Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

γατάκι..... πολλές απορίες ..

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Τα μικρά μου βρήκαν ένα γατάκι σήμερα. Είναι πολύ μικρό και το τρίχωμά του είναι ακόμα εκείνο το αραιό που έχουν τα μωράκια. Περνούσε το δρόμο απέναντι προς το σπίτι μας (απέναντι έχει δάσος). Τη γλύτωσε από 1-2 αυτοκίνητα.

Τα παιδιά, του έπαιξαν, του έβαλαν και λίγο γάλα που δεν είχαν πιει εκείνα... και αυτό... βρίσκεται τώρα στο μπαλκόνι μας (ισόγειο το σπίτι... όποτε θέλει το γατί μπορεί να φύγει).

Ερώτηση... Επειδή δεν είδα καμιά γάτα να το αναζητά... (τα ψάχνουν τα μωρά τους οι μωρομάνες-γάτες έτσι;;; ) δεν ξέρω κατά πόσο το ΤΟΣΟ μικρό γατί... μπορεί να πιει το αγελαδινό γάλα. Να τρώει άραγε φαγητό; Φοβάμαι μην ψοφίσει της πείνας....

Κατά τα άλλα έχει ψάξει όλους τους πιθανούς τρόπους να μπει στο σπίτι και στα δωμάτια των παιδιών... Το κατάφερε στιγμιαία, αλλά φυσικά δεν το άφησα (θα το μαδήσει η μικρή!) Στα παιδιά έχω πει να μην έρθει στο σπίτι για να μπορεί να το βρει η μαμά του που θα το ψάχνει.

Θα τα καταφέρει;;;

Εμείς σε λίγες μέρες θα φύγουμε για διακοπές.... Είναι ανεξάρτητο αυτό τώρα μακριά από τη μάνα του ή "μπλέξαμε";;

(Από σκύλους έχω εμπειρία.... από γάτες... σκράπας... -ήμουν μικρή και δε θυμάμαι). Τα φώτα σας παρακαλώ!!!

-Τι μπορεί να τρώει;

-Επιτρέπεται το γάλα το αγελαδινό;

-Πότε μπορεί να φάει στερεά; Να του δώσω δοκιμαστικά κάτι; Τι να δώσω; (από αυτά που έχω σπίτι...)

-Κανένα κόλπο να επιστρέψει στο φυσικό του περιβάλλον;

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

εμείς κάτι νεογέννητα γατάκια που σώσαμε από έναν κάδο σκουπιδιών παλιότερα, τους δίναμε αγελαδινό γάλα με σύριγγα και επέζησαν! προφανώς δεν είναι το ιδανικό, αλλά από το ολότελα καλό είναι κι αυτό.

οι γάτες ξέρω ότι αν δεν δουν τα νεογέννητα μωρά τους για 4 μέρες χάνουν εντελώς το μητρικό ένστικτο και δεν τα αναγνωρίζουν. Γενικώς αν δεν το αναζητησει η μαμά του σύντομα, σας βλέπω να αποκτάτε κατοικίδιο!

jv42p3.png

DfUyp2.png

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα σήμερα με το γάλα... από το ολότελα... ας είναι κι αγελαδινό.

Να δοκιμάσω να του δώσω στερεά τροφή;; Πότε αρχίζουν να τρώνε; Κι εμείς που σχεδιάζουμε να φύγουμε σε 3-4 μέρες;;;; Τι κάνουμεεεεε....;;;;

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα σήμερα με το γάλα... από το ολότελα... ας είναι κι αγελαδινό.

Να δοκιμάσω να του δώσω στερεά τροφή;; Πότε αρχίζουν να τρώνε; Κι εμείς που σχεδιάζουμε να φύγουμε σε 3-4 μέρες;;;; Τι κάνουμεεεεε....;;;;

Για στερεα τροφη μπορεις να του δωσεις λιγο γιαουρτακι στην αρχη, επισης να πας απο ενα πετ σοπ και να ρωτησεις αν μπορεις να δωσεις ξηρα τροφη σε τοσο μικρο γατακι. Στο σκυλακι μου δεν με ειχαν αφησει, μου ειπαν να παει πρωτα 2 μηνων και μετα.

