Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τι παπουτσακια να πάρω;

Recommended Posts

γεια σας, εχω ενα κοριτσακι 18 μηνων και ψαχνω να παρω καλοκαιρινα παπουτσακια. Μια φίλη μου είπε οτι καλό ειναι να είναι κλειστα απο μπροστα για να μην σκονταφτει, αλλα βρε κοριτσια δεν θα είναι ζεστα για καλοκαιρι :confused:? Ξέρω μόνο οτι απο πισω πρεπει σιγουρα να ειναι κλειστα. Και μάλιστα σε κοριτσιστικα δεν βρισκω τέτοιο σχεδιο (κλειστα με λίγα ανοιγματα στα πλαγια). Εσεις τι λέτε? Εχετε να μου προτείνετε κάποια μάρκα? Ευχαριστω για το χρόνο σας

Διαφημίσεις

έχουμε σχεδόν την ίδια ηλικία. Στη δικιά μου έχω πάρει 2 πεδιλάκια ένα με άνοιγμα πίσω-μπρος και ενα με ανοιγμα μόνο μπροστά. Περπατάει μια χαρά και με τα 2. Καλοκαιριάτικα δε θα της βάλω κλειστά παπουτσάκια. Μπορει να της αγορασω τετοιο που λες για καμια βροχη. Ο,τι παρεις να παρεις δερματινο.

Αυτό θα το κρίνεις εσυ απο το περπάτημα του παιδιού.Αν περπάτησε πρόσφατα θα χρειάζεται κάτι πιο σταθερό.Αλλά θα το δείς και στο μαγαζί όταν θα της τα δοκιμάσεις!!!

Είχα δει σε κάποιο μαγαζί με παιδικά παπούτσια αυτό που περιγράφεις

as1cHge08j-0010MTY0ZHwxNjE0NWR8VG8gcGFpZGFraSBtb3UgZWluYWkg.gif

Εμένα η μπουμπού παει 8 1/2 μηνών,ακόμα φοράμε παπουτσάκια αγκαλιάς,πότε πρέπει να φορέσει το πρώτο της κανονικό ζευγάρι;προτείνετε μου ποιές μάρκες είναι καλές,γιατί είμαι εντελώς άσχετεη με το θέμα..και τί πρέπει να προσέξω στην πρώτη αγορά παπουτσιού,δεδομένου οτι δεν έχει ανατομικά προβλήματα;

Διαφημίσεις

Εμείς αγοράσαμε τα πρώτα μας κανονικά παπούτσια όταν άρχισε να κάνει τα πρώτα βηματάκια (αφού τον κρατάμε από τα χέρια). Οι καλές μάρκες έχουν όλες ανατομικά μοντέλα έτσι ώστε τα παιδικά πατουσάκια να αναπτυχτούν σωστά:D Τώρα για μάρκες υπάρχει μεγάλη ποικιλία και μπορείς να δεις κάποιες από αυτές πχ μούγιερ, κροκοντιλίνο, κρίκερς και άλλες πολλές. Καλές αγορές και με το καλό τα πρώτα σας παπουτσάκια:D

κι εμεις χθες αγορασαμε τα πρωτα μας κανονικα παπουτσακια γιατι η μικρη μας (9 μηνων) θελει να πιανεται απο τα χερακια μας και να περπαταει...της πηραμε κλειστα ανατομικα δερματινα παπουτσακια και κανουμε βολτουλες πιασμενοι χερι χερι και οι τρεις!!!!καλη αρχη σε ολους...

Εμένα η μπουμπού παει 8 1/2 μηνών,ακόμα φοράμε παπουτσάκια αγκαλιάς,πότε πρέπει να φορέσει το πρώτο της κανονικό ζευγάρι;προτείνετε μου ποιές μάρκες είναι καλές,γιατί είμαι εντελώς άσχετεη με το θέμα..και τί πρέπει να προσέξω στην πρώτη αγορά παπουτσιού,δεδομένου οτι δεν έχει ανατομικά προβλήματα;

Φαντάζομαι οτι θα κάνει τα πρώτα της βηματάκια όταν ο καιρός θα είναι ακόμα καλός.Η παιδίατρος μας είπε όταν αρχίσει ο Στέφανος να περπατάει να τον αφήνουμε χωρίς παπούτσια,ειδικά μέσα στο σπίτι!!!

Αναπτύσσεται καλύτερα το πόδι μας είπε.Κανονικά παπουτσάκια όταν αρχίσει να περπατάει θα της πάρεις λοιπόν

Προτίμησε ανατομικά,καλής εταιρείας!!!

as1cHge08j-0010MTY0ZHwxNjE0NWR8VG8gcGFpZGFraSBtb3UgZWluYWkg.gif