Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δίλημμα για κρεβατάκι!Βοήθεια!

Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας!Είμαι κι εγώ μια μέλλουσα μανούλα και έχω αρχίσει να ψάχνω για την προίκα της μπεμπίτσας μου.Θέλω τη βοήθεια σας για το κρεβατάκι!Είναι καλύτερο αυτό που αλλάζει θέση το στρώμα και το κάγκελο μένει σταθερό ή το άλλο που σηκώνονται τα κάγκελα?Δεν ξέρω ποιο να διαλέξω!:roll:

Διαφημίσεις

εγω ειχα αυτο που αλλαζουν θεση τα καγκελα.το βρικα πιο πρακτικο.ειχα και συρταρι απ κατω. (λεω μηπως το να αλλαζει θεση το στρωμα εμποδιζει να υπαρχει συρταρι αν θες..δεν ειμαι σιγουρη)

1-2-3MPOMPIRES!!!

Εγω εχω αυτο που αλλαζει το στρωμα και οταν μεγαλωσει το παιδακι το κανεις κρεβατι.Εχει τραβερσες που μπαινουν εκει που ειναι τα καγκελα.Αποθηκευτικο χωρο δεν εχει,αλλα αυτα που εχουν συρταρι ειναι πιο ψηλα που σημαινει μεγαλυτερη αποσταση απ το δαπεδο για το παιδι σε περιπτωση που πεσει.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Εμείς πήραμε κρεβατάκι το οποίο έχει και δύο θέσεις για το στρώμα και ανεβοκατεβαίνει το κάγκελο και έχει και συρτάρι από κάτω. Όλα νομίζω χρειάζονται. Μέχρι 5 μηνών είχαμε το στρώμα στην πάνω θέση και το κάγκελο χαμηλά (μεγάλη ευκολία να βάζεις και να βγάζεις το μωρό). Μετά ανεβάσαμε το κάγκελο και εδώ και αρκετό καιρό έχουμε το στρώμα στη χαμηλή θέση και το κάγκελο μονίμως ανεβασμένο. Το δε συρτάρι με βολεύει πολύ γιατί έχω όλα τα σεντονάκια εκεί.

Εμείς έχουμε αυτό που κατεβαίνει το στρώμα, μεγάλη πίκρα για εμάς να αναβάζουμε και να κατεβάζουμε την Στελλίτσα που έχει γίνει 10 κιλά. Επίσης από τότε που κατεβάσαμε το στρώμα δεν της αρέσει καθόλου γιατί έχει περιοριστεί το οπτικό της πεδίο από τόσο χαμηλά. Εμείς το είχαμε διαλέξει γιατί εμένα μου άρεσε αισθητικά και ο άντρας μου θεωρούσε ότι είναι πιο ασφαλές για το παιδί να μην έχει κινητά μέρη. Πάντως είναι ταλαιπωρία.

There is no patch for human stupidity.

Διαφημίσεις

ισως ειναι καλύτερα να παρεις κρεβατακι που κατεβαίνουν τα καγκελα, ωστε μεγαλώνοντας να μη χρειάζεται να σκαρφαλώσει για να βγει από το κρεβάτι, με αποτελεσμα να φαει τα μούτρα του...

να ανεβοκατεβαίνει το στρωμα ειανι πρακτκιό γιατι η μανα δε σκύβει αλλα και μπορει να το χρησιμοποιεί και σαςν αλλαξιέρα.

age.png

Επίσης από τότε που κατεβάσαμε το στρώμα δεν της αρέσει καθόλου γιατί έχει περιοριστεί το οπτικό της πεδίο από τόσο χαμηλά. .

Δοκιμάστε να έχετε την μπάντα στην πλάτη μόνο του κρεβατιού. Και αν θέλεις βάλε μια μικρή λεπτή κουβερτούλα στο μπροστινό μέρος χαμηλά (για το φόβο των Ιουδαίων). Έτσι θα μπορεί να βλέπει. Εμείς αυτό κάναμε και λύθηκε το πρόβλημα. Τώρα πια βέβαια στριφογυρνάει συνεχώς στο κρεβάτι και τα κάνει όλα άνω κάτω..:)

Eυχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!Να χαίρεστε όλες τα ζουζουνάκια σας!Αν και δουλεύω αρκετά χρόνια με μικρά παιδιά τώρα που εφτασε η ώρα για το δικό μου νιώθω ανίδεη!Βλέπω να καταλήγουμε σε αυτό που ανεβοκατεβαίνουν τα κάγκελα γιατί όντως το να σηκώνεις από τόσο χαμηλα ένα παιδι δεν είναι και ότι καλύτερο για τη μεσούλα μας!

Δοκιμάστε να έχετε την μπάντα στην πλάτη μόνο του κρεβατιού. Και αν θέλεις βάλε μια μικρή λεπτή κουβερτούλα στο μπροστινό μέρος χαμηλά (για το φόβο των Ιουδαίων). Έτσι θα μπορεί να βλέπει. Εμείς αυτό κάναμε και λύθηκε το πρόβλημα. Τώρα πια βέβαια στριφογυρνάει συνεχώς στο κρεβάτι και τα κάνει όλα άνω κάτω..:)

Δεν έχουμε πάντα, την βγάλαμε γιατι προσπαθούσε τραβηχτεί από επάνω για να σηκωθεί και φοβόμουν ότι θα σκιστεί και θα πέσει. Νομίζω ότι μισεί το κρεβάτι, το βλέπει σαν φυλακή γιατί την περιορίζει ( δεν μπορεί να βγει ευτυχώς) και από το ύψος που είναι το στρώμα βλέπει μόνο πόδια και δεν μπορεί να δει πίσω από τα έπιπλα. Δεν κάθεται ποτέ μέσα όταν είναι ξύπνια και μας έχει δημιουργήσει τέτοιο θέμα ( μόλις ανοίξει το μάτι τις ουρλίαζει να πάμε να την βγάλουμε) που σκεφτόμαστε να το αλλάξουμε.

Δεν έχουμε πάντα, την βγάλαμε γιατι προσπαθούσε τραβηχτεί από επάνω για να σηκωθεί και φοβόμουν ότι θα σκιστεί και θα πέσει. Νομίζω ότι μισεί το κρεβάτι, το βλέπει σαν φυλακή γιατί την περιορίζει ( δεν μπορεί να βγει ευτυχώς) και από το ύψος που είναι το στρώμα βλέπει μόνο πόδια και δεν μπορεί να δει πίσω από τα έπιπλα. Δεν κάθεται ποτέ μέσα όταν είναι ξύπνια και μας έχει δημιουργήσει τέτοιο θέμα ( μόλις ανοίξει το μάτι τις ουρλίαζει να πάμε να την βγάλουμε) που σκεφτόμαστε να το αλλάξουμε.

Ισως να φταίει και η θέση του κρεβατιού τότε. Εμείς το κρεβατάκι το έχουμε στο δωμάτιό της στον τοίχο και βλέπει όλο το χώρο του δωματίου και συχνά και έξω από την μπαλκονόπορτα. Την έχω πετύχει να ρεμβάζει όταν η κουρτίνα είναι τραβηγμένη. Εσάς γιατί βλέπει έπιπλα? Μήπως να αλλάξετε θέση στο κρεβατάκι της? Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο να μη θέλει να καθήσει λεπτό εκεί

Διαφημίσεις

Ισως να φταίει και η θέση του κρεβατιού τότε. Εμείς το κρεβατάκι το έχουμε στο δωμάτιό της στον τοίχο και βλέπει όλο το χώρο του δωματίου και συχνά και έξω από την μπαλκονόπορτα. Την έχω πετύχει να ρεμβάζει όταν η κουρτίνα είναι τραβηγμένη. Εσάς γιατί βλέπει έπιπλα? Μήπως να αλλάξετε θέση στο κρεβατάκι της? Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο να μη θέλει να καθήσει λεπτό εκεί

Δεν το είχα σκεφτεί, και μάλλον έχεις δίκιο, γιατί την έχω πετύχει να είναι στριμωγμένη στην γωνίτσα να προσπαθεί να δει έξω από την πόρτα αλλά πίστεψα ότι κοιτούσε πότε θα εμφανιστεί κάποιος για την διάσωση της. Από την μια μεριά βλέπει την ντουλάπα, και από την άλλη την συρταριέρα, όχι φοβερή θέα πράγματι.