Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

βαπτιση στην Τήνο

mel

Recommended Posts

Τι κανετε κοριτσια? Εμεις βαπτιστηκαμε!! ....

!

Χαρά να σου ζήσει και να την δεις όπως επιθυμείς!!!

Σας άφησαν να βγάλετε φωτογραφίες από την τελετή? Εάν ναι, ανέβασε καμία να σας καμαρώσουμε.

• 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 128
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια γλυκά :)

Χαρά-Μαρία να σου ζήσει το αγγελούδι!

Χαίρομαι που πήγαν όλα τέλεια στη βάπτισή σας :)

Λοιπόν.... :!::!::!::!: Χρειάζομαι τη βοήθειά σας κορίτσια... :!::!::!::!:

Πέρσι τον Ιούνιο είχαμε πάει με τον αντρούλη μου και την παρέα μας, στην Τήνο

για αναρρίχηση. Συγκεκριμένα στο Ξώμπουργο..

Εκείνο το βράδυ, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν έξω, εμείς αποφασίσαμε " να πάμε για ύπνο" ;);););););)

Από εκείνο το βράδυ λοιπόν μας συντροφεύει το ζουζούνι μας...

Αποφασίσαμε να τον βαφτίσουμε στην Τήνο..

Θα θέλαμε βέβαια να τον βαφτίσουμε εκεί στο Ξώμπουργο, που έχει ένα εκκλησάκι..

Γίνονται βαφτίσεις εκεί; Λειτουργεί εκείνο το εκκλησάκι;

Και όσον αφορά τα υπόλοιπα της βάφτισης..

Υπάρχει κανά ωραίο παραθαλάσσιο μέρος για να οργανώσουμε το μετά της βάφτισης;

Από ότι είδα για γλυκάκια θα απευθυνθούμε στις Μεσκλιές..

Το σέρβις ήταν άψογο και αυτό με ηρεμεί πραγματικά..

Πόσο καιρό πριν χρειάζεται να κλείσεις εκκλησία και μαγαζί;;

:idea: Περιμένω να με διαφωτίσετε... :idea:

Που βρισκεται αυτη η περιοχη? Προς Κιονια ή προς τα βορεια (κολυμπηθρα κλπ)? Ωστε να σου πω για κεντρο. Για το εκκλησακι δεν γνωριζω, αλλα αν βρεις το τηλ και παρεις ισως σου πουν. εγω ολα απο το τηλ τα κανονισα.

Που βρισκεται αυτη η περιοχη? Προς Κιονια ή προς τα βορεια (κολυμπηθρα κλπ)? Ωστε να σου πω για κεντρο. Για το εκκλησακι δεν γνωριζω, αλλα αν βρεις το τηλ και παρεις ισως σου πουν. εγω ολα απο το τηλ τα κανονισα.

Το Ξώμπουργο είναι στο κέντρο περίπου του νησιού. Κοντά στον Τριπόταμο και την Καρυά.

Ένας μεγάλος βράχος είναι με αναρριχητικά πεδία. Και από εκεί κάτω έχει ένα εκκλησάκι.

Δεν θυμάμαι να ήταν ανοιχτό.. Ούτε πιστεύω να έχει τηλέφωνο..

Σκεφτόμαστε να πάμε το Σεπτέμβρη που θα έχει μεγαλώσει και ο μπέμπης από

εκεί, να δούμε επί τόπου τι γίνεται..

Θα βγάλουμε άκρη;;

Το καλό είναι ότι έχουμε χρόνο μπροστά μας.

Τη βάφτιση θα την κάνουμε του χρόνου τον Ιούνιο..

Εσύ πως τα κανόνισες όλα από το τηλέφωνο;; Δεν πήγες από εκεί να δεις;;

Το Ξώμπουργο είναι στο κέντρο περίπου του νησιού. Κοντά στον Τριπόταμο και την Καρυά.

Ένας μεγάλος βράχος είναι με αναρριχητικά πεδία. Και από εκεί κάτω έχει ένα εκκλησάκι.

Δεν θυμάμαι να ήταν ανοιχτό.. Ούτε πιστεύω να έχει τηλέφωνο..