h0MYp3.png

αμα πινει γαλατακι μην το φοβασαι θα συνεχισει με αγελαδινο αν ειναι μακρυα απο την μαμα του δεν θα το βρει γιατι δεν αφηνει τα αλλα της μικρα αυτο μπορει να κλαιει το βραδυ θελει αγκαλιτσα αν ειναι μικρο και ναι μπλεξατε γιατι δεν ειναι καθολου ανεξαρτιτο θελει νερο και γαλα μπορει και φαι δεν ξερω ποσο ακριβως ειναι αν δεν μπορειτε να βρητε καποιον να το φροντιζει οσο λειπετε και δεν μπορειτε να το παρετε μαζι πρεπει να καλεσετε να το παρουν η να του βρητε οικογενεια αλλα επειδη τα γατακια δεν θελουν ιδιετερη φροντιδα και μενεις σε ισογειο καλε κρατα το στο μπαλκονι πηγαινε το στο γιατρο και θα γινει καλη παρεα της οικογενειας.εγω στον κηπο εχω πολλα τωρα γεννησαν εχουμε 11

Διαφημίσεις

Αγελαδινό δεν κάνει σίγουρα, προκαλεί διάρροια.

Θέλει ειδικό γάλα για γάτες, υπάρχει σε κτηνίατρους και κάποια μάρκα και σε super market. Αν είναι πολύ μωρό πρέπει να ταϊζεται με μπιμπερό για γατάκια ανά τακτά διαστήματα.

Αν θέλεις παραπάνω πληροφόρηση δες κι εδώ που έχει οδηγίες για το τί κάνουμε αν βρούμε μωρό γατάκι.

http://www.gatospito.com/forum-f9/topic-t4697.htm?highlight=%E3%DC%EB%E1+%E3%E9%E1+%E3%E1%F4%DC%EA%E9%E1

Καλή επιτυχία κι ελπίζω να τα καταφέρει ο μικρός σας φίλος.

932708c9ku0fnaz0.gif

ποσο μικρο ειναι το γατακι??

αν δεν μπορείς να υπολογίσεις βαλε μια φωτο..

ειναι σημαντικό να καταλάβω ηλικια για να σου δώσω τις πληροφορίες που ζητασ.

απο τα λεγόμενα μάλλον ειναι μωρακι..

τΟ ΓΑΛΑ που πρεπει να δωσεις λεγετε ormilac k θα το βρεις στο φαρμακείο.

μεσα στο κουτι εχει μπιμπερό.

το σίγουρο πάντως ειναι οτι αν το αφήσετε μονο θα ψοφήσει.

πέτυχες γατου,εχω μαζεψει απειρα γατια..

οτι θες εδω ειμαι.

γενικα το θεμα δεν ειναι τι κανει να φαει αλλα τι μπορει

δοκίμασε κονσέρβα για γατες,ζαμπονακι καποιο

περίσσεμα απο το φαγητο σας(κρεατακι)

ψαρακι..τετοια

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

λοιπόν ότι λένε παραπάνω τα κορίτσια συν το ότι είναι εξίσου σημαντικό να "πάει τουαλέτα", αν δεις ότι δεν έχει κάνει την ανάγκη του 1) θα φορέσεις γάντια και 2) θα πάρεις ένα κομμάτι βαμβάκι βρεγμένο με χαμομήλι ή λαδάκι και θα το βοηθήσεις.

Τα γατάκια δεν έχουν την δυνανότητα να "τα κάνουν" από μόνα τους και για αυτό τα πλένει η γάτα συνέχεια και όχι για να είναι καθαρά!!!!!!!

Επίσης θα κοιτάξεις αν η μύτη του είναι υγρή, αν η μύτη του γατιού είναι στεγνή σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά.

Όσο για το ότι φεύγετε σε 4 ημέρες, εεεεεε τόσοι είσαστε ένας παραπάνω νομίζω πως χωράει!!!!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Βάλτου κι ένα πανάκι να κοιμηθεί. Τυλιγμένο, να μπορεί να το ακουμπάει σαν να είναι η μαμά του.

Σε πολύ μωρά γατιά δίνω κιμά και εβαπορέ.

Το γατί που μάζεψα τον Απρίλιο κοιμάται κάτω από την οθόνη μου τώρα...

Και το Pet City έχει γαλατάκι ειδικό για γατάκια (έχουνε δυσανεξία στη λακτόζη και το αγελαδινό μπορεί να προκαλέσει διάρροια).

Και αν πας στο Pet City πάρε κι ένα σπρέυ Frontline για τα παράσιτα μια και το έχεις στο μπαλκόνι σου και έχεις και παιδάκια στο σπίτι που το αγγίζουν.

