Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Ετρεξα λοιπον να προλαβω το σουπερμαρκετ να παρω πανες του παιδιου, φανταζομαι ειδατε τι καιρικές συνθηκες επικρατουν...Πηγα εδω στο συνοικιακο...

Εξω ακριβως απο την εισοδο καθοταν μια τσιγγανα με ενα μωρο στο στηθος και αλλα δυο πολυ μικρα παιδια, το ενα ισα που περπατουσε, πολυ βρωμικα και τα τρια (ακομη και το βρεφος) ελαφρα ντυμενα και ΞΥΠΟΛΥΤΑ!! Το ενα μαλιστα ηταν δεν ηταν 2 χρονων επινε κοκα κολα. Μπηκα νευριασμενη στο σουπερμακετ και ψωνιζα μηχανικα χωρις να μπορω να αποβαλω την εικονα απο τα μικροσκοπικα ποδαρακια να πατουν κατω στο βρεγμενο παγωμενο πλακακι. Βγαινοντας ακουω το βρεφος να βηχει πολυ μα πολυ εντονα (γομαροβηχας με λιγα λογια) και οπως το γυρισε για να το ανασηκωσει ειδα κατι ομορφα ματακια να με κοιτανε βουρκωμενα. Ηταν τοσο ελαφρα ντυμενο, ουτε μια κουβερτουλα μες στο βρωμοκρυο. Αυτο που με αποτελειωσε ηταν που η κυρια αντι να ασχοληθει με το βηχα του μωρου με το που με ειδε απλωσε το χερι. Της λεω ηρεμα: Δεν ειναι καιρος αυτος για να ειναι εξω τα μωρα. Μου απανταει: Δωσε μου εσυ κατι κι εγω θα τα παω σπιτι. Μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι. Της λεω: Αν σου δωσω λεφτα μονο θα τα πας σπιτι; Σου λεω κατι για το καλο των παιδιων σου κι εσυ με εκβιαζεις ψυχολογικα; Δεν ντρεπεσαι; Το μωρο κρυωνει και κλαιει κι ο βηχας του ειναι πολυ ασχημος, δεν το λυπασαι; Και μου απανταει: Ετσι ηταν απ' οταν γεννηθηκε, ειναι αρρωστιαρικο. Εκει τα ειδα ολα!! Της λεω: Το καλο που σου θελω, παρε τωρα τα παιδια και φυγε γιατι θα φωναξω τους μπατσους και δεν σου εγγυωμαι τιποτα απο κει και περα. Τωρα αμεσως! Πηγαινε τα παιδια καπου ζεστα!! Αρχισε να τα μαζευει βριζοντας κι εφυγα σε εξαλλη κατασταση. Ξερω οτι αυτες ειναι οι συνθηκες που μεγαλωνουν τα παιδια τους, ξερω οτι ζητιανευουν απο συνηθεια κι οχι επειδη το εχουν αναγκη τις περισσοτερες φορες, ξερω οτι σιγα σιγα τα παιδια συνηθιζουν σ' αυτες αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι ενα μωρο ανεξαρτητως χρωματος και κουλτουρας δεν εχει τις ιδιες αναγκες και τα ιδια δικαιωματα στη ζεστασια, τη φροντιδα και την αγαπη... Χαλια εγινα παλι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 57
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πόσο δίκιο έχεις.

Και το χειρότερο είναι ότι πιθανόν το παιδάκι να μην ήταν καν δικό της.

Στην Αθήνα που δουλεύω βλέπω αρκετά συχνά μια τσιγγάνα που ζητιανεύει και πότε έχει ένα και πότε δύο παιδάκια. Μια μέρα την είδα με τρία παιδάκια εκ των οποίων το ένα το είχα δεί την προηγούμενη μέρα σε άλλο σημείο με άλλη γυναίκα.

Τα παιδάκια όμως τι φταίνε? :cry:

Αυτές οι καταστάσεις είναι φαύλος κύκλος! Κι αυτή η γυναίκα προφανώς κάπως έτσι μεγάλωσε και τα παιδιά της αργότερα τον ίδιο δρόμο με αυτήν θα πάρουν! Σαφώς και είναι εξοργιστικό! Θα πρέπει να γίνει κάτι για να αλλάξει από την ρίζα η κατάσταση. Και όχι μόνο σε αυτές τις κοινωνικές ομάδες!

