Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

σύσφιξη γλουτών

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θεματολόγιο... Πάντα είχα περιφέρεια, ψωμάκια. Δύσκολο να φύγουν. Κατά καιρούς χρησιμοποιώ κάποια συσφικτική κρέμα, αλλά επιφανειακά βλέπω κάποια ενυδάτωση. Έχετε να προτείνετε κάποιο προιόν? Επίσης, μετά από δύο εγκυμοσύνες το στήθος μου έχει πέσει και έχει χαλαρώσει πολύ, τι μπορώ να κάνω?

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θεματολόγιο... Πάντα είχα περιφέρεια, ψωμάκια. Δύσκολο να φύγουν. Κατά καιρούς χρησιμοποιώ κάποια συσφικτική κρέμα, αλλά επιφανειακά βλέπω κάποια ενυδάτωση. Έχετε να προτείνετε κάποιο προιόν? Επίσης, μετά από δύο εγκυμοσύνες το στήθος μου έχει πέσει και έχει χαλαρώσει πολύ, τι μπορώ να κάνω?

Χμ , δυστυχώς τα ψωμάκια θα τα ξεφορτωθείς μόνο με λιποαναρρόφηση.Για τις κρέμες τζάμπα λεφτά δίνεις , όπως έγραψες , μόνο ενυδάτωση σου κάνουν.

Έχω κάνει δύο φορές ,μία κλασική και ένα lipolaser.

Για το στήθος , λυπάμαι , αλλά ισχύει το ίδιο.Η λύση είναι μία.Πλαστική.

Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες , έχω εμπειρία , στείλε μου π.μ.

• 2 weeks later...
Χμ , δυστυχώς τα ψωμάκια θα τα ξεφορτωθείς μόνο με λιποαναρρόφηση.Για τις κρέμες τζάμπα λεφτά δίνεις , όπως έγραψες , μόνο ενυδάτωση σου κάνουν.

Έχω κάνει δύο φορές ,μία κλασική και ένα lipolaser.

Για το στήθος , λυπάμαι , αλλά ισχύει το ίδιο.Η λύση είναι μία.Πλαστική.

Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες , έχω εμπειρία , στείλε μου π.μ.

Καλημέρα! Εχω πάνω μου 10 κιλά παραπάνω που δεν τα έχασα μετά την 2η εγκυμοσύνη μου. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρω κάποια στιγμή να τα χάσω απλά είμαι στη φάση που τα κατεβάζω όλα χωρίς να μπορώ να σταματήσω. Είμαι 62 κιλά και σίγουρα θέλω να φτάσω τα 55. Θέλω όμως μετά να δώ το θέμα της λιποαναρόφησης και χαλάρωσης και κυταρίτιδας και τελοσπάντων μεταμόρφωσης. Μήπως θα μπορούσες να αναφέρεις την εμπειρία σου από το όλο ρετουσάρισμα (στήθος, μπούτια ψωμάκια) και κόστος (νοσοκομεία, γιατρούς) κ.λπ.

Ευχαριστώ πολύ.... (δώσε μας τα φώτα σου)

Παρε ενα ποδηλατο και βουρ.... εγω αυτο θα κανω μολις μπορεσω. :D:D

Αν σου αρεσει το τρεξιμο ειναι επισης πολυ καλο

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Παρε ενα ποδηλατο και βουρ.... εγω αυτο θα κανω μολις μπορεσω. :D:D

Αν σου αρεσει το τρεξιμο ειναι επισης πολυ καλο

Αχ αυτό το μόλις μπορέσω..... Για το τρέξιμο έχεις δίκιο. Κατά καιρούς έχω κάνει και το διαπιστώνω αμέσως όπως και γυμναστήριο πήγαινα (στο curves 30 λεπτά γυμναστική) αλλά το θέμα είναι ότι τα πιάνω - τ' αφήνω και ματά ξανά τα ίδια. Ηθελα κάτι πιο δραστικό και μόνιμο και γρήγορο. Ενα θαύμα τελοσπάντων...

