Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

καρδιοτοκογραφημα sos sos!!!!!!!!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΣΤΙς 37W Κ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΠΡΩΤΟ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΗΜΑ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗΡΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟ ΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥς 130 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ Κ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΗΠΩΣ ΚΟΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΗΓΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΧΟ Κ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Κ ΑΜΝΙΑΚΟ ΕΙΧΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Κ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΟΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ 3000 ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΗΜΑ Κ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.ΕΝΩ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΜΑ ΣΥΝΕΧΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΠΑΛΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΕ Κ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΙΣΗΧΗΣΕΙ.ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΛΕΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΑΝΙΣΗΧΗΣΩ?????

PrEjp2.png

knDrp2.png

Διαφημίσεις

PASXALITSA ΜΕ ΑΝΙΣΗΧΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ Κ ΕΛΕΓΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ Κ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟ Κ ΑΥΡΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΛΗΝΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΚΕΙ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΗΜΑ ΕΝΩ ΤΟ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΑΡΑΚΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΜΕ ΧΤΥΠΑΕΙ Κ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΕ.............

PrEjp2.png

knDrp2.png

καλημερα,πες στον γιατρο κ σημειωσε και εσυ την ωρα που σε εχει ταραξει στην κλωτσια...εμενα μου ακουγονται καλα αυτα..αλλα μην αγχωνεσαι..εχω διαπιστωσει οτι τα μωρακια μας στην κοιλια μας εχουν ελαφρως διεστραμμενο χιουμορ:rolleyes::rolleyes:οταν ανησυχουμε και θελουμε να κουνηθουν ριχνουν τον υπνο του δικαιου και οταν θελουμε να ξεκουραστουμε λυσσανε!!!πανω απο ολα μην αγχωνεσαι!!!!

καλα κι εμας μας εβγαλε την ψυχη μεχρι να κουνηθει στο καρδιοτοκογραφημα ενω σπιτι γινεται χαμος απο κλωτσιες. μονο το τελευταιο πενταλεπτο το εσωσε και εριξε μερικες μαζεμενες. μην ανησυχεις αλλωστε οπως λες ειναι 3 κιλα που να βρει χωρο να κινηθει το μπεμπακι?εμενα ο γιατρος δε με ανησυχησε παντως αλλωστε με ρωτησε αν κλωτσαει σπιτι και του ειπα τι γινεται. ενω απ την αρχη της εγκυμοσυνης οταν παμε για υπερηχο το παιζει κινεζος και κοιμαται ισως να φταιμε κι εμεις με το αγχος μας να το επηρεαζουμε. ξερει καποιος ποσους παλμους πρεπει να χει στο καρδιοτοκογραφημα? εμενα ειχε σχεδον συνεχεια 140 και στις κλωτσιες 160. ειναι φυσιολογικο? ο γιατρος δε μου ειπε κατι ολα καλα ειπε.

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια πηγα σημερα το πρωι ξανα κ ηταν μια χαρα κ οι παλμοι κ κουνιοταν αρκετα αλλα επειδη ο γιατρος μου εφημερευει στην κληνικη σημερα κ δεν το ειδε το καρδιοτοκογραφημα απλα μιλησε με την κοπελα που εχει στο γιατρειο του μου ειπε σημερα το απογευμα να παω στην κληνικη να δει το πρωινο κ να μου κανει ακομα ενα εκει αντε να δουμε. απο οτι μου ειπε οι φυσιολογικοι πολμοι πρεπει να ειναι απο 120-160 το φυσιολογικο εγω ειχα 135 κ στις κλοτσιες 150.

PrEjp2.png

knDrp2.png