Υπάρχουν κροκέτες ειδικές για γατάκια (πχ της Whiskas) τις οποίες για αρχή μπορείς να τις μουσκέψεις στο γαλατάκι του.

Δεν μπορεί να επιζήσει μόνο του αν είναι τόσο μικρό, καλύτερα να το πάρετε μαζί σας αν μπορείτε ή να το δώσετε σε κάποιον άλλο να το φροντίζει.

Έχω μαζέψει κι εγώ πολλά γατάκια απ' τους δρόμους, κάποια τα έδωσα σε επιλεγμένες οικογένειες και κράτησα και δύο στο σπίτι μου (τα στείρωσα και τα δύο όμως). Προσφέρουνε μεγάλη χαρά στα παιδάκια τα κατοικίδια αυτά αλλά και σε μας.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

Το γατάκι δεν είναι εντελώς μωρό.

Εχθές είδα μια γάτα με το γατάκι της... που τριγύριζαν στον κάδο σκουπιδιών. Είδα πως έψαχναν και οι δυο για φαγητό. Εκείνο το γατάκι και αυτό που βρήκαμε πρέπει να έχουν την ίδια ηλικία (αν όχι και την ίδια μαμά). Της κέντρισα την προσοχή της κυρά-γάτας... αλλά δεν πλησίασε το μικρό.

Το μικρό από την άλλη δεν ήθελε να φύγει. :?

Σκέφτηκα πως αφού το άλλο γατάκι έψαχνε κι αυτό στα σκουπίδια, άρα τρώει στερεά. Επομένως του έδωσα λίγο από το χθεσινό μεσημεριανό. Μια κουταλιά δηλαδή. Το γατί το έφαγε (όχι όλο και όχι αμέσως).

Για να κάτσω να πάρω ειδικό γάλα για γάτες κτλ... δεν το κάνω. Το γατί μέχρι εχθές ήταν στο δάσος.... και μάλλον ερχόταν στον κάδο για φαγητό.. (έχουμε αθρόα προσέλευση γατιών στον κάδο μας...). Σήμερα αφήνω στο μπαλκόνι λίγο φαγητό. Όποτε θέλει μπορεί ελεύθερα να πάει στο δάσος.... (κάτι το οποίο εύχομαι γιατί πιστεύω πως εκεί θα είναι πιο "γάτα" από το να το νταντεύουμε εμείς). Ήδη πιστεύω πως "χάνει" το παιχνίδι με τη μαμά του και τα μαθήματα κυνηγιού.... και μετατρέπεται σε τεμπελο-γατάκι που άμα δεν του πάμε φαγητό θα ψοφίσει της πείνας. :-(

Το προτιμώ αλητό-γατο. Κατά καιρούς βάζω φαγητό στο μπαλκόνι και όλο και κάποιο γατί έρχεται. Αλλά μεχρι εκεί.... Αυτά στο δάσος τους... και στον τρόπο ζωής τους.

Για τουαλέτα δεν το είχα σκεφτεί ποτέ πως μπορεί να έχουν πρόβλημα. Μια γάτα που είχα (όταν ήμουν 6-7 χρονών) είχε γεννήσει, αλλά η κτηνίατρος μας είπε να μην ανακατευτούμε ΚΑΘΟΛΟΥ με την ανατροφή των γατιών. Μόνο τη μεγάλη θα συνεχίζαμε να φροντίζουμε. Άρα... από δική μου πείρα... δεν έχω τίποτα βοηθητικό.

Συνοπτικά:

- Της έδωσα αγελαδινό γάλα που είχε περισσέψει από τα παιδιά.

- Της έδωσα μια κουταλιά από το μεσημεριανό μας.

- Τουαλέτα πρέπει να πήγε μόνη της (κατεβαίνει στον κήπο και γενικά ανακατεύεται με τις γλάστρες). Τι έκανε όμως δεν το γνωρίζω.

- Τα παιδιά την ονόμασαν Πίπη (μάλλον αγόρι είναι), από το "Πιπίτσα"... ένα βιβλίο με τραγούδια που έχουν.

- Τα παιδιά παίζουν συνέχεια μαζί του (σε βαθμό που το λυπάμαι το κακόμοιρο. Δεν το βασανίζουν, αλλά μια ταλαιπορεία την τραβάει το γατί... Αν και σήμερα που έφυγαν τα παιδιά, έφαγε τον τόπο να τα βρει. (Τραβάτε με κι ας κλαίω δηλαδή....)

