Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βάφτιση αγοριού

LENAV

Recommended Posts

Γεια σας,

Έχουμε διαβάσει για βαφτίσεις με θέμα τις νεράιδες ή γοργόνες κτλ.

Βοήθεστε και έμενα όμως τι θέμα θα μπορούσε να έχει η βάφτιση του γιου μου?

Περιμένω προτάσεις...

Επίσης όπως έχουμε δει κοπέλες ντυμένες νεράιδες τι θα μπορούσαμε να προσθέσουμε για τα αγοράκια?

:lol:

Διαφημίσεις

Γεια σας,

Έχουμε διαβάσει για βαφτίσεις με θέμα τις νεράιδες ή γοργόνες κτλ.

Βοήθεστε και έμενα όμως τι θέμα θα μπορούσε να έχει η βάφτιση του γιου μου?

Περιμένω προτάσεις...

Επίσης όπως έχουμε δει κοπέλες ντυμένες νεράιδες τι θα μπορούσαμε να προσθέσουμε για τα αγοράκια?

:lol:

Θα μπορούσες για θέμα να βάλεις αγοράκια νεραϊδάκια (για κάτι αντίστοιχο). Επίσης μια ιδέα που μου αρέσει πολύ είναι το αγοράκι που ζούσε μεσα στο παραμύθι : ο Πήτερ Παν. Άλλη ιδέα είναι πειρατές, που αρέσει πολύ στα παιδιά.

TUjB.jpg.png

Μπορείς επίσης να βάλεις ναυτικό στυλ(πολύ κοινότυπο) και με τις δικές σου πινελιές να το κάνεις να ξεχωρίσει.Αν και μου άρεσε πολύ και η ιδέα της ΑΝΘΟΥ να εχει θέμα κάποιον ήρωα παραμυθιού.Θα το ψαξω λίγο το θέμα για αγοράκια και θα σου ξαναπώ.

as1cxEz0g410010MjkyZHwwNjIwZHxNeSBsaXR0bGUgTmljb2wgaXM.gif

Μικρός Πρίγκηπας, Μπομπ Σφουγγαράκης, Πειρατές, Ναύτες

ή απλά να κάνεις μια πολύχρωμη και χαρούμενη βάπτιση όπως θα κάνω κι εγώ :lol:

Συμφωνώ απόλυτα με την μαμα του Ωρίων και άν κοιτάξεις στο ποστ νεράιδες κι το ψάξεις λίγο έχει ένα mini παραμυθάκι με τον πίτερ παν που είναι καταπληκτικό γραμμένο απο το BIZELI για να το κάνεις προσκλητήριο κοιταξέ το!!!! Επίσης ωραίο θέμα είναι και τα καραβάκια που εμένα προσωπικά μου αρέσουν πολύ αν η βάφτιση είναι καλοκαίρι. Αυτά φλύαρη έ?

Διαφημίσεις

κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ...

Αρχικά είχα σαν ιδέα τα καραβάκια αλλά τώρα μου άρεσε και η ιδέα με τους πειρατές.

Θα δούμε.... Η βάφτιση θα γίνει αρχές Ιουλίου και δεν έχω αποφασίσει ακόμη για τα βασικά. :shock:

φιλάκια :)

Αν πηρατε το τευχος Παιδι και νεοι γονεις που εχει σπεσιαλ τευχος βαπτιση, θα δειτε αρκετα ενδιαφεροντα θεματακια......

Οι πειρατες ειναι πολυ ωραιο θεμα οντως και πρωτοτυπο, εχει και πολλα πραγματα με πητερ παν, επισης κουνιστα αλογακια, σβουρες, πριγκηψ βατραχος, αυτοκινητακι, τρενακια, χαρταετοι, ποδηλατα....

Κι εγω καραβακι θα κανω μπαι δε γουει!!!! :wink:

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ...