Πάντως μπράβο σου που αντεδρασες με αυτό τον τρόπο Jean, οι περισσότεροι συνήθως τα βλέπουμε και απλά αποφεύγουμε να δώσουμε σημασία...

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Όλοι έχουμε δει τέτοιες φάσεις :evil:και καλά έκανες Jean και της τα έχωσες.

Δυστυχώς γενιές και γενιές τσιγγανόπουλων έχουν μεγαλώσει έτσι.

Αν όμως καθένας από εμάς σε κάθε τέτοιο περιστατικό τους έλεγε κάτι του στυλ "αν δεν είχες το παιδί μαζί σου θα σου έδινα λεφτά,αλλά τώρα δε σου δίνω..."

ίσως καταλάβαιναν ότι η εικόνα ενός ταλαίπωρου μωρού δε συγκινεί αλλά εξοργίζει και ίσως σταματούσε η εκμετάλλευση.

(όπως δεν πρέπει να αγοράζουμε πράγματα που πουλάνε μικρά παιδιά μήπως και σταματήσει το φαινόμενο της παιδικής εκμετάλλευσης).

καλημερα κοριτσια.και εγω στεναχωριεμαι για τα μωρακια και νευριαζω γι'αυτο δεν δινω ποτε χρηματα σε τετοιες γυναικες που τα βγαζουν στο πεζοδρομιο,αλλα οταν βλεπω ενα παιδακι να πουλαει χαρτομαντηλα η στυλο δεν μπορω να μην δωσω.σκεφτομαι τι μπορει να τραβηξει το καημενο αν παει σπιτι και δεν τα εχει πουλησει και ραγιζει η καρδια μου.

νεα ζωη....

Διαφημίσεις

αλλα οταν βλεπω ενα παιδακι να πουλαει χαρτομαντηλα η στυλο δεν μπορω να μην δωσω.σκεφτομαι τι μπορει να τραβηξει το καημενο αν παει σπιτι και δεν τα εχει πουλησει και ραγιζει η καρδια μου.

Ναι είναι δύσκολο αλλά σκέψου ότι όσο εμείς δίνουμε λεφτά κάποιοι βλέπουν ότι πιάνει και η κατάσταση διαιωνίζεται...

Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι χειρότερο,στην ουσία δε βοηθάς το παιδί αλλά το καθήκι που το στέλνει για δουλειά αντί στο σχολέιο κι εκείνος τεμπελιάζει... :evil::evil::evil:

αλλα οταν βλεπω ενα παιδακι να πουλαει χαρτομαντηλα η στυλο δεν μπορω να μην δωσω.σκεφτομαι τι μπορει να τραβηξει το καημενο αν παει σπιτι και δεν τα εχει πουλησει και ραγιζει η καρδια μου.

Ναι είναι δύσκολο αλλά σκέψου ότι όσο εμείς δίνουμε λεφτά κάποιοι βλέπουν ότι πιάνει και η κατάσταση διαιωνίζεται...

Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι χειρότερο,στην ουσία δε βοηθάς το παιδί αλλά το καθήκι που το στέλνει για δουλειά αντί στο σχολέιο κι εκείνος τεμπελιάζει... :evil::evil::evil:

Συμφωνώ με την Elli, όσο συντηρούμε την πεποίθησή τους ότι κανείς δε μπορεί να αντισταθεί σε ένα παιδάκι ,θα βγάζουνε παιδάκια να ξεροσταλιάζουνε σε φανάρια, μαγαζιά και δρόμους με κίνηση.Όταν δούνε ότι τα παιδία δεν "τα φέρνουνε" δε θα έχει νόημα για κέινους και ίσως τ'αφήσουν ήσυχα :?:?:?

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Στα παιδια που πουλανε διαφορα στο δρομο μπορουμε να αγορασουμε κατι. Μια σοκολατα, μια τυροπιτα... Τα λεφτα που δινουμε δεν πανε στην τζεπη του παιδιου.

Και η αστυνομια τι κανει? ΓΓιατι πολλες φορες εχει τυχει τριγυρω να ειναι αστυνομια, τα παιδακια να ζητιανευουν και να καθετε ο ενηλικας αμεριμνος κατω απο το δεντρο.. μαζεψε τους ολους αυτους και χωστους στην ψειρου χωρις διακρισεις να δεις πως αργα η γρηγορα θα σταματησουν να βγαζουν τα παιδια να ζητιανευουν.. Αντι να καθονται στους δρομους και να γραφουν οποιον δεν φοραει ζωνη που στην τελικη τη δικη του τη ζωη ρισκαρει ας μαζεψουν αυτους που εκμεταλευονται τα αμοιρα παιδακια..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ. Πολυ καλα της τα ειπες και πολυ καλα εκανες που δεν της εδωσες μια.