Σκεφτόμαστε να πάμε το Σεπτέμβρη που θα έχει μεγαλώσει και ο μπέμπης από

εκεί, να δούμε επί τόπου τι γίνεται..

Θα βγάλουμε άκρη;;

Το καλό είναι ότι έχουμε χρόνο μπροστά μας.

Τη βάφτιση θα την κάνουμε του χρόνου τον Ιούνιο..

Εσύ πως τα κανόνισες όλα από το τηλέφωνο;; Δεν πήγες από εκεί να δεις;;

Δεν χρειαστηκε! Πηρα τηλ στην εκκλησια, κλεισαμε ημ/νια και μας ειπαν ποια χαρτια να φερουμε (20' πριν τη βαφτιση τα καταθετεις στα γραφεια τους). Κεντρο και ξενοδοχεια βρηκα γνωμες και τηλ απο το ιντερνετ και ηταν καταπληκτικα. Βαπτιστικα, μπομπονιερες κλπ τα φεραμε μαζι μας. Φωτογραφος ηταν η αδελφη μου! (αν και στο λιμανι μολις βγεις ολο φωτογραφεια εχει, βρισκεις αν θελεις). Γλυκα κλεισαμε 2 μερες πριν τη βαφτιση στον Μεσκλιε. Αυτο ηταν.

Τωρα στα δικα σου....ολα θα τα κανονισεις τελεια αν πας απο εκει. Στη χωρα εχει τα παντα για βαφτιση, μεχρι και μαγαζι με μπαλονια. τωρα για το εκκλησακι ειναι ενα θεμα, αλλα αν πας απο εκει οι ντοπιοι θα ξερουν να σου πουν πώς να επικοινωνησεις και να το κλεισεις.

Για κεντρο αν θελεις παραθαλλασιο οπως ειχες πει προτεινω το Μπουρου στα Κιονια, σαν περιοχη ειναι η πιο κοντινη για να πατε μετα για να ειστε σε παραλια και σαν περιοχη ειναι σε στρατηγικο σημειο διοτι ειναι κοντα στη Χωρα και το εξω λιμανι. Ειδα τυχαια μια αλλη βαφτιση εκει (εμεις για φαγητο ειχαμε περασει), ειναι σουπερ και ο χωρος μεσα-εξω και το φαγητο αρκει να μην ειστε παρα πολλοι. Αλλιως αν θελεις για κοντα στην εκκλησια σου δεν ετυχε να φαμε εκει, αλλα λενε οτι στα γυρω χωρια εχει καλο φαγητο, ιδιως στο Χτικαδο. Μια αλλη ιδεα ειναι να μενετε στο Τηνος Beach παλι στα Κιονια και να γυρισετε μετα τη βαφτιση εκει και να κενετε εκει το τραπεζι, ειναι διπλα απο τη θαλασσα και με πισινα. Τελος, αν εχεις πολυ κοσμο που ειναι να ερθουν για λιγες μονο ωρες στο νησι ισως ειναι καλυτερα να πατε μετα στη Χωρα οπως εμεις ωστε να ειναι κοντα στο λιμανι....εμεις γι αυτο καναμε το τραπεζι εκει ενω στην αρχη θελαμε κι εμεις παραθαλλασιο κεντρο.

Ελπιζω να βοηθησα καπως. Και να μην σε μπερδεψα!

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ..ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΑς ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ,ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΑ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ.ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥς ΝΟΝΟΥΣ,ΠΗΡΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩς ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΑ Η ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩς ΜΕΓΑΛΗ..ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΙΚΡΗ.ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΑΓΧΩΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟς ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΚΕΙ..ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 25 ΛΕΠΤΑ..ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΙΟΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΜΠΟ.ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ..ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΜΠΟΜΠΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ..Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ..ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΑΨΟΓΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ..ΡΟΥΧΑ,ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ,ΣΤΑΥΡΟΣ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.ΜΕΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ΄¨ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ¨¨ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΝ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ:-P:-P:-P

• 1 month later...

Τι ωραία :-)

Χαίρομαι που μπορούν να κανονιστούν όλα και από τηλεφώνου..

Εμείς λέμε να πάμε κάποια στιγμή, γιατί θα προτιμουσαμε τη βάπτιση

να την κάνουμε προς τα έξω.. Τώρα θα δείξει αν και πως γίνεται...

Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις πληροφορίες.. ;)

• 1 month later...

Επιστρεφουμε κι εμεις...τελευταιοι και καταιδρωμενοι.

Λοιπον οπως τα λετε ειναι ολα, το δε ξενοδοχειο Fauvie Sausanne καλο, ο φωτογραφος Φωτογονια αρκετα καλος, το εστιατοριο Μεταξυ μας πολυ καλο και ο Μεσκλιες απλα τελειος!

Ευχαριστουμε οσες μας βοηθησαν. :D

Φιλακια

• 2 χρόνια μετά...
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΕΛΕΤΕ!ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΝΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.
+

Καλημέρα, Θα με ενδιέφερε παρα πολύ όλα αυτά που λες θα μπορούσες να μου στείλεις πληροφορίες για οικονομικα ξενοδοχεια φωτογραφο και ταβερνα?

• 2 months later...
Αν θυμάμαι καλά το Hydra Beach είναι μια χαρά.

Τα δωμάτια του Τήνος είναι πολύ παλιά; Μη γίνω ρεζίλι στους καλεσμένους μου που τους το παρουσιάζω σαν το "τέλειο ξενοδοχείο" (τουλάχιστον στο site έτσι φαίνεται)! Και το φαγητό είναι καλό;

Δεν έχω κλείσει ακόμα, αλλά μάλλον για εκεί μας βλέπω. Καμιά άλλη χρήσιμη πληροφορία για το ξενοδοχείο;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

despoina kalimera,

eimai h elina den exoume ksanamilisei. exw taksei ta dudimakia mou sthn thno kai skeutomoun to tinos beach gia to trapezi. h empeiria sou tha htan polu xrisimi gia mena.

an den sou kanei kopo na mou steileis

euxaristw polu elina

Διαφημίσεις

Είχα μείνει στο Tinos Beach πέρισυ. Από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής μου...

Δωμάτια παλιά, που δεν τα ξε-αραχνιάζουν συχνά.

Χωρίς σίτες. Τα κουνούπια κάνουν επέλαση στο συγκεκριμένο σημείο γιατί είναι από τα ελάχιστα σημεία της Τήνου με γκαζόν. Είχαμε ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα.

Επίσης, ενώ η παραλία των Κιονίων είναι υπέροχη, η πλαζ μπροστά στο ξενοδοχείο δεν προσφέρεται για κολύμπι: βότσαλα με γλίτσα, φύκια και το χειρότερο μια απαίσια μυρωδιά ... υπονόμου.

Να πω ότι έμενα στα μπανγκαλόους (που θεωρητικά ήταν ακριβότερα). Ισως η κατάσταση των δωματίων να είναι καλύτερη. Η να έχουν βάλει πια σίτες.

Πάντως το πρωινό ήταν αξιοπρεπέστατο!

Καλησπέρα!

Η δική μου εμπειρία με το ξενοδοχείο ήταν αρκετά καλή! Βέβαια η βάπτιση του Νικόλα μου έγινε το 2010. Η παραλία μπροστά στο ξενοδοχείο όντως δεν ήταν καλή αλλά αυτό δεν μας επηρέασε καθόλου. Εξάλλου 10 Ιουλίου έιχε τόσο αέρα που δεν θέλαμε να κάνουμε μπάνιο. Βέβαια η πισίνα ήταν καταπληκτική αν και κρύα. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου με θέα την πισίνα ήταν πολύ μεγάλα & καθαρά. Το πρωινό εξίσου πολύ καλό & το προσωπικό άψογο! Το φαγητό της δεξίωσης επίσης πολύ καλό!

Αυτά από μένα, φιλιά.

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε...!!!

Στην Τηνο γενικα το θεμα διαμονη ειναι δυσκολο-εχετε δικιο και για το Τηνος Beach, δεν ειναι και σουπερ. Ειναι ομως σε καλο σημειο, κοντα στην πολη και σε καλα εστιατορια.

