Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΚΛΑΙΕΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ


Recommended Posts

Γεια σας!!!Σας παρακαλω πολυ θελω την βοηθεια σας...Ειχα διαβασει τοσα πολλα για τον θηλασμο και τελικα τωρα εχω πελαγωσει....

 

Γεννησα την Τεταρτη 28/7/10 ενα αγορακι 3370.Οι μετρησεις του μεχρι τωρα ειναι οι εξης

28/7/2010:3370

29/7/2010:3170

30/7/2010:3080

31/7/2010:3010

1/8/2010:3130

 

Δεν εκανε ικτερο

 

Γεννησα με ΦΤ με επισκληριδιο

 

Δεν χρειαστηκε ειδικη νοσηλεια

 

Λοιπον και τωρα η ιστορια μας ξεκιναει ως εξης...

Με το που γεννησα τον εβαλα στο στηθος στην μια ωρα.Ο μικρος καταπληκτικος εκανε κατευθειαν θηλαστικη κινηση και τα πηγαιναμε υπεροχα...τουλαχιστον ετσι νομιζα...Ειχα ζητησει το μαιευτηριο αποκλειστικο θηλασμο και μου τον φερνανε να τον θηλαζω.Οι ωρες που τον φερνανε ηταν οι εξης:9:30 το πρωι ,μετα 13:00 το μεσημερι, μετα 17:00 το απογευμα, μετα 21:00 το βραδυ ,μετα 12:30 το βραδυ ,μετα 5:00 το πρωι.Παντα θηλαζε μια χαρα ο μικρος...Ενιωθα οτι χορταινε και ημουν πολυ ευτυχισμενη που τον θηλαζα...

Την 3η ημερα λοιπον που περασε η παιδιατρος για την πρωινη ενημερωση μου ειπε χαρακτηριστικα την εξης ατακα:οτι το παιδι εχει χασει πολυ βαρος που κανω αποκλειστικο θηλασμο και οτι σε λιγο θα ψαχνω να τον βρω...Εγω οπως καταλαβαινετε τρελαθηκα και με πιασαν τα κλαματα...Δεν ηθελα με τιποτα να δωσω ξενο γαλα...Το βαρος του εκεινη την ημερα ηταν 3010 απο 3370 που γεννηθηκα...Ενω ειχα διαβασι οτι εινα φυσιολογικο να χασει το 10% του αρχικου του βαρος και της το ειπα της παιδιατρου μου ειπε οτι θα μεινουμε μεσα και θα του κανουν παραπανω εξετασεις αν μεχρι αυριο δεν εχεί παρει βαρος ή εστω αν δεν σταματησει να χανει...Μου ειπε να βγαλω με το θηλαστρο να δω αν οντως εχω γαλα...Την ιδια μερα λοιπον τον θηλαζα πολυ ωρα το πρωι δεν τον εδωσα να τον παρουν μεσα...Και στις 5 το απογευμα ενω δεν τον ειχα θηλασει απο την 13:00 το μεσημερι τον θηλασα για ενα τεταρτο περιπου και μετα απο καμμια ωρα εβγαλα με το θηλαστο μονο 10 ml δικο μου γαλα...Ο μικρος εκλαιγε απορηγορητος και μου ειπε η μαια απο το μαιευτηριο αν θελω να βγω την αλλη μερα να του δωσω ξενο μονο για εκεινη την μερα αλλιως θα εμενε μεσα για εξετασεις κλπ...Αρχισα τα κλαματα και του το εδωσα μαζι με τα 10 ml ξενο γαλα δικου μου...Μετα ξαναεδωσα μονο ξενο στις 21:00 ,μετα θηλασα στις 12:00 και εδωσα και ξενο και εκτοτε εδωσα μόνο δικό μου.Το πρωι λοιπον περασε η παιδιατρος και το βαρος του ηταν 3130!!!Τρελαθηκα απο την χαρα μου γιατι επιτελους θα φευγαμε και θα του εδινα μονο το δικο μου γαλα και θα ημασταν μια χαρα...

