Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

βαπτιση στην Τήνο

mel

Recommended Posts

• 8 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 128
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου pinkoulinaki! Μενεις μόνιμα Τήνο, είσαι απο εκει ή απλα θα κανεις εκει την βαπτιση? Στην τελευταια περιπτωση που θα φέρεις κόσμο απο μακρια νομιζω οτι θα τους αξίζει ένα καλο τραπεζωμα! :P:P

Πλάκα κανω αν και νομίζω ότι οντως στην περιπτωση που ερθει κοσμος απο μακρια καλύτερα να κανεις κατι μετα την βαπτιση..Τουλαχιστον στους κοντινους σου..

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

Δεν έχουμε καμία σχέση με την Τήνο. Απλά θα τον βαφτίσουμε εκεί για να ευχαριστήσουμε την Παναγίτσα που τελικά μας τον έστειλε. Σκέφτομαι για το Tinos beach hotel.

K6Nzp2.pngv6d5p2.png

Δεν έχουμε καμία σχέση με την Τήνο. Απλά θα τον βαφτίσουμε εκεί για να ευχαριστήσουμε την Παναγίτσα που τελικά μας τον έστειλε. Σκέφτομαι για το Tinos beach hotel.

Βρήκα κάποιες φωτογραφίες στο ιντερνετ σχετικα με το ξενοδοχείο γιατί δεν ξέρω καθόλου απο Τήνο..Μου άρεσε πάρα πολύ πάντως πιστεύω ότι ειναι καλή ιδέα και θα ευχαριστηθούν και οι καλεσμένοι σου! :D

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

Διαφημίσεις

• 1 month later...

pikoulinaki και γω στην τηνο λεω να το κανω πρωτα ο θεος να γεννηθει και δεν εχω ιδεα τι πρεπει να κανω...ειμαστε και θεσσαλονικη οποτε θα υπαρχει μια στανταρ ταλαιπωρια με πλοια κ δωματια

Κ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΑΙΟ Κ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΚΛΠ Η ΙΔΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΑΕΙΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ TOU MUCH ΛΕΩ ΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΕΙΛΕ ΣΕΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΜ ΓΙΑΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΕ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗΛ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΠΛΟ ΚΟΠΟ ΦΙΛΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

LOYA-LOYA ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ 6 1/2 ΜΗΝΩΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ

ΦΟΥΝΤΟΥΚΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

Λοιπόν εμείς θα βαφτιστούμε 27 Ιουνίου Σάββατο απόγευμα. Κλείσαμε στο tinos beach hotel ,κλείσαμε φωτογράφο, εκρεμμεί dj , μπαλόνια και γλυκά . Η μαμά μου έχει γεννηθεί σε ένα χωριουδάκι έξω από τα Γιάννενα. Άρα είμαστε πατριώτες. Τα λατρεύω τα Γιαννενάκια!!!!!!!!!!!!!

K6Nzp2.pngv6d5p2.png

εμεις σκεφτομαστε να κανουμε και γαμο εκει θρησκευτικο γιατι ειμαστε παντρεμενοι με πολιτικο αλλα προς το παρον ειμαστε σιγουροι μονο για τη βαφτιση. Γαμος μπορει να γινει μετα απο χρονια. Το Τηνος beach το εχω δει. Νομιζω στα Κιονια ειναι και ειχα παει μια φορα για μπανιο εκει. Ποσα ατομα θα εχεις στη δεξιωση? Δεν ειναι ρισκο να κλεισεις ενω δεν ξερεις ποσες σκυρωσεις θα εχεις? Ουφ...

Διαφημίσεις

Δεν τον ενδιαφέρει καθόλου ποσα άτομα θα έχουμε. Έχουμε συμφωνήσει τιμή ανεξαρτήτου ατόμων. Ο ίδιος έχει ταξιδιωτικό γραφείο στην Αθήνα από όπου και θα πάρουμε τα εισιτήρια του πλοίου. Θα μείνουμε σχεδόν όλοι στο Ξενοδοχείο. Θα μας πηγαινοφέρνει με δικό του πουλμανάκι εκεί, Ο Φωτογράφος λέγεται ΄΄Φώτο Έλενα''.

