Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Περδικα θεσπρωτιας

agelika

Recommended Posts

καλημέρα και καλό καλοκαιρι να έχουμε. Μήπως κανένας γνωρίζει τίποτα για Αρίλλα στην Πέρδικα Θεσπρωτίας; Έχω δύο μικρά κοριτσάκια και θα ήθελα να μάθω για την θάλασσα, την διαμονή κτλ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Διαφημίσεις

Ο Αρίλας είναι πολύ ρηχή σαν παιδική πισίνα, πεντακάθαρη και ιδανική για παιδάκια. Τώρα δωμάτια έχει λίγα πάνω στην παραλία αλλά πιο πολλά έχει στην Πέρδικα. Θα έλεγα ότι έιναι ωραία για ήσυχες διακοπές.

Διαφημίσεις

Λάθος μου τότε και ζητώ συγνώμη. Θεώρησα πως επειδή το καραβοστάσι είναι ότι περιέγραψα παραπάνω, θα είναι και ο Αρίλλας. Μπερδεύτηκα...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Η παραλία Αρίλλα είναι ιδανικη για παιδια...Εμεις πήγαμε πέρσι και η μικρη την ευχαριστήθηκε πολυ...ΑΠλα αρκετά απογεύματα εβγαζε βρωμιες γιατί είχε πολλά σκάφη στην ευρύτερη περιοχή κι επειδή είναι ρηχή και απάνεμη τις μαζεύει...Απέφυγε σε κάθε περίπτωση το ξενοδοχείο Arilla beach...Καλές διακοπές

Έβγαζε βρωμιές και εκεί; Τι να πω παντού βγάζει βρωμιές η θάλασσα; Πέρυσι είμασταν στην λούτσα στην πρέβεζα και το μεσημέρι δεν μπορούσες να κολυμπήσεις από τις φυσαλίδες και τις βρωμιές. Ευχομαι να είναι καλύτερα φετος εκεί.

Aπο εκει καταγεται ο ανδρας μου! Παιδια, ειναι απιστευτο μερος!!!

Η παραλια Αριλλα ειναι η πιο ιδανικη για παιδια - σχετικα ρηχα και ζεστα νερα και μαζευει κυριως οικογενιες με παιδακια!

Το Καραβοστασι ειχει αρκετα βαθεια νερα - βαθαινουν αποτομα - και ειναι παγωμενα! Αρα, δεν θα προτεινα να πας εκει τα παιδακια σου, εκτος αν εισαι τοσο σιγουρη για τις κολυμβητικες τους ικανοτητες!

Υπαρχει και αλλη μια παραλια, η Αγια Παρασκευη, που κατα την γνωμη μου ειναι το στολιδι της Περδικας - απιστευτα νερα και ενα μικρο νησακι απεναντι, στο οποιο πας και κολυμπωντας. Ωστοσο, εκει εχει βοτσαλο σε αντιθεση με τον Αριλλα κ το Καραβοστασι.

Μπες στο site http://www.perdikagr.gr - θα βρεις αρκετα σχετικα με διαμονη (ειναι του γαμπρου μου η ιστοσελιδα).

Παντως αν αποφασισετε να πατε διακοπες στην Περδικα θα τις απολαυσετε - υπεροχες θαλασσες, πολυ φθηνη διαμονη κ φαγητο και φιλοξενοι ανθρωποι!

Καλο καλοκαιρι!

Οσο πιο απλα και πιο ειλικρινα .... σε λατρευω μικρη μου!

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πολύ και εσένα και όλες όσες μου απαντήσατε. Να είστε καλά και να περάσετε όλοι ένα τέλειο καλοκαίρι.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Καταπληκτικές διακοπές στην Πέρδικα και συγκεκριμένα στο Καραβοστάσι! Πολύ ωραίο τοπίο με τα καταπράσινα βουνά να "βουτούν" μέσα στη θάλασσα. Πολύ πράσινο,εξαιρετική φύση με ωραίες διαδρομές μέσα σε καταπράσινα τοπία... Θάλασσες εκπληκτικές! Το Καραβοστάσι αν και έχει παγωμένα νερά είναι μοναδική παραλία. Ίσως η καλύτερη της περιοχής. Η παραλία του Αρίλλα δεν μας άρεσε πολύ. Ήταν πάρα πολύ ρηχή, μας φάνηκε βρώμικη - και προσπαθούσαμε να καταλάβουμε το γιατί - μικρή σε πλάτος και με αυτή την άμμο που είναι σαν πηλός. Ωραία παραλία και η Αγ.Παρασκευή με πιο ζεστά νερά από το Καραβοστάσι. Και όσο ανεβαίνεις προς Σύβοτα έχει μικρούς γραφικούς κολπίσκους με πεντακάθαρα νερά. Το χωριό Πέρδικα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Έχει όμως πολύ καλό και σχετικά οικονομικό φαγητό. Τα Σύβοτα είναι ένα γραφικότατο ψαροχώρι που έχει "κάτι" από Ιταλία. Η Πάργα είναι πιο κοσμοπολίτικη. Με περισσότερους ξένους - κυρίως σκανδιναβούς - σε σχέση με Καραβοστάσι και τα Σύβοτα. Με τα στενά σοκάκια της θυμίζει πολύ νησί. Πολύ όμορφα μέρη, αρκετά "παρθένα" και πολύ πιο οικονομικά αν τα συγκρίνεις π.χ. με την Χαλκιδική!!! (Την φάγαμε με το κουτάλι την τελευταία 5ετία). Αξίζει να επιλέξετε αυτή την μεριά της Ηπείρου για τις καλοκαιρινές σας διακοπές!

Στη ζωή, το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο.

Robert Louis Stevenson

Δεν ξαναπάμε στην πανάκριβη Χαλκιδική!

Τα Σύβοτα τα προτείνω ανεπιφύλακτα για ήρεμες φθηνές οικογενειακές διακοπές!

Κάπου αλλού, σχετικά με Σύβοτα-Πάργα, έγραψα λεπτομέρειες.

Τι όμορφη βόλτα πλάι στα ιστιοφόρα... και πίσω να δύει ο ήλιος με χρώματα μοναδικά...