Φυγαμε απο το μαιευτηριο σημερα το πρωι στις 12:00 οπου λίγο πριν φυγω τον θηλασα κ ολας.Ηρθαμε σπιτι και εκλαψε στις 14:10 οπου και τον ξαναθηλασα.Τον ειχα στο στηθος για τουλαχιστον 2 ωρες...Στην αρχη ετρωγε μια χαρα για κανενα μισαωρο και μετα αρχιζε να κλαιει και να ψαχνει απεγνωσμενα το στηθος μου ενω τον ειχα πανω στο στηθος...Να τονισω οτι τον αλλαζα και στηθος αλλα αυτος χτυπαγε το κεφαλακι του πανω στο στηθος μου ανοιγε διαπλατα το στοματακι του για την θηλη μου και οταν επιανε την θηλη εκανε μια με δυο θηλαστικες κινησεις και μετα κλαμα γοερο...Τι γινεται τελικα δεν εχω γαλα???Μηπως δεν βγαζω γαλα??Μηπως δεν του φτανει το γαλα απο το στηθος μου??Εγω εδω πρωτοδιαβασα οτι δεν υπαρχει μανα μου να μην μπορει να θηλασει το παιδι της και να μην αρκει το γαλα της..Τωρα τι γινετε με εμενα...???Αφου εκλαιγε γοερα και χτυπιοτανε για μιση ωρα του φτιαξαμε ξενο γαλα και ηπιε 20 μλ...Του εδινα το μπουκαλι και εκλαιγα οπως κλαιω και τωρα που σας γραφω...Δεν θελω να σταματησω τον θηλασμο και δεν αντεχω να του ξαναδωσω ξενο γαλα αλλα αμα κλαιει ετσι γοερα ενω τον εχω στο στηθος τι να κανω???Να τονιζω οτι στο μεσοδιαστημα που απο τις 14:00 μεχρι τις 16:30 που εκλαιγε εκανε κακα του 2 φορες τον αλλαξα μηπως φταιει αυτο τον επλεινα αλλα τιποτα..Τον εβαλα να ρευτει αλλα τιποτα...Τον εκανα βολτουλα αλλα παλι τιποτα.

Νιωθω οτι πιανει πολυ καλα το στηθος και κανει πολυ καλες θηλαστικες κινησεις.

Σας παρακαλω πειτε μου τι να κανω???Τωρα κοιματε μετα το ξενο που ηπιε...Τρεμω τωρα που θα ξυπνησει αμα τον θηλασω και κλαει παλι τι να κανω....Δεν θελω να ξαναδωσω ξενο γαλα....Δεν αντεχω να του ξαναδωσω ξενο γαλα....

images?q=tbn:ANd9GcQ_n0WymGeUhAhMIoWj19UiGiiaBXqYmXn5ttA7OLbCkcBdRUDVDw
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 72
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σου ζήσει χαρά μου το μωράκι σου!!!

Ψυχραιμία και πάλι ψυχραιμία!!!

Η παιδίατρος σου χειρίστηκε με πολύ κακό τρόπο το θέμα θηλασμό.

Δεν θέλω να την σχολιάσω άλλο.

Το μωρό πρέπει να κάνει αυτό το διάστημα που εδραιώνεται η γαλουχία πάρα πολλά γεύματα.

Μην περιμένεις να κλάψει για να θηλάσει.

Πρόσφερε από μόνη σου.

Το κλάμμα είναι η τελευταία ένδειξη πείνας και το μωρό ίσως εκείνη την στιγμή να εκνευρίζεται.

Βάζε το συνέχεια στο στήθος, να κάνεις τους λεγόμενους μαραθώνους θηλασμούς.

Μην κοιτάς καθόλου το ρολόι, το μωρό το μόνο που χρειάζεται είναι το στήθος σου και η παραγωγή σου χρειάζεται το μωρό για να δίνει επαρκές ερέθισμα .

Όλα θα πάνε καλά, αρκεί να έχεις πείσμα και υπομονή.

Το μωρό επειδή πήρε και μπουκάλι, ίσως συνήθισε την εύκολη ροή του μπουκαλιού και όταν το βάζεις στο στήθος επειδή περιμένεις πρώτα το κλάμα και έχει εκνευριστεί, ισως για αυτό δεν συνεργάζεται τόσο καλά.

