Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Κορίτσια άν και είναι η τέταρτη εγκυμοσύνη μου, πρώτη φορά αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα. Η πίεση μου είναι πολύ χαμηλή, κάτω από 10 με αποτέλεσμα να έχω συνεχώς λιποθυμικές τάσεις. Ο γιατρός είπε ΄το δεν μπορώ να πάρω φάρμακα τώρα και να το αντιμετωπίσω τρώγωντας περισσότερο αλάτι και με ξεκούραση.

Αλάτι τρώω αρκετό και το αύξησα όσο για ξεκούραση με δουλειά και τρία παιδιά χλωμό!! Θέλω ένα μήμα ακόμα μέχρι την άδει ατοκετού. Ξέρετε κάτι που να αναεβάζει την πίεση;

Ο Μανώλης είναι 10,5 χρονών

Η Μαλβίνα είναι 8,5 χρονών

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Διαφημίσεις

εκτος απο το αλατι την πιεση αναιβαζει και το πορτοκαλι προσπαθησε να τρως ή να πινεις χυμους πορτοκαλι ειναι και πολυ πιο ωφελημο απο το αλατι

ελπιζω ολα να σου πανε καλα :lol:

εκτος απο το αλατι την πιεση αναιβαζει και το πορτοκαλι προσπαθησε να τρως ή να πινεις χυμους πορτοκαλι ειναι και πολυ πιο ωφελημο απο το αλατι

ελπιζω ολα να σου πανε καλα :lol:

Exεις κοιτάξει τον αιματοκρίτη σου και αιμοσφαιρίνη.. Υπόταση χαμηλός σίδηρος..... Επείγον πολλά πορτοκαλία και χορήγηση βιταμινών σιδήρου.

ΠΡΟΣΟΧΗ,

.png.png

Για να σου ανέβει η πίεση ακολούθησε τα 3 βασικά βήματα:

1.πες στον άντρα σου οτι μπορεί να πετάει κάλτσες,μπλούζες κλπ άπλυτα όπου θέλει,να ροχαλίζει,να κλ@νει και να ρεύεται ελέυθερα.

2.πες στα παιδιά οτι όλο το σπίτι είναι δικό τους και μπορούν να το μετατρέψουν σε παιδότοπο.

3.πες την πεθερά πόσο πολύ θέλεις να έρθει να μείνει μαζί σας.

Αν με αυτά δεν ανέβει..τι να πω...δε θα ανέβει ποτέ!! :D:D:D

1.πες στον άντρα σου οτι μπορεί να πετάει κάλτσες,μπλούζες κλπ άπλυτα όπου θέλει,να ροχαλίζει,να κλ@νει και να ρεύεται ελέυθερα.

2.πες στα παιδιά οτι όλο το σπίτι είναι δικό τους και μπορούν να το μετατρέψουν σε παιδότοπο.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Απιστευτη!

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

gerakina, κατοπιν ωρίμου σκέψης αποφάσισα πως αφού όλα αυτά μέχρι τώρα συμβαίνουν στο σπίτι μου και δεν λέει να μου ανέβει η πίεση να προβώ σε πιο δραστικά μέτρα.

• Θα απλώνω ξανά στο μπαλκόνι για να κατουράει στα πλυμένα ρούχα ο σκύλος της απωπάνω

• Θα αρχίσω να διαπληκτίζομαι με όλους τους οδηγούς που δεν υπολογίζουν καθόλου τα μηχανάκια (καθώς ακόμα οδηγώ ένα για να πάω στη δουλειά μου), καθώς και με αυτούς που παρκάρουν έτσι ώστε να μήν μπορείς να περάσεις από πουθενά ως πεζός.

• Θα επισκέπτομαι καθημερινά τα δημοτικά έργα στην παραλία Θεσσαλονίκης για να θαυμάσω την αρχιτεκτονική ιδιοφυία των αρχιτεκτόνων του Δήμου μας.

Αν και πάλι δεν γίνει τίποτα ... θα αρχίσω να παρακολουθώ μεσημεριανές εκπομπές!

Τι λές έχω ελπίδες;;

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Σοβαρά πάντως ο αιματοκρίτης μου αν και δεν είναι στα high του δεν δικαιολογεί τόσες λιποθυμικές τάσεις είναι καθαρά υποτασικές κρίσεις.

Μήπως πρέπει να αρχίσω ανθυγιεινή διατροφή, λιπαρά, καυτερά, μπύρες κλπ.;

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

evoula k καταρχην με το καλο το 4ο...

Σοβαρά πάντως ο αιματοκρίτης μου αν και δεν είναι στα high του δεν δικαιολογεί τόσες λιποθυμικές τάσεις είναι καθαρά υποτασικές κρίσεις.

