Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Γεια σας !!!και παλι!!!

τελικα τα πραγματα ειναι τραγικα !!!

Το μωρακι μου θα μεινει τελικα πισω σε ολα .......

απελπιστηκα τελιως πια, οχι μονο δεν θα βλεπει , ισως δεν θα ακουει, θα εχει νοητικη καθυστερηση και κινητη ακομη και στο να κατσει.............δηλαδη τιποτε...........

Θελω πολυ να καταγγειλω τον γυναικολογο μου αλλα δεν ξερω αν μπορω νατο κανω αυτο ονομαστικα στο φορουμ.

Τι να κανω?????????

Διαφημίσεις

Αυτο προσπαθω να βρω και εγω.

Πριν μεινω εγκυος εκανα καρυοτυπο σε εμας.

μετα αυχ. διαφ. αμνιο και μονο την καρδια ειδαν οτι ειχε προβλημα και μου ειπε οτι αυτο διορθωνεται καλα.

συγνωμη πως εγινε αυτο?

αν φταιει ο γιατρος ναι να τον καταγγείλεις .

πω πω στεναχωρηθηκα πολυ ....και τωρα το παιδακι?

τι φταιει μωρε η ψυχουλα αυτη?

Νομιζω οτι δεν θα μπορεσεις να καταγγειλεις ονομαστικα γιατι στο φορουμ προστατευουν και την αλλη πλευρα..

Καθε ιστορια εχει δυο πλευρες παντα και παρολο που θα εχεις ολα τα δικια με το μερος σου προφανως, ο γιατρος μπορει να προβει σε μυνηση για δυσφημιση..

Παρ'ολα αυτα γραψε μας λεπτομερειες για το παιδακι σου...

Και ισως με πμ θα μπορεσεις να προστατευσεις καποια εγκυουλα απο το γιατρο αυτο...

Διαφημίσεις

Δεν μπορω να διανοηθω ποσο πολυ υποφερεις και ευχομαι η εξελιξη του παιδιου σου να ειναι εντελως διαφορετικη απο αυτη που σου παρουσιαζουν αυτη τη στιγμη και ολα να πανε καλυτερα στο μελλον. Κατα την διαρκεια του τοκετου συνεβη κατι η κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης δεν μπορεσε ο γιατρος να δει αυτα που επρεπε????

Και παλι ευχομαι το καλυτερο για το παιδι και για ολη την οικογενεια σου.

δηλαδη για να καταλαβω το μωρο γεννηθηκε με ολα αυτα τα προβληματα κ ο γιατρος σου δεν το καταλαβε απο τις εξετασεις που σου εκανε????

ναι μονο την καρδια ειδαν.Εχει και εκτοπο νεφρο δηλ. σε αλλη θεση απο οτι τα αλλα παιδια.

Ευχαριστω για την συμπαρασταση αλλα τα πραγματα ειναι οντως τραγικα.

Ασε που ειμαι συνεχως στα νοσοκομεια .Τωρα ειμαστε μεσα απο 3 μαιου ..........

Δεν ειδε τιποτα παρολο πυ ειχα και ιστορικο, δεν εδειξε την απαραιτητη προσοχη και υπευθηνοτητα .

Πιστευω πως πρεπει να ασχοληθω και με αυτο το θεμα.....

εγω στην θεση σου θα του εκανα μηνυση κ καταγγελια στον ιαρικο συλλογο ενα φυσικα ο παιδιατρος σου δινει χαρτια οτι ολα αυτα θα μπορουσαν να ειχαν προβλεφθει απο εναν σωστο προγεννητικο ελεγχο με εξετασεις υπερηχογαφηματα κλπ

Διαφημίσεις

μην το αφήσεις με τίποτα κινήσου όπως μπορείς . Και μην ξεχνάς φυσικά ότι το αγγελούδι σου σε χρειάζεται μείνε κοντά του χάρισε του την αγκαλίτσα σου και φρόντισε να τιμωρηθεί ο αίτιος για να μην συμβεί σε κάποια άλλη κοπέλα το ίδιο καλό κουράγιο κοπέλα μου

Μην τα βάφεις σκούρα. Στη φίλη μου έλεγαν -όταν το μωράκι της ήταν στη ΜΕΝ- ότι η κατάστασή του ήταν τραγική. Και μάλιστα σε μας ότι ...καλύτερα να πεθάνει γιατί αν ζήσει θα έχει τεράστια προβλήματα. Η κοπέλα δεν σταμάτησε ποτέ να προσεύχεται και να ελπίζει και δικαιώθηκε τελικά. Το μωρό της τώρα είναι 2 ετών υγιέστατος.

Η φίλη μου δεν έκανε στον άθλιο γιατρό της μήνυση, αλλά εγώ δε θα το άφηνα έτσι. Γι'αυτό συμφωνώ με τη ladycat. Μην το αφήσεις έτσι.

Σου εύχομαι πάντως ο γολγοθάς σας να τελειώσει σύντομα και το μωράκι να βγει νικητής.

