Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΡΙΔΥΜΩΝ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 10Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΤΡΙΔΥΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΩ ΞΑΠΛΑ ΑΠΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ,ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΔΥΜΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΜΩΡΑ (ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΗ:P:p)ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΩ.ΓΕΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ????ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ:P:p:p

Διαφημίσεις

Να σου πω, εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω, έχω μόνο δίδυμα:), αλλά επειδή βλέπω ότι δεν έχεις πάρει ακόμα απαντησούλα και ίσως στενοχωριέσαι, ήθελα να ρωτήσω: έχεις ψάξει καθόλου - μέσω αναζήτησης - στο τμήμα "γονείς διδύμων και τριδύμων" μήπως κατατοπιστείς κάπως? Πάντως πολύ καλά το σκέφτεσαι, εγώ με δύο από τον 6ο μήνα δεν μπορούσα να πάω για ψώνια ή να σταθώ πολλή ώρα. Με το καλό πάντως!!!

Να σου πω, εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω, έχω μόνο δίδυμα:), αλλά επειδή βλέπω ότι δεν έχεις πάρει ακόμα απαντησούλα και ίσως στενοχωριέσαι, ήθελα να ρωτήσω: έχεις ψάξει καθόλου - μέσω αναζήτησης - στο τμήμα "γονείς διδύμων και τριδύμων" μήπως κατατοπιστείς κάπως? Πάντως πολύ καλά το σκέφτεσαι, εγώ με δύο από τον 6ο μήνα δεν μπορούσα να πάω για ψώνια ή να σταθώ πολλή ώρα. Με το καλό πάντως!!!

ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ.ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΗ ΠΕΡΑΣΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ:P ΝΟΜΙΖΩ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΡΙΔΥΜΑ ΔΕ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ

Καλημερα!Συγχαρητηρια για την επιτυχια σας και με το καλο να ερθουν τα μωρουλια σου!!!!!Κι εγω μανουλα διδυμων ειμαι ,τουλαχιστον να σε βοηθησω κι ετσι.Καταρχην θα χρειαστειτε 3 κρεβατακια!Τριπλο καροτσι(μονοκομματο ή διπλο+1 ή 3 μονα που ενωνονται),αποστειρωτη,πολλα μπιμπερο,3 θερμους,3 ρηλαξ,3 καθισματακια αυτοκινητου...

ry6tp3.png

σελτεδακια,πανακια,σαλιαρες,ειδη περιποιησης(αφρολουτρο,ψαλιδακι-χτενα,σφουγγαρακια,ενυδατικη κρεμα,κρεμα για συγκαμα),πιπιλες αν χρησιμοποιηθουν,κουβερτουλες αγκαλιας και μεγαλες,σεντονακια,3 μουσικα παιχνιδακια για να κρεμαστουν στα κρεβατακια,πετσετες και μπουρνουζακια,βουρτσα καθαρισμου μπιμπερο,πολλα εσωρουχακια,πολλα φορμακια...

ry6tp3.png

Διαφημίσεις

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΝΑ ΞΕΡΩ:-P:razz::-P ΤΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ!!!!!!:-P

Καλημέρα... είμαι στη 14η εβδομάδα με τρίδυμα, μόνο που εγώ είμαι στο κρεβάτι απο την πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης. Ο γιατρός μου δεν μ' αφήνει να κάνω τίποτα... κι εσύ να προσέχεις....

Εγώ θα σου πω και για την περίοδο της εγκυμοσύνης.... εφοπλίσου με πολλά βιβλία, ταινιες, σταυρόλεξα και ότι σ' ευχαριστεί γιατί οι μέρες δεν περνάνε!!!!

Οσον αφορά για το μετά, μην αγχώνεσαι και πολύ γιατί αν πας μια βόλτα σε κάποιο κατάστημα με βρεφικά είδη θα σε κατατοπίσουν κι εκείνοι αρκετά. Συνηθως έχουν και κάτι καταλόγους που μπορείς να τους πάρεις σπίτι και να τα μελετήσεις με την ησυχία σου. Στην τελική μπορείς να πάρεις τα βασικά στην αρχή και να πάρεις τα υπόλοιπα μετά... (γιατί δυστυχώς αυτό το 40ημερο νομίζω ότι για μας τις τριδυμομανούλες δεν ισχύει και πολύ... καθώς συνήθως τα τρίδυμα γεννιούντια πρόωρα και μένουν λίγο στην θερμοκοιτίδα!!!).

