Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΡΑΓΕ το ασχημοπαπο θα γινει κυκνος?

demi

Recommended Posts

βρε κοριτσια μου ..λυστε μου μια απορια...

ολοι λενε οτι η μανα τα παιδια της τα βλεπει ομορφα....και ετσι θα επρεπε να ειναι...

Αλλα ειμαι η μονη μανα που παραδεχετε οτι το παιδι της ειναι ..πως να το θεσω τωρα?Ε,θα το πω...ΑΣΧΗΜΟΥΤΣΙΚΟ..(ΘΕΕ Μου συγχωρα με γερο να ειναι)αλλα αντικειμενικα ειναι ετσι ..και ας ειμαι η μανα του ετσι το βλεπω..

τπ 1 μου παιδι πρεπει να πω οτι ηταν παρα πολυ ομορφο (αντικειμενικα παλι)και εχει κανει απειρες φωτογραφισεις ..

απο την πρωτη στιγμη που το ειδα καταλαβα οτι δεν ειναι σαν τον αλλον..χωρις βεβαια αυτο να σημαινει τιποτα παραπανω...τα αγαπαω τα λατρευω ειναι η ανασα μου τα 2 μου παλλικαρια..

θα επρεπε να ντρεπομαι που το λεω?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 82
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε κοριτσακι τι σε βανανιζει και εσενα...

μπορει το παιδακι σου να ειναι οπως λες ασχημουτσικο αλλα και τι σημαινει αυτο?

η ομορφια ειναι στην καρδια μας.

θα αλλαξει σιγουρα το παιδακι.

εσενα δεν σου εχει τυχει να δεις παλιες φωτογραφιες σου και να αναρωτηθεις

πως εισουν ετσι!! (εμενα μου εχει τυχει)

μην στεναχωριεσαι για τετοια πραγματα..

668bab1939.png

Λοιπον εγω θα σου πω το εξης!

Η ξαδερφη μου που ειμαστε ισα ηλικιακα (18 οταν γεννηθηκε ηταν ασχημη (σε σχεση με μενα:lol: ψωνιοοοοοοοοοοοο:o:lol::lol:)

Βασικα τα ματια της δεν ηταν αμυγδαλωτα αλλα εγερναν προς τα κατω (πως να το πω? επλιζω να καταλαβαινεις) και ειχε ενα σημαδι κοκκινο στο μετωπο επειδη στην κοιλια ειχε κολλησει την πατουσα της στο μετωπο της.

Λοιπον δεν θα το ελεγες και ομορφο μωρο! Σε πληροφορω οτι απο την εφηβεια και επειτα αλλαξε (οπως ολοι οι ανθρωποι), διαμορφωθηκε το προσωπο της, το σωμα της (το οποιο το παραδεχομαι ειναι θεεικο σε σχεση με το δικο μου:rolleyes::-D) και ειναι πλεον ομορφη!

Μην φοβασαι λοιπον, το παιδακι σου θα αλλαξει εσυ φτανει να το βλεπεις και να του λες ποσο ομορφο ειναι γιατι ετσι δεν θα αποκτησει κομπλεξ και θα ειναι σιγουρο για τον εαυτο του!

ολοι λενε οτι η μανα τα παιδια της τα βλεπει ομορφα....και ετσι θα επρεπε να ειναι...

Αλλα ειμαι η μονη μανα που παραδεχετε οτι το παιδι της ειναι ..πως να το θεσω τωρα?Ε,θα το πω...ΑΣΧΗΜΟΥΤΣΙΚΟ..(ΘΕΕ Μου συγχωρα με γερο να ειναι)αλλα αντικειμενικα ειναι ετσι ..και ας ειμαι η μανα του ετσι το βλεπω..

τπ 1 μου παιδι πρεπει να πω οτι ηταν παρα πολυ ομορφο (αντικειμενικα παλι)και εχει κανει απειρες φωτογραφισεις ..