Διαφημίσεις

Πω πωωωωωωω...ε'ιχα γράψει ολόκληρο κατεβατό αλλά κάπου χάθηκε...

Τες πα.Λοιπόν , σχετικά με την ανόρθωση στήθους.Την έκανα με μέθη , μπήκα πρωί χειρουργείο και βγήκα το μεσημεράκι.Ο πόνος ήτανε ανεκτός αλλά δεν χρειάστηκε να πάρω παυσίπονο.Πλήρωσα γύρω στις 2000 ευρώ αν θυμάμαι καλά.Οι ουλές υπάρχουνε ακόμα και σήμερα τρία χρόνια μετά , αλλά ξέρω από την πρώτη μου επέμβαση ότι θα καλυτερέψουν και στο τέλος θα μείνει μόνο κάτι σαν ραγάδα.

Έχω κάνει και lipoleaser το οποίο έχει επίσης πολύ καλα αποτελέσματα ακόμα και σε μένα που γενικά το δέρμα μου είναι χαλαρό.Δεν πονάει ιδιαίτερα δεν χρειάστηκα παυσίπονο το μόνο σπαστικό είναι ότι για 10 - 15 μέρες φοράς ΄μέρα νύχτα έναν σφιχτό κορσέ.Πλήρωσα 1700 ευρώ και αν θυμάμαι καλά 120 ευρώ για τον κορσέ.Και επειδή είχα πρόσφατα μία συζήτηση με τη βοηθό της γιατρου μου , ακόμα εκεί κειμένεται το ποσό.Πάντως δεν είναι τίποτα το τρομερό , η επιστήμη προοδεύει βλέπεις.¨Ανετα θα το ξανάκανα αν χρειαζόταν.

Αν θέλεις και άλλες πληροφορίες , εδώ είμαι.

Πω πωωωωωωω...ε'ιχα γράψει ολόκληρο κατεβατό αλλά κάπου χάθηκε...

Τες πα.Λοιπόν , σχετικά με την ανόρθωση στήθους.Την έκανα με μέθη , μπήκα πρωί χειρουργείο και βγήκα το μεσημεράκι.Ο πόνος ήτανε ανεκτός αλλά δεν χρειάστηκε να πάρω παυσίπονο.Πλήρωσα γύρω στις 2000 ευρώ αν θυμάμαι καλά.Οι ουλές υπάρχουνε ακόμα και σήμερα τρία χρόνια μετά , αλλά ξέρω από την πρώτη μου επέμβαση ότι θα καλυτερέψουν και στο τέλος θα μείνει μόνο κάτι σαν ραγάδα.

Έχω κάνει και lipoleaser το οποίο έχει επίσης πολύ καλα αποτελέσματα ακόμα και σε μένα που γενικά το δέρμα μου είναι χαλαρό.Δεν πονάει ιδιαίτερα δεν χρειάστηκα παυσίπονο το μόνο σπαστικό είναι ότι για 10 - 15 μέρες φοράς ΄μέρα νύχτα έναν σφιχτό κορσέ.Πλήρωσα 1700 ευρώ και αν θυμάμαι καλά 120 ευρώ για τον κορσέ.Και επειδή είχα πρόσφατα μία συζήτηση με τη βοηθό της γιατρου μου , ακόμα εκεί κειμένεται το ποσό.Πάντως δεν είναι τίποτα το τρομερό , η επιστήμη προοδεύει βλέπεις.¨Ανετα θα το ξανάκανα αν χρειαζόταν.

Αν θέλεις και άλλες πληροφορίες , εδώ είμαι.

Vassiliki σ' ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου. Μπορείς να μου πεις ποιά είναι η διαφορά της λιποαναρόφησης από το Lipolaser? Που το έκανες? Είδες μεγάλη διαφορά στη περιφέρεια? Αν δεν επιτρέπεται να πεις εδώ στείλε μου σε παρακαλώ π.μ. με λεπτομερή στοιχεία (γιατρό, νοσοκομεία). Αραγε υπάρχει περίπτωση με κάποιο τρόπο να καλύπτονται από ιδιωτική ασφάλεια κάποια χρήματα?

Vassiliki σ' ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου. Μπορείς να μου πεις ποιά είναι η διαφορά της λιποαναρόφησης από το Lipolaser? Που το έκανες? Είδες μεγάλη διαφορά στη περιφέρεια? Αν δεν επιτρέπεται να πεις εδώ στείλε μου σε παρακαλώ π.μ. με λεπτομερή στοιχεία (γιατρό, νοσοκομεία). Αραγε υπάρχει περίπτωση με κάποιο τρόπο να καλύπτονται από ιδιωτική ασφάλεια κάποια χρήματα?

Νομίζω ,πως η κλασική λιποαναρόφηση δεν γίνεται πλέον.Εγώ την είχα κάνει πριν7 ή 8 χρόνια.Το lipolaser δεν αφήνει να χαλαρώσει τόσο πολύ το δέρμα ,έχεις πολύ λιγότερες μελανιές , νέα μέθοδος βλέπεις.Οι <ουλές> είναι λιγότερο από μισό χιλιοστό σε πέντε έξι σημεία αναλόγως το πρόβλημα και εξαφανίζονται τελείως με τον καιρό. Μεγάλη διαφορά βλέπεις , εννοείτε ,μα για αυτό μπαίνεις και στην όλη διαδικασία.Αλλά δίνει πραγματικά νέο σχήμα στο σώμα σου.Την δεύτερη φορά την έκανα γιατί άρχιζα να μαζεύω λίπος γύρω από τη μέση,Βλέπεις , μεγαλώνοντας αλλάζει το σώμα και είναι κάτι που δεν μπορείς να το αποφύγεις.

Οχι , η ιδιωτική ασφάλεια ΔΕΝ καλύπτει σε καμία περίπτωση τα έξοδα αυτά.

Αντίθετα μπορεί να δικαιολογίσει τα έξοδα εάν κάνεις πλαστική στο στήθος.Εμένα μου τα κάλυψε με τη δικαιολογία ογκιδίων που πρέπει να αφαιρεθούν.

Σου στέλνω π.μ με τα στοιχεία της γιατρού μου η οποία έχει ιατρείο και στη Θεσ/κη.Είναι πολύ καλή συζητήσημη και δεν ζητάει τρελά ποσά όπως άλλοι.

Vasiliki καλημέρα!

Επειδή το στήθος μου είναι μικρό αλλά εκεί που ηταν στητό μετά την εγκυμοσύνη εγινε πλάκα και θέλω να το φτιάξω αναρωτιέμαι αν

το στήθος σου μετά την επέμβαση φαίνεται φυσικό? γιατί λένε οτι με την σιλικόνη δείχνει κάπως

Δεν είμαι κατά των πλαστικών αλλά πολλά τα λεφτά και ταλαιπωρία!!!

Για τα ψωμακια εγώ θα πρότεινα power plate.

Εγώ πάντα είμουν ζουμπουρλούδα από την μέση και κάτω. Μετά τις δύο ...συνεχόμενες εγκυμοσύνες έπρεπε κάτι να γίνει γρήγορα διότι ενώ τα κιλά τα έχασα το σώμα μου είχε αποθηκεύσει όλο το λίπος από την μέση και κάτω. Ξεκίνησα power plate. Κιλά δεν έχασα άλλα, 1-2 κιλά ακόμα, αλλά δεν το είχα και ανάγκη, τα πόδια όμως και η περιφέρειά μου δεν έχουν υπάρξει πιο αδύτατα.

