Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

θυμα παραπληροφόρησης...

Recommended Posts

Για άλλη μια φορα έπεσα από τα σύννεφα με αυτά που ακουσα...πάλι κάτι εξοργιστικό και καινούργιο κάθε φορά...

Μου τα διηγήθηκε η κολλητή μου για τη δική της περίπτωση...

Θήλαζε από την αρχή με συμπλήρωμα από ξένο (κακώς αλλά πιστευε πως ο μπεμπης δεν χόρταινε, αγχος απειρης μανουλας)

Παρόλα αυτα ολα τα γευματα είχαν θηλασμο.

Οταν αρχισε να δουλέυει ο μικρός εχανε 2 γευματα περιπου .Ετσι σκεφτηκε να παρει θηλαστρο να αντλει τα γευματα και να τα παιρνει με μπιμπερο οσο λειπει.Ζητησε τη συμβουλη της παιδιατρου...

Ξερετε τι της ειπε?????????????????????

"Μην πάρεις θηλαστρο,τώρα που μειωθηκε το γάλα σου να το ξαναυξήσουμε???"

:evil::evil::evil::evil:

και το υφος της ηταν σαν να την βοηθούσε κιόλας με καμαρι που απογαλακτίζει χωρις χαπια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και τις αμφιβολιες της για το τι επρεπε τελικά να κάνει ήρθε και συμπληρωσε ο γυναικολογος της!!!!

"μην θηλασεις πάνω απο 6 μηνες απο εκει και μετα κακό στο στήθος σου κάνεις"

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock:

Και επιπλέον μια μαια...

οτι αντισωματα ειναι να παρει τα περνει σε 10 μερες...

:shock::shock: Ετσι θηλασε μεικτα 3 μηνες...παλι καλα....

κρίμα...

eNeap2.pngNziDp2.png

Διαφημίσεις

ο καθενας μας θα μπορουσε να την πατισει ετσι,για αλλη μια φορα νιωθω τυχερη που βρηκα το forum κ εχω κ χρονο να διαβαζω κ να ενημερωνομαι κ επισης νιωθω τυχερη που εχω παιδιατρο που υποστιριζει τον αποκλειστικο θηλασμο απο την πρωτη κιολασ μερα που γεννησα.Διαβασμα και τιποτα αλλο..ο θηλασμος θελει πολυ υπομονη τελικα..εμεις ακομα δεν εχουμε μπει σε προγραμμα κατα τη διαρκεια της μερας....Σε περιπτωση που δεν ειχα το forum k την παιδιατρο θα αγχωνομουν κ εγω για το "νερομενο"γαλα μου... :twisted: ιμαρτον δηλαδη!

Eίναι όλοι αυτοί οι "ειδικοί" που υποστηρίζουν το θηλασμό... :?

Μετά εξοργίζονται όλοι αυτοί οι ειδικοί όταν τους κατηγορούν οι μαμάδες ώς άσχετους στο θηλασμό...

Νευριάζω μόνο που τα ακούω και συγχύζομαι ακόμα περισσότερο γιατι θυμάμαι τις μπιπ που έλεγαν και σε έμενα.....

Τι να πεις ντροπή τους και πάλι ντροπή τους

Διαφημίσεις

Από την ιστοσελίδα του γιατρού...

Το εξανθρωποποιημένο γάλα το γάλα , σκόνη από κουτί έχει όσο το δυνατό πλησιέστερη σύνθεση σε αυτή του ανθρώπινου γάλακτος και είναι πολλές φορές και ενισχυμένο με ιχνοστοιχεία βιταμίνες και σίδηρο περισσότερο από ότι αυτό της μητέρας.(και αυτα τα λέμε βαση επιστημονικών δεδομένων και οχι επιδή τα αρπάζουμε απο της γαλακτοβιομηχανικές εταιριες όπως κάποιες ανάγωγες κατηγορούν όλους τους μαιευτήρες ,για μια κακή τακτηκή μερικών που εχουν την δυνατότητα να επιλέγουν πιο γάλα να χωρηγήτε απο τις κλινικές,)

http://www.womanshealth.gr/showArticle.php?articleid=65

(τα ορθογραφικά λάθη, όπως τα βρήκα!!!)