Εμένα για παράδειγμα το δικό μου το μικρό μου ενώ στην αρχή θήλαζε στο μαιευτήριο, την τρίτη μέρα μόλις το έβαζα στο στήθος ούρλιαζε και δεν θήλαζε με τίποτα.

Όμως η παιδίατρος μου επέμεινε πάρα πολύ να βρω τρόπο να πίνει το δικό μου γάλα.

Το δικό μου πρόβημα λύθηκε όταν έβαλα ψευδοθηλές (της avent ) και τον θήλασα για 7 μήνες με αυτές και από τότε χωρίς αυτές.

Γάλα υπάρχει, αλλά στο μαιευτήριο έκανε πολύ λίγα γεύματα και για αυτό πιστεύω έχασε βάρος.

Το ξένο γάλα να το κόψεις σταδιακά και να το κόψεις εντελώς όταν θα θηλάζει ικανοποιητικά.

Εαν δείξεις ψυχραιμία και δεν αφήσεις κάνενα να σε επηρεάζει αρνητικά και να σου λέει τι να κάνεις, όλα θα στρώσουν σιγά σιγά.

Πρώτα να το βάζεις στο στήθος και μετά δίνε λίγο ξένο.

Το μωρό μπορεί να θηλάζει τώρα και σε μισή ώρα να ξανά θέλει, είναι εντελώς φυσιολογικό.

Όταν αποκοιμιέται στο στήθος, γαργάλα το στο πατουσάκι του ή τσίμπα το χωρίς να πονάει.

Στις 10 μέρες να το ζυγίσεις για να δεις εαν έχει το βάρος γέννησης.

Δεν χρειάζεται να το ζυγίζεις κάθε μέρα, θα παρακολουθείς τα τσίσα και τα κακά του.

Και θα το αφήνεις πολύ ώρα σε κάθε μαστό για να μπορεί να πάρει και το λιπαρό γάλα.

Σε αυτή την ηλικία ξεχνιούνται. Ελπίζω να δει το μήνυμα σου και η Αγλαία.

Ό,τι θέλεις με πολλή χαρά να σε βοηθήσω.

Ευχόμαι να πάνε όλα καλά!!!

Link to comment
Share on other sites

Ελπίζω να σου απαντήσουν και οι πιο έμπειρες στο θηλασμό.

 

Εγώ ειδικός δεν είμαι θα σου πω μόνο ένα κόλπο που έπιανε στο γιο μου και δουλεύει και τώρα στην κόρη μου. Όταν πεινάει αλλά είναι πολύ εκνευρισμένο για να πιάσει τη θηλή, προσπάθησε να το θηλάσεις περπατώντας. Ίσως η κίνηση το βοηθήσει να ηρεμήσει και να πιάσει το στήθος, γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχεις γάλα. Καλή επιτυχία :D

etCDp3.png hk8kp3.png

 

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Link to comment
Share on other sites

ΚΟριτσακι μου να σας ζησει!!!!!!!!!:)

...σε χασαμε απο το καφε κ αναρωτιωμασταν αν γεννησες!!!!!:)

ΟΙ ωρες που στο εφερναν για θηλασμο,απο αυτα που εχω διαβασει,ηταν λιγες ...Δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν εχω εμπειρια(ευχομαι να αποκτησω απο Τεταρτη:) )

Σου ευχομαι με υπομονη κ επιμονη να τα καταφερεις!!!!!!!!:)

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

Link to comment
Share on other sites

Επειδή τα'χω περάσει και εγώ (τώρα το μωρό μου είναι 6 μηνών και έκανα αποκλειστικό θηλασμό μέχρι και πριν 2 εβδομάδες που ξεκινήσαμε κρέμα βανίλια ρυζάλευρο για ένα της γεύμα) θέλω να σου πώ τα εξής.

Δε μπορείς να φανταστείς πόσο σε νιώθω. Όπως και εσύ δεν ήθελα με τίποτα να της δώσω ξένο γάλα και έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου για να το αποφύγω. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι για μερικές μέρες (για'μένα ήταν περίπου 10 αυτές οι μέρες από τότε που γέννησα) δεν παράγεις τόσο γάλα όσο θέλει να φάει το μωρό. Και έχεις 3 επιλογές.

