Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καταστήματα με είδη βάφτισης

renik

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΝΕΟ: παλι δεν καταλαβα αν ειναι χονδικη ή λιανικη αλλα ειναι φοβερο!!!!

Ζαχαρωτά-Γλειφιτζούρια

http://www.victory.com.gr/

Picture & Taste.

Τα στοιχεία επικοινωνίας τους είναι τα παρακάτω:

Τηλέφωνο και fax 210-5134742, e-mail [email protected]

να σε ρωτησω κατι?πηρες ζαχαρωτα απο την victory?δινει και λιανικη?με παραλαβη απο εκει?:?

http://www.neraidorama.gr/about-neraidorama.html

εγω φτιαχνω μονη της μπομπονιερες του γιου μου κ επισκεφτηκα αυτο το καταστημα.ολα τα υλικα τα αγορασα απο κει κ εμεινα πολυ ευχαριμενη . εχει τα παντα

ριξτε μια ματια κ σεις

μπορειτε να παρετε κ τηλεφωνο με μενα ηταν πολυ εξυπηρετικος κ πριν την παραγγελια κ μετα την παραγγελια

πατως γενικα μας κοροιδευουν τα καταστηματα.την μπομπονιερα που ηθελα την εβρισκα κοντα στα 3 ευρω κ την εφτιαξα με 1.10

88M1p3.png6KAgp2.png

εγω πηρα καποια πραγματα απο το ebay και τα διακοσμητικα για τις μπομπονιερες τα πηρα απο το Μπαρκα. επειδη φτιαξαμε μονες μας και τα μαρτυρικα, τα υλικα τα πηρα απο τον Ταξιαρχη (Μιλτιαδου 7 Αθηνα). εχει απειρα και παμφθηνα πραγματα. παντως τα μαγαζια με τα βαπτιστικα βγαζουν τα μαλλιοκεφαλα τους! πηρα απο την Αθηνα μασιφ κερι για τη λαμπαδα με 4.50 ευρω! ασε που το φορεματακι που ηθελα ειχε 360 ευρω και βρηκα, μεσω μιας κοπελας απο εδω, εναν μοδιστρο που θα μου το ραψει με 150! να σας δωσω και τα στοιχεια του. Σταυρος Συμεωνιδης Π.Ραλλη & Κυπρου 62 Νικαια. τηλ.2104925589

XI64p2.pngtk60p2.png

εμεις πηραμε τις μπομπονιερες μας απο τον φωτιαδη εισαγωγεας και την ιδια μπομπονιερα που μου εδειχναν στα καταστηματα απο τον καταλογο του φωτιαδη την βρηκα στον ιδιο 0.30 λεπτα φθηνοτερη.επιπλεον εχει τα πανταααααααα υπαρχει και online καταλογο.

ολα τα καταστηματα δουλευουν πεντε καταλογους.adorex,φωτιαδης,παρισης,ελξις και μπουτλα.οι τιμες αλλαζουν μονο

eQMGp2.png

Διαφημίσεις

erianton τι στυλ μπομπονιερας πήρες και πόσο περίπου σου κόστισε?εστειλα μειλ στο φωτιαδη με κάποιες απορίες μου αλλά δεν μου απάντησαν...απο εξυπηρέτηση είσαι ευχαριστημένη?

10Ddp3.png

OaR2p3.png

εγω πηγα απο εκει και ηταν αψογοι.στην αρχη ηταν λιγο σαν να τους χαλασα την ησυχια αλλα μετα πηραν μπρος και ηταν εξυπηρετικοτατη.φοβηθηκα και εγω με αυτα που διαβαζα εδω και το αναλυσαμε λιγο.μου ειπε οτι πολλες φορες εχουν τσακωθει με πελατες για λιανικη κυριως καλοκαιρινους μηνες που εχουν τρελη δουλεια και μου εξηγησε τους λογους.εμεις βαφτισαμε το προηγουμενο σαββατο και κλεισαμε τις μπομπο γυρω στις 15 μερες πριν.ηταν μια χαρα οι ανθρωποι

180160_1781773980682_1129417710_2000712_3175377_n.jpg

αυτες τις μπομπονιερες ειχαμε,κοστιζαν 1,35 με το μικρο τουλι και εμεις την ανεβασαμε στο 175 με το μικρο τουλι μεσα σε αυτο που βλεπεις.εκανε και μπουγιο.μολις τις ειδαμε στον καταλογο τις λατρεψαμε.ειναι αρκετα μεγαλες και χαριτωμενες .

eQMGp2.png

Μαριλινα μου μη τσιμπας.... δεν χρειαζεται!Το θεμα θα ληξει....