απο την πρωτη στιγμη που το ειδα καταλαβα οτι δεν ειναι σαν τον αλλον..χωρις βεβαια αυτο να σημαινει τιποτα παραπανω...τα αγαπαω τα λατρευω ειναι η ανασα μου τα 2 μου παλλικαρια..

Μήπως είσαι λίγο αυστηρή και κρίνεις με πολύ υψηλά στάνταρτς, μιας και από τον μεγάλο είδες πόσες φωτογραφίσεις έχει κάνει, ενώ ο μικρός, αν και όμορφος, απλά ΔΕΝ είναι ΤΟΣΟ όμορφος και δεν κάνει φωτογραφίσεις???

Ακόμα και ασχημούτσικο να είναι, δε σημαίνει ότι μόνο αυτό μετράει..Μπορεί ο μεγάλος να διαπρέψει κάπου που να χρειάζεται ομορφιά και να είναι ο επόμενος Σάκης Ρουβάς, αλλά ο μικρός να έχει άλλα χαρίσματα και να διαπρέψει σε άλλους τομείς...

Άλλωστε σε αυτή τη ζωή δεν μπορούνε να είναι ΟΛΟΙ όμορφοι...Εσένα σου αρέσουν ΟΛΟΙ οι άντρες??

Πάντως, επειδή κι εγώ ξέρω ότι κάθε μάνα βλέπει το παιδί της όμορφο, σου λέω για να σε καθησυχάσω ότι κι εγώ βλέπω τα "άσχημα" χαρακτηριστικά της κόρης μου και δεν εθελοτυφλώ ότι είναι κούκλα!!Αν ας πούμε πάρει τη μύτη μου-που όλα δείχνουν ότι τη μύτη μου έχει, ε, δεν είναι και η ωραιότερη μύτη..Το θέμα είναι να της μάθω να αγαπάει ΚΑΙ τη μύτη της, εκεί είναι για μένα το μυστικό για να μεγαλώσει και να είναι ισορροπημένη....

(Μεταξύ μας όμως, όταν μου λένε πόσο όμορφη και γλυκιά είναι, ΛΙΩΩΩΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!-δε συζητάω όταν μου πούνε πόσο καλή και έξυπνη είναι, εκεί έχω πέσει στα πατώματα!!χαχα)

Eπιτέλους μια μάνα που δεν είναι ψωνισμένη!!!!!!!!!!!!:D Εγώ είμουν χάλια τώρα μόνο αυτόγραφα δεν δινω :wink:

Διαφημίσεις

Αν ο ένας είναι πολύ όμορφος δεν είναι καλό μέτρο σύγκρισης για να πεις ότι ο άλλος είναι ασχημούτσικος. Τέλος πάντων και άσχημος ακόμα να είναι έχει πολύ μικρή σημασία. Υπάρχουν πολλοί χαρισματικοί άσχημοι και πάρα πολλοί άσχημοι άντρες που τους λες ακόμα και γοητευτικούς.

xm...koita δε ξερω αν οι κορες μου ειναι ομορφες στα ματια των αλλωνων στα δικα μου ειναι....οπως και να ειναι....και με τα πεταχτια αυτακια και με τη μεγαλη μυτη ....ουτε εγω ειμια τελεια...αγαπαω τον ευατο μου οπως ειναι με τις ατελειες του...και δεν εχει σημασια η ομορφια η εξωτερικη αλλα η εσωτερικη...προσεχε γιατι υποσυνειδητα μπορει να κανεις το μικρο να αισθανεται μειονεκτικα.....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Ενα να σας πω...Αγοράσαμε καλή ψηφιακή μηχανή ενα μήνα πτιν τον ερχομο του Στέλιου για να απαθανατίσουμε το ΟΜΟΡΦΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ...:roll:

Οταν γεννήθηκε ΕΥΤΥΧΩΣ που είχαμε αγοράσει ψηφιακή γιατι σβηναμε 30 φωτο για να κρατήσουμε 1...:|...

ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ...