1) Δεν του δίνεις καθόλου ξένο γάλα, το'χεις συνέχεια στο στήθος μέχρι να εδραιωθεί σιγά σιγά ο θηλασμός και να βρεθεί η ισορροπία μεταξύ παραγωγής και ζήτησης. Αλλά θα πρέπει να δείξεις υπομονή και επιμονή και να κλείσεις τα αυτιά σου σε γιαγιάδες και παππούδες που θα λένε ότι το παιδί πεινάει (καθώς θα γνωρίζεις ότι και να μη χορταίνει δεν μπορεί να πάθει τίποτα). Αυτός ο δρόμος είναι σκληρός αλλά οδηγεί σίγουρα στην επιτυχία για το θηλασμό.

2) Του δίνεις λίγο ξένο γάλα (πχ 30 ή 60 γρ.) αφού θηλάσεις 1-2 φορές το 24 ωρο. 'Αμα δείς πχ οτί το 'κακό' έχει παραγίνει, δεν ησυχάζει με τίποτα, κοντεύεις να λιποθυμήσεις κτλ. κάντο. Ο σύλλογος θηλασμού είναι πολύ αυστηρός σε αυτό και λέει ΟΧΙ αλλά εγώ που έδωσα 5-6 μπουκάλια τις πρώτες 10 μέρες σε πληροφορώ πως δεν επηρεάστηκε καθόλου ο αποκλειστικός θηλασμός. (Και τώρα προσπαθώ να φανταστείς να μειώσω τα γεύματα από το στήθος και η μικρή δεν θέλει).

3) Του δίνεις συστηματικά ξένο γάλα και θηλάζεις. Δεν θα επεκταθώ σε αυτή την επιλογή γιατί καταλαβαίνω πως δεν είναι αυτό που θέλεις.

 

Καλή επιτυχία!;)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω ολες για την αμμεση ανταποκριση!!!

Μολις κοιμηθηκε και καταφερα να γραψω...Λοιπον τι εκανα μεχρι τωρα να μου πειτε που ειμαι λαθος...

Τον θηλασα ειπαμε στις 16:20 οπου πηρε και 15 μλ ξενο :-(.

Μετα τον ξυπνησα μονη μου οπως μου ειπατε οτι πρεπει στις 18:35 και μου εκανε παλι τα ιδια..Ητανε συνεχεια στο στηθος και παλι χτυπαγε το κεφαλακι του πανω στο στηθος μου και ενω ειχε την θηλη μεσα στο στομα του εκλαιγε...Επισης ενω ειχε ορθανοιχτο το στομα του και μπορουσε να πιασει την θηλη εκλαιγε και χτυπιοτανε...Απο τις 18:35 τον ειχα συνεχει σο στηθος μεχρι τις 19:35 κοιμηθηκε για λιγο και στις 19:51 ξυπνησε και εκλαιγε και τον ειχα παλι στο στηθος μεχρι τις 20:20.Εχω χασει τον μπουσουλα τωρα γιατι τον βαζω και απο τα δυο τα στηθη να θηλασει και φοβαμαι μηπως δεν ειναι σωστο μιας και δεν προλαβαινει το στηθος να γεμισει και επισης μηπως ο μικρος δεν περνει το λιπαρο στηθος...

 

Ειμαι οντως παρα πολυ αγχωμενη...

Η παιδιατρος που ειπα παραπανω δεν ειναι δικη μου αλλα του μαιευτηριου.Εμενα αυριο θα ερθει να τον δει μιας και σημερα βγηκαμε απο το μαιευτηριο...

Τι κανω λαθος δεν μπορω να καταλαβω και χτυπιεται πανω στο στηθος μου....

images?q=tbn:ANd9GcQ_n0WymGeUhAhMIoWj19UiGiiaBXqYmXn5ttA7OLbCkcBdRUDVDw
Link to comment
Share on other sites

μηπως επειδη πειναει πολυ νευριαζει οταν τον βαζεις στο στηθος?επειδη το μωρο ρουφαει πιο ευκολα απο το μπιμπερο παρα απο το στηθος γιαυτο το λεω.μηπως να τον εβαζες στο στηθος πιο νωρις απο την κανονικη ωρα που ειναι να φαει.πχ μιση ωρα νωριτερα.γιατι αν ειναι πολυ πεινασμενος και δυσκολευεται και να ρουφηξει τοτε πρεπει να εκνευριζεται..