Δηληνω με τιμή και καμάρι ΦΤΗΝΟ-ΚΙΝΕΖΟΥ... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

δεν ηξερα...να χρυσώσω τον καθε ενα μαγαζάτορα...που μου πουλάει φυκια για μεταξωτες κορδέλες!!!!!!!!!!!!!

ΚΙΝΕΖΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ DIRECT KAI ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ8ΕΛΕΙΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΨΩΝΑΡΑ ΕΧΩ ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΕ ΚΟΝΣΕΠΤ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ..ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΠΟΜΠΟ USB STICKS ΜΕ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΠΑΝΩ... ΤΙΜΗ ΑΠΟ 14 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΣ ΜΕ ΕΙΔΗ PROMOTION ΕΛΛΑΔΑ: 5 ΕΥΡΩ... ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ....ΚΑΙ ΧΑΤΗΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΤΕΜΑΧΙΑ ΤΙΜΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ. 3 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ. ΤΙΜΗ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ 1,30 ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ...

ΖΗΤΩ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΩΡΑΙΑ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ! ΖΗΤΩ Η ΠΟΥΚΑ!

Ενώ είναι γραπτός λόγος, νιώθω ότι ακούγεται. Έχει χροιά! - Marcella - http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=84479

Διαφημίσεις

ΚΙΝΕΖΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ DIRECT KAI ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ8ΕΛΕΙΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΨΩΝΑΡΑ ΕΧΩ ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΕ ΚΟΝΣΕΠΤ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ..ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΠΟΜΠΟ USB STICKS ΜΕ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΠΑΝΩ... ΤΙΜΗ ΑΠΟ 14 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΣ ΜΕ ΕΙΔΗ PROMOTION ΕΛΛΑΔΑ: 5 ΕΥΡΩ... ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ....ΚΑΙ ΧΑΤΗΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΤΕΜΑΧΙΑ ΤΙΜΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ. 3 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ. ΤΙΜΗ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ 1,30 ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ...

ΖΗΤΩ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΩΡΑΙΑ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ! ΖΗΤΩ Η ΠΟΥΚΑ!

Τι πρωτότυπο!!!Μπραβο!!!;)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Καλημέρα σας!

Χρειάζομαι τη βοήθειά σας για τη βάφτιση της ανηψιάς μου.:confused: Ο νονός δεν έχει να δώσει πάνω από 300 για τα βαφτιστικά (χωρίς το σταυρό):oops:. Η βάφτιση είναι για το τέλος Μαΐου. Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι;

ευχαριστώ!:mrgreen:

Eγώ δεν θέλω κάτι,ευχαριστώ κοριτσάκι:P

Εριαντον πολύ ωραιες οι μουσουδομπομπονιερες σου!

η μαμα μου οταν τις ειδε με σκυλοβρισε .μου ελεγε τι βλακειες ειναι και γιατι δεν πηρα κατι για μεγαλους.........????ηθελε λεει να παρω κατι που θα το βαλουν στο σαλονι τους........

α ρε μανουλαααααααα.εισαι χρυση αλλα ωρες ωρες με τρελενεις.εμεις τις πηραμε γιατι οταν τις ειδαμε σκασαμε στα γελια.

eQMGp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

Χρειάζομαι τη βοήθειά σας για τη βάφτιση της ανηψιάς μου.:confused: Ο νονός δεν έχει να δώσει πάνω από 300 για τα βαφτιστικά (χωρίς το σταυρό):oops:. Η βάφτιση είναι για το τέλος Μαΐου. Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι;

εγω θα σου προτεινα να αγορασετε φουστανακι και ο,τι αλλο αμπορειτε απο το ebay. εχει ωραιοτατα φουστανακια που κοστιζουν απο 40 - 70 ευρω. επισης μπορειτε να φτιαξετε λαμπαδα, μαρτυρικα και το λαδομπουκαλο μονοι σας. θα βρειτε κι ενα ωραιο σετ πετσετες κι επειτα το μονο που θα αγορασετε ειναι τα λαδοπανα και τα εσωρουχα. αν θες περισσοτερη βοηθεια σε κατι, στειλε μου π.μ.

edit υπαρχει και η Μικελινα στο Περιστερι που εχει βαπτιστικα σετ απο 350 ευρω αν θυμαμαι καλα. βεβαια υπολογισε οτι τα πακετα δινουν 50 μαρτυρικα. αν χρειατεις 150 μπορει να φτασεις τα 400.

bre κοριτσια μου πως το εννοειτε αυτο???

προσωπικα εννοω οτι εχω παρει τα περισσοτερα απο το ebay μεσω Κινας. π.χ. τα διακοσμητικα για τα μαρτυρικα, τη κουκλα που θα στολισουμε τη λαμπαδα κ.α.

βασικα θα επαιρνα κι αλλα πραγματα, αλλα η νονα και αδερφη μου διαφωνουσε. την ετρωγε η τσεπη της...