Αυτο που με παραξενεψε στα παραπανω ποστ ειναι το οτι λενε μερικοι οτι το εστιατοριο "Μεταξυ μας" ειναι καλο. Εχουμε παει και δεν μειναμε ικανοποιημενοι. Ενας εξαντλητικος καταλογος, τελικα ο,τι παραγγειλαμε ηταν μετριο, εφαγα δε μελιτζανα σουφλε και δεν μου ειχε αρεσει καθολου, πολυ λαδι και κρεμμυδι κι ενα πολυ αλμυρο τυρι επανω. Το κρεας ηταν ανοστο και στεγνο. Η σαλατα ηταν ΟΚ αλλα απλη λολα με μπαλσαμικο, δε θυμαμαι την τιμη πια αλλα μας ειχε φανει πανακριβη -το εχουμε βεβαια δει κι αλλου αυτο.

Το " Μικρο καραβι" αντιθετα, ηταν καταπληκτικο. Παρα πολυ καλο. Δυσκολο να το βρεις αλλα αξιζει. Εφαγα μεχρι και φαβα που δεν τρωω ποτε!

• 2 months later...

Βαπτίσαμε το γιό μας στις 27/10/13 στην Τήνο. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι καθώς η βάπτιση θα μείνει αξέχαστη τόσο σε μας όσο και στους καλεσμένους μας.

Διαμονή στο ξενοδοχείο Golden Beach Hotel & Apartments, όπου κάναμε και το τραπέζι της βάπτισης. Η υπηρεσίες ήταν ποιοτικές, τα δωμάτια καταπληκτικά, το φαγητό υπέροχο, οι ιδιοκτήτες τέλειοι και εξυπηρετικότατοι!

Συνεργαστήκαμε με τον κύριο Γιώργο από το Φωτογόνια για τη φωτογράφιση και μείναμε πολύ ικανοποιημένοι τόσο από την ποιότητα όσο και από το αποτέλεσμα!! Είναι πολύ καλός επαγγελματίας!!

Από το ζαχαροπλαστείο Μεσκλιές πήραμε την τούρτα. Οι άνθρωποι απλά δεν παίζονται! Είναι άριστοι!

Με την Δωρούπολη συνεργαστήκαμε για το στολισμό με μπαλόνια. Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι!

Με το ανθοπωλείο Εντελβάις συνεργαστήκαμε για το στολισμό των τραπεζιών με λουλούδια. Απόλυτα ικανοποιημένοι!!

Στο 'Μικρό Καράβι' φάγαμε ένα μεσημέρι και εντυπωσιαστήκαμε τόσο από το χώρο, όσο και από το φαγητό και την εξυπηρέτηση!!

Πολύ το χαρήκαμε!!

• 4 months later...

Κορίτσια καλημέρα!

Ήρθε και η σειρά μου να βαφτίσω την ζουζου μου, τον Ιούλιο!

Αν και δεν εχω παει ακόμα στην Τήνο, εχω ήδη μιλήσει με τον κύριο Γιώργο απο το "φωτογονια". Κατα τα αλλα δεν εχω κανει τίποτα! Μήπως εχω αργήσει; Γλυκα απο οτι κατάλαβα, ο μεσκλιες ειναι ο καλύτερος.

Το τραπέζι σκέφτομαι το μικρο καράβι, μου έστειλαν το μενού και μου άρεσε, σε αντίθεση με το μεταξυ μας που το φαγητο δεν με εντυπωσίασε. Το οικονομικο πανω κατω ειναι ίδια! Θελω αν μπορείτε λιγακι να μου πείτε οτι μπορείτε γιατι θελω η βάπτιση να ειναι πολυ όμορφη!

Επίσης, τον Ιούλιο, λέτε να γίνονται πολλές βαπτισεις;

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!

Αν και δεν εχω παει ακόμα στην Τήνο, εχω ήδη μιλήσει με τον κύριο Γιώργο απο το "φωτογονια". Κατα τα αλλα δεν εχω κανει τίποτα! Μήπως εχω αργήσει; Γλυκα απο οτι κατάλαβα, ο μεσκλιες ειναι ο καλύτερος.

Το τραπέζι σκέφτομαι το μικρο καράβι, μου έστειλαν το μενού και μου άρεσε, σε αντίθεση με το μεταξυ μας που το φαγητο δεν με εντυπωσίασε. Το οικονομικο πανω κατω ειναι ίδια! Θελω αν μπορείτε λιγακι να μου πείτε οτι μπορείτε γιατι θελω η βάπτιση να ειναι πολυ όμορφη!