8jPDp3.pngmAB8p3.png

Μην τα βάφεις σκούρα. Στη φίλη μου έλεγαν -όταν το μωράκι της ήταν στη ΜΕΝ- ότι η κατάστασή του ήταν τραγική. Και μάλιστα σε μας ότι ...καλύτερα να πεθάνει γιατί αν ζήσει θα έχει τεράστια προβλήματα. Η κοπέλα δεν σταμάτησε ποτέ να προσεύχεται και να ελπίζει και δικαιώθηκε τελικά. Το μωρό της τώρα είναι 2 ετών υγιέστατος.

Η φίλη μου δεν έκανε στον άθλιο γιατρό της μήνυση, αλλά εγώ δε θα το άφηνα έτσι. Γι'αυτό συμφωνώ με τη ladycat. Μην το αφήσεις έτσι.

Σου εύχομαι πάντως ο γολγοθάς σας να τελειώσει σύντομα και το μωράκι να βγει νικητής.

Ευχομαι η φίλη μας να εχει το ιδιο καλό τελος με την δική σου φίλη και δεν θελω με τιποτα να σκεφτω τα αρνητικα και τα ασχημα της υποθεσης...

Μικροί μου μπόμπιρες εισαστε ολη μου η ζωή!!!!!

kalispera kai apo emena....eyxomai apo ta vathi ths kardias mou na perasoun ola san ena kako oneiro kai na mhn talaipwrhthei katholou to mikrouli. Na kaneis synexeia thetikes skepseis...voithaei! tha perimenoume nea sas me agwnia. filakiaaa pollaaa:rolleyes:

U80ep3?r=1271337460

πες μας τουλάχιστον σε ποιο νοσοκομείο γέννησες για να ψιλιαστουν και άλλες κοπέλες. Και που έκανες τις εξετάσεις;

Ελπιζω να πάνε όλα καλά με το μωράκι σου... μη το βάζεις κάτω. Όλα θα πάνε καλά.

pECmp3.png

Διαφημίσεις

Προσωπικά θα ήθελα και πμ με λεπτομέρειες, είμαι απο Θεσσαλονίκη, βλέπω το ίδιο και εσύ, οπότε με ενδιαφέρει ακόμα παραπάνω...

Σου εύχομαι κουράγιο κι ένα μικρό θαυματάκι να ανατρέψει όλα αυτά που σου έχουν πει...

Δεν έχω λόγια να μιλήσω... για να πω τί....;;;; Μόνο κουράγιο, υπομονή και μη στερείς από το μωράκι σου τα χάδια και τις αγκαλιές... ποτέ να μην τις στερήσεις.... Τώρα για την ιατρική πλευρά του θέματος έχω να πω τα εξής: Θέμα χρωμοσωματικών ανωμαλιών δεν υπάρχει εφόσον έκανες 'αμνιο, ποιά εξήγηση λοιπόν σου έδωσε ο γιατρός σου;;; Η συγγενής καρδιοπάθεια που έχει το μωρό σου όντως αντιμετωπίζεται χειρουργικά αλλά τί προκάλεσε όλα τα υπόλοιπα;;;; Σε ρωτάω γιατί όσα ανέφερες παραπέμπουν σε εγκεφαλικές βλάβες που - εφόσον δεν υπαρχει κάποιο πρόβλημα με τον εγκέφαλο- μπορεί να προκληθούν από έλλειψη οξυγόνου για πολλή ώρα. Για ψάξτο λίγο....

Δεν έχω λόγια να μιλήσω... για να πω τί....;;;; Μόνο κουράγιο, υπομονή και μη στερείς από το μωράκι σου τα χάδια και τις αγκαλιές... ποτέ να μην τις στερήσεις.... Τώρα για την ιατρική πλευρά του θέματος έχω να πω τα εξής: Θέμα χρωμοσωματικών ανωμαλιών δεν υπάρχει εφόσον έκανες 'αμνιο, ποιά εξήγηση λοιπόν σου έδωσε ο γιατρός σου;;; Η συγγενής καρδιοπάθεια που έχει το μωρό σου όντως αντιμετωπίζεται χειρουργικά αλλά τί προκάλεσε όλα τα υπόλοιπα;;;; Σε ρωτάω γιατί όσα ανέφερες παραπέμπουν σε εγκεφαλικές βλάβες που - εφόσον δεν υπαρχει κάποιο πρόβλημα με τον εγκέφαλο- μπορεί να προκληθούν από έλλειψη οξυγόνου για πολλή ώρα. Για ψάξτο λίγο....

συμφωνω απολυτα!μηπως ειναι απο αυτο και συνελθει το μωρακι σου??γιατι παλιοτερα ειχα ακουσει μια τετοια περιπτωση και μετα ολα καλα απο φροντιδα γιατρων!!μακαρι στο ευχομαι ολοψυχα να γινει καλα το μωρακι σου!!! ειναι το μονο που δεν πρεπει να υποφερει:!::!::!:

Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ:!::wink:

• 3 weeks later...