Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

χειλη νεογεννητου

Recommended Posts

το μωρακι μου ειναι μολις 20 ημερων και ανησυχω λιγο για τα χειλακια του. μετα το γαλα το πανω χειλος του ειναι παντα φουσκωμενο-ασπρο-μουλιασμενο να το πω?δε ξερω πως να το περιγραψω και οταν ειναι νηστικο ξερενεται αλλα παραμενει ασπρο σε αυτα τα σημεια μαλιστα ξεφλουδισε ηδη μια φορα και νομιζα οτι θα φτιαξει αλλα παλι ξεκινησε καινουρια "φουσκαλα" να το πω???δε ξερω...

Διαφημίσεις

καλησπέρα, μην ανησυχείς,έτσι γίνονται επειδή ρουφάει έντονα.έτσι τουλάχιστον μου είπε η παιδίατρος μου αν θυμάμαι καλά.την πρώτη φορά που το είδα νόμιζα οτι με κάποιο τρόπο του έκαψα τα χείλη

ειναι μηπως στο κεντρο του πανω χειλους? γιατι κατι παρομοιο ειχε και ο δικος μου. σαν 2 μικρες φουσκαλιτσες. πες το στον παιδιατρο για να σου φυγει η εννοια πιο πολυ.

Καλησπέρα. Νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις τον παιδίατρό σου. Είναι πολύ μικρό για απλές ικασίες. Ν α σου ζήσει και να το χαίρεσαι!!!

Νεφέλη:1-1-08 Άλκηστις:1-4-09 Ίριδα:17-6-10

Θηλαζεις??Ειχε και το δικο μου μωρο και η γιατρος μου ειπε πως ειναι απο το θηλασμο...Παντως δεν ειναι τιποτα ανυσηχητικο...Θα δεις σε λιγες μερες θα εξαφανιστει απο μονο του.

ulzbp3.png?RHvFPiSs3fxAp3.png?nm7c3Vpz

Διαφημίσεις

ειναι μηπως στο κεντρο του πανω χειλους? γιατι κατι παρομοιο ειχε και ο δικος μου. σαν 2 μικρες φουσκαλιτσες. πες το στον παιδιατρο για να σου φυγει η εννοια πιο πολυ.

ναι στο κεντρο ειναι πιο πολυ και στο κεντρο ξεφλουδισε την 1η φορα.

Αννουλιτσα ναι θηλαζω και μαλιστα το σκεφτομουν κι εγω γιατι την πρωτη βδομαδα που το βγαζα με το θηλαστρο και το πινε με μπιμπερο δεν ειχε προβλημα απο τοτε που τον βαζω παντα στηθος τα βγαλε. απλα φοβαμαι μην επαθε καμια μολυνση απο το στηθος μου αν δεν ηταν καλα πλυμενο η' απο καμια πετσετουλα που τον σκουπιζω κτλ.

Οχι...να μην ανησυχεις..δεν ειναι τιποτα τετοιο...και θα φυγει πολυ συντομα..

Γι αυτο μην ανχωνεσαι ... να χαιρεσαι το μωρακι σου και να το θηλασεις οσο πιο πολυ μπορεις..

Εγω σταματησα πριν 1 μηνα ....

Φιλλια

ulzbp3.png?RHvFPiSs3fxAp3.png?nm7c3Vpz

κι η δικια μου το παρουσιασε,εγω δεν ανησυχησα,καταλαβα οτι της το εκανε το πολυ ρουφηγμα στο μπιμπερο και το γαλα!τωρα δεν το εχει αλλα η αληθεια ειναι οτι μπορει να συμβει και με τον θηλασμο και με το μπουκαλι!

Είπα κι εγώ.... Γέννησες και σου έφυγε το άγχος;;;;;:shock: Μπαααααααααα!!!!!!!!! Όπως σου είπαν και οι κοπέλες παραπάνω τίποτα δεν είναι! Απλώς παπαριάζει το χειλάκι του από το γαλατάκι.... Σε φιλώ!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...