Ποτε μα ποτε δεν εχω δωσει σε ανθρωπο που να κραταει παιδακι ή σε παιδακι μονο του χρηματα. Ετσι τα κραταμε απλα στον δρομο. Οταν δεν εχουν κατι να κερδισουν θα σταματησουν να τα εκμεταλλευονται.

Προσπαθω να εχω παντα στο αυτοκινητο κατι φαγωσιμο για τετοιες περιπτωσεις (οταν το παιδι ειναι μονο του).

Στο Super Market μας συχνα πυκνα ειναι μια κυρια η οποια ζητιανευει και εχει το κοριτσακι της διπλα. Το κοριτσακι της παντα ειναι χαμογελαστο , καλοντυμενο και παντα μασουλαει (καμια σχεση κακομοιριας). Παρολο που μου την σπαει αυτο οπως ειπα πριν μου κανει τρομερη εντυπωση η ευτυχια που βλεπω σε αυτο το παιδι και το ποσο το προσεχει . Ειναι ο μονος ανθρωπος που εχω δει να ζητιανευει με παιδι και να μην με εκνευριζει.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Στα παιδια που πουλανε διαφορα στο δρομο μπορουμε να αγορασουμε κατι. Μια σοκολατα, μια τυροπιτα... Τα λεφτα που δινουμε δεν πανε στην τζεπη του παιδιου.

Αυτο ειχα κανει μια φορα κ μολις του πηρα σαντουιτσ μου

λεει το μικρο: καλε κυρια δωσε μου κ λεφτα κ του λεω: γιατι

και μου λεει :εκει στη γωνια ειναι οι γονεις μου κ θα φαω ξυλο αμα δεν τους παω χρηματα......... :evil::evil::evil:

Εγω πάλι εξοργιστηκα με την περιγραφη σου και καθολου με την γυναικα.... :evil:

Γραφεις...

πολυ βρωμικα και τα τρια (ακομη και το βρεφος) ...

Εχεις αναρωτηθει αν εχουν τη δυνατοτητα να εχουν μπανιο στον καταυλισμο και ποιος τους εχει στερησει απο τη μερα που γεννηθηκαν Γύφτοι αυτο το προνομιο που εσυ θεωρεις δεδομενο ?

ελαφρα ντυμενα και ΞΥΠΟΛΥΤΑ!!...

Σκεφτηκες καθολου αν αυτη η γυναικα εχει λεφτα για να τους αγορασει παπουτσια ? Τι ακαρδη να μην τους εχει παρει ενα timberland βρε παιδι...αντε ενα Ζαρα στην τελικη...

Το ενα μαλιστα ηταν δεν ηταν 2 χρονων επινε κοκα κολα. !!...

Τι κακια μανα που δεν μπηκε στο ίντερνετ να μαθει για τους κινδυνους που κρυβει η καταναλωση κοκα κολας απο ενα 2 χρονο... Θα της ειχε χαλασει το λαπτοπ μωρε...

Μπηκα νευριασμενη στο σουπερμακετ !!...

Με ποιον? Υποθετω με τη γυφτισσα γιατι αυτο ειναι πιο ευκολο και βολικο για τον μέσο αστό που ζει στη σπιταρώνα του εχει την αμαξαρα του κανει μπανιο με pantene pro-v με βιταμινες και δινει στο παιδι του το βιολογικο γαλα ταδε...απο το να καθησει και να εξοργιστει με αυτους που βλεπουν ενα κομματι του πληθυσμου να ζει ετσι και δεν κανει απολυτως τιποτα... απολύτως ομως....

Γιατι ζητιανευει? Απο χομπυ μωρε...Ξυπνησε το πρωι...εφαγε το χαβιαρι της και λεει δεν παω να στηθω να ζητιανευω να περασει η ωρα?

Συγγνωμη αλλα τα γραφομενα σου μου θυμιζουν τη Μανταμ Σουσού...

Ποσοι έλληνες εργοδοτες καταδεχονται να προσλαβουν αθίγγανους στις επιχειρησεις τους?

Τι αλλο μπορει να κανει αυτη η γυναικα απο το να ζητιανευει? Να καθαριζει σπιτια ας πουμε? Ποιος "λευκός" θα την παρει να του μολυνει το αμολυντο σπιτάκι του...

