Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλημέρα. Έχω ένα αγοράκι 4 χρονων. Το τελευταίο ενα χρόνο περίπου ίσως και παραπάνω καμιά φορά στον ύπνο του ξυπνάει, κανει έναν εμετόή εχει αναγουλα και μετα ξανακοιμάται. Η παιδιατρος δεν το αξιολογεί. πρέπει να σας αναφέρω οτι όταν ο Γιάννης ήταν ωρό είχε ένα καλοήθηόγκο στο κεφαλάκι και είχε εγχειριστεί. Μετά από αυτο είναι καλά απλά παίρνει μια αντιειληπτική αγωγη προληπτικά. Τον παρακολουθεί νευροχειρούργος και αυτός όταν του το αναφέραμε είπε ότι δεν έχει καμιάσχέση και δεν είναι ούτε επιληπτική κρίση που εμείς φοβηθήκαμε ουτε κάτι άλλο. Μπορεί να έχει φλέματα και να τον αναγουλιαζουν ή η πιπιλα. Κόψαμε το βραδινό γάλα μήπως του έπεφτε βαρύ. Η συχνότητα που συμβαίνει αυτό είναι μια φορά το μήνα περίπου. Τώρα για παράδειγμα έφαγε ενα γιαουρτι και έπεσε για ύπνο. Μετά από δέκα λεπτά, εβγαλε 4 γουλιές και ξανακοιμήθηκε.

Είμαι πελαγωμένη γιατί δεν ξέρω αν είναι κάτι σοβαρό και από τους παιδιατρους είμαι καμμενη. Αν έχετε κατι να μου πείτε, κάποια παρόμοια εμπειρία ή κατι άλλο, σας παρακαλώ, θα περιμέρνω.

Φιλιά

Νατάσσα

Διαφημίσεις

Όταν λες ότι η παιδίατρος δεν το αξιολογεί, πως το εννοείς αυτό; Δεν έχει άποψη επί του θέματος; Δεν σας έδωσε να κάνετε κάποιες εξετάσεις ή κάτι τέτοιο;

Έχετε πάει και σε άλλον παιδίατρο για να πάρετε μία απάντηση.

Δεν ξέρω αν είναι κάτι ανησυχιτικό ή όχι αλλά αν είχα κάποια αντίστοιχη περίπτωση σίγουρα θα το έψαχνα μέχρι να πάρω μία απάντηση και μία πρόταση για λύση.

Καλή τύχη πάντως Νατάσσα.

Θοδωρής

Είναι δυνατόν να εργάζεσαι και να ζεις κάτω από την ίδια στέγη; Ιδού η απορία...

Νατασα καλημερα!!!!

απο μια φιλη που το κοριτσακι της ειναι 4 χρονων εκανε το ιδιο στον υπνο της αλλα με την διαφορα οτι δεν ηξερε και που βρησκοταν το βλεμα της ηταν κολημενο και της μηλουσαν και δεν καταλαβενε,το παιδι τελικα ειναι

επιληπτικο πηγε σε παιδονευρολογο και της εδωσε αγωγη για 3 χρονια και προς το παρων δεν το εχει ξανακανει. εκανε εγκεφαλογραφημα για να το βρουν και της ειπε οτι το παιδι απλα οριμαζει πιο γρηγορα απο οτι πρεπει.

δεν ξερω αν ειναι το ιδιο με την δικη σου περιπτωση αλλα και να ειναι αυτο δεν ειναι τιποτα διορθωνετε το παθενα και εγω μικρη και με την καταληλη θεραπεια το ξεπερασα.

ελπιζω να μην ειναι κατι ανησηχιτικο!!!! :wink: