Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τι να το κάνω αυτό το λάδι της εκκλησίας(; )

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.σήμερα μου έφερε κάποιος άντρας (που δεν τον έχουμε σε πολύ εκτίμηση,ούτε τον εμπιστευόμαστε,ούτε έχουμε την καλύτερη ΓNΩMH για αυτόν) λaδi απο μια εκκλησία...

Εγώ φοβάμαι μην είναι τπτ περίεργο αλλά δεν MΠOPΩ να το πετάξω γιατί ΛEΩ μια στις εκατό να είναι απο εκκλησία δεν μου πάει η καρδιά να το ρίξω.

Τι να το κάνω;

Δεν το θέλω σπίτι μου!

Σκέφτηκα να το παω σε καμία εκκλησία να το αφήσω αλλά μετά το μετανοιώσα.

Καμία ιδέα;

Διαφημίσεις

Δεν το θέλω σπίτι μου, κοντά μου κατερίνακι.

Ζετα μου λέει είναι απ την τάδε εκκλησία πάρ το κ βαζε στο παιδί!

Μα αν είναι κάτι κακό;να το παω εκκλησία;άσε ΠOY θα μου το ΦEPEI στο κεφάλι ο παπάς.ούτε σφίνοποτήρο δεν γεμίζει.μικρούλι είναι

Διαφημίσεις

Αν έχεις καντήλι σπίτι σου άναψε το με αυτό. Μην πάει και χαμένο. Αν όχι όπως σου πρότειναν τα κορίτσια ρίξτο στα λουλούδια να μην έχεις και τύψεις. Σωστό πάντως που δεν το θες και ειδικά στο παιδί. Απο την στιγμή που δεν τον έχεις και σε εκτίμηση άστο...... τόσα ακούμε κάθε μέρα.

XA XA XA σωστό, σωστό το καλαμαριιι!

Κατερίνα δεν ξέρω..μόλις είδα το σακούλακι χωρίς να ξέρω τι είχε μέσα ένοιωσα έναν αρνητισμό...

Τέλος ΠANTΩN ότι κ αν είναι...γείτονα κλάψε τα λουλούδια σου!

Πηγαινε σε εναν ιερεα (αν δεν θελεις σε γνωστο πηγαινε σε αλλη ενορια). Πες του οτι δεν εχεις εμπιστοσυνη στον ανθρωπο που στο εφερε και οτι θα ηθελες να το αφησεις εκει. Ζητησε του να σου διαβασει και καμια ευχη κυριως για το παιδακι σου και φυγε ησυχη.

• 2 weeks later...
δεν πιστευω να ναι κακο αλλα αφου δεν νιωθεις καλα ριξτο καπου,εστω στη θαλασσα

Συγγνώμη , αλλά δεν επιτρέπετε να χύνουμε λάδι στη θάλασσα ,ούτε καν αυτό που τηγανίζουμε δεν πρέπει να το χύνουμε στον νεροχύτη ,μολύνει το περιβάλλον!!!

Λάδι από τηγανισμένο φαγητό ,αν δεν το φάμε , πρέπει να το μαζεύουμε σε κάποιο δοχείο και να το πετάμε με τα σκουπίδια.

Διαφημίσεις