Καλό μας κουράγιο!!!

Καλημέρα... είμαι στη 14η εβδομάδα με τρίδυμα, μόνο που εγώ είμαι στο κρεβάτι απο την πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης. Ο γιατρός μου δεν μ' αφήνει να κάνω τίποτα... κι εσύ να προσέχεις....

Εγώ θα σου πω και για την περίοδο της εγκυμοσύνης.... εφοπλίσου με πολλά βιβλία, ταινιες, σταυρόλεξα και ότι σ' ευχαριστεί γιατί οι μέρες δεν περνάνε!!!!

Οσον αφορά για το μετά, μην αγχώνεσαι και πολύ γιατί αν πας μια βόλτα σε κάποιο κατάστημα με βρεφικά είδη θα σε κατατοπίσουν κι εκείνοι αρκετά. Συνηθως έχουν και κάτι καταλόγους που μπορείς να τους πάρεις σπίτι και να τα μελετήσεις με την ησυχία σου. Στην τελική μπορείς να πάρεις τα βασικά στην αρχή και να πάρεις τα υπόλοιπα μετά... (γιατί δυστυχώς αυτό το 40ημερο νομίζω ότι για μας τις τριδυμομανούλες δεν ισχύει και πολύ... καθώς συνήθως τα τρίδυμα γεννιούντια πρόωρα και μένουν λίγο στην θερμοκοιτίδα!!!).

Καλό μας κουράγιο!!!

ΑΣΕ ΟΛΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΜΑΙ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣ 13/9 ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΕΚΕΙΝ ΤΗ ΜΕΡΑ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ:-P:razz:ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ:-P:razz:

ΑΣΕ ΟΛΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΜΑΙ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣ 13/9 ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΕΚΕΙΝ ΤΗ ΜΕΡΑ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ:-P:razz:ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ:-P:razz:

Είμαι σίγουρη ότι θα φτάσουμε και ότι θα πάνε όλα καλά!!!! Την υπομονή μπορεί να τη χρειαστούμε και πολύ περισσότερο μετά!!!! χαχαχα...

Πάντως απο ένα σημείο και μετά συνηθίζεις και εκμεταλεύεσαι καλύτερα τον χρόνο σου... δεν ξέρω πως είσαι και απο ανακατωσούρες και τέτοια αλλά όταν φύγουν κι αυτά είναι όλα καλύτερα!!!! Ας είναι καλά και οι φίλοι και οι συγγενείς για όλη τη βοηθειά τους και την συμπαράσταση!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 10Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΤΡΙΔΥΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΩ ΞΑΠΛΑ ΑΠΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ,ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΔΥΜΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΜΩΡΑ (ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΗ:P:p)ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΩ.ΓΕΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ????ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ:P:p:p

Ξεκουράσου τώρα που μπορείς... Και σε μένα αυτό λέγανε και μετά κατάλαβα τι ενοούσανε - και εγώ έχω μόνο Δίδυμα. Εγω πήρα καταλόγους από Mother Care, Prenatal, IKEA κλπ και τους έμαθα απέξω! Έτσι διάλεξα τα πάντα από τους καταλόγους και πήγαμε μια μέρα και τα πήραμε (για να τα δω από κοντά αλλά μπορείς και να μην πας!). Τώρα έχουνε και στο internet σελίδες πολλά καταστήματα π.χ. Λητώ και μπορείς να βρεις ότι θέλεις. Καλή συνεχεια!

Ξεκουράσου τώρα που μπορείς... Και σε μένα αυτό λέγανε και μετά κατάλαβα τι ενοούσανε - και εγώ έχω μόνο Δίδυμα. Εγω πήρα καταλόγους από Mother Care, Prenatal, IKEA κλπ και τους έμαθα απέξω! Έτσι διάλεξα τα πάντα από τους καταλόγους και πήγαμε μια μέρα και τα πήραμε (για να τα δω από κοντά αλλά μπορείς και να μην πας!). Τώρα έχουνε και στο internet σελίδες πολλά καταστήματα π.χ. Λητώ και μπορείς να βρεις ότι θέλεις. Καλή συνεχεια!

ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ:-P:-PΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ

Εγω πάντως με τα τρίδυμα δεν μπορούσα να βγω μόνη μου βόλτα. Εβγαινα πάντα με τον άντρα μου. Ετσι αγόρασα ένα καρότσι διδύμων και ένα μονό. Εγώ κουβαλούσα το μονό και ο άντρας μου το διπλό.

