Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΑΝΕΣΗ

Recommended Posts

Γεια σας!

Η κόρη μου είναι 4 ετών και απο τώρα ψάχνομαι να δώ για νηπιαγωγείο και δημοτικό. Θα ήθελα πολύ να πάει σε δημόσιο - μένουμε στην Μεταμόρφωση και λένε ότι είναι καλά τα δημόσια σχολεία, αλλά η δουλειά μου είναι στον Πειραιά και έχω πρόβλημα με την απόσταση και τα ωράρια του δημόσιου σχολείου - τα ολοήμερα μέχρι τι ώρα είναι? και ισχύει ολοήμερο σχολείο και στα νηπιαγωγεία?

Ψάχνω λοιπόν να δω και για ιδιωτικό και έχω ακούσει για τα εκπαιδευτήρια Μάνεση - είναι καλά? ξέρει κανείς? κάνουν καλή δουλειά? από τιμές? :?

Όποια πληροφορία είναι ευπροσδεκτη, μπας και βγάλω καμμία άκρη....

• 4 years later...

Διαφημίσεις

Υπαρχει καποια μαμα να μου πει τη γνωμη της για τα εκπαιδευτηρια Μανεση ;με pm.γνωριζει κανεις το επιπεδο των σπουδων στο δημοτικο αν ειναι καλο;το επιπεδο των αγγλικων και γενικα το περιβαλλον;;ευχαριστω!!

Ήμουν μαθήτρια των εκπαιδευτηρίων Μάνεση. Εγώ, ο αδελφός μου και τα 2 ξαδέλφια μου. Το περιβάλλον ήταν πολύ καλό, ο διευθυντής πολύ αυστηρός (αλλά δε νομίζω πως εξακολουθεί να διευθύνει εκείνος, λόγω ηλικίας), ήμουν τυχερή γιατί είχα τον καλύτερο δάσκαλο που θα μπορούσε να έχει ένα παιδί 2 χρονιές (5η και 6η) ο οποίος είναι ο μόνος που αγάπησα σε όλα τα μαθητικά μου χρόνια!

Δεν έχω άλλη εμπειρία (μπορεί δηλαδή και αλλού να ήταν εξίσου καλά) αλλά σε αυτό το σχολείο μπήκαν πραγματικά οι βάσεις της εκπαίδευσης.

Εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή για το παιδάκι σου!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Ναι φυσικά πήγα σε φροντιστήριο αλλά μιλάμε για 25 χρόνια πριν! Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει πια. Εύχομαι να βρεις κάποια μαμά με πρόσφατη εμπειρία!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

• 10 months later...

Καλημέρα, θα ήθελα κάποιες πληροφορίες για το εκπαιδευτήριο Μάνεση. Αν είνι αυστηρό, ευέλικτο, πόσα παιδιά πραγματικά φοιτούν στο τμήμα (μας είπαν 25 αλλά μετρήσαμε 20 με 29 καθίσματα)

• 4 years later...

Εμείς κάναμε συνάντηση με τη διευθύντρια του δημοτικού και μας έκανε πολύ αρνητική εντύπωση. Καταρχάς δεν ήξερε να μας πει τις δραστηριότητες που προσφέρει το σχολείο και μπήκε στο site του σχολείου για να τις διαβάσει και να μας τις πει! Αναφορικά με τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, η ίδια φορούσε μάσκα κάτω από τη μύτη, ήθελε να μας κάνει χειραψία (!!!) και όταν φτερνίστηκε μας είπε οτι η υφασμάτινη μάσκα της προκαλούσε αλλεργία! Σε σχέση με το πρόγραμμα σπουδών του δημοτικού, η γνώση παρέχεται από τυπωμένα φυλλάδια που δίνονται μαζικά - δηλ. ασπρόμαυρες φωτοτυπίες βιβλιοδετημένες όπως στα δημόσια σχολεία. Στα θετικά του σχολείου είναι οι καλές εγκαταστάσεις, το γεγονός οτι το σχολικό λεωφορείο περιλαμβάνεται στην τιμή (αν δεν θέλουμε να έρχεται σχολικό, τότε η τιμή αφαιρείται από τα δίδακτρα) και η θερμαινόμενη πισίνα (ο σύζυγος δεν ήξερε οτι ήταν θερμαινόμενη και μας έκανε λεκτική παρατήρηση επειδή δεν είχαμε δει λεπτομερώς το site του σχολείου). Φυσικά αποφασίσαμε να μην την εμπιστευτούμε διότι δεν μας εψέπεμψε καμία εμπιστοσύνη να στείλουμε τα παιδιά μας εκεί.

• Like 1

• 8 months later...

Θα ήθελα να μάθω γνώμες για το ιδιωτικό σχολείο Μάνεσης στο Ηράκλειο είμαι ανάμεσα στην ελληνική παιδεία κ στον Μάνεση λόγω απόστασης από το σπίτι μου αν έχετε πληροφορίες εμπειρίες από τα συγκεκριμένα σχολεία θα με ενδιέφερε !

• 9 months later...

Καλησπέρα σας! λόγω πρόσφατης μετακόμιση μας σκεφτόμαστε το εκπαιδευτήριο Μάνεσης για το παιδί μας που θα πάει τώρα τετάρτη δημοτικού.

Θα θέλαμε την βοήθειά σας καθώς δεν γνωρίζουμε πολλούς ανθρώπους να μας δώσουν ανάλογες συστάσεις για το συγκεκριμένο σχολείο.

Σας παρακαλώ αναφέρεται ότι καλό ή κακό γνωρίζετε . Σας ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις