Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ζητείται Εθελοντής μέλος του φόρουμ για συγκέντρωση καταγγελιών για Κέντρο Υγείας

Recommended Posts

Κατά καιρούς έχουν καταγραφεί πολλές καταγγελίες για τα Κέντρα Μάνας και Παιδιού που ανήκουν στο ΙΚΑ.

Θέλοντας να στείλουμε επιστολή διαμαρτυρίας εκ μέρους της ΕΕΕΓ που θα αναφέρεται στα περιστατικα αυτά,

(όχι επώνυμα ούτε με ονόματα, αλλά απλώς την καταγραφή των περιστατικών αυτών με αναφορά σε ημερομηνία και περιοχή του κέντρου)

θα χρειαστούμε εθελοντή ο οποίος θα μας βοηθήσει στην συγκέντρωση

των καταγγελίών με copy paste

συνδέσμου και κειμένου για κάθε περιστατικό

που έχουν στο παρελθόν δημοσιευτεί απο μέλη,

στην ενότητα καταγγελίες ή σε άλλα σημεία του φόρουμ.

Με αφορμή αυτή την προσπάθεια θα παρακαλέσουμε τα μέλη που στο παρελθόν ή πρόσφατα έχουν παρατηρήσει συμβάντα τα οποία είναι άξια καταγγελίας,

όπως πχ αδικαιολόγητη άρνηση συνταγογράφησης, παραπομπή σε ιδιωτικό ιατρείο του γιατρού, παράβαση καθήκοντος εξαιτίας μή ενδελεχής/ουσιαστικής εξέτασης απο τον ιατρό

να μας στείλουν την περιγραφή του γεγονότος, ( contact(at)parents.gr )

χωρίς άλλα στοιχεία για την ταυτότητά τους, αλλά εάν γίνεται,

μήνα

έτος που πραγματοποιηθηκε το γεγονός,

καθως και την περιοχή που βρίσκεται το Κέντρο.

όσο πιο αναλυτική περιγραφή του γεγονότος γίνεται. Δεν είναι απαραίτητη η αναφορά σε ονόματα γιατρών/ μπορεί να γίνει αναφορά με το αρχικό γράμμα του επωνυμου του γιατρου.

Επίσης Θα ζητηθεί απο την ΕΕΕΓ να προσκομιστεί απο το υπουργείο υγείας ο υπαλληλικός κώδικας των εργαζομένων των κέντρων έτσι ώστε οι γονείς να ενημερωθούν κατάλληλα, και να μπορούν να απαιτήσουν αυτό που ορίζει το υπουργείο.

(θα δημοσιευτεί εφόσον αυτό είναι εφικτό)

Διαφημίσεις

ΠΡΙΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟς ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑς ΠΑΙΔΙΟΥ (ΑΚΡΟΠΟΛΕΩς,ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟς Κ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Κ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕς ΚΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ!ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩς ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΚΥΕς Κ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟ(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ!)ΠΗΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ Κ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ Κ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣΩ!ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΦΩΝΙΑ Κ ΕΚΤΟΤΕ ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑς ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΣΧΗΜΑ Κ ΔΕ ΜΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ!ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΟΥΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ!ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Κ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕς ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Διαφημίσεις

Γεια σας

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείξατε !

Τα μέλη :Eleftheria και Agni-Maria σύντομα θα ειδοποιηθούν και θα καθοδηγηθούν για τον τρόπο συλλογής των πληροφοριών μέσα απο το φόρουμ .

παρακαλούμε τα μέλη που ήδη έχουν καταγράψει στο φορουμ την εμπειρία τους - συμβαντα τα οποία είναι αξια καταγγελίας να αποστείλουν στο contact(at)parents.gr

την περιγραφή του γεγονότος,

μήνα

έτος που πραγματοποιήθηκε το γεγονός,

καθως και την περιοχή που βρίσκεται το Κέντρο.

όσο πιο αναλυτική περιγραφή του γεγονότος γίνεται.

Δεν είναι απαραίτητη η αναφορά σε ονόματα γιατρών/ μπορεί να γίνει αναφορά με το αρχικό γράμμα του επωνυμου του γιατρου.

Ευχαριστούμε

Γειά σας

αναρωτιεμαι αν θα χρησιμευε να προσθετατε κ τις καταγγελιες για γυναικολογους στο ικα

φυσικά θα χρησίμευε, απλώς θα γινόταν μια διαφορετική ομαδοποίηση (Κέντρα Μάνας Παιδιού / Γενικές καταγγελίες για γυναικολόγους ΙΚΑ).

Τα μέλη που επιθυμούν να βοηθήσουν σε αυτό μπορούν επίσης να στείλουν μύνημα στο contact(at)parents.gr

O συνήθης τρόπος καταγραφής δημοσιεύσεων είναι με διαμοιρασμό ανάμεσα στα μέλη,

μερικών σελίδων κάθε κατηγορίας.

Το κάθε μέλος αναλαμβάνει να διαβάσει όλα τα σχετικά θέματα της σελίδας αυτής/των σελίδων (όσο περισσότερα μέλη τόσο λιγότερη δουλειά), και να κάνει με copy paste

συλλογή

α) συνδέσμου

και απαραιτήτως

β)postcount/συνδέσμου (συνδεσμος που κρύβεται στον αριθμό κάθε δημοσίευσης) αν προκειται για μεγάλο τοπικ με πολλές δημοσιεύσεις

γ) copy paste κειμένου

δ) μετά το πέρας της συλλογής όλων των παραπάνω, αναλαμβάνει να περάσει τα στατιστικά στοιχεία της δημοσίευσης

(ανάλογα με το τι είναι το συμβάν, η ηλικία γονέα παιδιου, έτος μήνας περιοχή)

σε φόρμα excel.

ο διαμοιρασμός εργασιών μπορεί να γίνει και τμηματικά ,

δηλαδή κάποιο μέλος να επιθυμεί περισσότερο την ανάγνωση κ συλλογή,

και κάποιο άλλο την καταχώρηση των στοιχείων σε έτοιμη φόρμα excel που θα παραχωρηθεί απο την διαχείριση.

Επικοινωνήστε με το contact(at)parents.gr όσοι όσες επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε αυτή την προσπάθεια.

Ειδικά εάν ενταχθούν και όλες οι καταγγελίες των γυναικολόγων του ΙΚΑ,

οι εθελοντές σίγουρα θα χρειαστεί να είναι περισσότεροι.

ευχαριστούμε

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2004 ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΚΥΗΣΗς!ΕΠΙΣΗς ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΩς ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟ!

Καλημέρα!Και εγώ θα μπορούσα να βοηθήσω αλλά μόνο μέχρι να γεννήσω σίγουρα.Μετά δεν ξέρω,είναι το πρώτο μας μωρό και ίσως είμαι σε...κατάσταση πανικού.:roll:Αν εξυπηρετεί,οκ.

ouQHp3.png

w1tfp3.png

Καλημέρα!Και εγώ θα μπορούσα να βοηθήσω αλλά μόνο μέχρι να γεννήσω σίγουρα.Μετά δεν ξέρω,είναι το πρώτο μας μωρό και ίσως είμαι σε...κατάσταση πανικού.:roll:Αν εξυπηρετεί,οκ.

Γεια σας

αν εξακολουθείτε να ενδιαφέρεστε μπορούμε να σας αποστείλουμε οδηγίες για την συλλογή των πληροφοριών.

Στην συνέχεια θα πρέπει να συνενωθείτε με το μέλος Eleftheria που ήδη εργάζεται πάνω στην συλλογή αυτών των πληροφοριών !

Παρακαλούμε ενημερώστε μας !

Παρακαλούμε οποιοδήποτε άλλο μέλος θέλει να συμβάλει στην εθελοντική αυτή εργασία να μας ενημερώσει στο contact(at)parents.gr !

Ευχαριστούμε

Διαφημίσεις

Γεια σας

αν εξακολουθείτε να ενδιαφέρεστε μπορούμε να σας αποστείλουμε οδηγίες για την συλλογή των πληροφοριών.

Στην συνέχεια θα πρέπει να συνενωθείτε με το μέλος Eleftheria που ήδη εργάζεται πάνω στην συλλογή αυτών των πληροφοριών !

Παρακαλούμε ενημερώστε μας !

Παρακαλούμε οποιοδήποτε άλλο μέλος θέλει να συμβάλει στην εθελοντική αυτή εργασία να μας ενημερώσει στο contact(at)parents.gr !

Ευχαριστούμε

Καλημέρα!Εξακολουθώ,απλά με τον όρο που αναφέρω!

ouQHp3.png

w1tfp3.png

καλημέρα.

ίσως να μπορούσα και εγώ να βοηθήσω .ούτως ή άλλως , περνάω αρκετές ώρες στο internet οπότε καλύτερα θα ήταν να αξιοποιηθούν αυτές.

τουλάχιστον μέχρι αρχές Οκτώβρη που ίσως επιστρέψω στην εργασία μου , θα μπορώ να ασχολούμαι.

φαντάζομαι οτι καθημερινά 3-4 ώρες είναι ικανοποιητικές για να καλύψουν ένα μέρος της συλλογής των καταγγελιών.

θα ήταν μεγάλη μου ευχαρίστηση αν θα μπορούσα να συνεισφέρω και εγώ σε αυτή την προσπάθεια, με κάθε τρόπο.

1zcHp3.png

Γεια σας μέλη :shadyfairy και catherine78

σας αποστέλλω με email τις οδηγίες και μια φόρμα excel την οποία καθώς συλλέγετε τις πληροφορίες θα την συμπληρώνετε

ευχαριστούμε πολύ για την διάθεση του πολύτιμου χρόνου σας.

Υ.Σ.

Θα πρέπει απαραιτήτος να συνεννοηθείτε (μέσο πμ) και με το μέλος Eleftheria το οποίο θα σας ενημερώσει μέχρι ποιο σημείο έχει φτάσει η εργασία του !

• 2 εβδομάδες μετά...
ΠΡΙΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟς ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑς ΠΑΙΔΙΟΥ (ΑΚΡΟΠΟΛΕΩς,ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟς Κ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Κ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕς ΚΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ!ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩς ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΚΥΕς Κ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟ(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ!)ΠΗΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ Κ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ Κ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣΩ!ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΦΩΝΙΑ Κ ΕΚΤΟΤΕ ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑς ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΣΧΗΜΑ Κ ΔΕ ΜΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ!ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΟΥΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ!ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Κ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕς ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!

kai ego ta exo mazemena autou tou giatrou (edit admin αφαιρέθηκε το όνομα)!!! einai apla apisteutos (me tin kaki enia!!!). aurio pou tha exo xrono tha grapso kai tin dikia mou istoria!!!!

alZnp3.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Αν και ξεκινάω δουλειά στις 23/8 μπορώ να βοηθήσω σε ότι χρειαστεί.

Πιστεύω πως όλοι μας μπορούμε αν συμβάλουμε με το ελάχιστο των δυνατοτήτων μας θα μπορέσουμε κάποια στιγμή να αλλάξουμε τα πράγματα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...