Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πολιτικος γαμος

jenny_v

Recommended Posts

Θα ηθελα να ρωτησω αν εχετε παει ποτε στην αιθουσα του Δ.Αθηναιων που τελουνται οι πολιτικοι γαμοι ; Ειναι ωραια ή ειναι σαν γραφείο εφορίας ;

Θελω να πατρευτω με πολιτικο γαμο αλλα σε ενα κοσμιο περιβαλλον. Δυστυχως νομιζω οτι θελουν να υποβιβαζουν με τετοιους τροπους τους πολιτικους γαμους ωστε να αποθαρυνουν τα ζευγαρια απο αυτη την επιλογη...Κριμα :roll:

Διαφημίσεις

εγω εκανα πολιτικο γαμο και δυστυχως δεν εχω και την καλυτερη εμπειρια να σου παραθεσω,ολα εγιναν βιαστικα και ο δημαρχος μας παντρεψε σε 10 λεπτα...ουτε να συγκινηθω δεν προλαβα!οσο για τον χωρο εδω στο δημαρχειο της γλυφαδας ηταν σαν ενας χωρος συνεδριασεων..ελπιζω να μην σε απογοητευσα :) απλα εγω δεν το ευχαριστηθηκα και θα κανουμε και θρησκευτικο καποια στιγμη...

my baby was my reborn...

έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από φίλους για το Δημαρχείο της Καισσαριανής...Δεν χάνεις τίποτα να το κοιτάξεις :wink:

Για το Δήμο Αθηναίων.....τα χειρότερα -εκτός αν θέλεις να παντρευτείς μια Τετάρτη πρωί -ώρες γραφείου :evil:

(αυτά πριν 2 χρόνια όμως)

KbCJp2.pngEYukp3.png

Ειχα παει σε πολιτικο γαμο εκει προσφατα, πριν 6 χρονια! Δεν μου φανηκε ασχημος ο χωρος.

Τωρα που τεθηκε αυτο το θεμα να σας πω κατι που εμαθα προσφατα και εφριξα?

τα ζευγαρια που παντρευονται με πολιτικο γαμο δεν μπορουν να βαπτισουν!!!!

βαφτισαμε τον τσιπιρικο μας πριν κανα μηνα και ο παπας ρωταγε τον κουμπαρο αν εχει παντρευτει με πολιτικο ή θρησκευτικο .στην πρωτη περιπτωση θεωρουν πως το ζευγαρι δεν δεχεται την εκκλησια και για τον λογο αυτον δεν το αφηνουν να βαπτισει.Σασ εχει τυχει κατι τετοιο?

Διαφημίσεις

Θα ηθελα να ρωτησω αν εχετε παει ποτε στην αιθουσα του Δ.Αθηναιων που τελουνται οι πολιτικοι γαμοι ; Ειναι ωραια ή ειναι σαν γραφείο εφορίας ;

Θελω να πατρευτω με πολιτικο γαμο αλλα σε ενα κοσμιο περιβαλλον. Δυστυχως νομιζω οτι θελουν να υποβιβαζουν με τετοιους τροπους τους πολιτικους γαμους ωστε να αποθαρυνουν τα ζευγαρια απο αυτη την επιλογη...Κριμα :roll:

Τζένη, τσέκαρε δημαρχείο Χολαργού και Ραφήνας... είναι καλά και τα δύο... της Αθήνας δεν ξέρω... :?

Όπως τα λες είναι το καθεστώς με τους πολιτικούς... :?

Κι εμείς πολιτικό γάμο κάναμε και πήγαμε, βάλαμε υπογραφές και φύγαμε...καμία σχέση με το Δημαρχείο της Αθήνας βέβαια...

Nicole00, εμείς πάντως βαφτίσαμε τον γιο μας χωρίς να έχουμε κάνεις εμείς θρησκευτικό γάμο, πόσο μάλλον για τους νονούς...Από τον ιερέα πιστεύω εξαρτάται!

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

...Σου συνιστώ ανεπιφύλακτα το Δημαρχείο της Βούλας εάν σου αρέσουν οι τελετές. Εγώ παντρεύτηκα εκεί η αίθουσα ήταν πολύ ωραία πάνω στην θάλασσα και ο Δήμαρχος τα έδωσα ΟΛΑ με κάτι λόγους, να φανταστείς ο πεθερός μου δάκρυσε μ΄αυτά που έλεγε.....Α! στην τελετή ήταν περίπου στα 100 άτομα και μετά γιορτή. Ο άντρας τον μου δεν είναι του τζερτζελε αλλά τον τράβαγα....

.....Καλή τύχη :lol:

Διαφημίσεις

κι εγω με πολιτικο γαμο παντρευτηκα...τωρα τι να σου πω για τις αιθουσες??? οπως και να ειναι οι αιθουσες, κρυα η ολη φαση κακα τα ψεμματα. μεσα σε 10 λεπτα μας ειχε ξεπεταξει και ευτυχως δηλαδη γιατι ημουν εγκυος τοτε 6 μηνων και δεν αντεχα αλλο :lol::lol::lol::lol:

γι αυτο εκανα και πολιτικο....λογω εγκυμοσυνης :wink:

σχετικά με το θέμα της βάπτισης...