Αυτό ο γιατρός είπε το 2ο 24ωρο σε μητέρα να πάρει χάπια να κόψει το γάλα γιατί δεν έχει. Η μητέρα διαβασμένη τον ρώτησε γιατί να πάρει χάπια για να κόψει κάτι που δεν έχει. Αφού δεν το έχει δεν έχει λόγο να το κόψει!

Ο γιατρός έμεινε άφωνος, το επόμενο 24ωρο φυσικά υπήρχε πλυμμήρα από γάλα...

Εμείς λοιπόν είμαστε οι ανάγωγες που κατηγορούμε τους μαιευτήρες...

http://www.iatronet.gr/articlespnsr.asp?art_id=84

http://www.leto.gr/art_of_life.pdf

Από την Ευτυχία Κωνσταντινίδου, διευθύνουσα μαία του μαιευτηρίου Λητώ:

Μαστίτιδα

Η μαστίτιδα είναι μια μόλυνση των μαστών που οφείλεται σε μικρόβια. Προκαλεί οίδημα, θερμότητα και πόνο σε ένα μαστό συνήθως ή σε τμήμα του. Αν διαπιστώσετε κάποιο από αυτά τα συμπτώματα, ενημερώστε

αμέσως το γιατρό σας. Η κατάσταση αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή, ενώ ο θηλασμός συνεχίζεται από τον άλλο μαστό. Στον πάσχοντα μαστό αφαιρούμε το γάλα είτε με το χέρι είτε με θήλαστρο έως ότου αποθεραπευτεί, οπότε και...

΄

Κανονικά στη μαστίτιδα ο θηλασμός πρεπει να ξεκινάει πάντα από το στήθος που έχει τη φλεγμονή για να αποσυμφορηθεί και να φύγει η φλεγμονή πιο εύκολα.

Όσο για την άντληση του γάλακτος με το χέρι, όταν η μαμά δεν έχει διδαχθεί πολύ καλά την τεχνική (από ποιον να τη διδαχθεί;) το μόνο που μπορει να καταφέρει είναι πόνος και ίσως χειροτέρευση της φλεγμονής...

Από http://www.womanshealth.gr/showArticle.php?articleid=65

Αφήνοντας τον θηλασμό θα αναφέρω ότι σίγουρα θα επιφέρει αλλαγές μόνιμες στον μαστό,

:shock::shock::shock:

αλλα λέγετε ότι ο θηλασμός προσφέρει προστασία από τον καρκίνο σε όσες θήλασαν όλα τα παιδία τους και για τουλαχιστο εξι μηνες εκαστο.

Μήπως το διάβασε στο Ciao και αυτό;;;; :shock::shock::shock:

Για μερικές γυναίκες που θέλουν να υπερτονίσουν την αξία του μητρικού θηλασμού, στην Ελληνιδα μητέρα που ζει την σημερηνή πραγματικότητα,ητο παραληψη απο εμας που δεν αναφέραμε τα βοηθήματα οπως πλαστικές θηλές θήλαστρα και αλλα, που μπορούν να βοηθήσουν ετσι όστε να γιίνει εφικτός ο μητρικός θηλασμός,

οπως λες και εσύ Αγλαΐα τρικυμία εν κρανίω :!::!::!:

(δεν ξέρω αν πρόσεξες σου απέδωσα το copyright :wink:)

και συνεχίζει ο ποιητής.....

σε αυτές θα πούμε μόνο οτι ο γιατρός Ιωσηφίδης εχει πατέντα συσκευής τύπου θήλαστρο για να βοηθήσει τον Αφρικάνικο πληθησμό να κάνει πιο αποτελασματικό τον μητρικό θηλασμό.