Να σου ζήσει zouzou!!!!

Έχεις πολύυυ χρόνο ακόμη. Μην αγχώνεσαι!

Πολύ ωραία είναι και τα γλυκά του Χάλαρη. Στις βαφτίσεις, προσφέρουν στην Τήνο άσπρα γλυκά: αμυγδαλωτά και ψαράκια (που έχουν καρύδι) αλλά και παστέλι πάνω σε λεμονόφυλλο.

Εξαιρετικό το "Μικρό Καράβι". Για θέα στη θάλασσα είναι ωραίο το ταβερνάκι "Γαλέρα - Καρκαβέλας".

Η βάπτιση θα γίνει στη Μεγαλόχαρη; Αν ναι, να έχεις υπόψιν σου ότι εκεί γίνονται πάντα πολλές βαπτίσεις. Δεν στολίζεται ο χώρος και δεν κρατάει πολύ το μυστήριο.

Κορίτσια καλημέρα!

zouzou

Σου εύχομαι με το καλό η βάπτισή σας!! Για γλυκά δεν το συζητώ Μεσκλιές. Τραπέζι στα μικρά μας εμείς κάναμε στο Ήταν ένα Μικρό Καράβι, μείναμε πάρα μα πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Εμείς ζητήσαμε αλλαγές στο μενού, δεν μας άρεσε κανένα από αυτά που μας έστειλε ( δημιουργήσαμε δηλαδή ένα δικό μας για την ακρίβεια ), τους το έστειλα και μου είπε τιμή. Ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικά τα παιδιά, με βοηθήσανε να κανονίσουμε το μενού, μου δώσανε συμβουλές του τύπου αυτό είναι λίγο περίεργο σαν γεύση ή θα αρέσει πολύ στον κόσμο ή δεν θα το φάει καθόλου. Να ζητήσεις να καθίσετε στην πέργκολα, είναι πολύ ωραία. Στο τραπέζι ήταν άψογοι, γρήγοροι, δεν έχω λόγια. Εμείς κάναμε και ένα τραπέζι την προηγούμενη μέρα της βάπτισης σε άλλο εστιατόριο ενώ το τραπέζι του μεγάλου μου γιου που βαπτίστηκε και αυτός στη Μεγαλόχαρη το κάναμε σε τρίτο εστιατόριο. Καμία σύγκριση, δεν θέλω όμως να πω ονόματα. Τον μεγάλο τον βαπτίσαμε Μάιο και τα μικρά Ιούλιο. Εννοείται ότι Μάιο ήταν πολύ πιο όμορφα γιατί γενικά το νησί δεν είχε κόσμο και η Τήνος είναι πολύ όμορφη την άνοιξη. Τον Ιούλιο όμως είχαμε την φαεινή ιδέα να κάνουμε την βάπτιση απόγευμα και όχι πρωί και ήταν πραγματικά πολύ καλή ιδέα. Πρωί- μεσημέρι τον Ιούλιο γίνεται χαμός στη Μεγαλόχαρη. Φαντάσου ότι έρχονται με το πρωινό καράβι κάνουν την βάπτιση και φεύγουν με το τελευταίο καράβι. Εμείς αντίθετα ρωτήσαμε ποια ώρα είναι η τελευταία βάπτιση και αυτή κλείσαμε. Τα καράβια είχαν φύγει οπότε δεν είχε πολύ κόσμο η εκκλησία. Και το τραπέζι έγινε αμέσως μετά, τα μωρά κοιμήθηκαν στο καρότσι, περάσαμε τέλεια. Αααα το πρωί είχαμε πάει για μπάνιο...αχαχα. Ότι θες ρώτα με.

Ήρθες!!!!! 21/4/2008

Ήρθαν και τα ζουζούνια μου 4/8/2012

Κορίτσια σας ευχαριστώ!

