Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΡ.ΣΤΑΘΜΟΙ Κ Δ.ΥΠΑΛΗΛΟΙ

Recommended Posts

Καλημέρα.Ο γιός μου το Σεπτέμβριο γίνεται ένος έτους κι εγώ τον Οκτώβριο πρέπει να γυρίσω στη δουλειά.Θα τον γράψω σε βρεφικό σταθμό.

Ψάχνω για κάποιον στον Πειραιά(οπού είναι και η δουλειά μου) ή Ιλιον.(που μένω)

Το θέμα είναι οτι θα προτιμούσα δημότικό βρεφικό που να δέχεται και παιδιά Δ.υπαλήλων.

Μήπως γνωρίζεται κάποιον ή που μπορώ να μάθω ποιοί είναι συμβεβλημένοι?

Επίσης σε περίπτωση που δεν βρώ άκρη,καλοι Ιδιωτικοι βρεφικοι στον Πειραιά? ή Ιλιον?

Αχ βρε κορίτσια τα περνάτε και τα περάσατε και με καταλαβαίνεται έχω αγχωθεί.

Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Διαφημίσεις

Στον Πειραια υπαρχει μονο ενας δημοτικος βρεφικος σταθμος στην περιοχη του Θεμιστοκλειου αν ξερεις. Ομως οι αιτησεις εχουν ηδη εχουν γινει και επισης προηγουνται δημοτες και κατοικοι Πειραια. Τωρα για το Ιλιον δεν γνωριζω.

κοριτσακια μου!

Διαφημίσεις

Για τους Δημοσιους Υπαλληλους δεν ισχυει κατι διαφορετικο γιατι κι εγω ΔΥ ειμαι.Ισχυει ομως για τους υπαλληλους ΟΤΑ δλδ των Δημων οτι δεν πληρωνουν.Ετσι ειχα διαβασει στις αιτησεις που εκανα.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

δλδ.πάει το έχασα? μονόδρομος ο ιδιωτικός?

Στα Κεπ που ρωτούσα μου λέγανε προς τέλος Ιούνη.Ωραίοι είναι.

Για τους ΔΥ. λέει δεν δέχονται όλοι οι δημόσιοι σταθμοί μήπως κάτι δεν ξέρω?

Πως γίνεται διαφωτήστε με.

Οταν κάνεις την αίτηση μου είπανε δηλώνεις ασφάλεια και άνάλογα πέρνουν το παιδί σου

Για τους Δημοσιους Υπαλληλους δεν ισχυει κατι διαφορετικο γιατι κι εγω ΔΥ ειμαι.Ισχυει ομως για τους υπαλληλους ΟΤΑ δλδ των Δημων οτι δεν πληρωνουν.Ετσι ειχα διαβασει στις αιτησεις που εκανα.

Σε μια αίτηση που είδα πριν λίγο έγραφε αποκλείονται Δ.υ οτα και κάτι άλλο

Ρώτα γιατί ενδέχεται να το δεχθούν και εκπρόθεσμα. Αν υπάρχουν θέσεις δεν έχουν λόγο να αρνηθούν. Τα αποτελέσματα τα βγάζουν κατά το τέλος Αυγούστου, άρα... ίσως να μη χάθηκε το τραίνο. Σε μας είναι έως τέλος Ιουνίου. Αλλά.... άλλος δήμος... άλλα πράγματα... Στη θέση σου όμως θα το κυνηγούσα! ;)

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

Σε μια αίτηση που είδα πριν λίγο έγραφε αποκλείονται Δ.υ οτα και κάτι άλλο

Μηπως αποκλειονται απο κατι αλλο???

Εγω ειμαι ΔΥ με ασφαλεια ΙΚΑ και θυμαμαι οτι οι υπαλληλοι ΟΤΑ α κ β βαθμου εξαιρουνται των τροφειων.Απλα επειδη ειναι υπαλληλοι του Δημου.

Και οπως εγραψε και η alcyon καλο ειναι τωρα που βγαινουν τα αποτελεσματα να κοιταξεις μηπως μπορεις να κανεις εκπροθεσμη αιτηση.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

ευχαριστώ θα το κοιτάξω μήπως δεχθουν εκπρόθεσμα.Πάντως στο eetaa.gr που πήγα να κάνω αίτηση,το γράφει καθαρά,αποκλειονται Δ.Υ και ΟΤΑ.

Καλημέρα.πήρα τηλ στον σταθμο στο Ιλιον και μου είπαν οτι δεν δέχονται ληξηπρόθεσμα ήδη πολλά παιδιά είναι έξω άλλωστε δέχονται παιδάκια απο 16 μηνών κ πάνω.

Κριμα.....

Η επομενη λυση ειναι ο ιδιωτικος ο οποιος κοστιζει περισσοτερο αλλα αν δε γινεται διαφορετικα τι να κανεις.....

Επισης απο Σεπτεμβριο να ξανακοιταξεις τους σταθμους της περιοχης που σε ενδιαφερει γιατι πολλα παιδια τα δεχονται αλλα τελικα δεν πανε.Ισως υπαρχει καποια κενη θεση τοτε.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Διαφημίσεις