XI64p2.pngtk60p2.png

η μαμα μου οταν τις ειδε με σκυλοβρισε .μου ελεγε τι βλακειες ειναι και γιατι δεν πηρα κατι για μεγαλους.........????ηθελε λεει να παρω κατι που θα το βαλουν στο σαλονι τους........

α ρε μανουλαααααααα.εισαι χρυση αλλα ωρες ωρες με τρελενεις.εμεις τις πηραμε γιατι οταν τις ειδαμε σκασαμε στα γελια.

χα! χα! μηπως εχουμε την ιδια μαμα και δεν το ξερουμε;

XI64p2.pngtk60p2.png

Κλασικές μαμάδες!Λες και δεν έχουμε να σκεφτούμε το κόστος,το τρέξιμο κλπ,θα σκεφτούμε και να ταιριάζει η μπομπο μας στο σαλονάκι της κάθε θειας...μπα!δεν θα μπορέσω!

10Ddp3.png

OaR2p3.png

κοριτσια κι εγω μαζι σας! ολη η βαφτιση σχεδον θα ειναι... made in china!

Γιατί βρε κορίτσια,πού είναι το κακό??Μήπως και αυτά που αγοράζετε από τα μαγαζιά,πού νομίζετε ότι φτιάχνονται??Σημασία έχει να είναι κάτι όμορφο,όχι το πού κατασκευάστηκε και πόσο κοστίζει.;)

καλα Χριστινακι μη νομιζεις, μας νοιαζει ποσο κοστιζει. αμα ειχα την ευχερεια δεν θα τα εκανα ολα αυτα μονη μου. βεβαια εκ των υστερων μπορω να πω οτι το απολαυσα και το ψαξιμο και τη δημιουργια. λιγα λεφτακια να μπορουσα να ξοδεψω παραπανω και θα την εκανα υπερπαραγωγη εγω τη βαφτιση! χα! χα!

XI64p2.pngtk60p2.png

καλα Χριστινακι μη νομιζεις, μας νοιαζει ποσο κοστιζει. αμα ειχα την ευχερεια δεν θα τα εκανα ολα αυτα μονη μου. βεβαια εκ των υστερων μπορω να πω οτι το απολαυσα και το ψαξιμο και τη δημιουργια. λιγα λεφτακια να μπορουσα να ξοδεψω παραπανω και θα την εκανα υπερπαραγωγη εγω τη βαφτιση! χα! χα!

Αυτό ακριβώς εννοούσα,αλλά μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά.Όταν λέω ότι δεν έχει σημασία πόσο κοστίζει,εννοώ ότι δεν έχει σημασία αν είναι από την Κίνα και είναι φτηνό,αρκεί να είναι καλόγουστο.Και πιστεύω ότι όλα αυτά που πουλάνε πανάκριβα στα μαγαζιά,έχουνε κατασκευαστεί εκεί.

Οπότε μιλάμε πάντα για την ίδια ποιότητα,η οποία είναι μια χαρά.

προσωπικα εννοω οτι εχω παρει τα περισσοτερα απο το ebay μεσω Κινας. π.χ. τα διακοσμητικα για τα μαρτυρικα, τη κουκλα που θα στολισουμε τη λαμπαδα κ.α.

βασικα θα επαιρνα κι αλλα πραγματα, αλλα η νονα και αδερφη μου διαφωνουσε. την ετρωγε η τσεπη της...

ok!!καταλαβα..σε ευχαριστω!με το καλο!!!

Καλημέρα σας!

εγω σου προτεινω, παπουτσακια απο το Μουγερ-εχει φανταστικα περσινα σχεδια με οχι πανω απο 40 ευρω,ειδικα στα κοριτσιστικα ειναι πολλα τα σχεδια- και ρουχα απο επωνυμη εταιρια, αλλα οχι με την ταμπελα του βαπτιστικου...ολες σχςδον Λαπεν, Αλουετ βγαζουν τωρα για το Πασχα ομορφα φορεματα...ααα ριξε και μια ματια στο http://www.justdresses.co.uk/

εμενα προσωπικα μου αρεσαν πολλα!!!

τωρα λαδοπανα, λαδοσετ, τσαντες ειναι δευτερευοντα και μπορεις να δεις και σε προηγουμενες σελιδες τι προτεινουν και τα κοριτσια...ριξε μια ματια στο εφ amore k sto mellonmeli...

ta 300 δεν ειναι και λιγα στην ουσια μονο για τα ρουχα κ παπουτσια, απλα για να τα βρεις θελει λιγο ψαξιμο, διοτι δεν ειναι ολα απο το ιδιο μαγαζι...α η κοπελα στο mellonmeli μου ειχε ακουστει εξαιρετικη...κανε της ενα τηλ. και πες της τι εχει να σου προτεινει στα 300...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...