Link to comment
Share on other sites

bibi πως το κρατας το μωρο;;;;μηπως κ καποια αλλη σταση να το βολευει περισσοτερο;;;;(μπορει να λεω βλακειες...σορυ)Παντως το πιασιμο της θηλης εινια το Α κ το Ω.....αυτο εχω καταλαβει απ αυτα που διαβασα....

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

Link to comment
Share on other sites

Τι κανω λαθος δεν μπορω να καταλαβω και χτυπιεται πανω στο στηθος μου....

 

Μήπως συμβαίνει αυτό επειδή έχει πάθει σύγχιση θηλών;

Ή επειδή έχει συνηθίσει στην εύκολη ροή του μπουκαλιού;

Link to comment
Share on other sites

με το μπιμπερο δεν χρειαζετε κοπος και το μαγκακι σου το καταλαβε και δεν θελει να κανει προσπαθεια το επαθα στο 1ο μου παιδι μετα απο κακη συμβουλη του παιδιατρου(δωστου συμπληρωμα)εντομεταξυ με το θηλαστρο δεν βγαινει τοσο γαλα οσο εαν θηλαζε το παιδι οποτε μην την ψαχνεις καθολου με ταποσα ml βγαινουν εκει,θα την βρεις την ακρη αλλα θελει υπομονη και επιμονη δηλ. κανε αυτο που εκενα στο 3ο μου παιδι εγω εχε το στηθος εξω και βαζε το συνεχεια νυχτα μερα δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο ακουγετε αν καταλαβεις οτι αυτο πρεπει να κανεις τελικα ο δικος μου γεννηθηκε 3 κ. και σε 30 μερες εγινε 5κ. αφου η παιδιατρος τον ειχε ξαναζυγηση δεν το πιστευαμε κλ τωρα δεν ειναι παχυ παιδακι στα 4 του χρ. αλλα ειναι γερο και δυνατο και σαφος ο θηλασμος συνεβαλε σε αυτο.εαν το στηθος σου ειναι πρησμενο ισως δεν μπορει να πιασει την θηλυ,τοτε καλυτερα να βγαλεις λιγο πριν το δωσεις και μια ζεστη πετσετουλα πανω στο στηθος θα σε αποσυμφορισει εαν ειναι πρησμενο,και προσπαθησε να μην του δινεις ξενο αλλα και παλι το 1ο και βασικοτερο ειναι να μην στεναχωριεσε και εχεις ανχος μην χανεις τις ομορφες 1ες μερες σου ετσι.να σου ζηση.

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

εμενα με βολεψε πολυ το μαξιλαρι στα γονατα και ελευθερα τα χερια μου να βολευω το μωρο οπως θελω και μεσα στα μαιευτηρια επερνα δικο μου μαξιλαρι για να βαζω τα παιδια μου τελεια σταση θηλασμου

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Link to comment
Share on other sites

Κοριτισια μου το απογευμα οπως ειπα τον ξυπνησα νωριτερα απο μονη μου δεν περιμενα να κλαψει για να φαει και παλι τα ιδια μου εκανε...

Εγω ξενο εδωσα μια μερα μονο οπως ειπα για να βγουμε απο το μαιευτηριο και να μην μας κρατησουν μεσα..Λετε στην μια μερα να συνηθησε το ξενο???Θα πεθανω....:cry:

 

Απο την σταση δεν εχουμε νομιζουμε προβλημα...Γαιτι κανει το εξης πιανει πολυ καλα την θηλη μου ρουφαει πολυ καλα η θηλαστικη κινηση δηλαδη ειναι σουπερ και μετα απο κανενα διλεπτο χτυπιεται...Και εγω κανω λαθος που τον βαζω μια στο ενα στηθος μια στο αλλο???Επισης να πω οτι τον αφινω τουλαχιστον για καμμια ωρα να θηλαζει οπως γραφω παραπανω...

 

Ετρωγε μεχρι τις 20:20 το απογευμα κατα τις 22 και κατι θα τον ξυπνησω παλι απο μονη μου...