Αυτο το μωρο τιποτα δεν θύμιζε νεογέννητο χαριτωμένο σποράκι αλλά ενα αρχημοπαπο που τίποτε τότε δεν προμήνυε πως σήμερα, 5 ετών δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου απο πάνω του.

Για του λογου το αληθες δες φωτο διάσημων και ωραιων, πως ηταν στα παιδικά τους χρονια...-ψαξε να βρεις την φωτο του Τζορτζ Κλουνει και θα καταλάβεις για τι σου μιλάω...:P

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Χα, χα! Πάντως προετοιμάσου για τα καλύτερα αλλά και για τα χειρότερα. Διότι όπως ο Τζωρτζ που λέει η Aggeloudia παραπάνω ήταν άσχημος μικρός αλλά ομόρφυνε μεγάλος, έχω δει και άπειρες αντίθετες περιπτώσεις που από κουκλιά μωρά έχουν γίνει ασχημάντρες.

Οπότε, φαντάσου λέει να μεγαλώσουν και να γίνει κούκλος ο μικρός αλλά να ασχημήνει ο μεγάλος.:mrgreen:

Όπως και να'χει όμως θα έχεις τουλάχιστον έναν ωραίο κάθε φορά.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πάντως για να σοβαρευτούμε, αυτό που ήθελα να σου πω είναι ότι τα παιδιά αλλάζουν απίστευτα μεγαλώνοντας (και τα αγόρια ένα παραπάνω, γιατί τα χαρακτηριστικά τους θα πάνε από το παιδικό στο αντρικό), οπότε είναι άσκοπο να αγχώνεσαι από τώρα. Κι εγώ έχω αυτή τη λαχτάρα και την αγωνία, να δω πώς θα γίνουν τα δικά μου, όταν θα γίνουν πλέον αντράκια.:wink:

.....δε νομίζω τάκη....

Διαφημίσεις

Η κολλητή μου κάνει το πρώτο της παιδί... κούκλος από το πρώτο δευτερόλεπτο. Τι να σου λέω, λευκός με ξανθό μαλλί, μπλε έντονο μάτι... ένας μικρός θεός! Κάνει και την κόρη μετά, δράμα. Μαυριδερή, με χνουδάκι παντού στο σώμα της και κάτι σαν λίπος στο κορμάκι της μετά τη γέννα, να πέσει να πεθάνει η δόλια η μάνα.

Αποτέλεσμα? Ο γιος είναι τεσσάρων, συνεχίζει να είναι κούκλος κι ακόμη περισσότερο τώρα. Η κόρη? Τριών ετών και το πιο γλυκό μελαχρινό πλασματάκι πού'χεις δει, ψηλόλιγνη, χαμόγελο υπέροχο και όμορφη στο πρόσωπο, απλώς διαφορετική από τον αδερφό. Το κλου? Όποιος δει τον γιο δεν μπορεί να μην πει τι όμορφο παιδί. Αλλά όταν εμφανιστεί η κόρη, κλέβει την καρδιά όλης της παρέας, παρότι δεν έχει αυτή την αντικειμενική ομορφιά του αδερφού της.

Μην σκας, μωρό είναι ακόμα. Άσχημο στην κούνια, όμορφο στη στράτα έλεγαν οι παλιές.

it's never too late to start all over again

Λένε πως όταν είσαι άσχημος μωρό γίνεσαι όμορφος μεγάλος και όμορφος μωρό άσχημος μεγάλος. Και το έχω δεί να συμβαίνει άπειρες φορές. Να φανταστείς εγώ μικρή έμοιαζα με αγόρι. Έλα να με δεις τώρα.......!!!!! (Καλά δεν είμαι και η Τζολί....) γκουχ γκουχ.!!!

Είμαι σίγουρη πως μπορεί να μην είναι τόσο όμορφος όσο ο μεγάλος αλλά θα είναι γλύκας!!!! Ετσι ειναι και ο δικός μου, οχι τόσο όμορφος οσο αστεία φατσούλα αλλά γλύκας!

