειδώσει η μικρότερη για πλάκα.

όμως ούτε η αγωνία ξεχνιέται-ξεπερνιέται ούτε το τηλ και 50άρικο!

πόσες φορές πήδαγε ο άντρας της, που ερχόταν από το μαγαζί άρον άρον, την βεράντα μας για να ανοίξει την πόρτα, να δει τη μικρή ότι είναι καλά!

η γειτόνισσα της αδερφής μου είχε κλειδωθεί απ' έξω, μέσα ο μικρός, η κουζίνα αναμμένη, ...φρίκη από κάτω, όλοι στα μπαλκόνια, πήρε φωτιά η κουζίνα, τελικά σκαρφάλωσε ένας θαρραλέος πατέρας-γείτονας ως τον 2ο και βρήκε τον μικρούλη που νόμιζε ότι έπαιζε κρυφτό με τη μαμά του!