Να μπει στο δημοσιο εστω ως οδοκαθαριστρια? Οοοοοχιιιι... αυτες οι θεσεις προοριζονται για τα κομματοσκυλα της εκατοστε κυβερνησης...

Πες μου τι αλλο την εχουμε αφησει να κανει?

Την επομενη φορα που θα πας να αγορασεις τα παμπερς των 19 ευρω το πακετο...δωστης ενα κι αυτηνης κι αν σου περισσευουν χρηματα αγορασε της κι ενα σαμπουαν για να μη σου χαλαει την αισθητικη σου...και ασε την κριτικη και την οργη για το Θεο αγαπητη μου... Εμεις ειμαστε πολυ λιγοι για να κρινουμε την καταντια του οποιουδηποτε... :wink:

δεν θελω να σε στεναχωρισω αλλα εχω βρεθει αρκετες φορες μαρτυρας στο εξης σκηνικο

οι καιμενοι αθιγγανοι που λες να αγοραζουν μερσεντες 90.000 ευρο....

και δεν αναφερομαι σε μια περιπτωση.....

ξερεις απο που ηταν τα λεφτα? απο ζητιανια και ναρκωτικα,

και αυτοι οι ιδιοι με την μερσεντες ξερεις που μεναν? σε καταυλισμο χωρις ρευμα λοιπον με συγχωρεις αλλα ειναι επιλογη τους (αν οχι παντα της περισσοτερες φορες) ο τροπος ζωης τους.

ειναι επιλογη τους (αν οχι παντα της περισσοτερες φορες) ο τροπος ζωης τους.

Αυτο δεν μπορεις να καταλαβεις...ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ απο το να ζητιανευουν ? Ποια ειναι η επιλογη τους? Αναμεσα σε ΤΙ εχουν να επιλεξουν? Κανενα μωρο δεν γεννιεται ουτε κλεφτης ουτε εμπορος ναρκωτικων...ακομη και το βρωμικο βρεφος που λυπηθηκε η κοπελα...κι αυτο εμπορος και ζητιανος θα γινει ειναι δεδομενο...μηπως να το βρισει και αυτο απο τωρα? :roll:

Διαφημίσεις

Αυτο δεν μπορεις να καταλαβεις...ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ απο το να ζητιανευουν ? Ποια ειναι η επιλογη τους? Αναμεσα σε ΤΙ εχουν να επιλεξουν? Κανενα μωρο δεν γεννιεται ουτε κλεφτης ουτε εμπορος ναρκωτικων...ακομη και το βρωμικο βρεφος που λυπηθηκε η κοπελα...κι αυτο εμπορος και ζητιανος θα γινει ειναι δεδομενο...μηπως να το βρισει και αυτο απο τωρα? :roll:

ξερεις κατι? εχουμε σε εφημεριδα μονιμα αγγελεια που ζηταει προσωπικο

εχουν ερθει για δουλεια Ρωσοι,Αλβανοι,Βουλγαροι,Κινεζος,Ουκρανοι,

Αφρικανος με αλλους ειχαμε προβληματα ολοι ηταν τα καλυτερα παιδια

δεν ειμαι ρατσιστρια σε καμια περιπτωση.....

14 χρονια τωρα ομως που προσφερουμε εργασια δεν εχει παρει ουτε εχει ερθει ουτε ενας τσιγγανος.......

αυτο εμεν αμου λεει πολλα

και ξαναλεω δεν τους βαζω ολους σε ενα τσουβαλι, αυτοι που πουλανε μπαλονια π.χ? γιατι δεν ζητιανευουν?

η αποψη του καθενος ειναι αποψη, καλο ειναι να μην ειρωνευομαστε και απλα να προσπαθουμε να εξηγησουμε τη δικη μας αποψη οσο ποιο κοσμια γινεται, μπορει και να εχεις δικιο , το χανεις ομως με την επιθετικη σου συμπεριφορα απεναντι στη jean, για τον τροπο με τον οποιο βλεπει μια αλλη ΜΑΝΑ , και με ενοχλησε ο τροπος σου γι αυτο και το γραφω.