Η βάπτιση θα γίνει στη Μεγαλόχαρη, ναι! Ηδη συγκινούμαι, τελείως χαζομαμά! Αυτό που με ανησυχεί είναι πως η βάπτιση θα γίνει 20 Ιουλίου και εκέινες τις ημέρες γίνεται χαμός στο νησί λόγω μίας γιορτής, νομίζω της Αγίας Πελαγίας στις 23. Επίσης, σκεφτόμαστε με τον άντρα μου μήπως κάναμε την βάπτιση λιγάκι πιο αργά για να μπορέσουν να έρθουν λίγοι φίλοι αυθημερόν, που δουλεύουν το Σάββατο το βράδυ. Αλλά έτσι θα πέσουμε στον χαμό από βαπτίσεις. Κάπου διάβασα ότι δεν κλείνεις αίθουσα, αλλά περιμένεις. Αυτό ισχύει?

Το τραπέζι μάλλον στο μικρό καράβι, και εμείς με δικό μας μενού θα πάμε, απλά μου έστειλε διάφορες επιλογές. Ξαφνικά νιώθω πολύ αγχωμένη! Την παραμονή θα παντρευτεί η αδελφή μου στο νησί. Θα βαφτίσει και το κορίτσι μου, αλλά μας είπαν ότι δεν γίνεται να γίνει νονά και νύφη την ίδια ημέρα. Γι αυτό λέγαμε να κάνουμε ένα τραπέζι, αλλά μας την χάλασαν και πάμε για την επόμενη. Το έχετε ακούσει αυτό?

Μπορείτε να με βοηθήσετε και για την διαμονή? Σκεφτόμασταν το favie Suzanne, θέλουμε κάτι όμορφο αλλά και οικονομικό μέσα στην πόλη.

Και και ακόμα, θέλω να βάλω στα τραπέζι γλαστράκια με πεταλούδες. Γλαστράκια θα βρω στο νησί ή θα πρέπει να κουβαλήσω από αθήνα?

Κορίτσια σας ευχαριστώ!

Η βάπτιση θα γίνει στη Μεγαλόχαρη, ναι! Ηδη συγκινούμαι, τελείως χαζομαμά! Αυτό που με ανησυχεί είναι πως η βάπτιση θα γίνει 20 Ιουλίου και εκέινες τις ημέρες γίνεται χαμός στο νησί λόγω μίας γιορτής, νομίζω της Αγίας Πελαγίας στις 23. Επίσης, σκεφτόμαστε με τον άντρα μου μήπως κάναμε την βάπτιση λιγάκι πιο αργά για να μπορέσουν να έρθουν λίγοι φίλοι αυθημερόν, που δουλεύουν το Σάββατο το βράδυ. Αλλά έτσι θα πέσουμε στον χαμό από βαπτίσεις. Κάπου διάβασα ότι δεν κλείνεις αίθουσα, αλλά περιμένεις. Αυτό ισχύει?

Το τραπέζι μάλλον στο μικρό καράβι, και εμείς με δικό μας μενού θα πάμε, απλά μου έστειλε διάφορες επιλογές. Ξαφνικά νιώθω πολύ αγχωμένη! Την παραμονή θα παντρευτεί η αδελφή μου στο νησί. Θα βαφτίσει και το κορίτσι μου, αλλά μας είπαν ότι δεν γίνεται να γίνει νονά και νύφη την ίδια ημέρα. Γι αυτό λέγαμε να κάνουμε ένα τραπέζι, αλλά μας την χάλασαν και πάμε για την επόμενη. Το έχετε ακούσει αυτό?

Μπορείτε να με βοηθήσετε και για την διαμονή? Σκεφτόμασταν το favie Suzanne, θέλουμε κάτι όμορφο αλλά και οικονομικό μέσα στην πόλη.

Και και ακόμα, θέλω να βάλω στα τραπέζι γλαστράκια με πεταλούδες. Γλαστράκια θα βρω στο νησί ή θα πρέπει να κουβαλήσω από αθήνα?

Να μην αγχωνεσαι για τιποτα. Εχεις κανει ηδη πολυ καλες επιλογες (καλα Μεσκλιες ειναι ΤΕΛΕΙΟ, δεν το συζητω!!!) Μικρο Καραβι τρωμε καθε φορα που παμε Τηνο ειναι σουπερ.