Το βασικό ειναι να μεγαλώσει χωρίς αισθημα κατωτερότητας απέναντι στον "ομορφο αδερφό" και να γίνει ενας αντρας σίγουρος για τον εαυτό του.

q8SSp3.png

Ομορφα ή ασχημα δεν εχει σημασια. Σημαντικο ειναι να καταφερουμε να τα μεγαλωσουμε χωρις κομπλεξ και να εχουν αυτοπεποιθηση!

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Έχουμε υπερεκτιμήσει την αξία της ομορφιάς.

Στέλνουμε όλοι φωτογραφίες για να μας πουν μα τί όμορφο μωρό, τί όμορφο προσκλητήριο, τί όμορφες μπομπονιέρες κτλ.

Και φυσικά τις περισσότερες φορές δεν είναι αλήθεια.

Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός με τις δικές του χάρες.

Οι 2 γιοι μου είναι πολύ όμορφοι. Το λένε όσοι τους βλέπουν στο δρόμο. Ο άλλος μου γιος δεν είναι τόσο όμορφος. Κι όμως είναι το μωρό που μετά από λίγο κλέβει τις εντυπώσεις, διότι εχει μονίμως ένα χαμόγελο στο στόμα, είναι ήσυχος, κοινωνικός, λέει αστεία λογάκια και παίρνει αστείες εκφράσεις.

Δεν λέω όταν βλέπουν τα δίδυμα και λένε άχουτα και κοιτάνε μόνο τον έναν εμένβα σαν μάνα με στεναχωρεί. Αλλά ξέρω ότι για μένα και ο άλλος είναι το αστεράκι μου.

Διαφημίσεις

Mην σκας καθόλου , μα καθόλου! Αυτό το πλασματάκι που τώρα το λες

ασχημούτσικο , αύριο μπορεί να καίει καρδιές ! Περιμένεις από τώρα που είναι

μωράκι να σου δείξει πόσο τσαχπίνης είναι ? Θα το διαπιστώσεις αργότερα,

είμαι σίγουρη!

μην αγχώνεσαι για τέτοια πράγματα..σημασία έχει η αυτοπεποίθηση και το πως νοιώθει κανείς μς τον εαυτό του όχι η εξωτερίκη ομορφιά.να φροντίσεις να γίνει καλό παιδάκι και η ομορφιά έρχεται δεύτερη...ξέρεις εκτος από τα μάτια που κρίνουν εξωτερικά μόνο υπάρχουν και τα μάτια της ψυχής που μακάρι το παιδί να έχει ανθρώπους γύρω του επειδή το βλέπουν με τα μάτια της ψυχής τους και το κρίνουν ως προσωπικότητα και μακριά από ανθρώπους που θα είναι δίπλα του επειδή θα είναι ένα πολύ όμορφο αγόρι.άσε το παιδί να μεγάλωσει χωρίς αυτές τις σκέψεις.είναι ειλικρινά περιττές....

Πολυ ωραιο θεμα,συγχαρητηρια για την ειλικρινεια σου!

το θεμα της ομορφιας ειναι πιο σημαντικο νομιζω για τα κοριτσια παρα για τα αγορια ,καποια κοινωνικα στερεοτυπα δεν ξεπερνιουνται ευκολα...

Αλλα ολα ειναι και σχετικα!νομιζω ότι την εικονα του το παιδι την κοιταει μεσα στα ματια μας πρωτα!αν τον αποδεχομαστε και το αγαπαμε όπως ειναι, θα μεγαλωσει με σιγουρια για τον ευατο του που θα μεταδιδει και στους αλλουςΚι επειτα σημερα ο καθενας με την επιλογη του σωστου στυλ,ντυσιματος ,μετο γυμνασμενοσωμα του,μπορει όμορφος να μη γινει ,τυπας ομως μπορεινα γινει,Στο κατω κατω της γραφης για τα χοντρα ελαττωματα που μπορει να χαλανε μια εμφανιση ,υπαρχουν και οι πλαστικες ..Μεχρι να μεγαλωσουν τα παιδια μας,θα χει γινει κι αυτο μια ρουτινα!