Μα τι λέμε τώρα !!!!!!!!!!! :shock::shock::shock:

Ευτυχώς που βρέθηκε αυτός ο αγιος άνθρωπος και σκέφτηκε την μαύρη ήπειρο η οποία θα ήταν χαμένη χωρίς αυτόν....

Μήπως πήγε και στην φυλή !Kung San στην έρημο Καλαχάρι να εξηγήσει στην μαμά Kung την χρήση του εργαλείου;;;;

Ουπς ! μα αυτή η μαμά έχει το μωρό της 24 ώρες το 24ωρο πάνω της... Μάλλον δεν της χρειάζεται :lol::lol::lol:

Ασε που θα δυσκολεύοταν να βρει ψυγείο στην Καλαχάρι.. :lol::lol::lol:

Δεν ξέρω να γελάσω ή να κλάψω.... :shock::shock::shock:

WLn5p2.png

Ax felinidoc, τον έχω διαβάσει λεπτομερώς εδώ και χρόνια... απλά άφησα τα υπόλοιπα μαργαριτάρια να τα βρείτε μόνες!!!

Αυτό που λέω για τη μαμά με τα χάπια έγιενε σε μαμά που διάβασε πολλά πριν γεννήσει, είχε παρακολουθήσει τις συναντήσεις της LLL και είχε και το τηλέφωνό μου. Έγινε έξαλη γιατί είχε διαβάσει παρόμοιες ιστορίες και δεν πίστευe ότι μπορεί ο γιατρός της που τον ήξερε τόσα χρόνια να της πει κάτι τέτοιο. Το φοβερό είναι ότι την επόμενη μέρα έγινε υπέρμαχος του θηλασμού και της πρότεινε και μαία (του ιατρείου) να τη βοηθήσει. Η μαμά του είπε ότι δεν χρειάζεται ξέρει τι να κάνει και πού να βρει βοήθεια...

Διαφημίσεις

Εμένα μου έλεγαν ότι ο θηλασμός είναι δηλητήριο και να τον κόψω 8)8):roll::roll::arrow::arrow::shock::shock::D:D -Γρήγορα μάλιστα!!!-

Νομίζω ότι θα ήταν μια καλή ιδέα να αρχίσουμε να συγκεντρώνουμε επώνυμα τα μαργαριτάρια εδώ μέσα και γιατί όχι να τα ανακοινώσουμε επίσης επώνυμα κάπου...

Μήπως και αρχίσουν να συμμαζεύονται...

Μία γυναίκα της φυλής Hamer στην Αιθιoπία που σώθηκε μετά την ανακάλυψη της "πατέντα συσκευής τύπου θήλαστρο" του Δρ. Ιωσηφίδη...

60473024.ET0561.jpg

Ευτυχισμένη γυναίκα των Βουσμάνων της Καλαχαρι με το μωράκι της που χρησιμοποιεί την πατέντα του Δρ..

Z2_74.jpg

Χαρούμενες γυναίκες Himba μετά την συνάντηση με τον Δρ....

48-himban-women.jpg

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΡ. ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΕΣΩΣΕΣ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ !!!!!!

WLn5p2.png

Για μερικές γυναίκες που θέλουν να υπερτονίσουν την αξία του μητρικού θηλασμού

Εδώ ο γιατρός λέει έμμεσα αλλά σαφώς ότι ο θηλασμός δεν έχει αξία αλλά μερικές γυναίκες θέλουν να υπερτονίσουν την αξία του...

σε αυτές θα πούμε μόνο οτι ο γιατρός Ιωσηφίδης εχει πατέντα συσκευής τύπου θήλαστρο για να βοηθήσει τον Αφρικάνικο πληθησμό να κάνει πιο αποτελασματικό τον μητρικό θηλασμό.

