Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

θεσσαλονικη-βερονα με μωρο15μηνων

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια.το οκτωμβριο-αν ολα πανε καλα-λεμε να παμε στη βερονα.παντα ηθελα να παω ιταλια....αραγε μπορουμε με τη μικρη?εχετε εμπειρια απο ταξιδι με αεροπλανο?πως ειναι καθεται μαζι σου το μωρο?θα κατσει???τελικα μπορεις να ταξιδεψεις με το μωρο στο εξωτερικο?αλλα σκεφτομαι οτι αν δεν το κανουμε τωρα που τη βαζεις σε ενα καροτσι κ την κανεις βολτα κ της αρεσει ποτε θα το κανουμε?οταν θα περπαταει κ θα την κυνηγας?τι λετε εσεις?το εχει τολμησει καμια σας??σκεφτηκα τη βερονα που ειναι μικρη πολη κ εχει κοντινες αποστασεις.περιμενω νεα σας...

line_flow_rose_beg_girl_time_1246507200_text_e720f0f1e9e3eae9f0e9f3f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Όλα εξαρτώνται πιστευω από το χαρακτήρα της μικρής.

Τι δείγματα σου έχει δείξει μέχρι τώρα? Της αρέσει να βγαίνει βόλτες, να πηγαίνετε εκδρομές και τέτοια?

Λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Όσο πιο μικρό τόσο πιο βολικό είναι συνήθως.

Εμείς τα πιο "εύκολα" ταξίδια τα κάναμε τον πρώτο χρόνο.

Κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ για ταξίδια με το αεροπλάνο, έχει πολλές πληροφορίες και συμβουλές.

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][img]http://global.thebump.com/tickers/ttc0e67.aspx[/img][/url]

Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά μια φίλη μου έκανε τουλάχιστον 4 ταξίδια στο εξωτερικό με τον γιό της ξεκινώντας από 3 μηνών και ήταν και έγκυος στο 2ο. Νομίζω είναι θέμα πόσο άνετη νιώθεις εσύ με την ιδέα. Άμα το πάρεις χαλαρά και δεν πανικοβληθείς νομίζω θα περάσετε καλά.

There is no patch for human stupidity.

• 2 εβδομάδες μετά...

καλησπερα,

εμεις μολις γυρισαμε απο ενα 20ημερο τουρ σε διαφορα μερη της βορειας ιταλιας μεταξυ των οποιων και η βερονα. βεβαια ταξιδεψαμε με πλοιο οποτε δε μπορω να σε διαφωτισω σε αυτο το κομματι. τα παιδια μου ειναι 5 χρονων και 4 μηνων το χαρηκαν πολυ, το καθενα για τους δικους του λογους...πιστευω οτι ειναι πως θα τα μαθεις. α! να σημειωσω οτι τις μισες μερες μεναμε σε καμπινγκ χωρις κανενα προβλημα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...