Πάντως να ξέρεις οτι τα καρότσια είναι πολύ βαριά και αν είσαι μικρόσωμη δεν θα μπορείς να κουμαντάρεις το καρότσι τριδύμων.

Εγώ προτείνω ένα καρότσι διδύμων και ένα μονό. Αυτό βέβαια με την προυπόθεση να βγαίνεις πάντα με κάποιον άλλον ενήλικα.

Εγω πάντως με τα τρίδυμα δεν μπορούσα να βγω μόνη μου βόλτα. Εβγαινα πάντα με τον άντρα μου. Ετσι αγόρασα ένα καρότσι διδύμων και ένα μονό. Εγώ κουβαλούσα το μονό και ο άντρας μου το διπλό.

Πάντως να ξέρεις οτι τα καρότσια είναι πολύ βαριά και αν είσαι μικρόσωμη δεν θα μπορείς να κουμαντάρεις το καρότσι τριδύμων.

Εγώ προτείνω ένα καρότσι διδύμων και ένα μονό. Αυτό βέβαια με την προυπόθεση να βγαίνεις πάντα με κάποιον άλλον ενήλικα.

TΩΝ ΤΡΙΔΥΜΩΝ ΕΙΝΑΙ 1,70 ΣΕ ΜΗΚΟΣ:shock::shock:ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΠΑΝΤΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ.ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕΙ

Εγω θα προτινα ενα διπλο και ενα μονο..αν χρειαστει να βγεις μονη σου (αμφιβαλλω ..αλλα λεμε τωρα( τοτε θα εχεις και ενα σλινγκ (κατι σαν μαρσιπος) και θα εχεις τα δυο μωρα στο διπλο και τ αλλο πανω σου.

Διαφημίσεις

Εγω θα προτινα ενα διπλο και ενα μονο..αν χρειαστει να βγεις μονη σου (αμφιβαλλω ..αλλα λεμε τωρα( τοτε θα εχεις και ενα σλινγκ (κατι σαν μαρσιπος) και θα εχεις τα δυο μωρα στο διπλο και τ αλλο πανω σου.

AYTO ΔΕ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΝ ΑΠΤΟ ΜΥΑΛΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΙΔΕΕΣ ΠΗΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

κοριτσια καλησπερα σας,ειμαι και εγω μελλουσα τριδυμομανουλα και σκεφτομαι το θεμα του καροτσιου πολυ.το τρενακι ειναι πολυ μακρυ και το τριδυμο στην σειρα πολυ φαρδυ.πιστευω οτι στα εξωτερικα site εχει και αλλο σχεδιο,δυο μπροστα και ενα πισω,το ειδε μια γνωστη μου σε μια γειτονισσα με τριδυμα,θα την πω να την ρωτησει απο που το βρηκε,(μαλλον απο εξωτερικο το εφερε).το διπλο και το μονο ξερετε αν ενωνετε με καποιο ειδικο κλιπς για να γινει τριπλο,αν χρειαστει?

Γειά σας κοριτσια! Ειμαι κι εγώ νέα τριδυμομαμά, τα μικρά μου ειναι τώρα κοντά 4 μηνών. Εριξα μια ματιά στα παραπάνω σχόλια και για να προσθέσω κι εγω την εμπειρία μου, με τρίδυμα ειναι δύσκολο να πας κάπου μόνη. Κι εγω σκεφτόμουν την αυτονομία κι ελεγα να πάρω το τριπλό καρότσι της PegPerego αλλα τελικά κατέληξα σε ενα μονο δανεικό κι ενα διπλό-το πιο φτηνό κι ελαφρύ, και ειμαι πολύ ευχαριστημένη. Το τριπλό ΞΕΧΑΣΕ το! Εδω καλα καλα δεν χωραει παντου το διπλό, για τριπλό ούτε λόγος. Ουτε σε αυτοκίνητο δεν χωραει. Εμείς αναγκαστηκά πήραμε ενα πίο μέγάλο αμαξι αλλα καρότσι τριδύμων ΔΕΝ μπαίνει και πάλι. Στο εξωτερικό υπάρχει τριπλό με ενα μπροστά και δύο πίσω, αλλα αν σου πάθει κάτι, δεν θα εχεις χρόνο να ασχοληθείς κάν, ενω θα το χρειάζεσαι οσο τιποτα! Το σκέφτηκα κι εγώ αλλα δεν ήθελα να μπλέξω.

xx

SM

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΛΗΤΩ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ PEGPEREGO ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 20 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ.ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΡΗΣΤΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ SITE ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΔΥΜΑ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΔΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ .ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ

http://www.yatego.com/storchennest-hochheim/p,4900c3611ef6c,48fde96e3c5964_2,storchennest-drillingswagen-sarah-3-l-lenkbar

Κορίτσια, σχετικά με τα καρότσια προσέξτε:

- Να μπαίνουν στο αυτοκίνητο και στα ασανσέρ (αν μένετε σε όροφο).