τωρα λες και για τη συγκριση αναμεσα στα δυο αδερφια!για να παω το θεμα ενα βημα παραπερα , αν μου επιτρεπεις, θα σου πω τη δικη μας περιπτωση.Εχω τρεις γιους, ο μεγαλος ειναι ο ομορφοτερος απο ολους! αντικειμενικα, ειναι παιδι για διαφημισεις!καταξανθος,γαλανος ,με τελεια μυτη,όμορφο βλεμμα ,ωραιο σωμα κτλ.'Οχι που ειμαι μαμα του,τον σταματανε στο δρομο απο μωρο συνεχεια και τον φτυνουν να μη τον ματιασουν!Ασε οι συγγενεις!

το ξερει κι ο ιδιος κι όμως δε δινει καμια ιδιαιτερη σημασια.Αντιθετα υποφερει για αυτο που μειονεκτει, όσο κι αν εμεις δεν εστιαζουμε εκει περισσοτερο απο οσο πρεπει!δεν ειναι καλος στα μαθηματα λογω μιας μαθησιακης δυσκολιας που εχει !και ξερεις τι γυρισε και μου ειπε?αχ να ειχα το μυαλο του αδερφου μου!(που όλοι του κανουν κομπλιμεντα για την εξυπναδα του και το τι ωραια μιλαει)

ετσι πιστευω κι εσενα το ''ασχημοτερο'' παπακι σου,ακομη κι αν δεν ομορφυνει μεγαλωνοντας,σιγουρα θα ξεχωριαζει σε αλλα πραγματα και θα παρει απο κει την αυτοπεποιθηση του και ο ''κουκλος'' όλο και απο καπου αλλου θα ''γειωθει''!οποτε μην ανησυχεις, φτανει να τους αγαπας και να μην τους βαζεις ταμπελες!

Καλή μου μη σκας. Οταν γεννήθηκα εγώ και με πήγαν στη μαμά μου η πρώτη της αντίδραση ήταν "δικό μου είναι αυτό το άσχημο μωρό???"

Δεν ήθελε να με βλέπει και ντρεπόταν επειδή ήμουν κατάμαυρη (απο λευκούς γονείς, και παππούδες....χαχαχα) και ψιλόλιγνο μωρό, λέει.

Βλέπω φωτογραφίες μου παιδικές και ομολογουμένως μέχρι την εφηβία ήμουν ένα δράμα.

Σήμερα ειμαι μια χαρά. Αν θες να σου στείλω και φωτο μου για να δεις πως είμαι. Δεν έχω καμιά σχέση με το πανάσχημο παιδάκι που ήμουν.

Θα αλλάξει το μωράκι σου. Αλλωστε έχει αποδειχτεί πως όσοι είναι όμορφοι σαν μωρά λίγο ασχημένουν στην πορεία και το αντίθετο.

sj3dp3.png

Όχι μόνο να μην τους βάζεις ταμπέλες, αλλά πρόσεξε πολύ καλά μην αφήσεις και κανέναν να τα ξεχωρίζει. Τα παιδιά καταλαβαίνουν πολύ περισσότερα απο ότι νομίζουμε, έχουν ένστικτο.

Και όπως είπε η frosobal, έλεος πια με αυτήν τη μανία για επίδειξη! Να έχουμε τα πιο όμορφα παιδιά, τα πιο καλοντυμένα, με τα καλύτερα παιχνίδια, να τους κάνουμε σουπερ βαπτίσεις, σουπερ πάρτυ-και ας μην έχουμε να τα πληρώσουμε- κλπ κλπ. Όλα αυτά για να καλύψουμε τη δική μας ματαιοδοξία.

Θέλω να πω με αυτό πως αν και -δυστυχώς- υπάρχουν συγκεκριμένα στερεότυπα, δεν είναι ανάγκη να τα ενστερνιζόμαστε.

Ποιος μπορεί να πει αν το δικό σου ή το δικό μου παιδί είναι άσχημο? Οκ, τα αγόρια μου είναι και τα δυο ξανθά και γαλανομάτικα (και κούκλοι για να μην ξεχνιόμαστε χαχα), αλλά έχω δει ξανθά γαλανομάτικα που είναι αχώνευτα και κακομαθημένα και δεν θέλω ούτε να τα βλέπω. Ο "κολλητός" του μεγάλου μου, είναι ένα παιδάκι που δεν έχει ιδιαίτερη φυσική ομορφιά αλλά εγώ το βλέπω κουκλι γιατί είναι συνέχεια χαμογελαστό και εχει τρομερή μουρίτσα!

Και μην αγχώνεσαι, δεν είναι ντροπή που το λες αυτό, απλά είσαι ειλικρινής. Απλά δεν πρέπει να το αφήσεις να σε απασχολεί περισσότερο γιατί δεν έχει κανένα νόημα απολύτως!

συγνωμη μια απορια?μονο τα ξανθα γαλανοματικα θεωρουνται ομορφα παιδια????:roll::roll::roll::roll::roll:

(γιατι εχω βαρεθει στις διαφημισεις και παντου να παιζει αυτη η ''γκαμα'' μονο....)

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

συγνωμη μια απορια?μονο τα ξανθα γαλανοματικα θεωρουνται ομορφα παιδια????:roll::roll::roll::roll::roll:

(γιατι εχω βαρεθει στις διαφημισεις και παντου να παιζει αυτη η ''γκαμα'' μονο....)

Αν είναι έτσι, τότε το δικό μου είναι κακάσχημο!!χαχα!!!Μελαχρινάκι, που "αρπάζει" με τη μια στον ήλιο (την άνοιξη είχε κάνει το μαύρισμα του χτίστη!!!) και με μαύρα ματάκια!!!Δε θα γυρίσει άνθρωπος να την κοιτάξει!!!

Μεταξύ μας κι εγώ έχω βαρεθεί αυτό το στυλ πλέον, κάποτε με ενθουσίαζε, αλλά πλέον έχω διαπιστώσει ότι υπάρχουν κάτι άσχημα γαλάζια ξεπλυμένα μάτια, που ούτε να τα κοιτάξω-είναι και λίγο φοβεριστικά!!!...

Οταν γεννηθηκε ο γιος μου (ξανθος γαλανοματης) ηταν το πιο ομορφο μωρο του κοσμου...

Οσο μεγαλωνε, εξακολουθουσε να ειναι το πιο ομορφο μωρο στον κοσμο...

Βγαζαμε εκατονταδες φωτογραφιες κ εμεις σαν πρωτο-χαζογονεις..

Οταν περνουσαν 2-3 μηνες κοιτουσα τις φωτο κ αναρωτιομουν.. "καλα το παιδι ηταν χαλια πως το εβλεπα εγω ομορφο..???:shock: κουκουβαααα" :-P

η μανα μου εδωσε την σοφη της απαντηση.. "το παιδι μας παντα ομορφο ηταν.. απλα οσο μεγαλωνει ομοορφαινει περισσοτερο"(και που θα φτασει οεο????:lol::lol:)

περιττο να σας πω πως απ΄οταν εκανα τον γιο μου δεν ξαναειδα τοοοοοσο ομορφο παιδι.. ουτε καν κοριτσακια δεν υπηρχαν ομορφοτερα απο το Χαρη...

Στην καλυτερη ηταν συμπαθητικα...

Μετα εκανα την μπουμπου... οταν γεννηθηκε μου φανηκε πολυ ασχημη.. μαυρο κατραμι μαλλι σταρενιο δερμα, γαλαζια ματια (αυτο δεν το γλιτωναμε με τιποτα απ΄οτι ειπαν οι γιατροι) .. κ εμοιαζε κ στην πεθερα μου :evil:

ελεγα αποκλειεται... αν δεν το ειχα δει εκεινη την ωρα που γεννηθηκε θα ελεγα οτι μου εφεραν αλλο μωρο.. (να σημειωσω εδω οτι ολες οι μαιες κ νοσοκομες στο μαιευτηριο ελεγαν η μια στην αλλη "ελα να δεις δεν εχεις ξαναδει τοσο ομορφο λεχουδι" κ γω τους απαντουσα.."μμμμ σιγα.. δεν ειχατε δει το γιο μου.."