 

Καθε ποσες ωρες να τον ξυπναω απο μονη μου κοριτσια??

 

Υ.Σ.Τι μαγικο πραγμα ειναι να θηλαζεις το παιδακι σου!!!!!!????

images?q=tbn:ANd9GcQ_n0WymGeUhAhMIoWj19UiGiiaBXqYmXn5ttA7OLbCkcBdRUDVDw
Link to comment
Share on other sites

Κοριτισια μου το απογευμα οπως ειπα τον ξυπνησα νωριτερα απο μονη μου δεν περιμενα να κλαψει για να φαει και παλι τα ιδια μου εκανε...

Εγω ξενο εδωσα μια μερα μονο οπως ειπα για να βγουμε απο το μαιευτηριο και να μην μας κρατησουν μεσα..Λετε στην μια μερα να συνηθησε το ξενο???Θα πεθανω....:cry:

 

Ετρωγε μεχρι τις 20:20 το απογευμα κατα τις 22 και κατι θα τον ξυπνησω παλι απο μονη μου...

 

Καθε ποσες ωρες να τον ξυπναω απο μονη μου κοριτσια??

 

Υ.Σ.Τι μαγικο πραγμα ειναι να θηλαζεις το παιδακι σου!!!!!!????

εγω ειμαι αντιθετη στο να ξυπνας το μωρο για να το ταισεις εκτος και εαν περασουν πανω απο 4 ωρες και.και φυσικα καταλαβε οτι με το μπιμπερο τρωει ποιο ευκολα,μην περνεις λαθος δρομο βαζε το στο στηθος και θα δεις οτι θα ρθουν ολα σε μια σειρα

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Link to comment
Share on other sites

εγω ειμαι αντιθετη στο να ξυπνας το μωρο για να το ταισεις εκτος και εαν περασουν πανω απο 4 ωρες και.και φυσικα καταλαβε οτι με το μπιμπερο τρωει ποιο ευκολα,μην περνεις λαθος δρομο βαζε το στο στηθος και θα δεις οτι θα ρθουν ολα σε μια σειρα

 

Τον βαζω στο στηθος αλλα μετα απο μια ωρα χτυπιεται και κλαιει γοερα και τρωει τα χερια του και ανοιγει το στοματακι του και μου δειχνει καθαρα οτι θελει να φαει και αλλο...Τι φταει λοιπον δεν εχω γαλα???Δεν εχω καλο γαλα???

images?q=tbn:ANd9GcQ_n0WymGeUhAhMIoWj19UiGiiaBXqYmXn5ttA7OLbCkcBdRUDVDw
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

οταν λες μετα απο μια ωρα,τι εννοεις?οτι τον εχεις μια ωρα στο στηθος?η οτι μια ωρα μετα τον θηλασμο κλαιει για να ξαναφαει?σορρυ αλλα σημερα δε παιρνω ευκολα μπρος:P

Link to comment
Share on other sites

οταν λες μετα απο μια ωρα,τι εννοεις?οτι τον εχεις μια ωρα στο στηθος?η οτι μια ωρα μετα τον θηλασμο κλαιει για να ξαναφαει?σορρυ αλλα σημερα δε παιρνω ευκολα μπρος:P

 

ενω τον εχω για καμμια ωρα στο στηθος...η ακομα και στο μισαωρο μου το εκανε...Το θεμα ειναι οτι δειχνει εντονα οτι πειναει...τρωει τα χερια του με λυσσα και χτυπιεται

images?q=tbn:ANd9GcQ_n0WymGeUhAhMIoWj19UiGiiaBXqYmXn5ttA7OLbCkcBdRUDVDw
Link to comment
Share on other sites

Κοριτσακι μου τα βιντεακια αυτα τα ειδες ;;;;;

http://www.nbci.ca/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=6&Itemid=13

 

για το σωστο πιασιμο της θηλης....

Επισης φαινεται κ ποια ειναι η σωστη θηλαστικη κινηση που πρεπει να γινεται...ετσι καταλαβαινουμε οτι το μωρο πινει κ οχι απλα οτι πιπιλιζει....