Να ξερεις επισης το εξης: εκει, δεν ειναι Αθηνα. Κανουν και 300 βαπτισεις το μηνα που λεει ο λογος. Ειναι ολα πανευκολα να τα βρεις, και στα στελνουν αμεσα. Τα γλυκα ολοι τα παραγγελνουν λιγες μολις μερες πριν. Το ξενοδοχειο που λες ειναι καλο, αλλα η ΝΕΑ πτερυγα, προσεξε το. Επισης να ξερεις οτι αλλα καλα σχετικα ξενοδοχεια μεσα στην πολη, δεν θα βρεις-μονο εξω και πολυ λιγα.

Αιθουσα ΔΕΝ κλεινεις, ειναι με τη σειρα που παιρνει η καθε οικογενεια τα χαρτια απο τα γραφεια τους εκεινη τη στιγμη. Εχει 3 νομιζω στη σειρα. Προσεξε μονο τον συνωστισμο, αυτο μονο. Να εχεις εναν υπευθυνο να κατευθυνει τον κοσμο και καλυτερα μπομπονιερες στο κεντρο κ οχι στην εκκλησια. Ειναι μολις 5' με τα ποδια απο εκει....

Να σου ζησει!

zouzou

Για γλαστράκια δεν είχα ψάξει οπότε δεν ξέρω να σου πω αν θα βρεις στη Τήνο. Αυτό με τη νύφη και νονά την ίδια ημέρα, εάν επιτρέπεται ή όχι, δεν το ξέρω, για να πω την αλήθεια δεν το έχω ξανακούσει, δεν το φανταζόμουν κιόλας ότι θα μπορούσε να τύχει. Από την εκκλησία σας το είπαν ότι δεν γίνεται?

Ισχύει πάντως αυτό που λες ότι δεν μπορείς να "κλείσεις" συγκεκριμένο βαπτιστήριο στη Μεγαλόχαρη. Στον μεγάλο μου γιο δεν το ήξερα, απλά δεν υπήρχε άλλη βάπτιση, ήμασταν μόνοι μας και μας έβαλαν στο μεγαλύτερο. Στα δίδυμα που το ήξερα τους είχα πει τηλεφωνικά αν γίνεται να βαπτιστούν σε αυτό και μου είπαν όποιο τύχει. Τους είπα ότι είναι δίδυμα και μου είπαν ότι εάν υπάρχουν δίδυμα ή τρίδυμα κλπ τους παραχωρούν από μόνοι τους το μεγαλύτερο βαπτιστήριο όπως τελικά έγινε και σε εμάς.

Για διαμονή εμείς είχαμε μείνει έξω από την πόλη στον Άγιο Ιωάννη γιατί θέλαμε να "αμολήσουμε" τα μικρά, αλλά υπήρχαν φίλοι μας που είχαν μείνει στο Favie Suzanne και στο Αλτάνα και έμειναν ευχαριστημένοι.

Θα συμφωνήσω με την Ελισα24 είναι πολύ συνεννοήσιμοι όλοι. Φαντάσου εγώ πήρα τηλέφωνο για να παραγγείλω τα γλυκά μου λένε ελάτε από εδώ να τα δείτε και μετά τα παραγγέλνετε. Πήγα όντως από εκεί δύο μέρες πριν τη βάπτιση τα παρήγγειλα και τους λέω δεν θέλετε προκαταβολή?Μου λένε θα σας τα στείλουμε εμείς στο μαγαζί που θα κάνετε το τραπέζι και τα πληρώνετε εκεί....Δεν έχω λόγια...Επίσης όντως τις μπομπονιέρες καλύτερα στο μαγαζί γιατί στην εκκλησία μπορεί και να χαθούν και να μείνουν οι καλεσμένοι σας χωρίς μπομπονιέρες. Εγώ τις είχα τοποθετήσει στο τραπέζι που κάναμε μετά. Μην αγχώνεσαι πάντως όλα καλά θα πάνε, με το καλό!!!!