εμείς που πήγαμε το χαρτί του μικρού στην εκκλησία για να γίνει η βάπτιση του δε μας ρώτησε κανένας ούτε με τι γάμο παντρευτήκαμε, ούτε αν είναι βαφτισμένη η νονά ούτε τίποτα...

οπότε επικυρώνω κι εγώ ότι είναι καθαρά θέμα παπά....

αν δε στο βαφτίζει ο συγκεκριμένος παπάς το παιδί, θα το κάνει κάποιος άλλος... μη σκάτε :)

κι εγω με πολιτικο γαμο παντρευτηκα...τωρα τι να σου πω για τις αιθουσες??? οπως και να ειναι οι αιθουσες, κρυα η ολη φαση κακα τα ψεμματα. μεσα σε 10 λεπτα μας ειχε ξεπεταξει και ευτυχως δηλαδη γιατι ημουν εγκυος τοτε 6 μηνων και δεν αντεχα αλλο :lol::lol::lol::lol:

γι αυτο εκανα και πολιτικο....λογω εγκυμοσυνης :wink:

Εγώ λόγο επιλογής......

Εγώ λόγο επιλογής......

ακριβως ο καθενας κανει τις επιλογες του! εγω να σου πω την αληθεια ηταν και οικονομικοι επιπλεον οι λογοι. πεσανε ολα μαζεμενα! εγκυμοσυνη-γεννα, σπιτι, δεν ηθελα να πιεστω. παντως, ξερεις εχω βολευτει τελικα με τον πολιτικο!!!! δεν αλλαζουν πολλα πραγματα, απλα ο θρησκευτικος ειναι για τη φαση, τον κοσμο και τετοια. επιπλεον ειναι και ενα τεραααστιο εξοδο!!! :):)

Εγώ λόγο επιλογής......

ακριβως ο καθενας κανει τις επιλογες του! εγω να σου πω την αληθεια ηταν και οικονομικοι επιπλεον οι λογοι. πεσανε ολα μαζεμενα! εγκυμοσυνη-γεννα, σπιτι, δεν ηθελα να πιεστω. παντως, ξερεις εχω βολευτει τελικα με τον πολιτικο!!!! δεν αλλαζουν πολλα πραγματα, απλα ο θρησκευτικος ειναι για τη φαση, τον κοσμο και τετοια. επιπλεον ειναι και ενα τεραααστιο εξοδο!!! :):)

Τεράστιο και ανούσιο για την γνώμη μου, εμείς κάναμε ένα τραπέζι μέτα σαν γιορτή, για τα οικονομικά δεν ξερω να σου πω γιατι δεν το πληρώσαμε εμείς το φόρεμα μου, το έραψε η καλή μου θεία, ό άντρας μου ήρθε με το τζινακι του και ήταν τρισευτυχισμένος, και οι μπουμπουνιέρες γιατι έιχα μπουμπουνιέρες παναθεμαμε τις έφτιαξα΄μόνη μου!! όπως και βάφτηκα και μονή μου και φωτογραφώ είχαμε μια φίλη μου!!!

Γενικά το διασκέδασα το θέμα και δεν είχα κόλιματα του στυλ να δώσουμε πολλά λεφτά για να φανούμε κάπως .....

Διαφημίσεις

Εγώ λόγο επιλογής......

.....Και εγώ έγκυος ήμουνα με την κοιλαρά...αυτούς τους παπάδες όμως δεν τους αντέχω με τίποτα...μου κάθονται στο λαιμό!!!

και εγώ πριν 5 χρόνια περίπου είχα πάει στο δημαρχείο στην πανεπιστημίου και ήταν ωραία αίθουσα, υπογράφεις ένα χαρτί και αυτό ήταν.

είναι και οι συγγενείς, η νύφη ήταν πολύ ωραία ντυμένη νυφούλα όπως και να πήγαινε στην εκκλησία, οπότε αυτά το κάνουν πολύ ωραίο, αλλά δεν είναι όπως στην εκκλησία, αυτό όμως έιναι προσωπικό θέμα του καθενός,

δηλαδή καποιος μπορεί να μην του αρέσει αυτό το κλίμα που έχει η ιεροτελεστία της εκκλησίας ή να μην πιστεύει σε αυτό, οπότε, θα είναι μια χαρά.

όλα εξαρτιούνται απο το τι θέλει το ζευγάρι και είμαι σίγουρη ότι το ζευγάρι αυτό, ήθελε ακριβώς αυτό, το επέλεξε συνειδητά, οπότε - ....! :) ...

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ... 