- Να χωράνε στα πεζοδρόμια,….γνωστό πρόβλημα (εδώ εγώ είχα πρόβλημα με το διπλό)…

- Να είστε σε θέση να το σπρώξετε. Σκεφτείτε ότι 3 μωρά- 10 κιλά συν άλλα 10 το ελαφρύτερο καρότσι, πρέπει να σπρώχνεται 40 κιλά. Δεν είναι και τόσο εύκολο!:)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΛΗΤΩ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ PEGPEREGO ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 20 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ.ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΡΗΣΤΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ SITE ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΔΥΜΑ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΔΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ .ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ

http://www.yatego.com/storchennest-hochheim/p,4900c3611ef6c,48fde96e3c5964_2,storchennest-drillingswagen-sarah-3-l-lenkbar

σ'ευχαριστω,δεν ειναι και ασχημα,φαινονται και ελαφρια,ειναι και γερμανικα αρα ειναι ανθεκτικα.θα δω τι θα κανω.αλλα που να βρεις ακρη να το φερεις,αμα δεν εχεις και κανενα γνωστο εκει.:rolleyes::rolleyes:

• 2 εβδομάδες μετά...

Εγώ πάλι πιστεύω πως δεν μπορείς να βγείς μόνη σου έξω με 3 μωρά.

ΠΑΝΤΑ θα βγαίνεις με άλλο άτομο!!

ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΝΗ ΕΞΩ ΜΕ 3 ΜΩΡΑ

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΜΟΝΗ ΜΕ 3 ΜΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ.ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΙΝΑΙ 1,5 ΚΑΡΟΤΣΙ!!ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ:P:p

• 1 χρόνο μετά...

Καλησπέρα.

Ακριβώς τους ίδιους προβληματισμούς και σκέψεις είχα κι εγώ πριν απο λίγους μήνες. Επειδή το κόστος είναι μεγάλο όμως είπα να συμβιβαστώ με 1 διπλό καρότσι δανεικό και ένα μονό αρχικά και αν δεν με βόλευαν θα έκανα την αγορά του τριπλού αργότερα.

Δεν το μετάνιωσα γιατί ο χειρισμός των καροτσιών στους ελληνικούς δρόμους και πεζοδρόμια είναι πολύ δύσκολος. Επίσης το ασανσέρ... στο δικό μας που είναι και μεγάλο με το ζόρι χωράει το διπλό στη σειρά... και το αυτοκίνητο??? θα πρέπει να έχεις βαν. Στο Subaru Forester χωράει μόνο το διπλό που έχουμε. (Εμείς τώρα θα αλλάξουμε καρότσια και θα πάρουμε τα καλοκαιρινά τα μπαστούνια - κυρίως για λόγους χώρου!!!)

Μια απλή λύση να ξέρεις είναι και το διπλό με 1 μάρσιππο.... για αρχή τουλάχιστον...

Εμένα τα δικά μου είναι 9 μήνων τώρα. Τα βγάζω αρκετά συχνά μόνη μου και για να τα μεταφέρω μέχρι το αυτοκίνητο το κάνω έτσι... βάζω την πιο μικρούλα στο μάρσιππο και τα πιο βαριά στο καρότσι... το βάρος τους τώρα είναι από 8 έως 9 κιλά.

Πιο πριν τα έβγαζα και γύρω γύρω βόλτα με αυτόν τον τρόπο αλλά τώρα πια όσο βαραίνουν είναι πιο κουραστικό.... Ακόμα όμως το αντέχω.... Το καλύτερο βέβαια είναι κι ένα δεύτερο άτομο.

Τώρα βέβαια που έρχουν αρχίσει και σουλατσάρουν στο σαλόνι απλά περιμένω να περπατήσουν να πηγαίνουν μόνοι τους όπου θέλουν!!!!! χαχαχα!!!

Με το καλό να έρθουν τα μπεμπάκια σου!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...