Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βάφτιση αγοριού

LENAV

Recommended Posts

mohitaki........κοίτα και αυτό

http://www.magikes-stigmes.gr/site/vaptisi/bobonieres.html

πήγαινε στη 17η εικόνα

Πραγματικα εχει πολυ ωραια πραγματα και ειδα και ωραιο βαφτιστικο το ριγε μονο που θα ειναι Αυγουστος και ο τοσοδουλης μου θα σκασει με σακακι!

Διαφημίσεις

dina_r, λες να μοιάζουν γιατί και εγώ αστεράκι τον φωνάζω, έτσι και αποφάσισα να έχω θέμα το αστέρι. Δεν βρήκα πουθενά κάτι σχετικό, και έτσι αποφάσισα να φτιάξω εγώ, κυρίως με χαρτί, αστεράκια και αυτοκόλλητα που θα τοποθετήσω από τις μπομπονιέρες ή τα γλυκάκια, μέχρι το welcome table, και τα τραπέζια της δεξίωσης. Επίσης στην πρόσκληση, επειδή θα μου την φτιάξει ένας γραφίστας, θα παίξει το θέμα αστέρι...Αν σκεφτώ κάτι άλλο θα το πω στο forum.

Δες αυτο το αστερι με τις παγιετες για προσκλητηριο και μπομπονιερα.......

Αυτο το καταστημα φτιαχνει σχεδιο στα γουστα σου και σου πουλαει μονο τα υλικα αν θες......

http://www.dreamwish.gr/photos/M002big.jpg

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

LouLou ναι αυτο λεω...απο τιμες βεβαια δεν ξερω πως παει....

αστερακι σε ευχαριστω :)

βερα πολυ ωραιο το αστερακι αλλα κοριτσιστικο...σε ευχαριστω....

Διαφημίσεις

dina, μόλις είδα στον ετήσιο οδηγό βάπτισης

προσκλητήριο του Μάστορα σε στικ με κίτρινο αστέρι

μοιάζει με την μπομπονιέρα αλλά χωρίς την ζωγραφιά φατσούλα

........μπορείς να πας μέχρι το Τ&Β να το δείς από κοντά......έχει προσκλητήρια του Μάστορα :D

.png.png

Εμείς είχαμε θέμα τα ξύλινα, παραδοσιακά, παιδικά παιχνίδια (σβούρες, γιο-γιο, αλογάκια). Από αυτά φτιαξαμε το προσκλητήρια, είχαμε ξύλινες μινιατούρες για μπομπονιέρες και για τη διακόσμηση αληθινά σε χρώματα μπλε πράσινο. Για τους πειρατές έχω μόνο μία επιφύλαξη ότι τα περισσότερα σχέδια έχουν πάνω μία νεκροκεφάλη. Εμένα που δείχνει ... κάπως. Αν καταφέρεις να το αποφύγεις αυτό, μπορείς να κάνεις θαύματα.

Maya και εγω κατι τετοιο σκεφτομουν...!!αλλα προσκλητηρια δεν βρηκα σε αυτο το στυλ... που βρηκες εσυ? Αθήνα?

3OaPp3.png CNKep3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...