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Συμφωνω μωρε κι εγω! Πολλα ζευγαρια το προτιμουν και το

επιλεγουν. Εμενα προσωπικα δεν με ξετρελανε αλλα

τωρα οταν το σκεφτομαι δεν χαλιεμαι κιολας....Στο φιναλε ειναι και πως το διοργανωνεις και το φταιχνεις!!!! Εγω δεν πηγα με νυφικο, πηγα χυμα τελειως, με ενα φορεματακι. Ολα ηταν για να τελειωνουμε γρηγορα :):):) Παντως σε μενα ο θρησκευτικος θα ερθει :D

ssidi εχεις δικιο, μαλλον απο τον παπα εξαρταται. Παντως μου φαινεται τραβηγμενο γιατι το καθε ζευγαρι επιλεγει να παντρευτει με πολιτικο ή θρησκευτικο γαμο ή να μην παντρευτει καθολου , για τους δικους τους λογους. Τι σημαινει "αποποιηται την εκκλησια?"

nicole, ssidi, ο παπας μας ειχε πει οτι μπορουμε να βαπτισουμε

κανονικα το παιδι μας αλλα οτι δεν μπορουμε να γινουμε νονοι!!!

Παντως παντρεψαμε ενα ζευγαρι αλλα ουτε που μας ρωτησαν αν

ειμαστε παντρεμενοι με θρησκευτικο.

Επειδη εχω κανει και πολιτικο γαμο δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε σαν εμπειρια!Στην αιθουσα συνεδριασεων εγινε, καθημερινη ηταν,δυο λογια ειπε ο χριστιανος,φασαρια απο διπλα και για να μη σχολιασω την εμφανιση μου η οποια εγω η κακομοιρα ντυθηκα,στολιστηκα και πηγα και ολοι οι υπαλληλοι με κοιταζαν καλα-καλα γιατι ηταν και πρωι!!!

Αλλα θυμαμαι με ειχαν ρωτησει τι ωρα θελω να γινει,ημερα, για λουλουδια οποτε αν θες μπορει να γινει πιο ωραιο το σκηνικο!Εγω το εκανα αναγκαστικα για καποια διαδικαστικα που χρειαζομασταν για τη τραπεζα !!

pEmXp3.png

Γιατί βρε κορίτσια τόση αποστροφή άπο τον πολιτικό γάμο;;Τα πράγματα γύρω μας τα κάνουμε έμεις ώραια η άσχημα.Η έμπειρα μου έμενα όπως προανέφερα ήταν πόλη θετική, στο Δημαρχείο της Βούλα ο Δήμαρχος ήταν ο τελειοτερος δεν ξέρω εαν τον λόγο του τον έγραψε ο ίδιος άλλα άξιζε πολλά..

ελεγε:«παρευρεθήκαμε σήμερα έδω για να ενώσουμε 2 ανθρώπους στα άσχημα και στα δύσκολα..»σας δίνω ένα δείγμα γιατι δεν τα θυμάμαι και όλα είχα άγχωθει και όλας.

Εμενα μου άρεσε πόλυ ήταν μέρα ηλιόλουστη και έβλεπα και την θάλασσα!!

Ξεκολίστε πια από τις ιδέες τον θεουσιδων πατροπαράδοτων γιαγιάδων μας και δέιτε λίγο παραπέρα

Εαν κάποιος πάλι αισθάνεται το μυστήριο που γίνεται στην εκκλησιά τον εκφράζει πιο πόλυ μεγια του και χαρα του, άλλα αυτός ο διαχωρισμός οτι ο πολιτικός είναι μιζέρια και ο θρησκευτικός τζέρζελες είναι καλούπι κάποιων. Τα πράγματα τα κάνουμε έμεις ώραια η άσχημα με την οργάνωση μας και τις πράξης μας!!

Ας προσέχαμε λοιπόν!!

Γιατί βρε κορίτσια τόση αποστροφή άπο τον πολιτικό γάμο;;Τα πράγματα γύρω μας τα κάνουμε έμεις ώραια η άσχημα.Η έμπειρα μου έμενα όπως προανέφερα ήταν πόλη θετική, στο Δημαρχείο της Βούλα ο Δήμαρχος ήταν ο τελειοτερος δεν ξέρω εαν τον λόγο του τον έγραψε ο ίδιος άλλα άξιζε πολλά..

ελεγε:«παρευρεθήκαμε σήμερα έδω για να ενώσουμε 2 ανθρώπους στα άσχημα και στα δύσκολα..»σας δίνω ένα δείγμα γιατι δεν τα θυμάμαι και όλα είχα άγχωθει και όλας.

Εμενα μου άρεσε πόλυ ήταν μέρα ηλιόλουστη και έβλεπα και την θάλασσα!!

Ξεκολίστε πια από τις ιδέες τον θεουσιδων πατροπαράδοτων γιαγιάδων μας και δέιτε λίγο παραπέρα

Εαν κάποιος πάλι αισθάνεται το μυστήριο που γίνεται στην εκκλησιά τον εκφράζει πιο πόλυ μεγια του και χαρα του, άλλα αυτός ο διαχωρισμός οτι ο πολιτικός είναι μιζέρια και ο θρησκευτικός τζέρζελες είναι καλούπι κάποιων. Τα πράγματα τα κάνουμε έμεις ώραια η άσχημα με την οργάνωση μας και τις πράξης μας!!

Ας προσέχαμε λοιπόν!!

Συμφωνώ απολύτως!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...