Αυτό που δεν κατάλαβα εδώ είναι γιατί αυτή η πατέντα απευθύνεται ειδικά στον Αφρικάνικο πληθυσμό, δηλαδή το θήλαστρο αυτό δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει μια κινέζα, μία ευρωπαία, μία ινδιάνα;;;;

Δηλαδή οι εταιρείες που χρόνια τώρα παράγουν θήλαστρα για όλο τον κόσμο, δεν ξέρουν τι τους γίνεται;

Αυτό που δεν κατάλαβα εδώ είναι γιατί αυτή η πατέντα απευθύνεται ειδικά στον Αφρικάνικο πληθυσμό, δηλαδή το θήλαστρο αυτό δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει μια κινέζα, μία ευρωπαία, μία ινδιάνα;;;;

Όχι βέβαια, άλλο το βυζί της ινδιάνας, άλλο της ευρωπαίας και άλλο της κινέζας!!! Αμάν βρε Αγλαΐα, όλα πρέπει να σου τα εξηγούμε πλέον.... :lol::lol::lol:

Δηλαδή οι εταιρείες που χρόνια τώρα παράγουν θήλαστρα για όλο τον κόσμο, δεν ξέρουν τι τους γίνεται;

Ξέρει η medela από θήλαστρα;;;;... Ήμαρτον !!!!! :roll::roll::roll:

Όλοι μαζί:

Δρ εσύ εσύ μας οδηγείς. !!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

WLn5p2.png

Διαφημίσεις

Αποσπάσματα από τον Δρ...

Από την αρχή θέλω να δηλώσω ότι Οταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες γιά την μητέρα ,

ναιναιναι...

όταν έχει καί μπορεί να διαθέσει τον χρόνο για να αφοσιωθεί σε αυτή την απαιτητική διαδικασία ,

ναιναιναι....

όταν οι μαστοί είναι φυσιολογικοί

γιατί υπάρχουν και μη φυσιολογικοί, το ξέρατε ;;;;; :shock:

χωρις παραμορφώσεις στις θηλές, έντονη ισολκή σχημα η μέγεθος που δεν βοηθα τον θηλασμό,

αυτή είναι νέα παθολογία του μαστού, ξαναγράφουμε την ιατρική...Γίνεται έργο εδώ, ακούτε ;;;;; Προσκυνάμε τον Δρ gen053.gifgen053.gifgen053.gif

όταν η μητέρα έχει φέρει αρκετό γάλα ,

από το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς !!!! laughing025.gif

όταν το νεογνό μπορει και θηλάζει όπως τα περισσότερα μπορούν ,όταν οι συνθήκες είναι τέτοιεςπου ο θηλασμός είναι μια ευχάριστη εμπειρία και για τους δυο τότε πρέπει να γίνει η προσπάθεια για να ξεπεραστούν οι οποίες μικρό δυσκολίες υπάρχουν .

Τότε και μόνο τότε μπορεί μια μαμά να θηλάσει... :roll::roll::roll:

WLn5p2.png

Μόνο οι φτωχές θηλάζουν...

1923217334_4fdf3144ec.jpg

ναι Αγλαΐα οι φτωχες που δεν εχουν χρηματα να παρουν γαλα οπως εγω!!!!

:lol::lol::lol::lol:

την αλλη φορα θα επιστρεψω το γαλα να ειναι αυτη παρουσα στο φαρμακειο και θα πω του φαρμακοποιου να το ανταλλαξω με καμια κρεμα ημερας!!!

9a7bp2.pngIm47p2.png

εχεις σκεφτει να το βγαζεισ με θηλαστρο κ να το πουλας κ με τα λεφτα που θα βγαλεις να περνεις εμποριου στο παιδι σου? :P:P:P κ κανενα pampers γιατι για να θηλαζεις προφανως το τυλιγεις με πανια :P:P (φυσικα!αστειευομαι!)

[

ναι Αγλαΐα οι φτωχες που δεν εχουν χρηματα να παρουν γαλα οπως εγω!!!!

την αλλη φορα θα επιστρεψω το γαλα να ειναι αυτη παρουσα στο φαρμακειο και θα πω του φαρμακοποιου να το ανταλλαξω με καμια κρεμα ημερας!!!

Tη φωτό την έβαλα ειδικά για σένα!!!

Μπορεί να μην είσαι τόσο φτωχή όσο η Jerry Hall...