 

Κ επειδη πλησιαζει κ η ωρα μου....ευχομαι να ειναι κατατοπιστικα γιατι κ εγω εδω θα ειμαι κ θα σας ρωταω :):):)

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

Link to comment
Share on other sites

Νικη μου ειδα για ακομα μια φορα τα βιντεακια και εβαλα και τον αντρα μου να τα δει που ειναι εδω διπλα μου να δει τα βιντεο.Ο δικος μου θηλαζει σαν το πρωτο βιντεο και σαν το δευτερο...Δεν πιπιλαει σαν το τριτο..Στην αρχη δηλαδη θηλαζει πολυ καλα και μετα χτυπιεται ενω θελει και αλλο..Γιατι ομως???

 

Δημητρα μου νομιζω οτι το πιανει πολυ καλα το στηθος στην αρχη απλα μετα δειχνει σαν να κουραζεται σαν τα μην εχω γαλα ???Αχ δεν μπορω να καταλαβω τι φταει :roll:

images?q=tbn:ANd9GcQ_n0WymGeUhAhMIoWj19UiGiiaBXqYmXn5ttA7OLbCkcBdRUDVDw
Link to comment
Share on other sites

Τον βαζω στο στηθος αλλα μετα απο μια ωρα χτυπιεται και κλαιει γοερα και τρωει τα χερια του και ανοιγει το στοματακι του και μου δειχνει καθαρα οτι θελει να φαει και αλλο...Τι φταει λοιπον δεν εχω γαλα???Δεν εχω καλο γαλα???

ολα ειναι φυσιολογικα και καθε μια ωρα θα τον ξαναβαλεις στο στηθος και μετα απο μονο μιση ωρα το εκανα εγω που ειχα και δυο ακομη παιδια απο πισω μην ανχωνεσε.θελει κοντα στις 30μερες να συνχρονιστειτε,και μετα κοντα στους 3μηνες παλι η ζητηση θα ειναι ποιο πολυ απο την παραγωγη σου ετσι γινετε συνηθως θα το δεις εκει ισως να θηλαζεις να δινεις συπληρωμα για λιγες μερες αλλα στο τελος να βαζεις το στηθος στο θηλαστρο για λιγο και να βγαζεις για να αυξηθει η παραγωγη χωρις να ταλαιπωρεις το μωρο και το συμπληρωμα αποθηκευση και αυτο φυσικα θα δινεις .

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Link to comment
Share on other sites

εχεις μολις 4 μερες που γεννησες κοπελα μου.απο δω και περα λογικα θα αρχισεις να εχεις το ''καλο γαλα'' που λεμε.τις πρωτες μερες εχεις μονο το πυαρ.μην ανησυχεις απλα μη ξαναδωσεις μπουκαλι γιατι το μωρο βολευεται με τη ευκολη ροη και παραλληλα οσο δινεις μπουκαλι τοσο μειωνεται η παραγωγη σου

Link to comment
Share on other sites

εχεις μολις 4 μερες που γεννησες κοπελα μου.απο δω και περα λογικα θα αρχισεις να εχεις το ''καλο γαλα'' που λεμε.τις πρωτες μερες εχεις μονο το πυαρ.μην ανησυχεις απλα μη ξαναδωσεις μπουκαλι γιατι το μωρο βολευεται με τη ευκολη ροη και παραλληλα οσο δινεις μπουκαλι τοσο μειωνεται η παραγωγη σου

δημητρα καλος μας ηρθες και παλι.το πυαρ αν μου επιτρεπεις να πω ειναι το ποιο καλο γαλα μας,δεν ειναι το κακο απλα δεν εχουν ανοιξει οι μαστικοι αδενες ακομη γι αυτο παιδευτε η φιλη μας και το μωρακι κουραζετε γτ ειναι νεογεννητο και μολις ψιλοχορταινει κοιματε,με λιγο υπομονη ολα θα στρωσουν

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Link to comment
Share on other sites

ναι βρε ξερω οτι το πυαρ ειναι κατι σαν '''εμβολιο'' για το μωρο.οταν λεω καλο γαλα εννοω το χορταστικο.καλως σας βρηκα παλι.

οντως βρε μπιμπι μηπως τον παιρνει ο υπνος και κανει απλα θηλαστικες κινησεις χωρις να ρουφαει και μετα πειναει?το εχεις ελεγξει αυτο?

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...