Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τεχνητός πνιγμός...

Recommended Posts

Έχω μεγάλο πρόβλημα με τη μικρή... Από χθες βάζει τα χέρια στο στόμα τόσο μέσα που πνίγεται. Θεωρώ πως ξεκίνησε από οδοντοφυία αλλά μόλις είδε τον πανικό μας μη πνιγεί, πλέον το κάνει επίτηδες. Αν την έχω στο πάρκο και θέλει να βγει, βάζει τα χέρια στο στόμα και πνίγεται. Το κάνει και γελάει. Δεν ξέρω τι να κάνω, της λέω με το κακό και το καλό να μη το κάνει αυτό αλλά δε με ακούει...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

Το έκανε και ο γιος μου αυτό! Μέχρι και εμετό είχε κάνει μία-δύο φορές!

Στην αρχή είχα πανικοβληθεί κι εγώ, δεν ήξερα τι να κάνω...

Μέχρι που, σε συνεννόηση με σύζυγο, παππούδες, γιαγιάδες, αρχίσαμε όλοι να αδιαφορούμε στο θέαμα. Κοιτούσαμε αλλού... Δεν δίναμε σημασία.

Και το σταμάτησε. ;)

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Κι εμενα το εκανε......μια με το χερι μια χωρις το χερι απλα προκαλουσε τον ηχο......ερεχα σα τη τρελη καθε φορα ακομα και στο αμαξι ενω οδηγουσα μου το κανε και ειχα παθει σοκ νομιζα οτι πνιγεται......μετα καταλαβα οτι το κανει επιτιδες!

Δεν της εδωσα σημασια.....γελασα μια δυο φορες της ειπα χαχα το ξερω με κοροιδευεις! και καπως ετσι εληξε κι αυτο! Τωρα μου το κανει μονο αν αηδιασει απο κατι.....πχ δε θελει καθολου την αμμο στην παραλια ...οχι να πατησει ουτε να τη δει!

Καλημέρα και απο εμένα! Τελικά το κάνουν πολλά παιδιά!

Το έκανε και εμας.Την πρώτη φορά...ΣΟΚ! Την δεύτερη, τα ίδια... Την τρίτη, αφου κάνει τον πνιγμένο, σκάει και ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά...:lol:. Του άρεσε απλά να μας τρομάζει τελικά.

Μετά από 1-2εβδομάδες το έκοψε αλλά αν θέλει να μας τρομάξει, κρύβεται, σκάει το κεφάλι και κάνει "Μπου". Αν δεν κάνουμε τους τρομαγμένους για να γελάσει, βάζει τα χέρια στο στόμα, οπότε όλοι πια κάνουμε ότι τρομάζουμε και όλα καλά... Φαση είναι, θα περάσει.:-D

Την μέρα που σε πρωτοαντίκρισα, αντίκρισα το φως μου!

ακριβως το ιδιο εκανε και η δικια μας.

το σταματησε μονη της αργοτερα....

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Διαφημίσεις

Και εμένα κορίτσια το έκανε για ένα μεγάλο διάστημα. Το έκοψε για κάποιους μήνες και τώρα έχει 1-2 εβδομάδες που το ξανακάνει. Έχει κάνει και εμετό έτσι. Τι με το καλό τι με το άγριο τίποτα. Τα νέυρα μου!! επίτηδες το κάνει για να προκαλεί εμετό!:shock:

• 2 weeks later...

Αχ κορίτσια και εμένα το κάνει και μάλιστα έκανε και εμετό μια φορα...λογικό με όλο το χερι στο στόμα...η παιδίατρος πάντως δε φάνηκε να ανησυχει οταν της το ειπα....