Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Μαμα του Ωριων και ΒΙΚΥ

επειδη και τις δυο σας συμπαθω πολυ,πολυ και σας νιωθω φιλες μου

ευχομαι και πιστευω οτι οι νονες τα αξιζουν πραγματικα τα δωρα σας και την εκτιμηση που τους εχετε

Δεν εχω τιποτα με τις νονες σας φυσικα :D εναν καιμο εβγαλα :evil:

Διαφημίσεις

Εγώ σκέφτομαι στον νονό να του πάρουμε ή μια φωτογραφική μηχανή ή μια βιντεοκάμερα. Για ρολόϊ δεν το σκέφτομαι γιατί πριν 2 χρόνια που πάντρεψε ένα ζευγάρι του πήραν εκείνοι ρολόϊ.

Μήπως έχετε κάποια άλλη ιδέα?

7adb2868d6.png

Διαφημίσεις

Εργο τεχνης!!!!Ενα πινακα η γλυπτο!!!!

Τουλαχιστον η δικια μας νονα αυτο ζητησε!!!!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Εγώ πάλι σκέφτομαι να κάνω δώρο στη νονά ένα διήμερο σε ένα καλό spa. Σας φαίνεται τελείως ξεκάρφωτο? Νομίζω ότι θα της αρέσει.

θα της αρέσει κάργα!!!

αυτό σκεφτόμουν κι εγώ αλλά επειδή στον γάμο μας της είχα κάνει κι εγώ κάτι ανάλογο και τελικά δεν έμεινε κάτι σαν ενθύμιο, είπα στη βάφτιση να μείνει κάτι και κατέληξα στο ρολόι :)

εγω βρε κοριτσια σκεφτομουνα να κοιταξω για ρολοι αλλα αφου θέλει και ο αντρας της να γραφτει το ονομα του στο προσκλητηριο δεν πρεπει να παρω 2 δωρα ή ενα για το σπίτι ?

Βικυ πόσο το πήρες το ρολοι ????

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

Εγώ σκέφτομαι στον νονό να του πάρουμε ή μια φωτογραφική μηχανή ή μια βιντεοκάμερα. Για ρολόϊ δεν το σκέφτομαι γιατί πριν 2 χρόνια που πάντρεψε ένα ζευγάρι του πήραν εκείνοι ρολόϊ.

Μήπως έχετε κάποια άλλη ιδέα?

Πήρα για τη νονά (δε θα βαφτίσει τη μικρή εκείνη αλλά ο σύζυγος της, αλλά επειδή έχουμε καλή σχέση ήθελα να της πάρουμε κάτι), ένα χειροποίητο βραχιόλι, λευκόχρυσο, με μαργαριτάρι σε σχήμα πεταλούδας. Νομίζω ότι λέγεται opal, ή κάπως έτσι και είναι πολύ όμορφο και φοριέται με τζην και καλό ντύσιμο.......Υπάρχουν σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και κολιε, αν σου φαίνεται φθηνό (δεν είναι, αλλά δεν ξέρω τι θέλεις).

Επίσης, ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!!!

Μαμά του Ωρίων, εσύ σε ποιο spa είχες κλείσει? Δεν έχω πάει ποτέ και δεν ξέρω τι παίζει.

είχαμε πάει μαζί στο http://www.tansy-spa.gr/ στο Χαλάνδρι

περάσαμε υπέροχα και ακόμα το συζητάμε η αλήθεια είναι

:D

Εγώ πάλι σκέφτομαι να κάνω δώρο στη νονά ένα διήμερο σε ένα καλό spa. Σας φαίνεται τελείως ξεκάρφωτο? Νομίζω ότι θα της αρέσει.

Εμενα παντως θα μου αρεσε!!! Μηπως με θες για νονα????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαμά του Ωρίων, εσύ σε ποιο spa είχες κλείσει? Δεν έχω πάει ποτέ και δεν ξέρω τι παίζει.

είχαμε πάει μαζί στο http://www.tansy-spa.gr/ στο Χαλάνδρι

περάσαμε υπέροχα και ακόμα το συζητάμε η αλήθεια είναι

:D

Δεν περάσαμε υπέροχα μην την πιστεύετε........ήταν ΤΡΕΛΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να το κάνετε αξίζει το κόπο και αν πάνε δύο.........ρίχνεις και το γέλιο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

url=http://www.xarakas.gr]line_test_beg_39_time_1181880000_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif[/url]

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...