K6Nzp2.pngv6d5p2.png

καλημερα κοριτσια εγω δεν θα κανω κατι το ιδιαιτερο οι πολυ στενοι συγγενεις κ το πολυ στο τραπεζι να ειμαστε 35 ατομα κ μαλλον σε τεβερνακ ιοικογενειακα εχω δει βαπτιση κ μου εχει αρεσει πολυ εκει θα μοιραστουν ολα μπομπο κλπ για το καραβισκεφτομαι να βρω τα δρομολογια κ να κανω καρτελα συμπληρωματικη γραφοντας τα παντα τηλ κλπκνα τακλεισει ο καθενας μονος του

Διαφημίσεις

για το πλοιο μπορεις να ενημερωθεις απο την blue star για οσους ερθουνε μεσω πειραια και μετα εχει και καποια καραβια απο ραφηνα. Εμενα με ενδιαφερουν και τα αεροπορικα για μενα και το μωρο για να μην το ταλαιπωρησω πολυ το καημενουλι. Χωρια που θα παω νωριτερα για να δω την κατασταση.Αφου θα χεις λιγα ατομα ειναι ευκολο να κανονισουν αρκει να κλεισουν απο νωρις μεταφορικα. Δωματιο και να μην κλεισουν ολο και κατι θα βρεθει εκει!!

θεσσαλονικη αθηνα εννοεις??? κ εγω το ειχα σκεφτει αλλα τα πραγματα πωσ θα τα μεταφερεις???

εγω θα παω αερορικως και ο αντρας μου θα ερθει με αυτοκινητο η θα αγγαρεψω τον αδελφο μου η τον πατερα μου. εχουμε και το φορτηγακι της δουλειας οποτε χωραει μπολικο πραμα. αλλα το μωρο τοση αποσταση δεν νομιζω εκτος αν το μοιρασω και παω αθηνα μεινω σε φιλους και την αλλη μερα ξεκινησω για τηνο αλλα και παλι ειναι 6 ωρες με πλοιο. το βρισκω πολυ ταλαιπωρια για ενα μωρακι

καλε τι 6ωρες τρελαθηκες θα πας με το δελφινι βεβαια χωρις αυτοκινητο κ λιγα παραπανω χρηματα απο το απλο αλλα θα εισαι εκει σε 45΄αν θυμαμαι καλα απο ραφηνα

σεπτεμβριο μηνα δεν ξερω αν εχει ακομα δελφινι γιατι δεν ειναι high season. Τον Μαϊο που θες εσυ δεν ξερω. Ψαξτο λιγο για να σιγουρευτεις γιατι αφαιρουνται δρομολογια οταν δεν ειναι high season.

α επισης ραφηνα εχει παρκιν με πληρωμη για ασφαλεια στο αυτοκινητο

εμειςθατο παρουμε γιατι θα καθησουμε κ 1βδομαδα αν και τα δωματια που κλεισαμε ειναι ακριβως πισω απο την εκκλησια.....τελος παντων

Να σου πω την αληθεια απο ραφηνα εχω πολλα χρονια να παω γιατι συνηθως πηγαινα απο πειραια.Δες το ομως μην βρεθεις προ εκπληξεως. Κοιταω για αεροπορικα και ειναι μια ωρα θεσσαλονικη-Μυκονο και αλλη μια ωρα απο κει με το πλοιο. Βολευει σε μενα...Τωρα απο Γιαννενα δεν ξερω.

Τωρα ειδα το μαιλ κ ηταν φοβερες τι φοβερο μερος ονειρικο αλλα η τιμουλα μου εκοψε τα ποδια βλεπεις εμεις εχουμε καλυτερες τιμες 22-28

σε γαμο να φανταστεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...