Όσο για το στήθος... giota-2009 σε καταλαβαίνω απόλυτα. Ακριβώς το ίδιο "πρόβλημα" έχουμε. Εγώ πάντως είμαι σε διαδικασία σκέψης. Δεν νοιωθω έτοιμη ακόμα για να κάνω πλαστική

Διαφημίσεις

Κολύμπι,πολύ κολύμπι.Τουλάχιστον για το στήθος :-)))

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Vasiliki καλημέρα!

Επειδή το στήθος μου είναι μικρό αλλά εκεί που ηταν στητό μετά την εγκυμοσύνη εγινε πλάκα και θέλω να το φτιάξω αναρωτιέμαι αν

το στήθος σου μετά την επέμβαση φαίνεται φυσικό? γιατί λένε οτι με την σιλικόνη δείχνει κάπως

Πιστεύω ότι φαίνεται μόνο σε αυτές που δεν έχουν καθόλου στήθος και αναγκαστικά τεντόνεται υπερβολικά το ΄δερμα για να χωρέσει η σιλικόνη.Παίζει ρόλο βέβαια και πόσο μεγάλο θες να το κάνεις.Όταν υπάρχει ήδη στήθος ,δεν φαίνεται τίποτα απολύτως ,γιατί υπάρχει ήδη δέρμα.Δείχνει απόλυτα φυσικό.Εγώ δεν έβαλα τις προθέσεις για να μεγαλώσω το μέγεθος γιατί πάντα είχα ,απλά κρεμασμένο, αλλά για επιπλέον στήριξη γιατί όπως μου είπε και η γιατρός έχω πολύ λεπτό δέρμα και φοβότανε ότι θα χαλάρώσει γρήγορα.

Ακόμα και στη αφή είναι κανονικότατο , στο μόνο σημείο που καταλαβαίνεις κάτι , είναι στο κάτω σημείο όπου μπορείς να νοίωσεις κάτι σαν μπανέλα από σουτιέν αλλά πολύ πολύ μαλακό , δηλαδή δεν ενοχλεί.Βέβαια εγώ την σιλικόνη την έχω βάλει πρίν 8-9 χρόνια.Από τότε σίγουρα θα έχουν βγει νέα υλικά.Τότε πλήρωσα 500.000 δρχ.

Θέλει προσοχή στο μέγεθος που θα διαλέξεις.Και να ξέρεις ότι τον πρώτο καιρό θα φαίνονται πολύ πιο μεγάλα από ότι θα είναι μετά από μισό χρόνο και βάλε.

Είναι και θέμα γιατρού , το πόσο φυσικά θα καταφέρει να γίνουνε.Πιστεύω πάντως πως οι γυναίκες πλαστικοί είναι σε αυτό το θέμα πολύ καλύτερες , γιατί σε καταλαβαίνουν ,και στα φτιάχνουν να φαίνονται πιο φυσικα.

Και φαντάζομαι , επειδή έχω περάσει δύο εγκυμοσύνες ότι το στήθος σου δεν έχει γίνει πλάκα , αλλά έχει ξεφουσκώσει , οπότε θα κρέμασε κιόλας.

Δεν είμαι κατά των πλαστικών αλλά πολλά τα λεφτά και ταλαιπωρία!!!

Για τα ψωμακια εγώ θα πρότεινα power plate.

Εγώ πάντα είμουν ζουμπουρλούδα από την μέση και κάτω. Μετά τις δύο ...συνεχόμενες εγκυμοσύνες έπρεπε κάτι να γίνει γρήγορα διότι ενώ τα κιλά τα έχασα το σώμα μου είχε αποθηκεύσει όλο το λίπος από την μέση και κάτω. Ξεκίνησα power plate. Κιλά δεν έχασα άλλα, 1-2 κιλά ακόμα, αλλά δεν το είχα και ανάγκη, τα πόδια όμως και η περιφέρειά μου δεν έχουν υπάρξει πιο αδύτατα.