Αρχικά είχα σαν ιδέα τα καραβάκια αλλά τώρα μου άρεσε και η ιδέα με τους πειρατές.

Θα δούμε.... Η βάφτιση θα γίνει αρχές Ιουλίου και δεν έχω αποφασίσει ακόμη για τα βασικά. :shock:

φιλάκια :)

Αν σου αρέσουν οι πειρατές προτίμησέ το γιατί είναι πιο ασυνήθιστο !!!:D

.png.png

Εμείς είχαμε θέμα τα ξύλινα, παραδοσιακά, παιδικά παιχνίδια (σβούρες, γιο-γιο, αλογάκια). Από αυτά φτιαξαμε το προσκλητήρια, είχαμε ξύλινες μινιατούρες για μπομπονιέρες και για τη διακόσμηση αληθινά σε χρώματα μπλε πράσινο. Για τους πειρατές έχω μόνο μία επιφύλαξη ότι τα περισσότερα σχέδια έχουν πάνω μία νεκροκεφάλη. Εμένα που δείχνει ... κάπως. Αν καταφέρεις να το αποφύγεις αυτό, μπορείς να κάνεις θαύματα.

Διαφημίσεις

Εμείς είχαμε θέμα τα ξύλινα, παραδοσιακά, παιδικά παιχνίδια (σβούρες, γιο-γιο, αλογάκια). Από αυτά φτιαξαμε το προσκλητήρια, είχαμε ξύλινες μινιατούρες για μπομπονιέρες και για τη διακόσμηση αληθινά σε χρώματα μπλε πράσινο. Για τους πειρατές έχω μόνο μία επιφύλαξη ότι τα περισσότερα σχέδια έχουν πάνω μία νεκροκεφάλη. Εμένα που δείχνει ... κάπως. Αν καταφέρεις να το αποφύγεις αυτό, μπορείς να κάνεις θαύματα.

Πολύ ωραίο το θέμα σας Μaya!

.......όσο για τους πειρατές , έχω δει κάποιους πολύ γλυκούς και πάνω απ'όλα χωρις νεκροκεφαλές!!! :D

.png.png

Κορίτσια έχω μπερδευτεί...Βοήθεια...

Σκέφτομαι και τα μουσικά όργανα.

Είδα στο site http://www.parisis.com.gr πολύ ωραία μικρά ντέφια καστανιέτες μαρακες θα ήταν ωραία για μπομπονιέρες . Σκεφτήτε τι έχει να γίνει όταν θα τα πάρουν στα χέρια τους οι μικροί προσκεκλημένοι!!! ......αλλά πως να τα "δέσω"¨με προσκλητήρια στολισμό κτλ.????

Κορίτσια έχω μπερδευτεί...Βοήθεια...

Σκέφτομαι και τα μουσικά όργανα.

Είδα στο site http://www.parisis.com.gr πολύ ωραία μικρά ντέφια καστανιέτες μαρακες θα ήταν ωραία για μπομπονιέρες . Σκεφτήτε τι έχει να γίνει όταν θα τα πάρουν στα χέρια τους οι μικροί προσκεκλημένοι!!! ......αλλά πως να τα "δέσω"¨με προσκλητήρια στολισμό κτλ.????

τις ίδιες έχει και το elxisdoro.gr ... τσέκαρε τις τιμές :wink:

όσο για το προσκλητήριο....

μια ιδέα που μου ήρθε τώρα ....

πως είναι το πεντάγραμμο ενός τραγουδιού που έχει πάνω τις νότες και τους στίχους... ίσως να έκανες ένα τέτοιο κείμενο :D

Διαφημίσεις

Και εγώ αγοράκι θα βαφτίσω και επέλεξα σαν θέμα το "αστεράκι" γιατί συνεχώς τον φωνάζω αστέρι και αστεράκι μου. Νομίζω ότι όλα τα παραπάνω είναι θαυμάσιες ιδέες για την βάφτιση του μωρού σου, διάλεξε κάτι που να ταιριάζει και με το μωράκι σου, τις συνήθειες του, τη φατσούλα του ή με το πως το βλέπεις εσύ..... :lol::lol:

Κορίτσια, τελικά ο άντρας μου με λυπηθηκε και το πήρε επάνω του. Η βαφτιση θα έχει θέμα τα καραβάκια.

Αν δεν αποφάσιζε εκείνος εγώ ακόμη θα βασανιζόμουν. Κάθε μέρα αλλαζα τρεις γνώμες.

Τελικά νομίζω ότι είναι εύκολο θέμα. Μπορούμε να βρούμε όλα τα σχετικά της βάφτισης με καραβάκια... :)

καλησπερα!loulou ειπες οτι ξερεις μερη να πουλανε πειρατες?μπορεις να με διαφωτισεις σε παρακαλω γιατι ψαχνω και δεν εχω βρει κατι να μου αρεσει!ευχαριστω!

καλησπερα!loulou ειπες οτι ξερεις μερη να πουλανε πειρατες?μπορεις να με διαφωτισεις σε παρακαλω γιατι ψαχνω και δεν εχω βρει κατι να μου αρεσει!ευχαριστω!

Γειά σου mohitaki !

έχω δει σε κατάστημα βαπτιστικών της Πεύκης, πολύ ωραίους πειρατές για μπομπονιέρες, κουτί βαπτιστικών και λαμπάδα.

δεν έχω δει πιο γλυκές φατσούλες σε πειρατές!!!

.......στο συγκεκριμένο μαγαζί, μπορείς να "επέμβεις" στο πως θέλεις να είναι το κουτί , ποιούς από τους πειρατές θες να βάλεις επάνω του, το ίδιο και στην λαμπάδα.

........έχει και προσκλητήριο σε χρώμα μπλε ανοιχτό, μέσα άσπρο και κάτω δεξιά έχει έναν πειρατή.

.......στον ετήσιο οδηγό βάπτισης που κυκλοφόρησε έχει στην σελίδα 57 τους πειρατές που είδα.

.......το μαγαζί που σου λέω συνεργάζεται με την συγκεκριμένη σχεδιάστρια

........αν ενδιαφέρεσαι για περισσότερες λεπτομέρειες πες μου...σκοπεύω να πάω αυτή την εβδομάδα... :)

.png.png

LouLou ειμαι πευκιωτισα και πραγματικα το συγκεκριμενο μαγαζι εχει πολυ ωραια πραγματα-αν λεμε για το ιδιο-

στην πευκη εχει στην χρ.σμυρνης καταστημα με μπομπονιερες κ προσκλητηρια κ κανουν επισης ωραια δουλεια

LouLou ειμαι πευκιωτισα και πραγματικα το συγκεκριμενο μαγαζι εχει πολυ ωραια πραγματα-αν λεμε για το ιδιο-

στην πευκη εχει στην χρ.σμυρνης καταστημα με μπομπονιερες κ προσκλητηρια κ κανουν επισης ωραια δουλεια

dina, αναφέρομαι στο Τ&Β, στη Δημοκρατίας.....αυτό λές?

.png.png

dina_r, λες να μοιάζουν γιατί και εγώ αστεράκι τον φωνάζω, έτσι και αποφάσισα να έχω θέμα το αστέρι. Δεν βρήκα πουθενά κάτι σχετικό, και έτσι αποφάσισα να φτιάξω εγώ, κυρίως με χαρτί, αστεράκια και αυτοκόλλητα που θα τοποθετήσω από τις μπομπονιέρες ή τα γλυκάκια, μέχρι το welcome table, και τα τραπέζια της δεξίωσης. Επίσης στην πρόσκληση, επειδή θα μου την φτιάξει ένας γραφίστας, θα παίξει το θέμα αστέρι...Αν σκεφτώ κάτι άλλο θα το πω στο forum.