οντως μπορει να μην τους εχουμε αφησει επιλογες, ( που οπως βλεπω εγω πολλοι εινια αυτοι οι οποιοι ασχολουντε με εμποριο και μια χαρα τα πανε) αλλα τι φταιει το μωρο και οποιοδηποτε μωρο να ειναι μες το κρυο και τη βροχη για να βγαλει λεφτα η μανα? υπαρχουν και αλλοι τροποι να βγαλεις μεροκαματο, οπως το να φτιαχνεις τσουραπια καινα τα πουλας, να μαζευεις χορτα και να τα πουλας, να μαζευεις ριγανη.. και ενα σωρο αλλοι... αλλα το να βγαζεις το μωρο σου στο σεριανι , δεν το βρισκω σωστο οποια αναγκη και να εχεις.

και το βρισκω αποραδεκτο να εχω το μωρο μου στο κρυο να ζητινευει για να παρω μερσεντες και το βραδυ να κοιμαμαι στον καταυλισμο.......

:twisted::twisted:

γιατι αν η μονη τους επιλογη ειναι η ζητιανια και τα ναρκωτικα οταν βγαζουν λεφτα γιατι τα χαλανε σε αμαξια? και μετα συνεχιζουν??

το χανεις ομως με την επιθετικη σου συμπεριφορα απεναντι στη jean

Δεν εχω τιποτα με την συγκεκριμενη κοπέλα αλλα καλο ειναι να μην κατακρινουμε και να μην εξοργιζόμαστε τοοοοοοοοοσο ευκολα...κρινοντας εκ του ασφαλους. :wink:

Αντε παλι με τις μερσεντες.... :lol:

ναι εχω κολλησει γιατι το χω δει απειρες φορες....

:wink: δεν εχω κανενα κολλημα, ο καθενας να εχει το καλυτερο αμαξι σπιτι κοτερο......αλλα απο χρηματα δουλειας και οχι κοροιδιας......

ξερεις τι ειναι να ερχετε ο καιμενος αθιγγανος BMW (για να μην λες για τις μερσεντες :lol: ) 80.000???? και η γυναικα του που την εχεις δει με τα ματια σου να δοκιμαζει το αμαξι να δει αν χωραει μεσα, να την βλεπεις με τα μωρα την αλλη μερα να ζητιανευει???

Εχουν να επιλεξουν αναμεσα στη ζητιανια κ τη δουλεια!Εχω δει ζητιανα να τσιμπαει το μωρο της για να κλαψει μπας κ το λυπηθουν κ τους ελεησουν!Αντι να ''πουλανε'' τα μωρα τους ως θεαμα λυπησης, ας πουλησουν κατι αλλο!Κατι που μπορουμε να αγορασουμε κ να τους βοηθησουμε.Εσυ τι εχεις κανει για να τους βοηθησεις που κρινεις τοσο ευκολα την αποψη της jean???

age.png

Franklin, δεν υπαρχει λογος να μου επιτιθεσαι μ' αυτον τον τροπο. Δεν ξερω σε ποιο μερος ζεις αλλα επειδη μενω κοντα στην Αγια Βαρβαρα οπου μενουν αθιγγανοι αντε μια βολτα απο κει να δεις τι αυτοκινητα εχουν παρκαρισμενα εξω απο τα σπιτια τους. Αντε να δεις τις βιλαρες με τα τσαντηρια στους κηπους τους. Στησε καρτερι να δεις με τι αμαξια γυρνανε σπιτι μετα τη ζητιανια το βραδυ. Ρωτα εναν γιατρο του Παιδων ποσα παιδια αθιγγανων καταφθανουν καθημερινα στα επειγοντα με δηλητηριαση απο το atarax που τα ποτιζουν ολη μερα για να κοιμουνται στην αγκαλια τους οσο αυτες ζητιανευουν.

Δεν εχω προβλημα με τους αθιγγανους, ουτε ρατσιστρια ειμαι και ξερω οτι αρκετοι απ' αυτους εχουν οντως αναγκη και ζητιανευουν. Με ενοχλει ομως η "εκμεταλλευση" των παιδιων για να τους λυπηθουμε. Με ενοχλει που εχουν για να παρουν τσιγαρα αλλα οχι για να παρουν μια κουβερτουλα στο παιδι. Με ενοχλει που εχουν για να παρουν χρυσα κοσμηματα(ριξε μια ματια στα χερια και στο λαιμο τους) αλλα οχι για να παρουν ενα σαμπουαν να πλυνουν τα παιδια τους.