Όσο για το στήθος... giota-2009 σε καταλαβαίνω απόλυτα. Ακριβώς το ίδιο "πρόβλημα" έχουμε. Εγώ πάντως είμαι σε διαδικασία σκέψης. Δεν νοιωθω έτοιμη ακόμα για να κάνω πλαστική

Σου φύγανε τα ψωμάκια με poewer plate>???

Κολύμπι,πολύ κολύμπι.Τουλάχιστον για το στήθος :-)))

Συγνώμη αλλά Αθήνα-Κρήτη και πίσω να κολυμπάς κάθε μέρα , αν πάρει το στήθος την κάτω βόλτα , δεν σηκώνεται με τίποτα.Ο ποπός μας ναι.¨Εχω και σε αυτό εμπειρία...:D

Διαφημίσεις

κοριτσια, τι ειναι το curves?ξερετε?

Vasiliki σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και για το μήνυμα. Θα σ' ενημερώσω αν κι έχω σκοπό να χάσω αυτά τα 10 περιττά κιλά και μετά ν' απευθυνθώ εκεί.

Οσο για τα curves είναι αλυσίδα γυμναστηρίων μονο για γυναίκες που έχουν κάποια όργανα και κάνεις 30 λεπτά γυμναστική οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Γκουγλαρέ το και θα δεις

Vasiliki σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και για το μήνυμα. Θα σ' ενημερώσω αν κι έχω σκοπό να χάσω αυτά τα 10 περιττά κιλά και μετά ν' απευθυνθώ εκεί.

Οσο για τα curves είναι αλυσίδα γυμναστηρίων μονο για γυναίκες που έχουν κάποια όργανα και κάνεις 30 λεπτά γυμναστική οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Γκουγλαρέ το και θα δεις

Ξέχασα να γράψω ότι όταν είχα πάει την πρώτη φορά , μου είχε πει να πάω σε ένα μήνα πάλι και να προσπαθήσω να βάλω κιλά.Βέβαια ήμουν αδύνατη , αλλά τα ψωμάκια τα είχα.

Σε άλλη πάλι είχε πει να χάσει κιλά.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!

Αν θέλεις , δοκίμασε να παίρνεις και λεκιθίνες , εγώ πήρα της lanes.Δοκίμασα και τις go thin της ίδιας εταιρείας ,αλλά μου φερνανε πρίξιμο..Ήμουν 66.6 και σήμερα είμαι 62.9 , φτου μου.Βέβαια προσέχω τη διατροφή μου και κάνω μία ώρα ελλειπτικό τουλάχιστον δύο ώρες την εβδομάδα.Όποτε μπορώ βέβαια και παραπάνω.

Ξέχασα να γράψω ότι όταν είχα πάει την πρώτη φορά , μου είχε πει να πάω σε ένα μήνα πάλι και να προσπαθήσω να βάλω κιλά.Βέβαια ήμουν αδύνατη , αλλά τα ψωμάκια τα είχα.

Σε άλλη πάλι είχε πει να χάσει κιλά.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!

Αν θέλεις , δοκίμασε να παίρνεις και λεκιθίνες , εγώ πήρα της lanes.Δοκίμασα και τις go thin της ίδιας εταιρείας ,αλλά μου φερνανε πρίξιμο..Ήμουν 66.6 και σήμερα είμαι 62.9 , φτου μου.Βέβαια προσέχω τη διατροφή μου και κάνω μία ώρα ελλειπτικό τουλάχιστον δύο ώρες την εβδομάδα.Όποτε μπορώ βέβαια και παραπάνω.

Οι λεκιθίνες τί ακριβώς κάνουν? Αντικαθιστούν γεύμα?

Οι λεκιθίνες τί ακριβώς κάνουν? Αντικαθιστούν γεύμα?

Όχι , δεν αντικαθιστούν γεύμα.Τις παίρνεις μετά το φαγητό.Αποτρέπει τη συσσώρευση λίπους στο σώμα.Υπάρχει και ανάλογο θέμα εδώ στο φορουμ.