Εχχμμμ... απορία...

οι γάτες τι σχέση έχουν με τις... χελώνες?

Τα γειτονάκια μας έχουν μαζέψει περί τις.... 4-5 χελώνες και τις έχουν οικότροφους στον κήπο. Προς το παρόν το γατί πάει εκεί και κοιτάζει αυτά τα παράξενα πλάσματα... Δε φαντάζομαι να βρω τίποτα.... χελωνόσουπα για γάτες καμιά μέρα και να με κυνηγά και ο γείτονας! :lol:

Αλκυώνη, το πιο σημαντικό που πρέπει να έχεις υπόψη σου είναι το γεγονός ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από γατάκια που γεννιούνται αδέσποτα, υποφερει από εσωτερικά παράσιτα.

Πολλά είναι τα γατάκια που δεν τα καταφέρνουν να μεγαλώσουν λόγω αυτού. Στη φύση λειτουργεί κατά κάποιον τρόπο η φυσική επιλογή σε τέτοια ζητήματα. Όμως όταν έχεις έρθει κοντά με ένα ζωάκι και δεν θέλεις να αφήσεις το ενδεχόμενο της επιβίωσής του στη φυσική επιλογή, καλό είναι να επισκεφθείτε έναν κτηνίατρο και να σας δώσει προληπτικά κατά των παρασίτων. Αν πάλι δεν θέλεις να μπεις στη διαδικασία αυτή από τώρα, απλά να έχεις το νου σου, αν δεις πρησμένη την κοιλίτσα του γατιού.

Τα λατρεύω τα γατάκια αλλά πιστεύω κι εγώ ότι ο φυσικός τους χώρος είναι η ελευθερία και η αλητεία. Ωστόσο, από ότι κατάλαβα το σπίτι σου, κοντά σε δάσος και με ελεύθερη πρόσβαση για τα ζώα, πρέπει να είναι το ιδανικότερο μέρος για να μεγαλώσει μια γατούλα.:wink:

.....δε νομίζω τάκη....

Ωχ!! Πρησμένη κοιλιά????

Εχθές ήταν πεινασμένο και λιπόσαρκο... Εχθές όμως... ήπιε γάλα... έφαγε το χθεσινό φαγητό, ξαναήπιε γάλα (ελεύθερη πρόσβαση στο γάλα), έφαγε και σήμερα λίγο φαγητό... και η κοιλίτσα του είναι πιο φουσκωμένη... Από το φαγητό φαντάζομαι εε??

ας μιλησω ξκ εγω σαν γατομανακ πολυτυεκνη

δεν δινουμε ποτε αγελαδινο γαλα στιςβω γατες δεν εχουν ανοχη στην λακτοζη κ τις πιανει διαροια αφου τρωει μονο του ακλυτερο ειναι να του παρεις μπειμπι κροκετες κ κονσερβουλες απο το να του δινεις ανθρωπινο φαγητο τωρα αναπτυσετε καλυτερα το ανοσοποιηγτικο του συστημα κ καλο θα ηταν μια βολτα απο τον κτηνιατρο να σου δωσει οδηγιες κ να του κανει εμβολια παρτολο που ειναι εξω απο το σπιτι εχει αναγκη απο αντισωματα για οτι αλλη πληροφορια θελεις http://www.gatospito.com θα βρεις τα παντα σε σχεση με την γτα