Ήρθες!!!!! 21/4/2008

Giannakosmum βαπτιστηριο δεν μπορείς να κλείσεις συγκεκριμένο;

Εμένα αυτο που με νοιάζει ειναι τα κλείσουμε μια ωρα πχ 12 για να γινει η βαπτιση. Αλλιώς πως θα ειδοποιήσω τους καλεσμένους; Τα διαδικαστικά τα κανω το ίδιο πρωι; Αυτα με αγχωνουν λιγο ειναι άνθρωπος της οργάνωσης!

zouzou

χίλια συγνώμη αν σε άγχωσα. Φυσικά και μπορείς να κλείσεις συγκεκριμένη ώρα για παράδειγμα 12. Απλά δεν μπορείς να κλείσεις συγκεκριμένο βαπτιστήριο-αίθουσα. Τα διαδικαστικά τα κάνεις την ίδια ημέρα, εμάς μας είχαν πει μισή ώρα νωρίτερα. Και εγώ είμαι άνθρωπος της οργάνωσης, φαντάσου ότι επειδή εμάς ήταν η βάπτιση το απόγευμα, πήγαμε το πρωί να κάνουμε τα διαδικαστικά.

Ήρθες!!!!! 21/4/2008

Κλεινεις μια συγκεκριμενη ωρα, αν θες, εννοειται. ΟΜΩΣ υπαρχουν και εκτακτες βαπτισεις, τις δεχονται. Υπαρχουν δηλ γονεις που κατεβαινουν εκεινη την ωρα απο το πλοιο, πανε κανουν τα χαρτια τους και μπαινουν στην ουρα. Εσυ ομως αν εχεις κλεισει ωρα, εκεινη θα γινει η βαπτιση σου. Εχεις ειδοποιησει κοσμο-μπομπονιερες-γλυκα-φωτογραφο ολα τα συνηθισμενα και ολα τα εχεις εκεινη την ωρα, μην ανησυχεις. Ερχονται ΕΚΕΙΝΟΙ και σε βρισκουν μαλιστα, πηγαμε εμεις και ηρθε ο φωτογραφος εκεινη την ωρα και μας βρηκε, τα γλυκα απο τον Μεσκλιε μας τα εφερε ενα παιδι ακριβως εκεινη την ωρα και αρχισε η βαπτιση ακριβως την ωρα που ειχαμε πει, παρα τον πολυ κοσμο.

Για τα χαρτια δεν χρειαζεται να ερθεις ωρες πριν, μιση ωρα ειναι υπεραρκετη θα περιμενετε μετα κιολας. Ουτε 5' δεν θελει.

Για να σε ξε-αγχωσω να σου πω οτι εμεις σηκωθηκαμε το πρωι, εκτος πολης το ξενοδοχειο, καναμε μπανιο στην πισινα, ντυθηκαμε, πηγαν καποιες κομμωτηριο, ειμασταν 11.20 στην εκκλησια, θηλασα το παιδι, καναμε τα χαρτια, βρηκαμε τον κοσμο και τον φωτογραφο και τα γλυκα εκει, και η βαπτιση εγινε 12 η ωρα ακριβως. Μετα κατηφορισαμε με τα ποδια ολοι μαζι και 2 η ωρα ειχαμε ηδη σερβιριστει και τρωγαμε. Η τουρτα ειχε ηδη σταλει απο τον μεσκλιε στο εστιατοριο. Φευγοντας πληρωσαμε εστιατοριο και γλυκα στο λιμανι και τον φωτογραφο εβδομαδες μετα....

Giannakosmum δεν με αγχωσες εσυ ειμαι η προσωποποίηση του άγχους απο μονη μου!!

Σας ευχαριστω πολυ, αυτο με την ωρα και τον κοσμο πολυ το φοβάμαι να πω την αλήθεια! Αλλα αφου λέτε πως η βαπτιση θα γινει στην ωρα της θα χαλαρωσω! Πανω απο ολα αυτο με νοιάζει για να μην ταλαιπωρηθεί ο κοσμος αλλα κυρίως το μωρο! Τωρα την Πρωτομαγιά θα πάμε στο νησι να βρούμε τα παντα και να τα κλείσουμε!!

Αν και θα ειναι με λίγα άτομα, θελω να ειναι ολα πολυ όμορφα για χάρη της κορούλας μου!! Χαζομαμα και βάλε...

Σας ευχαριστω πολυ!! Θα επανέλθω μετα την επίσκεψη μου στο νησι!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...