Οσο μεγαλωνει η μπεμπα μου ευτυχως κ δοξα το θεο, ομορφαινει.. (κ αρχιζει να παιρνει απ΄το σοι μου :lol::lol:)μην σας πω οτι ειναι το δευτερο ομορφοτερο μωρο στον κοσμο μετα τον Χαρη...:lol::lol:

Γιατι μεταξυ μας τωρα.. δεν υπαρχουν πιο ομορφα παιδια απο τα δικα μου.. μην σας πω οτι ολα τα αλλα ειναι ψιλοασχημα..:rolleyes::rolleyes:

Το πασχα ομως μου συνεβει κατι.. ειδα την κορουλα μιας φιλης μου, πολυ αγαπημενης, που την εχω σαν αδελφη μου...

Ενα κοριτσακι 6 μηνων λεπτουλι με κατσαρο μαλλι, μαυρα ματια, μελαχρινη...

Και για να μην σας πω οτι μου φανηκε πιο ομορφο απο το δικο μου, θα σας πω οτι μου φανηκε εξισσου ομορφο...

Και τοτε καταλαβα κατι...

Πως καλως η κακως τα δικα μου παιδια δεν τα βλεπω με τα ματια μου, αλλα με την καρδια μου.. κ επειδη κ αυτο το μωρο το αγαπαω σαν τα δικα μου προφανως γι αυτο το βλεπω εξισσου ομορφο...

και γι αυτο τα παιδια μου τα βλεπω καθε μερα κ πιο ομορφα.. γιατι καθε μερα τα αγαπαω ακομα περισσοτερο.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Αντε δεν αντεξα θα μιλησω......Κοριτσι μου ολα τα αλλα κοριτσια μας σου λενε να μην ανησυχεις γιατι αλλαζουν τα παιδια και ομορφαινουν και γινονται μια χαρα. Ή αλλιως οτι ασχημο μωρο, ομορφος ενηλικας. Εγω θα σου δωσω μια αλλη ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικη οπτικη που ισως θα επρεπε να το βλεπεις. Εγω ημουν κακασχημο μωρο, ασχημη εφηβος και παραμενω ασχημη. Τπτ δεν αλλαξε τοσα χρονια. Παραταυτα καταφερα και να σπουδασω, και σπιτι να ανοιξω με καποιον που αγαπαω και με αγαπαει (μαλλον μην λεμε και μεγαλες κουβεντες ετσι? ποτε δεν ξερεις) και μωρακι να κανω που ειναι ΚΑΙ εκεινο ασχημο προφανως αφου πηρε απο εμενα, αλλα ξερεις κατι? Δεν ανησυχω καθολου και ουτε και με νοιαζει. Με νοιαζει ομως να εχει μυαλο και να εχει υγεια και τυχη στην ζωη της. Τον δρομο της θα τον βρει, οπως τον βρηκα και εγω και ολοι οι υπολοιποι ασχημοι.......χεχεχε.......εμ θεμα που βρηκατε ωρε παιδια.....και μιλαω σοβαρα. Αρχισε λιγο να τα βλεπεις τα πραγματα πιο ωριμα......ΑΛΛΑ πραγματα πρεπει να σε ενδιαφερει να εχουν τα παιδια σου κοριτσι μου. Και οχι γιατι το ενα εχει φωτογενεια και το αλλο οχι....μην βγαζουμε τα δικα μας αποθυμενα στα παιδια. Και προσεξε μην αυτος ο κατα τα αλλα αθωος διαχωρισμος που κανεις στα παιδια σου μεταξυ ομορφου και ασχημου μην βγει υποσεινηδητα στο μελλον και το καταλαβουν. Προσεξε το καλα αυτο. Αντε και καλα μυαλα σε ολους μας.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...