Μήπως πρέπει να αρχίσω ανθυγιεινή διατροφή, λιπαρά, καυτερά, μπύρες κλπ.;

οσο για τα παραπανω... φτανει που οδηγεις ακομη μηχανακι... = βαρεα... μην το ριξεις και στα ανθυγιεινα :lol::lol::lol:

ΥΓ ευχομαι συντομα να ξεπερασεις το θεμα με την υποταση...

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

evoula k και εγώ στην εγκυμοσύνη είχα συνέχεια υπόταση μέχρι και 8 η μεγάλη είχα φτάσει....Κυκλοφορούσα πάντα με αμύγδαλα αλμυρά στην τσάντα και έτρωγα πορτοκάλια και φυσικά λίγο πιο τσιμπημένα τα φαγητά στο αλάτι...όταν μπορούσα γιατί μια ζωή τρώω φαγητά με ελάχιστο αλάτι..επίσης δεν καθόμουν πολύ ώρα ακίνητη όρθια γιατί έτσι έπεφτα λιπόθυμη κάτω... να προσέχεις...Πάντως όλα καλά πήγαν και μόλις γέννησα ήμουν μια χαρά από πίεση!

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Διαφημίσεις

Εγω πάντως θα το είχα σίγουρο το εγκεφαλικό με όλα τα παραπάνω :D:D

.png.png

Κοριτσια εδω κ μια βδομαδα, μεχρι τωρα ημουν φουλ στην ενεργεια, σερνομαι.Μου κοβονται τα ποδια,σταματαω σαν τις γριες στην ανηφορα συν οτι εχω κ πονοκεφαλους.Την πιεση την ειχα μετρησει κ ηταν 9 αλλα τοσο περιπου ειχα παντα νομιζω χωρις προβλημα.. Δεν ξερω πως να το διαχειριστω εκνευριζομαι ευκολα κ γενικα δεν αισθανομαι καθολου καλα με τον εαυτο μου. Α! οταν εχω πονοκεφαλο οταν καθομαι σχεδον δεν το καταλαβαινω καθολου αλλα οταν σηκωνομαι παει να σπασει..Συμπληρωματα δεν παιρνω ακομα..

Κοριτσια εδω κ μια βδομαδα, μεχρι τωρα ημουν φουλ στην ενεργεια, σερνομαι.Μου κοβονται τα ποδια,σταματαω σαν τις γριες στην ανηφορα συν οτι εχω κ πονοκεφαλους.Την πιεση την ειχα μετρησει κ ηταν 9 αλλα τοσο περιπου ειχα παντα νομιζω χωρις προβλημα.. Δεν ξερω πως να το διαχειριστω εκνευριζομαι ευκολα κ γενικα δεν αισθανομαι καθολου καλα με τον εαυτο μου. Α! οταν εχω πονοκεφαλο οταν καθομαι σχεδον δεν το καταλαβαινω καθολου αλλα οταν σηκωνομαι παει να σπασει..Συμπληρωματα δεν παιρνω ακομα..

Ε δεν είναι και τόσο καλή η πίεση σου μήπως να σου έδινε λίγα συμπληρώματα. Χυμούς πορτοκάλι προσπάθησε να πίνεις κάθε μέρα.

Ο εκνευρισμός είναι φυσιολογικός με τις ορμόνες που χοροπηδάνε.

.png.png

Αχ και που να αρχίσουν οι ζέστες! Ελπίζω να αργήσουν για φέτος! :lol:

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Καλημέρα!!!

Είχα και εγώ μια ζωή υπόταση, αλλά τώρα στην εγκυμοσύνη είναι πάντα πολύ πεσμένη (περίπου 4,5 - 9). Ο γιατρός, μου είπε ότι είναι πολύ καλύτερα να έχουμε στην εγκυμοσύνη πεσμένη πίεση, παρά υπέρταση... :lol:

Πάντως μου είπε να πίνω περισσότερες πορτοκάλάδες κάθε μέρα!!!

Ξεκίνα και εσύ λοιπόν τις πορτοκαλάδες και μην ανησυχείς για την υπόταση...

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Διαφημίσεις

Τελικα ειναι σιγουρα η πιεση που μου κανει αυτα τα κολπα.Εδω κ 2 μερες ειμαι παλι μεσα στην ενεργεια κ οι εξετασεις που εκανα βγηκαν πολυ καλες..Αρα υπομονη κ πορτοκαλαδες... :)

• 10 χρόνια μετά...
On 21/3/2008 at 12:43 ΜΜ, jenny_v είπε:

Κι εγώ - ακριβώς - στην ίδια φάση με σένα βρίσκομαι αυτή την περίοδο Τζένη, καθότι είμαι στην 15 εβδομάδα....Εχει περάσει καιρός από το post, ελπίζω όλα καλά! 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...