Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

νομιζω απο οτι διαβασα οτι εχω κανει μεγαλη βλακεια....και δεν τολμαω να παρω τη γιατρο!βοηθηστε λιγο!λοιπον,χτες πηγαμε για καφε στη θαλασσα και ειχε πολλη ζεστη..στη μικρη δεν ειχα ξαναδωσει ποτε νερο και κρατουσε το μπουκαλι το εμφιαλωμενο και το δαγκωνε..ειπα και εγω να της δωσω λιγο να δω...το μωρο το επινε με ευχαριστηση...λιγο αργοτερα διαβασα εδω οτι δεν επιτρεπεται κτλ.τι κανω τωρα??

Διαφημίσεις

νομιζω απο οτι διαβασα οτι εχω κανει μεγαλη βλακεια....και δεν τολμαω να παρω τη γιατρο!βοηθηστε λιγο!λοιπον,χτες πηγαμε για καφε στη θαλασσα και ειχε πολλη ζεστη..στη μικρη δεν ειχα ξαναδωσει ποτε νερο και κρατουσε το μπουκαλι το εμφιαλωμενο και το δαγκωνε..ειπα και εγω να της δωσω λιγο να δω...το μωρο το επινε με ευχαριστηση...λιγο αργοτερα διαβασα εδω οτι δεν επιτρεπεται κτλ.τι κανω τωρα??

Καταρχάς ηρέμισε...αν κατάλαβα καλά της έδωσες νερό που δεν ήταν βρασμένο, ΟΚ δεν είναι και το καλύτερο αλλά δεν νομίζω να συμβεί και κάτι φοβερο, απλά απο όσο ξέρω, το νερό το βράζουμε διότι το έντερο του μωρού τους πρώτους μήνες είναι αρκετά ευάισθητο, λόγω του ότι δεν έχει δημιουργηθεί η κατάλληλη "χλωρίδα και πανιδα"...οπότε κατά την γνώμη μου όλα ΟΚ αρκεί να μην κάνει κανένα εμετο, πάντως για καλό και για κακό πάρε και την γιατρό σου...να ηρεμήσεις τουλάχιστόν...

z4X6p2.png

με τοση ζεστη που ειχε εχθες σε ολη την ελλαδα το μωρακι διψασε.που ειναι το εγκλημα δηλαδη?ησυχασε δεν παθαινει τιποτα.ασε που αν κρινω απο την ηλικια του δεν μπορει να ηπιε πανω απο 30 με 50 γραμμαρια.λιγα τσισακια παρα πανω!!!!κι αν εννοεις απο ο,τι ξαναδιαβασα το οτι δεν ηταν βρασμενο δεν παθαινει τιποτα για μια φορα.απλα απο δωκαι περα να εχεις ενα μπουκαλακι με βρασμενο νερακι μαζισου γιατι αρχιζουν οι ζεστες

Διαφημίσεις

ανησυχησα λιγο...λεω μηπως της δημιουργησει πονο στο στομαχι..γενικα δεν κλαιει και σημερα ειναι καπως,την πιανουν κατι αποτομα κλαμματα που ομως οταν την σηκωσω σταματαει.εμφιαλωμενο της εδωσα!

με τοση ζεστη που ειχε εχθες σε ολη την ελλαδα το μωρακι διψασε.που ειναι το εγκλημα δηλαδη?ησυχασε δεν παθαινει τιποτα.ασε που αν κρινω απο την ηλικια του δεν μπορει να ηπιε πανω απο 30 με 50 γραμμαρια.λιγα τσισακια παρα πανω!!!!κι αν εννοεις απο ο,τι ξαναδιαβασα το οτι δεν ηταν βρασμενο δεν παθαινει τιποτα για μια φορα.απλα απο δωκαι περα να εχεις ενα μπουκαλακι με βρασμενο νερακι μαζισου γιατι αρχιζουν οι ζεστες

πολλα τσισακια και ενεργηθηκε κανονικα...ουφ!ευτυχως γτ προς στιγμη νομιζα οτι θα παθει τπτ!

:?

3 και 17 μερων...

εγω εδινα στο μωρο μου εμφιαλομενο νερο απο 4.5 μηνων οπου μου εκοψε την αποστειρωση ο γιατρος.προσωπικη μου γνωμη ειναι δεν θα παθει τιποτα ,εκτος αν εκανε εμετο η διαρροια.τοτε θα ειναι καλυτερα να μιλησεις με τον παιδιατρο.

Fa3Lp2.png

Διαφημίσεις

αν δεν εχει παθει ως τωρα δε νομιζω να γινει κατι. το περιεργο ειναι που το ηπιε, γιατι συνηθως δε τους αρεσει κΑΘΟΛΟΥ αφου δεν ειναι γαλα!!! εγω τρομαζω να δωσω στη μικρη μου μετα το φαι.

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Ψυχραιμία.

συμφωνω

εμενα όμως δεν με αφηνε η παιδιατρος να βρασω το εμφιαλωμενο δεν θυμαμαι ακριβως τι μου ειχε πει για καποια ιχνοστοιχεια που δεν κανει καλο να βρασουν ... απλα μου ελεγε να προσεχω να μην αγοραζω απο περιπτερο που τα αφηνουν μεσα στον ηλιο... τεσπα δεν τα πολυπροσεχα όλα αυτα και τιποτα δεν επαθε ;)

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

εμένα πάλι η γιατρός μου έλεγε να βράζω της βρύσης το νερό και το εμφιαλωμένο να το δίνω κανονικά από 3 μηνών επειδή ήταν καλοκαίρι...καμία γκάφα δεν έκανες....μάλλον οι γιατροί δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι θα μας λένε..ο καθένας το δικό του!!!!

Εδω στο Βελγιο το εμφυαλωμενο νερο δεν χρειαζεται βρασιμο για απωστηρωση κατα την παιδιατρο μας. Και στη Ελλαδα οταν ερχομαστε τους δινω εμφυαλωμενο. Αυτα για το βρασιμο. Τωρα για την ηλικια ειναι λιγο μικρη για νερο αλλα παλι εμεις εδω δεν ξερουμε απο ζεστες (6 βαθμους εχει σημερα - για καυτο τσαι ειμαστε και οχι για δροσερο νερακι)

Διαφημίσεις

Αληθεια βρε κορίτσια, νερό πότε ξεκιναμε να δίνουμε;

Εγώ θηλάζω και δίνω και συμπλήρωμα. Νερό δεν πρέπει να δίνω έτσι;

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!