Διαφημίσεις

Είμαι κι εγώ πολύ φιλόζωη και ιδιαίτερα στις γάτες έχω μεγάλη αδυναμία!!!Έχω μαζέψει άπειρες γάτες στη ζωή μου καθώς και έχω παρατηρήσει την συμπεριφορά των γατιών μέσα και έξω από το σπίτι.Τα συμπεράσματα είναι πως όταν τα γατάκια γεννιούνται μέσα σε σπίτι και στην ασφάλεια που σου προσφέρει αυτό,αργούν να μεγαλώσουν και να αναπτυχθούν,δηλαδή όσα γατάκια γεννήθηκαν σπίτι μου,άρχισαν να περπατάνε κοντά στον μήνα και να τρώνε τροφή στην 6 εβδομάδα με δυσκολία,ενώ τα γατάκια που γεννιούνται στον δρόμο,στην 3 εβδομάδα της ζωής τους τρέχουν,σκαρφαλώνουν και τρώνε τα πάντα άνετα...Αφού δεν είσαι σε θέση να το νταντεύεις,προτείνω να το έχεις στην αυλή ή το μπαλκόνι σου και να του αφήνεις λίγο νεράκι και ό,τι περισσεύει από το φαγητό σας και θα είναι ευτυχισμένο!Αλλιώς του βρίσκεις μια οικογένεια που θα το περιποιηθούν.Για τις χελώνες μην ανησυχείς,δεν προκειται να τις φαει,ίσως επιχειρήσει να παίξει μόνο.Αν δεν σου κάνει κόπο,θα μπορούσες να του πάρεις ένα σπρέι για τα παρασιτα και να του βαζεις μια φορά το μήνα για να μην ταλαιπωρείται!Καλή συνέχεια!

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

οπως ειπα και στην αλκυ, πεθανε ενα γατουλακι που ειχαμε μαζεψει προσφατα...

δεν προλαβαμε να το εμβολιασουμε... γριπη... :(

οτι χειροτερο για τα μικρα γατακια...

αλκυ, αν ειναι να το κρατησετε πηγαιντε το σε εναν κτηνιατρο συντομα..

εστω κι αν το αφησετε να τριγυρναει εξω..

εχω αλλους δυο γατους, που αλητευουν, αλλα ειναι εμβολιασμενοι και τρωνε καλα σε μας, οποτε δεν τρωνε ποτε απ εξω, οποτε οι κινδυνοι ειναι ελλατωμενοι, και για μας και για τα γατια... τον εναν τον εχουμε στειρωσει κι ολας, αλλα τον αλλον δεν ηθελε ο αντρας μου να τον 'κοψουμε το πουλι του' :roll::roll: κι ερχεται καθε τρεις και λιγο καταματωμενος.... το χει κανει το σπιτι πρωτων βοηθειων!!!

δεν προλαβαμε να το εμβολιασουμε... γριπη... :(

οτι χειροτερο για τα μικρα γατακια...

Εμάς ο κτηνίατρός μας μας είπε ότι δεν εμβολιάζουμε τα μικρά γατάκια εκτός και αν είναι άκρως απαραίτητο (πχ ταξίδι).

Του έχουμε πάρει αρκετά μικρούλια αδέσποτα που βρήκαμε για να τα δει αλλά δεν εμβολίασε κανένα, μόνο αποπαρασίτωση κάνει.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Απαραδεκτος ο κτηνιατρος τα γατια απο 3 μηνων πρεπει να εμβολιαζονται ασχετο εαν ζουν μεσα η εξω απο το σπιτι γιατι τα γατια στο 3ο κ 4ο μηνα της ζωης τους εχουν ανοσοποιητικο κενο κ ειναι επικυνδινο να κολλησουν διαφορα λογο οτι δεν εχουν ανοσια κακος ο κτηνιτρος σου δεν τα εμβολιαζει

Rosie... κι εγώ αυτό ήξερα για τα μικρά γατάκια. Πως τα εμβόλια αρχίζουν μετά από κάποιο μήνα (νομίζω 3-4 δε θυμάμαι).

Kατοικίδιο δεν είχα σκοπό να πάρω, πέρα από το να αφήνω λίγο φαγητό (ειδικά το χειμώνα με τα τσουχτερά κρύα εδώ πάνω).

Ως παιδί είχα κατοικίδια πολλά. Τα έζησα όλα ένα-ένα. Έχοντας βιώσει όμως τα ζώα από τόσο κοντά υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην ξαναπάρω ζώο αν δεν έχω κάποιες προϋποθέσεις διαβίωσης και ΔΕ θα ξαναγοράσω ΠΟΤΕ ζώο από PETshop. Οι συνθήκες που θα ήθελα να έχω είναι: να βρίσκομαι κοντά σε δάσος για να μπορεί να "αλητεύει" ελεύθερα το κατοικίδιο ή να έχω σπίτι με μεγάλο κήπο. ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δε θα ξαναπάρω πουλί.... (φτερά και κλουβί.... τι καταθλιπτικό!) Δε θα αγοράσω από PETshop γιατί το θεωρώ σκλαβοπάζαρο. Προτιμώ να υιοθετήσω κάποιο από φιλικό σπίτι που γέννησε ή απλά κάποιο αλητο-ζωάκι στο οποίο να αναλάβω την υγεία του και τη διατροφή του χωρίς να του στερώ τη φυσική του δραστηριότητα.