Δεν ζω σε σπιταρωνα, ουτε εχω αμαξαρα κι ουτε τρωω χαβιαρι για πρωινο. Αλλα θα στερηθω ακομη και το φαγητο αν πεσω στην αναγκη προκειμενου να παρω ενα ζευγαρι παπουτσια στο παιδι μου απ' τη λαΙκη.

Με λιγα λογια με κατηγορησες για αναισθησια και υποκρισια, για νεοπλουτιστικη υπεροψια. Δεν με ξερεις κι ουτε μπορεις να ξερεις ποσες φορες εδωσα σε ανθρωπο που ειχε αναγκη, οχι το ευρω μου που περισσευει απο τις πανες οπως λες, αλλα και μεγαλο μερος του μισθου μου που θα μπορουσα να το φαω με πολλους αλλους τροπους απο το να το δωσω σε ανθρωπο που δεν εχει να φαει. Πολυ απλα δεν το ξερεις αυτο, αρα βιαστηκες να με κρινεις...

Kαι θα πω και κατι αλλο. Οι οικογενειες των τσιγγανων εχουν απο 6-8 παιδια. Τα μεγαλυτερα "δουλευουν" με τον μπαμπα. Τα μεσαιας ηλικιας στα φαναρια μονα τους και τα μικρα με τη μαμα. Κατσε και προσθεσε τι λεφτα θα εβγαζες εσυ τη μερα αν στηνοσουν εξω απο ενα σουπερμαρκετ. Κατσε και προσθεσε τι μεροκαματο μπαινει στο σπιτι απο ολα τα μελη της οικογενειας και πες μου αν τα βγαζουμε εγω κι εσυ αυτα τα λεφτα σε μια μερα. Και ελα μετα να με πεισεις οτι απ' αυτα τα λεφτα δεν περισσευουν 6-7 ευρω να παρουν παπουτσια στα παιδια απο το παζαρι.

Ηθελα να σε ειχα στο νοσοκομειο που εκατσα ενα μηνα να εβλεπες τις λιρες που εριχναν στο κουνακι του νεογεννητου για να το χρυσωσουν (τοσες που πρεπει να δουλευεις 20 χρονια για να τις βγαλεις) αλλα κατα τα αλλα δεν εχουν να πληρωσουν τον τοκετο και μπαινουν με καρτα απορου και τον πληρωνουμε εσυ κι εγω.

Ξερεις ποσες φορες το κρατος προσπαθησε να τους ενταξει βγαζοντας τους ταυτοτητα ελληνα πολιτη; Αλλα δεν θελουν γιατι οταν εισαι ελληνας πολιτης εχεις και υποχρεωσεις. Θα σου ερχεται φορολογια, λογαριασμος ΔΕΗ, πρεπει να δηλωνεις εισοδημα. Γιατι να τα πληρωνουν ολα αυτα αφου υπαρχω εγω κι εσυ κι ο Κωστης και ο καθε Κωστης που παιρνει ενα ξερο μισθο το μηνα και απο τις εισφορες του στο δημοσιο πληρωνονται ολα τα ανωτερω;;

Αν οι ανωτερω αποψεις μου με καθιστουν "μανταμ Σουσου" οπως λες και οι αντιδρσεις μου γινονται επειδη οι τσιγγανοι μου χαλανε την αισθητική, ειμαι στη διαθεση του καθενος εδω μεσα να με κρινει.

Εναμιση χρονο ειμαι μελος αυτου το φορουμ και υπηρξα παντοτε διακριτική και ενιοτε "πυροσβεστης" στις αντιπαραθεσεις, αλλα οριστε που ηρθε και η σειρα μου να απολογηθω για ενα ποστ μου που προθεση ειχε απλα να μοιραστω τη λυπη μου για τρια παιδια που δεν μεγαλωνουν οπως τους αξιζει. Μπορω να δεχτω κριτική, αντεχω την αντιθετη αποψη, μου αρεσει ο γονιμος και επικοδομητικός διαλογος αλλα προσβαλλομαι οταν με ειρωνευονται και αυθαιρετα μου κολλανε ετικετες που μια ζωή με τα λογια και τις πραξεις μου παλεψα για να μην μου τις κολλησουν στο μετωπο.

Θα συμφωνησω απολυτα με την Jean!!

Κ να προσθεσω οτι ο γραπτος σου λογος ειναι απαιχτος :wink:

εξηγησες τοσο παραστατικα τους λογους που σε εκαναν

να ανοιξεις αυτο το ποστ που ειλικρινα σε θαυμαζω!

Μπραβο Jean!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...