Και φυσικά να έχω την αντίστοιχη δυνατότητα σε χρόνο για να φροντίζω το κατοικίδιο.

Τα στάνταρτς είναι υψηλά... οπότε για το άμεσο μέλλον δεν είχα καμία πρόθεση να υιοθετήσω ζωάκι. Από αυτά δεν πληρώ σχεδόν κανένα στην παρούσα φάση. Ναι μεν το σπίτι έχει κήπο, αλλά δεν είναι δικό μου (ενoίκιο και μάλιστα τσιμπημένο...) Έχω τα (μικρά) παιδιά στο σπίτι που μου απορροφούν σχεδόν όλο το χρόνο. Άρα.. ήμουν έξω από κάθε τέτοια λογική.

Το μικρούλι είπα να το γλυτώσω από τα αυτοκίνητα και φαντάστηκα πως η μαμά του θα το αναζητούσε (έτσι ήξερα πως κάνουν οι μωρομάνες-γάτες). αλλά μπορεί να μην είναι τόσο μωρό όσο νομίζω... (ίσως!) Υποθέτω πως είναι κάπου στους 2 μήνες το μικρό.

Έχω την εντύπωση όμως... πως το μικρό πήγαινε για το μεσημεριανό του στον κάδο μας... και επειδή βρήκε φαγητό... καταβολεύτηκε! :lol:

Σήμερα κατέβηκε στον κήπο, έπαιξε με τις χελώνες... (πάει και κοιτάει πονηρά από τις τρύπες...:lol:)

Edited by alcyon
Μα ΠΟΣΑ ορθογραφικά και συντακτικά λάθη μπορεί να κάνει κάποιος?!!!! Α πα πααα πρέπει να αρχίσω να γράφω πια με μολύβι/χαρτί

Εχχμμμ... απορία...

οι γάτες τι σχέση έχουν με τις... χελώνες?

Άριστες, αν δεις στο τόπικ με τις φώτο των κατοικιδίων έχω τρια χελωνάκια στο μέγεθος του κουταλιού!!!!!!!!!

Οι γάτες δεν τα πειράζουν.

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

.... το χει κανει το σπιτι πρωτων βοηθειων!!!

Μάλλον για νοσοκομείο το έχει δει. :lol: IKA έχει;; :lol:

Για τις χελώνες ... οκ... το είδα κι εγώ, καλά τα πάει! :) Η χελώνα δεν ξέρω πώς βλέπει το μικρό επισκέπτη.... τον κοιτάει και.... τρέχει !! :shock::lol: (πρώτη φορά είδα χελώνα να κάνει σπριντ!!) :lol:

Πώς μπορεί να μεταφερθεί ένα γατί.... για ταξίδι;;

Δεν το αποφασίσαμε. Δηλαδή... ούτε καν το συζητήσαμε με το σύζυγο... (άμα το ακούσει.... μάλλον θα βάλει εμένα σε βαλίτσα... :lol:)

Είναι φασαρία...; Αν είναι απλό να το "ρίξω" ως.... εεε έλα μωρέ να ... "ένα τίποτα είναι"... αλλιώς... θα μείνει εδώ.... με την ελπίδα να βρει τρόπο να επιβιώσει.... (ουυυφφ :( )

που θα πατε?σε καποιο εξοχικό?

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Πώς μπορεί να μεταφερθεί ένα γατί.... για ταξίδι;;

Δεν το αποφασίσαμε. Δηλαδή... ούτε καν το συζητήσαμε με το σύζυγο... (άμα το ακούσει.... μάλλον θα βάλει εμένα σε βαλίτσα... :lol:)

Είναι φασαρία...; Αν είναι απλό να το "ρίξω" ως.... εεε έλα μωρέ να ... "ένα τίποτα είναι"... αλλιώς... θα μείνει εδώ.... με την ελπίδα να βρει τρόπο να επιβιώσει.... (ουυυφφ :( )

Υπάρχουν βαλιτσάκια μεταφοράς που θα βρεις σε πετ σοπ ή τζάμπο τα οποία είναι απολύτως ασφαλές για τα γατάκια και δεν θα σας δημιουργήσει πρόβλημα εκτός κι αν νιαουρίζει λίγο μέχρι να το συνηθίσει...

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...